Roberto Baggio "God From Italy" by Mateusszek

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Pawel_GL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 10 czerwca 2006, 23:39

Spodziewałem się, że wykorzystane elementy będą dość niskiej jakości, a zamaskowana będzie ona dużą ilością "efektów specjalnych", a zostałem mile zaskoczony. Nie tylko jakością nie odstaje Twoje dzieło od innych kompilacji jakie widziałem, ale i efektów (które byłyby tutaj moim zdaniem zbędne) nie było wiele. Co najwyżej ten "wstrząs" przy bramkach. Tyle o wizualnej części, druga to muzyka.. Świetna, super, znakomia, >wstaw tu swoją ulubioną superlatywę<. Jakieś wady? Nie wiem czemu, ale chwilami pojawiały się zaciachy. Sprawdzałem kilka razy, powtarzało się.. Więc to chyba wina filmiku a nie mojego kompa. Ale nie wpływa to na odbiór.
Ocena: 6/6, bo to na razie najlepsza kompilacja w mojej kolekcji... Na razie, bo liczę że Twój następny "Ambitny Projekt" będzie jeszcze lepszy :)
Powodzenia! ... i dzięki za przybliżenie mi i wielu innym sylwetki tego zawodnika, którego młode pokolenie kibiców do którego się zaliczam może znać dość pobieżnie.

Obrazek
Obrazek
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 czerwca 2006, 10:22

Dla mnie ta kompilacja jest najlepszą jaką widziałem o Roberto Baggio, w sumie nie było ich dużo ale na pewno jest najlepsza. Podziw musi budzić zgromadzenie przez Mateusszka tak wielu materiałów o Roberto.
Muzyka fajnie dobrana, szczególnie Don't cry bo to mój ulubiony utwór Guns 'n Roses. Efekty bardzo ciekawe, a co najważniejsze że nie przesadziłeś z ilością efektów. Muzyka dobrze została dopasowana do obrazu.

Moja ocena: +5

Obrazek
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 12:38

Oglądając tą kompilacje w pewnych momentach wydawało mi sie ze oglądam jakis filmik ze skysport czy rai, tak pieknie zrobiłes to Mateusszek. Kompilacja pierwsza klasa. Muzyka swietnie dobrana do poszczególnych elementów filmu. Poprostu cudenko. Moja ocena 6=/6
pozdrawiam :D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Boncol

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2006, 12:43

Szczerze to wszystko zostało już powiedziane, naprawde rewelacyjnie to zrobiłeś. Dzięki Ci za to, bo w pewnych momentach nawet łezka popłyneła jak przypomniały mi się genialny akcje mojego idola :wink:

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2006, 23:33

Będe konsekwentny i przedstawiam nowego linka do mojej kompilacji z downloadu na JuvePoland. Za dotychczasowe recenzje dziękuje i zachęcam do ściągania filmiku i podzielenia się waszymi odczuciami. Więcej informacji w piewszym poście.

Ściągaj z JuvePoland (zapisz jako)

MaKu23

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2006, 23:43

No już nie ma co dawać :D , wszystko powiedzieli poprzednicy , filmik fenomenalny , zabardzo nie znałem tego piłkarza :P , tzn nie widziałem za dużo jego meczy , bramek :> , ale po tym filmiku wiem już o nim wszystko :P , 6/6

ODPOWIEDZ