Wloski trener siatkarzy prezydentem Juve ??!!
- DamKam
- Juventino
Było już wiele osób łączonych z nowym stanowiskiem w nowym zarządzie. Ale takiej kandydatury nie mieliśmy już dawno, mowa tu o trenerze Gian Paolo Montali. Myślcie teraz, no dobra co w tym niesłychanego? Jakiś trener, może trenuje klub z Serie B ? Jeżeli tak pomyśleliście, to widać, że nie pasjonujecie się włoską piłką ... siatkową! Tak, naszym nowym prezydentem może zostać trener siatkówki. Podobno Montali (który swoją drogą prowadził nawet reprezentacje Włoch) jest już po słowie z Johnem Elkannem... Co ciekawe Montali nie byłby pierwszym trenerem siatkówki przenoszącym się do Calcio, Julio Velasco miał podobną karierę.
zrodlo: http://www.juventus-fc.com
Co Wy o tym sadzicie
Jak dla mnie jest to kompletne zaskoczenie. Ale ile jest w tym prawdy, ciezko powiedziec
Wiadomo, ze caly czas prasa spekuluje i pojawia sie wiele nazwisk... ale to jest bez watpienia najbardziej "sensacyjne" 
zrodlo: http://www.juventus-fc.com
Co Wy o tym sadzicie

- BartekGajda9
- Juventino
Wiadomość o zatrudnieniu tego człowieka na stanowisko prezydenta klubu zaskoczyło mnie bardzo, tym bardziej, że miałby je objąć człowiek bliżej nie związany w piłką nożną i całą jej polityką. Ciekawe co, by z tego wynikło. Miejmy nadzieję, że nowy zarząd będzie godnie spełniał wszystkie swoje powinności i sumienną pracą odbudujemy to co zostało zburzone...
"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
A ja nie zmienię zdania i uważam, że w nowym zarządzie powinni zasiadać byli piłkarze bianconeri. Sądzę że czystszych osób(mowa ogólnie o piłkarzach) w świecie futbolu się nie znajdzie i nie wierzę, że powtórzyliby błędów poprzedników...
Capo di tutti capi
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna? Po co nam to, zwłaszcza w obecnej sytuacji? Jeśli chcemy wyjśc na prostą, to zatrudniajmy ludzi odpowidnich, najlepiej byłych piłkarzy, zaczynając od Baggio, tylko oni się nadają i jestem pewnien, że zrobiliby wszystko by nam pomoc w tej jakże ciężkiej sytuacji.

- RuTeK
- Juventino
Moggi tez zaczynał od bodajże KolejarzaTi_Amo_Juven... pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- mesju
- Qualità Juventino
A ja bym nie podchodził do tego tak sceptycznie. Oczywiście dziwnie to wygląda jak trener sitkarski zostaje prezydentem piłkarskiego klubu, ale życie potrafi zaskakiwać i może właśnie w Juventusie Montali odkryje swoje prawdziwe powołanie
Nie wydaje mi się także, żeby to był dobry pomysł, aby w zarządzie zasiadali sami byli nasi piłkarze. Nie każdy z nich musi być przecież tak samo utalentowany np. do transferów jak Lucek
Przykład jest prosty: Zibi Boniek - piłkarz dobry a trener...
Nikt nie powiedział, że Baggio będzie dobrym dyrektorem. Pewnie, że to ucieszyłoby kibiców, ale co dalej...
Nie wydaje mi się także, żeby to był dobry pomysł, aby w zarządzie zasiadali sami byli nasi piłkarze. Nie każdy z nich musi być przecież tak samo utalentowany np. do transferów jak Lucek

- bociu
- Juventino
To teraz przypomnij sobie jak skonczyl...RuTeK pisze:Moggi tez zaczynał od bodajże Kolejarza

Dragon, bociu sie odmienia :naughty: . Czyli nie było posta bocia.bociu pisze:To teraz przypomnij sobie jak skonczyl...RuTeK pisze:Moggi tez zaczynał od bodajże Kolejarza
Oj, cholera wzialem sie za poprawianie, a sam zamiast edytowac starego posta, przez pomyslke napisalem drugiego. Prosze o zlaczenie.
Specjalnie dla bocia
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po latach panowania spadł poniżej dna, kto wie czy nie skończy w więzieniu...RuTeK pisze:Moggi tez zaczynał od bodajże KolejarzaTi_Amo_Juven... pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?
Jak pisałem nie bylo jeszcze posta bociu.
Pozatym to i tak jestem pewnien, że ta kandydatura to wielkie bzdura, która nie zostanie zrealizowana, ale każdy by wolał słyszeć nazwiska: Baggio czy Vialli.

- Lakier
- Juventino
Taki prezydent w Juventusie odpowiada za bardzo malo rzeczy, ogolnie rzecz biorac, ma tylko reprezentowac klub. To ze nie jest z srodowiska pilkarskiego, to imho dobrze, wiadomo ze jest 'czysty'.

Ti amo Juventus per sempre.
- Miolli
- Juventino
Ja tylko chce zauważyć że nasz były prezdydent (o ile dobrze pamiętam) był z wykształcenia prawnikiem , a takim to jeszcze dalej od sportu.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?
Gdy tłumaczyłem tego newsa sam nie wierzyłem w tą widomość. Jednakże C4 jest przekona , że to w tym trenerze akcjonarjusze klubu upatrzyli "zbawiciela". Nie ma sięco dziwić w Italii jest on popularny , może nie tak jka Platini , ale zawsze jest .
- DamKam
- Juventino
Zgadzam sie a nawet powiem wiecejMiolli pisze:Ja tylko chce zauważyć że nasz były prezdydent (o ile dobrze pamiętam) był z wykształcenia prawnikiem , a takim to jeszcze dalej od sportu.Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?
Gdy tłumaczyłem tego newsa sam nie wierzyłem w tą widomość. Jednakże C4 jest przekona , że to w tym trenerze akcjonarjusze klubu upatrzyli "zbawiciela". Nie ma sięco dziwić w Italii jest on popularny , może nie tak jka Platini , ale zawsze jest .
juventina92 pisze:Wszędzie "podobno", "być może" itp itd
Poczekajmy na oficjalne wieści
A no racja, racja

- wloski
- Juventino
A przecież sam Capello był kiedyś prezydentem sekcji Rugby czy czegoś tam w Milanie.RuTeK pisze:Moggi tez zaczynał od bodajże KolejarzaTi_Amo_Juven... pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?