EUROLIGY

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
booyak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 czerwca 2003, 22:40

NIe wiem czy wiecie ale ja wiem (qrcze ale mi inteligenty text wyszedł :P) że na Słowackim programie STV2 każdego Poniedziałku jest program który się nazywa EUROLIGY. No i w tym o to programie są skróty meczów z 2 najważniejszych lig europy: Włochy :) Anglia i Hiszpania. A pod koniec programu wybierany jest gol tygodnia. W zwiąku z tym ze w ostatnią środę były EL. do Euro2004. Były skruty niektórych meczów z tych własnie Eliminacji. Oczywiscie był mecz Włochów i przepiękna bramka Alexa która została nominowana do najładnioejszej bramki tygodnia :)

YoUri`

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2003, 10:22

Po tym jak mi odcieli Eurosport, DSF, RaiDue i RaiUno nie mam gdzie ogladac jakichkolwiek powtorek czy goli... ehhhhhh... bieda bieda... nawet tego kanalu nie mam ... LUDZIE DAJCIE MI JAKIS KANAAAAAAAAL !!!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 czerwca 2003, 10:38

YoUri` pisze:Po tym jak mi odcieli Eurosport, DSF, RaiDue i RaiUno nie mam gdzie ogladac jakichkolwiek powtorek czy goli... ehhhhhh... bieda bieda... nawet tego kanalu nie mam ... LUDZIE DAJCIE MI JAKIS KANAAAAAAAAL !!!
mnie też zrobili to świństwo to przez naszych cholernych polityków którzy zrobili taką ustawę cwele jedne

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
RAT

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2003, 17:17

Ja też straciłem te kanały :cry: :cry: :cry:

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 21 czerwca 2003, 20:01

Ja też :cry: :cry: To jest poniżej krytyki :!: No kompletnie niemam gdzie oglądać coś o Serie A i wogole skrótów JUVE :!: :!: :!: Jeszcze to do mnie niedotarło, że zadawalam sie baramkami ściągniętymi na kompa :cry: To był cios poniżej pasa :evil: :cry:

Obrazek
3andit

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 czerwca 2003, 00:26

Mi coś tam ucinali ale nawet nie małem czasu zobaczyć co , ale DSF na pewno nie mam. A bramek narazie nie ma więc nie szukałem kanału gdzie mogł bym je zobaczyć :D

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
Sylwia

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 czerwca 2003, 21:20

YoUri` pisze:Po tym jak mi odcieli Eurosport, DSF, RaiDue i RaiUno nie mam gdzie ogladac jakichkolwiek powtorek czy goli... ehhhhhh... bieda bieda... nawet tego kanalu nie mam ... LUDZIE DAJCIE MI JAKIS KANAAAAAAAAL !!!

U MNIE JEST TAK SAMO TA CHOLERNA MULTIMEDIA ZAMIAST DAĆ JAKIŚ WŁOSKI KANAŁ!! :evil: :evil: :evil: !!!!! TO ONI DAJĄ JAKIŚ EDUSAT NA KTÓRYM W KÓŁKO O CZYMŚ GLĘDZĄ(NUDZĄ)!!!!
:evil: ZA CO JA PŁACĘ ABONAMENT?!!!!!!!!!!! :evil:

Alex-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 12:25

Kupta se dekodera Polsata, a bedzieta mieli wszystkie Raie (nawet te w radyjach) a poza tym super programiki z Mediasat, na któryk lecom meczyki towarzyskie (prawie wszyckie) Juve - La7, Italia1, Rete4, Canale5 itd.

I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
król Alex

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 12:36

Mi odcieli tylko RAIUNO i DSF ale mam canal+.polsat sport i eurosport :D

FORZA JUVE
RUDI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lipca 2003, 12:45

lysy33 pisze:NIe wiem czy wiecie ale ja wiem (qrcze ale mi inteligenty text wyszedł :P) że na Słowackim programie STV2 każdego Poniedziałku jest program który się nazywa EUROLIGY. No i w tym o to programie są skróty meczów z 2 najważniejszych lig europy: Włochy :) Anglia i Hiszpania. A pod koniec programu wybierany jest gol tygodnia. W zwiąku z tym ze w ostatnią środę były EL. do Euro2004. Były skruty niektórych meczów z tych własnie Eliminacji. Oczywiscie był mecz Włochów i przepiękna bramka Alexa która została nominowana do najładnioejszej bramki tygodnia :)
Lysy napisales ze w tym programie sa skroty meczow z 2 najwanzniejszych lig eurpy a wymieniles 3 :):)

Ja przewaznie ogladam powtorki z ligi wloskiej na Dsf w "Laola" albo na jakims RAi . Mozna sie czasem posmiac jak Bonka do studia zaprosza mimo iz nic nie kumam z tej wloszczyzny :)

FORZA JUVE
Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lipca 2003, 18:23

To świetnie ze bramka alexa została uznana za najlepszą ,a dla tych co szukaja czegoś o serie A ,to na canal+,można go miec za pomocą cyfry + lub kablówki :!: :!: :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
ODPOWIEDZ