Perche non sono Juventini - KOMPILACJA

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Jurij

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 14:54

no nareszcie! dzieki bukol, bo juz myslalem ze nie obejrze tego filmiku :evil:

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 17:31

Tak krótko zajmujesz się tym fachem, a już doczekaliśmy się Twojej trzeciej kompilacji... nie wiem czy to nie za szybkie tempo :wink: . Proponuję troszkę zwolnić, nabrać nowych pomysłów i popracować, bo ta praca jak i dwie poprzednie nie były niczym wyjątkowym.

Podobał mi się pomysł na filmik, chciałeś zrobić coś czego jeszcze nie było. Co do samego tytułu, to ja nie widzę tu ani problemu, ani żadnego plagiatu. Zrobiłeś filmik o pięciu piłkarzach, za którymi tęskni niejeden kibic Bianconerich, jednak zabrakło mi tutaj jeszcze Stephana Appiah'a, którego (choć nie w moim przypadku) odejścia żałuje wiele osób. Stąd brakuje mi tak naprawdę tylko Alessio i oczywiście Enzo :P . Miccoli to świetny gracz, ale wszyscy wiemy jakie miał odejście z Juve, więc jego powrotu bym nie chciał. Myślę, że Kapo trzeba w przyszłym sezonie dać szansę.

Zacznę od muzyki, która średnio mi się podoba, choć specjalnie nie przeszkadza. Lepiej gdybyś użył jednej konkretnej piosenki, bo myślę, że kompila mogłaby być nieco krótsza. Materiałów na pewno nie było łatwo znaleźć, ale... wyjątkowo razi mnie zerżnięcie :P materiałów z kompilacji Radka o Tacchinardim, z napisem JuventusTuryn.com i efektami. Kolejna rzecz, którą chyba mogłeś sobie darować to te wstawki stron internetowych z tym kursorem. Za to podobają mi się te plansze, które zrobiłeś na początku i końcu filmiku, choć na początku mogłeś dać klipy wideo zamiast zdjęć. W końcówce rzuca się w oczy brak zgrania z wideo komentarzu do gola Miccolego z Liverpoolem. Efektów po raz kolejny jest zbyt wiele.

Na koniec chciałbym zwrócić uwagę na jeden mankament w Twoich filmikach: są one mało "estetyczne". Nie ma w nich takiego spokoju i porządku, przemyślanych efektów, zgrania wideo z muzyką. Dlatego tak jak Railis zalecam Ci abyś troszkę na sucho na jakiś klipach, bramkach potrenował dodawanie różnych efektów, obczaił możliwości Vegasa dokładniej. Bo w Twoich pracach naprawdę widać niezły poziom i potencjał. Moja ocena tp 4+/6.

P.S. Mam nadzieje, że już niedługo odwdzięczysz się recenzją... 8)

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 17:44

dzieki za komenta mateusszek:) napewno doczekasz sie recenzji:)

co do tej przerwy to masz racje ale wiesz jestem po maturze i mam kupe czaus wiec siedze i probuje robic filmiki a co wiecej bardzo mi sie to spodobalo i sie chyba uzaleznilem:)

teraz oficjalnie zarzadzam sobie przerwe

Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 21:48

Filmik orginalny, ale mnie oglądało się go jakoś tak ciężko :think: Pewnie dlatego, że z wymienionych piłkarzy najbardziej żałuję Enzo i Alessio, a o nich już filmiki widziałem i materiały mi się powtarzały. A w przypadku 3 - ech pozostałych zawodników, to coś nowego, aczkolwiek ich odejścia jakoś przebolałem. Należą się brawa za znalezienie materiałów, bo o Miccolim, Kapo czy Di Vaio nie widuje się za dużo filmów. Ocena 3+/6

Kogucik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2006, 18:38

Ello ziomki dajcie jakiegoś innego linka bo mi żadnen nie wchodzi :cry:
Z chęcią pooglądam taki filmik wypasik ;p

Joe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2006, 18:51

Nawet fajne :-D

Bukol87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2006, 20:03

prosze oto linki do moich wszystkich kompilacji

Haert of the warrior
http://www.juvemedia.net/compilations/b ... arrior.wmv

Road to the 29th Scudetto
http://www.juvemedia.net/compilations/bukol/Road to 29th scudetto.wmv

Perche non sono Juventini
http://www.juvemedia.net/compilations/bukol/Ostateczna KOniec!!!.wmv

kopiujemy cala nazwe

Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 czerwca 2006, 21:15

Kompilacja naprawde dobra. Fajne były te artykuły zaraz z początku kompili. Niezłe również były komentarze na końcu, tylko komentarz do bramki Miccollego nie pasował. Muza średnia. Minusem była kiepska jakośc. Mogłeś też zrobić kompile np o trzech zawodnikach i bardziej sie na nich skupić.
Ogólnie dobrze.
Ocena 5/6

ODPOWIEDZ