Wloski trener siatkarzy prezydentem Juve ??!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 16:03

Było już wiele osób łączonych z nowym stanowiskiem w nowym zarządzie. Ale takiej kandydatury nie mieliśmy już dawno, mowa tu o trenerze Gian Paolo Montali. Myślcie teraz, no dobra co w tym niesłychanego? Jakiś trener, może trenuje klub z Serie B ? Jeżeli tak pomyśleliście, to widać, że nie pasjonujecie się włoską piłką ... siatkową! Tak, naszym nowym prezydentem może zostać trener siatkówki. Podobno Montali (który swoją drogą prowadził nawet reprezentacje Włoch) jest już po słowie z Johnem Elkannem... Co ciekawe Montali nie byłby pierwszym trenerem siatkówki przenoszącym się do Calcio, Julio Velasco miał podobną karierę.
zrodlo: http://www.juventus-fc.com

Co Wy o tym sadzicie :?: Jak dla mnie jest to kompletne zaskoczenie. Ale ile jest w tym prawdy, ciezko powiedziec :think: Wiadomo, ze caly czas prasa spekuluje i pojawia sie wiele nazwisk... ale to jest bez watpienia najbardziej "sensacyjne" :wink:

BartekGajda9

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 16:20

Wiadomość o zatrudnieniu tego człowieka na stanowisko prezydenta klubu zaskoczyło mnie bardzo, tym bardziej, że miałby je objąć człowiek bliżej nie związany w piłką nożną i całą jej polityką. Ciekawe co, by z tego wynikło. Miejmy nadzieję, że nowy zarząd będzie godnie spełniał wszystkie swoje powinności i sumienną pracą odbudujemy to co zostało zburzone...

"To trochę dziwne, ale uwierzcie mi, w życiu nie popełniłem większego błędu", "Obecnie pracuję nad tym, żeby móc wrócić do Juventusu" - tak Canna WRACAJ !!
hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 17:14

A ja nie zmienię zdania i uważam, że w nowym zarządzie powinni zasiadać byli piłkarze bianconeri. Sądzę że czystszych osób(mowa ogólnie o piłkarzach) w świecie futbolu się nie znajdzie i nie wierzę, że powtórzyliby błędów poprzedników...

Capo di tutti capi
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 17:35

Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna? Po co nam to, zwłaszcza w obecnej sytuacji? Jeśli chcemy wyjśc na prostą, to zatrudniajmy ludzi odpowidnich, najlepiej byłych piłkarzy, zaczynając od Baggio, tylko oni się nadają i jestem pewnien, że zrobiliby wszystko by nam pomoc w tej jakże ciężkiej sytuacji.

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 17:48

Ti_Amo_Juven... pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?
Moggi tez zaczynał od bodajże Kolejarza :whistle:

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 18:11

A ja bym nie podchodził do tego tak sceptycznie. Oczywiście dziwnie to wygląda jak trener sitkarski zostaje prezydentem piłkarskiego klubu, ale życie potrafi zaskakiwać i może właśnie w Juventusie Montali odkryje swoje prawdziwe powołanie :wink:

Nie wydaje mi się także, żeby to był dobry pomysł, aby w zarządzie zasiadali sami byli nasi piłkarze. Nie każdy z nich musi być przecież tak samo utalentowany np. do transferów jak Lucek :prochno: Przykład jest prosty: Zibi Boniek - piłkarz dobry a trener... :whistle: Nikt nie powiedział, że Baggio będzie dobrym dyrektorem. Pewnie, że to ucieszyłoby kibiców, ale co dalej...

Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 18:42

Akurat Boniek dobrze zastapilby moggiego bo przekrety potrafi robic nie zgorsze vide przekret z Widzewem.

bociu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 19:52

RuTeK pisze:Moggi tez zaczynał od bodajże Kolejarza :whistle:
To teraz przypomnij sobie jak skonczyl... :prochno:
bociu pisze:
RuTeK pisze:Moggi tez zaczynał od bodajże Kolejarza :whistle:
To teraz przypomnij sobie jak skonczyl... :prochno:
Dragon, bociu sie odmienia :naughty: . Czyli nie było posta bocia.
Oj, cholera wzialem sie za poprawianie, a sam zamiast edytowac starego posta, przez pomyslke napisalem drugiego. Prosze o zlaczenie.

Specjalnie dla bocia :smile: Smok

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 19:53

RuTeK pisze:
Ti_Amo_Juven... pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?
Po latach panowania spadł poniżej dna, kto wie czy nie skończy w więzieniu...
Jak pisałem nie bylo jeszcze posta bociu.

Pozatym to i tak jestem pewnien, że ta kandydatura to wielkie bzdura, która nie zostanie zrealizowana, ale każdy by wolał słyszeć nazwiska: Baggio czy Vialli.

Obrazek
Lakier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 20:04

Taki prezydent w Juventusie odpowiada za bardzo malo rzeczy, ogolnie rzecz biorac, ma tylko reprezentowac klub. To ze nie jest z srodowiska pilkarskiego, to imho dobrze, wiadomo ze jest 'czysty'.

Obrazek

Ti amo Juventus per sempre.
Miolli

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 21:03

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?
Ja tylko chce zauważyć że nasz były prezdydent (o ile dobrze pamiętam) był z wykształcenia prawnikiem , a takim to jeszcze dalej od sportu.

Gdy tłumaczyłem tego newsa sam nie wierzyłem w tą widomość. Jednakże C4 jest przekona , że to w tym trenerze akcjonarjusze klubu upatrzyli "zbawiciela". Nie ma sięco dziwić w Italii jest on popularny , może nie tak jka Platini , ale zawsze jest .

Discordia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 czerwca 2006, 21:04

Wszędzie "podobno", "być może" itp itd
Poczekajmy na oficjalne wieści :)

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 17:04

Miolli pisze:
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Śmiech na sali, gdzie pakować takiego faceta w Świat, którego nie zna?
Ja tylko chce zauważyć że nasz były prezdydent (o ile dobrze pamiętam) był z wykształcenia prawnikiem , a takim to jeszcze dalej od sportu.

Gdy tłumaczyłem tego newsa sam nie wierzyłem w tą widomość. Jednakże C4 jest przekona , że to w tym trenerze akcjonarjusze klubu upatrzyli "zbawiciela". Nie ma sięco dziwić w Italii jest on popularny , może nie tak jka Platini , ale zawsze jest .
Zgadzam sie a nawet powiem wiecej :wink: Otoz, obojetnie jak on sie bedzie nazywal, obojetnie kim on byl w przeszlosci- najwazniejsze, zeby byl dobrym a przede wszystkim uczciwym pracownikiem naszego ukochanego klubu :!: Takie jest moje zdanie na ten temat...
juventina92 pisze:Wszędzie "podobno", "być może" itp itd
Poczekajmy na oficjalne wieści :)

A no racja, racja :whistle:

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 czerwca 2006, 17:07

RuTeK pisze:
A przecież sam Capello był kiedyś prezydentem sekcji Rugby czy czegoś tam w Milanie.

ODPOWIEDZ