Zostaniemy zdegradowani??!!
- Adi666666
- Juventino
Otóż to, na stronach poświęconych Juventusowi czy to polskich czy angielskich nie ma żadnej wzmianki na ten temat o tej petycji.... można to rozpowszechnić na inne fora polskie ... a ktoś z newsmanów mółby to przetłumaczć na angielski i wrzucić na strony anglojęzyczne o Juve.... wtedy ilość podpisów napewno by wzrosłaLord_ Juve pisze:No właśnie, nie odpowiedziałaś na jeszcze jedno pytanie. Czy podpisy są zbierane tylko na JuvePoland i we WłoszechMedi pisze:Właściwie to nie jest petycja tylko list. Petycje na ogół wrzuca sie na serwer i każdy sam głosuje , my natomiast zbieramy podpisy w ten sposób gdyż będą one dołączone do listu.DamKam pisze: Przylaczam sie do pytania kolegiRowniez jestem ciekaw jakichs szczegolow odnosnie tej calej akcji. I musze przyznac, ze nie spodziewalem sie tak ogromnego odzewu... mamy juz ponad 800 osob, ktore "podpisaly" sie pod ta petycja
Następnie Massimo wykorzysta swoje znajomości aby list otrzymał kto trzeba, to wszystkoCzy w innych krajach, na innych stronach też są zbierane

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- Medi
- Qualità Juventino
Widzisz, szkoda , że nie wpadliście na to wcześniej. W tej chwili jest już niestety za późno. Massimo dał czas do niedzieli i niestety nie można tego przedłużyć, list musi być wysłany jak najszybciej.Adi666666 pisze:Otóż to, na stronach poświęconych Juventusowi czy to polskich czy angielskich nie ma żadnej wzmianki na ten temat o tej petycji.... można to rozpowszechnić na inne fora polskie ... a ktoś z newsmanów mółby to przetłumaczć na angielski i wrzucić na strony anglojęzyczne o Juve.... wtedy ilość podpisów napewno by wzrosłaLord_ Juve pisze:
No właśnie, nie odpowiedziałaś na jeszcze jedno pytanie. Czy podpisy są zbierane tylko na JuvePoland i we WłoszechCzy w innych krajach, na innych stronach też są zbierane
Podpisy są zbierane tylko we Włoszech a nasze forum sama zaproponowałam Massimo, co przyjął z ogromnym entuzjazmem
- LordJuve
- Juventino
Kurde, ale ze mnie pajac jest, od początku tej akcji zastanawiałem się czy to tylko u nas się dzieje...Medi pisze:Widzisz, szkoda , że nie wpadliście na to wcześniej. W tej chwili jest już niestety za późno. Massimo dał czas do niedzieli i niestety nie można tego przedłużyć, list musi być wysłany jak najszybciej.Adi666666 pisze:Otóż to, na stronach poświęconych Juventusowi czy to polskich czy angielskich nie ma żadnej wzmianki na ten temat o tej petycji.... można to rozpowszechnić na inne fora polskie ... a ktoś z newsmanów mółby to przetłumaczć na angielski i wrzucić na strony anglojęzyczne o Juve.... wtedy ilość podpisów napewno by wzrosłaLord_ Juve pisze:
No właśnie, nie odpowiedziałaś na jeszcze jedno pytanie. Czy podpisy są zbierane tylko na JuvePoland i we WłoszechCzy w innych krajach, na innych stronach też są zbierane
Podpisy są zbierane tylko we Włoszech a nasze forum sama zaproponowałam Massimo, co przyjął z ogromnym entuzjazmem

- Adi666666
- Juventino
To pytanie wysłałem juz w czwartek 1 czerwca do Martina na priva gadalem z Siewerem, DeeJeeyem, na gg i wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że moj pomysł zostanie rozpatrzony niestety tak nie było i w konsekfencji juz jest za pozno ...szkodaMedi pisze:Widzisz, szkoda , że nie wpadliście na to wcześniej. W tej chwili jest już niestety za późno. Massimo dał czas do niedzieli i niestety nie można tego przedłużyć, list musi być wysłany jak najszybciej.Adi666666 pisze:Otóż to, na stronach poświęconych Juventusowi czy to polskich czy angielskich nie ma żadnej wzmianki na ten temat o tej petycji.... można to rozpowszechnić na inne fora polskie ... a ktoś z newsmanów mółby to przetłumaczć na angielski i wrzucić na strony anglojęzyczne o Juve.... wtedy ilość podpisów napewno by wzrosłaLord_ Juve pisze:
- Medi
- Qualità Juventino
Dali nam jeszcze 24 godziny, chcą rozpowszechnić petycje na fora francuskie i angielskie...lepiej późno niż wcaleAdi666666 pisze: To pytanie wysłałem juz w czwartek 1 czerwca do Martina na priva gadalem z Siewerem, DeeJeeyem, na gg i wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że moj pomysł zostanie rozpatrzony niestety tak nie było i w konsekfencji juz jest za pozno ...szkoda

Jeśli znacie jakieś fora angielskie to zapodajcie link.
- white_wolv
- Juventino
- Adi666666
- Juventino
:puck: http://www.juveusa.net/modules.php?name=ForumsMedi pisze:Dali nam jeszcze 24 godziny, chcą rozpowszechnić petycje na fora francuskie i angielskie...lepiej późno niż wcaleAdi666666 pisze: To pytanie wysłałem juz w czwartek 1 czerwca do Martina na priva gadalem z Siewerem, DeeJeeyem, na gg i wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że moj pomysł zostanie rozpatrzony niestety tak nie było i w konsekfencji juz jest za pozno ...szkoda![]()
:puck: http://juvemedia.net/forum/index.php
- Medi
- Qualità Juventino
Dzięki, dałam oba linki Włochom, może się przydadzą.Adi666666 pisze::puck: http://www.juveusa.net/modules.php?name=ForumsMedi pisze:Dali nam jeszcze 24 godziny, chcą rozpowszechnić petycje na fora francuskie i angielskie...lepiej późno niż wcaleAdi666666 pisze: To pytanie wysłałem juz w czwartek 1 czerwca do Martina na priva gadalem z Siewerem, DeeJeeyem, na gg i wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że moj pomysł zostanie rozpatrzony niestety tak nie było i w konsekfencji juz jest za pozno ...szkoda![]()
:puck: http://juvemedia.net/forum/index.php
PS. a nie znacie jakiś for fanów Juve ruskich?

- Martin
- Juventino
- Venomik
- Juventino
Choć raz przydały się lekcje rosyjskiego 
Na tej stronie jest forum. Jego adres to:
http://www.juventus.ru/forum/index.php

Na tej stronie jest forum. Jego adres to:
http://www.juventus.ru/forum/index.php
Dirty mind
- Bob
- Juventino
Narazie cicho ze Skandalem bo nikt niechce nic mówić i niech tak juz pozostanie , a jeżeli nikt niebedzie nic mówił to jak nam udowodnią ? bo Ja naprawdę niewiem Jak jak karać to winnych -Moggi a niewinnych zostawić w spokoju bo przecież zaden piłkarz meczu niesprzedał i walczył o Zwyciestwo dla Dobra klubu . A jak by zdegradowali to już wole niemyśleć Jak Włochy były by zdemolowane . Juve jest Mistrzem i nikt i nic tego Niezmieni
http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
- paku
- Juventino
Jeżeli Włosi zdobędą mistrzostwo świata w piłce nożnej, możliwa jest amnestia dla klubów zamieszanych w skandal korupcyjny w Serie A. Taką możliwość zarysował minister sprawiedliwości Clemente Mastella w wywiadzie dla "Corriere della Sera".
Nasilają się jednocześnie zastrzeżenia do przebiegu procesu tych klubów przed sądem sportowym, który ma wydać wyrok we wtorek 11 lipca.
Mastella zastrzegł, że zabrał głos jako kibic i nawiązując do wniosku prokuratora o degradację Juventusu Turyn postawił retoryczne pytanie: czy to sprawiedliwe, żeby Cannavaro, Del Piero i wielu innych grało w trzeciej lidze po tym, czego dokonali na mundialu? Minister skrytykował też atmosferę panującą na sali sądowej.
Były prezydent Francesco Cossiga nazwał proces klubów bufonadą, a szef komisji zajmującej się rewizją kodeksu karnego mecenas Giuliano Pisapia zarzucił sądowi, że odstępując od zasady kontradyktoryjności łamie prawa obrony. Do zarzutów tych ustosunkował się rano przewodniczący składu sędziowskiego Cesare Ruperto, który zapewnił, że obrońcy będą mogli powiedzieć wszystko, co zechcą i sąd weźmie to pod uwagę.
http://mundial.onet.pl/0,1247843,1352529,wiadomosc.html
Iskierka nadzieji...
Choć sam nie wiem co mam myslec o tym. :roll:
Pożyjemy zobaczymy, ale chyba bliżej nam do degradacji niż do pozostania. :?
Nasilają się jednocześnie zastrzeżenia do przebiegu procesu tych klubów przed sądem sportowym, który ma wydać wyrok we wtorek 11 lipca.
Mastella zastrzegł, że zabrał głos jako kibic i nawiązując do wniosku prokuratora o degradację Juventusu Turyn postawił retoryczne pytanie: czy to sprawiedliwe, żeby Cannavaro, Del Piero i wielu innych grało w trzeciej lidze po tym, czego dokonali na mundialu? Minister skrytykował też atmosferę panującą na sali sądowej.
Były prezydent Francesco Cossiga nazwał proces klubów bufonadą, a szef komisji zajmującej się rewizją kodeksu karnego mecenas Giuliano Pisapia zarzucił sądowi, że odstępując od zasady kontradyktoryjności łamie prawa obrony. Do zarzutów tych ustosunkował się rano przewodniczący składu sędziowskiego Cesare Ruperto, który zapewnił, że obrońcy będą mogli powiedzieć wszystko, co zechcą i sąd weźmie to pod uwagę.
Iskierka nadzieji...
- Waldini
- Interista
Prasowe plotki, poza tym ulaskawienie przestepcow dopiero byloby skandalem. Lecicie z hukiem i nic tego nie zmieni. Lecicie dla dobra pilki, ktora wasi dzialacze tak okrutnie okaleczyli.paku pisze:Jeżeli Włosi zdobędą mistrzostwo świata w piłce nożnej, możliwa jest amnestia dla klubów zamieszanych w skandal korupcyjny w Serie A. Taką możliwość zarysował minister sprawiedliwości Clemente Mastella w wywiadzie dla "Corriere della Sera".
Iskierka nadzieji...
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!
Serie B?? We have never been there...

- swiergot
- Juventino
Nareszcie ktoś bierze się za rozwalenie tej parodii sprawiedliwości. Mam nadzieję, że honor Włoch zostanie uratowany i nie pozwolą temu cyrkowi podjąć jakiejkolwiek decyzji dopóki podstawowe normy prawne nie będą przestrzegane.
Podręcznik sfrustrowanego interisty, rozdział trzeci - "Slogany", strona 13.Waldini pisze:Lecicie dla dobra pilki, ktora wasi dzialacze tak okrutnie okaleczyli.

- Waldini
- Interista
Tak, tak teraz wszystko jest bee tylko Juventus jest cacy. Proces niesprawiedliwy, sad to cyrk, prokurator i sedziowie juz wydali werdykt. Honor Wloch zostanie uratowany jak oszusci srogo zaplaca za przestepstwa, ktorych sie dopuscili. Proces wam sie nie podoba??? Trzeba bylo grac uczciwie to nie byloby procesu. Taki mocny klub niby macie, widac jaki mocny, ze bez kupowania nic by nie osiagnal w ostatnich latach.swiergot pisze:Nareszcie ktoś bierze się za rozwalenie tej parodii sprawiedliwości. Mam nadzieję, że honor Włoch zostanie uratowany i nie pozwolą temu cyrkowi podjąć jakiejkolwiek decyzji dopóki podstawowe normy prawne nie będą przestrzegane
Podręcznik sfrustrowanego interisty, rozdział trzeci - "Slogany", strona 13.
Sfrustowani to wy teraz jestescie, bo to Inter pozostanie jedynym klubem, ktory nigdy nie gral nizej niz serie A.
Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!