EUROLIGY
- booyak
- Juventino
NIe wiem czy wiecie ale ja wiem (qrcze ale mi inteligenty text wyszedł
) że na Słowackim programie STV2 każdego Poniedziałku jest program który się nazywa EUROLIGY. No i w tym o to programie są skróty meczów z 2 najważniejszych lig europy: Włochy
Anglia i Hiszpania. A pod koniec programu wybierany jest gol tygodnia. W zwiąku z tym ze w ostatnią środę były EL. do Euro2004. Były skruty niektórych meczów z tych własnie Eliminacji. Oczywiscie był mecz Włochów i przepiękna bramka Alexa która została nominowana do najładnioejszej bramki tygodnia 

- YoUri`
- Qualità Juventino
Po tym jak mi odcieli Eurosport, DSF, RaiDue i RaiUno nie mam gdzie ogladac jakichkolwiek powtorek czy goli... ehhhhhh... bieda bieda... nawet tego kanalu nie mam ... LUDZIE DAJCIE MI JAKIS KANAAAAAAAAL !!!
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
mnie też zrobili to świństwo to przez naszych cholernych polityków którzy zrobili taką ustawę cwele jedneYoUri` pisze:Po tym jak mi odcieli Eurosport, DSF, RaiDue i RaiUno nie mam gdzie ogladac jakichkolwiek powtorek czy goli... ehhhhhh... bieda bieda... nawet tego kanalu nie mam ... LUDZIE DAJCIE MI JAKIS KANAAAAAAAAL !!!
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja też
To jest poniżej krytyki :!: No kompletnie niemam gdzie oglądać coś o Serie A i wogole skrótów JUVE :!: :!: :!: Jeszcze to do mnie niedotarło, że zadawalam sie baramkami ściągniętymi na kompa
To był cios poniżej pasa :evil:

- 3andit
- Juventino
Mi coś tam ucinali ale nawet nie małem czasu zobaczyć co , ale DSF na pewno nie mam. A bramek narazie nie ma więc nie szukałem kanału gdzie mogł bym je zobaczyć 

< Dziękujmy BOGU za to, że stworzył dla nas JUVE i Kobiety >
- Sylwia
- Juventino
YoUri` pisze:Po tym jak mi odcieli Eurosport, DSF, RaiDue i RaiUno nie mam gdzie ogladac jakichkolwiek powtorek czy goli... ehhhhhh... bieda bieda... nawet tego kanalu nie mam ... LUDZIE DAJCIE MI JAKIS KANAAAAAAAAL !!!
U MNIE JEST TAK SAMO TA CHOLERNA MULTIMEDIA ZAMIAST DAĆ JAKIŚ WŁOSKI KANAŁ!! :evil: :evil: :evil: !!!!! TO ONI DAJĄ JAKIŚ EDUSAT NA KTÓRYM W KÓŁKO O CZYMŚ GLĘDZĄ(NUDZĄ)!!!!
:evil: ZA CO JA PŁACĘ ABONAMENT?!!!!!!!!!!! :evil:
- Alex-10
- Juventino
YoUri` pisze:Po tym jak mi odcieli Eurosport, DSF, RaiDue i RaiUno nie mam gdzie ogladac jakichkolwiek powtorek czy goli... ehhhhhh... bieda bieda... nawet tego kanalu nie mam ... LUDZIE DAJCIE MI JAKIS KANAAAAAAAAL !!!
Kupta se dekodera Polsata, a bedzieta mieli wszystkie Raie (nawet te w radyjach) a poza tym super programiki z Mediasat, na któryk lecom meczyki towarzyskie (prawie wszyckie) Juve - La7, Italia1, Rete4, Canale5 itd.
I CAMPIONI D'ITALIA SIAMO NOI
JU27
JU27
- RUDI
- Juventino
Lysy napisales ze w tym programie sa skroty meczow z 2 najwanzniejszych lig eurpy a wymieniles 3lysy33 pisze:NIe wiem czy wiecie ale ja wiem (qrcze ale mi inteligenty text wyszedł) że na Słowackim programie STV2 każdego Poniedziałku jest program który się nazywa EUROLIGY. No i w tym o to programie są skróty meczów z 2 najważniejszych lig europy: Włochy
Anglia i Hiszpania. A pod koniec programu wybierany jest gol tygodnia. W zwiąku z tym ze w ostatnią środę były EL. do Euro2004. Były skruty niektórych meczów z tych własnie Eliminacji. Oczywiscie był mecz Włochów i przepiękna bramka Alexa która została nominowana do najładnioejszej bramki tygodnia

Ja przewaznie ogladam powtorki z ligi wloskiej na Dsf w "Laola" albo na jakims RAi . Mozna sie czasem posmiac jak Bonka do studia zaprosza mimo iz nic nie kumam z tej wloszczyzny

FORZA JUVE
- Alexxxxx
- Juventino
To świetnie ze bramka alexa została uznana za najlepszą ,a dla tych co szukaja czegoś o serie A ,to na canal+,można go miec za pomocą cyfry + lub kablówki :!: :!: :!:
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli