Zostaniemy zdegradowani??!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 czerwca 2006, 23:12

Lord_ Juve pisze:
Medi pisze:
DamKam pisze: Przylaczam sie do pytania kolegi :wink: Rowniez jestem ciekaw jakichs szczegolow odnosnie tej calej akcji. I musze przyznac, ze nie spodziewalem sie tak ogromnego odzewu... mamy juz ponad 800 osob, ktore "podpisaly" sie pod ta petycja :bravo:
Właściwie to nie jest petycja tylko list. Petycje na ogół wrzuca sie na serwer i każdy sam głosuje , my natomiast zbieramy podpisy w ten sposób gdyż będą one dołączone do listu.
Następnie Massimo wykorzysta swoje znajomości aby list otrzymał kto trzeba, to wszystko :wink:
No właśnie, nie odpowiedziałaś na jeszcze jedno pytanie. Czy podpisy są zbierane tylko na JuvePoland i we Włoszech :?: Czy w innych krajach, na innych stronach też są zbierane :?:
Otóż to, na stronach poświęconych Juventusowi czy to polskich czy angielskich nie ma żadnej wzmianki na ten temat o tej petycji.... można to rozpowszechnić na inne fora polskie ... a ktoś z newsmanów mółby to przetłumaczć na angielski i wrzucić na strony anglojęzyczne o Juve.... wtedy ilość podpisów napewno by wzrosła :dance:

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 00:00

Adi666666 pisze:
Lord_ Juve pisze:
No właśnie, nie odpowiedziałaś na jeszcze jedno pytanie. Czy podpisy są zbierane tylko na JuvePoland i we Włoszech :?: Czy w innych krajach, na innych stronach też są zbierane :?:
Otóż to, na stronach poświęconych Juventusowi czy to polskich czy angielskich nie ma żadnej wzmianki na ten temat o tej petycji.... można to rozpowszechnić na inne fora polskie ... a ktoś z newsmanów mółby to przetłumaczć na angielski i wrzucić na strony anglojęzyczne o Juve.... wtedy ilość podpisów napewno by wzrosła :dance:
Widzisz, szkoda , że nie wpadliście na to wcześniej. W tej chwili jest już niestety za późno. Massimo dał czas do niedzieli i niestety nie można tego przedłużyć, list musi być wysłany jak najszybciej.
Podpisy są zbierane tylko we Włoszech a nasze forum sama zaproponowałam Massimo, co przyjął z ogromnym entuzjazmem :wink:

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 01:28

Medi pisze:
Adi666666 pisze:
Lord_ Juve pisze:
Widzisz, szkoda , że nie wpadliście na to wcześniej. W tej chwili jest już niestety za późno. Massimo dał czas do niedzieli i niestety nie można tego przedłużyć, list musi być wysłany jak najszybciej.
Podpisy są zbierane tylko we Włoszech a nasze forum sama zaproponowałam Massimo, co przyjął z ogromnym entuzjazmem :wink:
Kurde, ale ze mnie pajac jest, od początku tej akcji zastanawiałem się czy to tylko u nas się dzieje... :angry: Gdybym ja lub ktoś inny o tym pomyślał to zamiast 2000 podpisów moglibysmy miec 10000(wiem, że to liczba duża, ale świat też jest duzy a na nim duzo kibiców Juve) co z pewnością robi dużo większe wrażenie, ech, czasem ciekawość to za mało, potrzebne są czyny... :|

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 10:19

Medi pisze:
Adi666666 pisze:
Lord_ Juve pisze:
To pytanie wysłałem juz w czwartek 1 czerwca do Martina na priva gadalem z Siewerem, DeeJeeyem, na gg i wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że moj pomysł zostanie rozpatrzony niestety tak nie było i w konsekfencji juz jest za pozno ...szkoda

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 21:35

Adi666666 pisze: To pytanie wysłałem juz w czwartek 1 czerwca do Martina na priva gadalem z Siewerem, DeeJeeyem, na gg i wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że moj pomysł zostanie rozpatrzony niestety tak nie było i w konsekfencji juz jest za pozno ...szkoda
Dali nam jeszcze 24 godziny, chcą rozpowszechnić petycje na fora francuskie i angielskie...lepiej późno niż wcale :whistle:

Jeśli znacie jakieś fora angielskie to zapodajcie link.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 22:08

http://www.juventuz.com/forum - to by sie nadawalo

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 czerwca 2006, 22:20

Medi pisze:
Adi666666 pisze: To pytanie wysłałem juz w czwartek 1 czerwca do Martina na priva gadalem z Siewerem, DeeJeeyem, na gg i wszyscy utwierdzali mnie w przekonaniu że moj pomysł zostanie rozpatrzony niestety tak nie było i w konsekfencji juz jest za pozno ...szkoda
Dali nam jeszcze 24 godziny, chcą rozpowszechnić petycje na fora francuskie i angielskie...lepiej późno niż wcale :whistle:

:puck: http://www.juveusa.net/modules.php?name=Forums
:puck: http://juvemedia.net/forum/index.php

Medi

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 01:07

Adi666666 pisze:
Medi pisze:

:puck: http://www.juveusa.net/modules.php?name=Forums
:puck: http://juvemedia.net/forum/index.php
Dzięki, dałam oba linki Włochom, może się przydadzą.

PS. a nie znacie jakiś for fanów Juve ruskich? :D

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 08:03

http://www.juventus.ru/
ale nie wiem czy mają tam forum :/

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Venomik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 10:31

Choć raz przydały się lekcje rosyjskiego :)
Na tej stronie jest forum. Jego adres to:
http://www.juventus.ru/forum/index.php

Dirty mind
Bob

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 czerwca 2006, 11:10

Narazie cicho ze Skandalem bo nikt niechce nic mówić i niech tak juz pozostanie , a jeżeli nikt niebedzie nic mówił to jak nam udowodnią ? bo Ja naprawdę niewiem Jak jak karać to winnych -Moggi a niewinnych zostawić w spokoju bo przecież zaden piłkarz meczu niesprzedał i walczył o Zwyciestwo dla Dobra klubu . A jak by zdegradowali to już wole niemyśleć Jak Włochy były by zdemolowane . Juve jest Mistrzem i nikt i nic tego Niezmieni

http://yanosik.org/nieoznakowani - niedajcie sie Tajniakom - Wszystkie nieoznakowane pojazdy Policyjne w Polsce ( o których wiadomo).
http://alkomaty.biz/wirtualny_alkomat/
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 14:41

Jeżeli Włosi zdobędą mistrzostwo świata w piłce nożnej, możliwa jest amnestia dla klubów zamieszanych w skandal korupcyjny w Serie A. Taką możliwość zarysował minister sprawiedliwości Clemente Mastella w wywiadzie dla "Corriere della Sera".
Nasilają się jednocześnie zastrzeżenia do przebiegu procesu tych klubów przed sądem sportowym, który ma wydać wyrok we wtorek 11 lipca.

Mastella zastrzegł, że zabrał głos jako kibic i nawiązując do wniosku prokuratora o degradację Juventusu Turyn postawił retoryczne pytanie: czy to sprawiedliwe, żeby Cannavaro, Del Piero i wielu innych grało w trzeciej lidze po tym, czego dokonali na mundialu? Minister skrytykował też atmosferę panującą na sali sądowej.
Były prezydent Francesco Cossiga nazwał proces klubów bufonadą, a szef komisji zajmującej się rewizją kodeksu karnego mecenas Giuliano Pisapia zarzucił sądowi, że odstępując od zasady kontradyktoryjności łamie prawa obrony. Do zarzutów tych ustosunkował się rano przewodniczący składu sędziowskiego Cesare Ruperto, który zapewnił, że obrońcy będą mogli powiedzieć wszystko, co zechcą i sąd weźmie to pod uwagę.

http://mundial.onet.pl/0,1247843,1352529,wiadomosc.html

Iskierka nadzieji...
Choć sam nie wiem co mam myslec o tym. :roll:
Pożyjemy zobaczymy, ale chyba bliżej nam do degradacji niż do pozostania. :?

Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 15:15

paku pisze:Jeżeli Włosi zdobędą mistrzostwo świata w piłce nożnej, możliwa jest amnestia dla klubów zamieszanych w skandal korupcyjny w Serie A. Taką możliwość zarysował minister sprawiedliwości Clemente Mastella w wywiadzie dla "Corriere della Sera".
Nasilają się jednocześnie zastrzeżenia do przebiegu procesu tych klubów przed sądem sportowym, który ma wydać wyrok we wtorek 11 lipca.

Mastella zastrzegł, że zabrał głos jako kibic i nawiązując do wniosku prokuratora o degradację Juventusu Turyn postawił retoryczne pytanie: czy to sprawiedliwe, żeby Cannavaro, Del Piero i wielu innych grało w trzeciej lidze po tym, czego dokonali na mundialu? Minister skrytykował też atmosferę panującą na sali sądowej.
Były prezydent Francesco Cossiga nazwał proces klubów bufonadą, a szef komisji zajmującej się rewizją kodeksu karnego mecenas Giuliano Pisapia zarzucił sądowi, że odstępując od zasady kontradyktoryjności łamie prawa obrony. Do zarzutów tych ustosunkował się rano przewodniczący składu sędziowskiego Cesare Ruperto, który zapewnił, że obrońcy będą mogli powiedzieć wszystko, co zechcą i sąd weźmie to pod uwagę.

http://mundial.onet.pl/0,1247843,1352529,wiadomosc.html

Iskierka nadzieji...
Choć sam nie wiem co mam myslec o tym. :roll:
Pożyjemy zobaczymy, ale chyba bliżej nam do degradacji niż do pozostania. :?
Prasowe plotki, poza tym ulaskawienie przestepcow dopiero byloby skandalem. Lecicie z hukiem i nic tego nie zmieni. Lecicie dla dobra pilki, ktora wasi dzialacze tak okrutnie okaleczyli.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 15:21

Nareszcie ktoś bierze się za rozwalenie tej parodii sprawiedliwości. Mam nadzieję, że honor Włoch zostanie uratowany i nie pozwolą temu cyrkowi podjąć jakiejkolwiek decyzji dopóki podstawowe normy prawne nie będą przestrzegane.
Waldini pisze:Lecicie dla dobra pilki, ktora wasi dzialacze tak okrutnie okaleczyli.
Podręcznik sfrustrowanego interisty, rozdział trzeci - "Slogany", strona 13.

Obrazek
Waldini

Interista
Interista

Nieprzeczytany post 07 lipca 2006, 17:37

swiergot pisze:Nareszcie ktoś bierze się za rozwalenie tej parodii sprawiedliwości. Mam nadzieję, że honor Włoch zostanie uratowany i nie pozwolą temu cyrkowi podjąć jakiejkolwiek decyzji dopóki podstawowe normy prawne nie będą przestrzegane

Podręcznik sfrustrowanego interisty, rozdział trzeci - "Slogany", strona 13.
Tak, tak teraz wszystko jest bee tylko Juventus jest cacy. Proces niesprawiedliwy, sad to cyrk, prokurator i sedziowie juz wydali werdykt. Honor Wloch zostanie uratowany jak oszusci srogo zaplaca za przestepstwa, ktorych sie dopuscili. Proces wam sie nie podoba??? Trzeba bylo grac uczciwie to nie byloby procesu. Taki mocny klub niby macie, widac jaki mocny, ze bez kupowania nic by nie osiagnal w ostatnich latach.

Sfrustowani to wy teraz jestescie, bo to Inter pozostanie jedynym klubem, ktory nigdy nie gral nizej niz serie A.

Moje serce jest czarno-niebieskie. Forza Inter!

Serie B?? We have never been there... :D
ODPOWIEDZ