Scudetto nr 29 !!!
- Asta#8
- Qualità Juventino
Z tym się nie zgodzę.drondzix pisze:Cieszy mnie 29 scudetto Juventusu ! Alex pokazał Capello w ostatnim meczu, że popełnił błąd nie wystawiając go od 1 minuty tylko Ibrahimovica. Teraz czekam na 30 scudetto !

- pan Zambrotta
- Juventino
Człowiek nie jest winny, póki nie zapadnie wyrok. Więc narazie nie chcę słyszeć żadnych opinii typu "cieszcie się dopóki możecie".
Cieszmy się razem z bianconerimi - zasłużenie zdobyli 29 mistrzostwo Włoch. Prowadziliśmy od pierwszej do ostatniej kolejki i ponieśliśmy tylko jedną porażkę. Tak dobrego wyniku nie widziałem od dawna. 3 gwiazdki już niedługo. Na miano "ojca sukcesu" zasłużyło kilku graczy, jednak ja chciałbym wymienić tylko dwóch: Cannavaro i Zambrottę. Mogą śmiało powiedzieć, że "wypocili" 29 scudetto.
To tyle z mojej skromnej strony. Teraz czas na Europę.
PS. Pamiętam, że rok temu, kiedy Juventus wrócił po rocznej przerwie na tron, wypowiedzi userów były bardziej "spontaniczne" i "żywiołowe". To co? chyba się przyzwyczajamy panowie...
Cieszmy się razem z bianconerimi - zasłużenie zdobyli 29 mistrzostwo Włoch. Prowadziliśmy od pierwszej do ostatniej kolejki i ponieśliśmy tylko jedną porażkę. Tak dobrego wyniku nie widziałem od dawna. 3 gwiazdki już niedługo. Na miano "ojca sukcesu" zasłużyło kilku graczy, jednak ja chciałbym wymienić tylko dwóch: Cannavaro i Zambrottę. Mogą śmiało powiedzieć, że "wypocili" 29 scudetto.
To tyle z mojej skromnej strony. Teraz czas na Europę.
PS. Pamiętam, że rok temu, kiedy Juventus wrócił po rocznej przerwie na tron, wypowiedzi userów były bardziej "spontaniczne" i "żywiołowe". To co? chyba się przyzwyczajamy panowie...
- Mr Cezary
- Juventino
Popieram. Jeden z lepszych meczów Zlatana w sezonie. Szkoda, że żadna "piętka" nie wpadła do siatki, bo było by pięknie. A z tą przewrotką to nie przesadzaj - Alex lepsze potrafi 8)Asta#8 pisze:Z tym się nie zgodzę.drondzix pisze:Cieszy mnie 29 scudetto Juventusu ! Alex pokazał Capello w ostatnim meczu, że popełnił błąd nie wystawiając go od 1 minuty tylko Ibrahimovica. Teraz czekam na 30 scudetto !Podejrzewam, że meczu nie widzialeś i dlatego się mylisz. Zlatan zagrał według mnie bardzo dobre spotkanie, jedno z najlepszych w tym sezonie. Jego dryblingi były przemyślane i co najważniejsze kilka razy wyszły
Przepiękna była przewrotka, którą zrobił w drugiej połowie po rzucie wolnym.
- Reggie
- Juventino
Chyba oczywiste, o tego pierwszego po "faulu" na Gillardino. Ale i tak wynik nie miał żadnego znaczenia.nordahl pisze:O ktorego karnego Ci chodzi? =]Reggie pisze: Strzelając gola z karnego którego być nie powinno (której to drużynie sędziowie tak bardzo pomagali? :twisted: )
A może będą nawet 4mJaUcViEej pisze:Ile ja bym dał, żeby tak było... PrayWojtekW pisze: Za rok będą trzy gwiazdki nad herbem Juve...

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- kubinho 10
- Juventino
To chyba nie ta afera a nie przyzwyczajenie sprawiło że ludzie nie piszą "spontanicznie". Wiedzą że nie daj Boże to scudetto może nam zostać odebrane i nie ma takiej eufori i zachwytu jaki był chociażby rok temu. Ale tak jak Ty uwarzam że nie ma co rozpaczać tylko trzeba poczekac cierpliwie do sprawy (o ile ta w ogole będzie), a wtedy się wszystko okarze.pan Zambrotta pisze:PS. Pamiętam, że rok temu, kiedy Juventus wrócił po rocznej przerwie na tron, wypowiedzi userów były bardziej "spontaniczne" i "żywiołowe". To co? chyba się przyzwyczajamy panowie...
Pozdrawiam.
..::Scudetto 29::..
Grande Juve, Vinci Per Noi
- JuventinoPS
- Juventino
- Pilekww
- Juventino
Jestem bardzo zadowolony ale czuje niepewność i niedosyt. Nasi zawodnicy grali naprwde zawzięcie, a zwycięstwo w pełni się nam należy. Czy zaborą zwycięstwo nie wiem, wszytsko się może zdarzyć ale myśle ze sami siędziowie by meczu nie wygrali, ja w meczach nie widziałem jakis przekretów. Mam nadzieje ze to scudetto było zdobyte czysto.
FORZA JUVENTUS
EDIT:
Pozdro
FORZA JUVENTUS
EDIT:
No wiesz jak odbiorą nam niesprawiedliwie to scudetto no to sie zgadzam, no ale jak będą mieli dowody to ja się nie będę cieszył i nie będzie we mnie radości z powodu zdobycia scudetto przez oszustwo.JuveFanik pisze:Nawet jak odbiorą Nam to Scudetto to zostanie radość, radość której nikt Nam nie odbierze która zostanie w Nas już na zawsze
Pozdro
"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
- kedzier
- Juventino
Właśnie - zasada domniemania niewinności. Nas już odsądzono od czci i wiary. Nagle na forum objawiło nam się wielu milanistów i interistów, mimo że nikt ich nie zapraszał... :lol:pan Zambrotta pisze:Człowiek nie jest winny, póki nie zapadnie wyrok. Więc narazie nie chcę słyszeć żadnych opinii typu "cieszcie się dopóki możecie".
A my? Cieszmy się! Przecież niecodziennie zdobywa się tytuł 8) Kto ma jakieś wątpliwości niech analizuje poszczególne spotkania, nasi piłkarze naprawdę na ten tytuł zasłużyli. Mimo zniżki formy udało się to upragnione trofeum wywalczyć. Żałuję tylko, że nie dane było nam obejrzeć zwycięstwa nad ekipą rossonerich, zwłaszcza w Turynie
Chodzi mi po głowie cały czas ta piosenka... Mógłbym jej słuchać bez końca
Siamo noi, siamo noi, I Campioni dell'Italia siamo noi..!
- Ziolowy
- Juventino
Na poczatek jedno slowo: "GRAZIE!". Sa wspaniali, po raz kolejny to udowodnili. Ja kibicem Juve, bede nawet w Serie Z, hehe
Liczy sie Juventus, a nie liga w ktorej wystepuja! Jeszcze raz grazie, a za rok z 3 gwiazdami na piersi 

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
Zapytajcie na San Siro...
- nordahl
- Milanista
Jesli chodzi o mecz z Roma, to pierwszy karny jest watpliwy.Gregor del Ptasior pisze:No właśnie... Pytanie o którym z tych dwóch karnych mowa. No ale o którego by nie chodziło, to na pewno był podyktowany jak najbardziej uczciwie i zasłużenie :rotfl: A z drugiej strony cieszy mnie, że roma nie zagra w LM:D:D
Sedzia nie zobaczyl tez reki u Nesty w polu karnym i wogole pare pomylek zanotowal.
=]
btw. Twoja ironia boli ;]
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- naros
- Juventino
Świetnie Scudetto nasze tak sie cieszyłem ze prawie pokój bym zdemolował :-D (pisze dopiero teraz bo wróciłem po banie
) Jak najbardziej zasłużyliśmy na Mistrzostwo nie ma wątpliwości!!! Zrobiliśmy to w pięknym stylu! FORZA JUVE!!! OBY TAK DALEJ!!!

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=juventusmarcinb1989 pisze:Ma ktoś filmik z celebracji 29 scudettoBardzo Was o niego proszę :twisted:
proszę bardzo

Capo di tutti capi
- MarcinB
- Juventino