Scudetto nr 29 !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Asta#8

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 16:34

drondzix pisze:Cieszy mnie 29 scudetto Juventusu ! Alex pokazał Capello w ostatnim meczu, że popełnił błąd nie wystawiając go od 1 minuty tylko Ibrahimovica. Teraz czekam na 30 scudetto !
Z tym się nie zgodzę. :wink: Podejrzewam, że meczu nie widzialeś i dlatego się mylisz. Zlatan zagrał według mnie bardzo dobre spotkanie, jedno z najlepszych w tym sezonie. Jego dryblingi były przemyślane i co najważniejsze kilka razy wyszły :) Przepiękna była przewrotka, którą zrobił w drugiej połowie po rzucie wolnym. :bravo:

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 16:41

Człowiek nie jest winny, póki nie zapadnie wyrok. Więc narazie nie chcę słyszeć żadnych opinii typu "cieszcie się dopóki możecie".
Cieszmy się razem z bianconerimi - zasłużenie zdobyli 29 mistrzostwo Włoch. Prowadziliśmy od pierwszej do ostatniej kolejki i ponieśliśmy tylko jedną porażkę. Tak dobrego wyniku nie widziałem od dawna. 3 gwiazdki już niedługo. Na miano "ojca sukcesu" zasłużyło kilku graczy, jednak ja chciałbym wymienić tylko dwóch: Cannavaro i Zambrottę. Mogą śmiało powiedzieć, że "wypocili" 29 scudetto.
To tyle z mojej skromnej strony. Teraz czas na Europę.

PS. Pamiętam, że rok temu, kiedy Juventus wrócił po rocznej przerwie na tron, wypowiedzi userów były bardziej "spontaniczne" i "żywiołowe". To co? chyba się przyzwyczajamy panowie...

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 16:53

Asta#8 pisze:
drondzix pisze:Cieszy mnie 29 scudetto Juventusu ! Alex pokazał Capello w ostatnim meczu, że popełnił błąd nie wystawiając go od 1 minuty tylko Ibrahimovica. Teraz czekam na 30 scudetto !
Z tym się nie zgodzę. :wink: Podejrzewam, że meczu nie widzialeś i dlatego się mylisz. Zlatan zagrał według mnie bardzo dobre spotkanie, jedno z najlepszych w tym sezonie. Jego dryblingi były przemyślane i co najważniejsze kilka razy wyszły :) Przepiękna była przewrotka, którą zrobił w drugiej połowie po rzucie wolnym. :bravo:
Popieram. Jeden z lepszych meczów Zlatana w sezonie. Szkoda, że żadna "piętka" nie wpadła do siatki, bo było by pięknie. A z tą przewrotką to nie przesadzaj - Alex lepsze potrafi 8)

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 16:57

nordahl pisze:
Reggie pisze: Strzelając gola z karnego którego być nie powinno (której to drużynie sędziowie tak bardzo pomagali? :twisted: ) ;)
O ktorego karnego Ci chodzi? =]
Chyba oczywiste, o tego pierwszego po "faulu" na Gillardino. Ale i tak wynik nie miał żadnego znaczenia.
mJaUcViEej pisze:
WojtekW pisze: Za rok będą trzy gwiazdki nad herbem Juve...
Ile ja bym dał, żeby tak było... Pray
A może będą nawet 4 ;)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 17:01

pan Zambrotta pisze:PS. Pamiętam, że rok temu, kiedy Juventus wrócił po rocznej przerwie na tron, wypowiedzi userów były bardziej "spontaniczne" i "żywiołowe". To co? chyba się przyzwyczajamy panowie...
To chyba nie ta afera a nie przyzwyczajenie sprawiło że ludzie nie piszą "spontanicznie". Wiedzą że nie daj Boże to scudetto może nam zostać odebrane i nie ma takiej eufori i zachwytu jaki był chociażby rok temu. Ale tak jak Ty uwarzam że nie ma co rozpaczać tylko trzeba poczekac cierpliwie do sprawy (o ile ta w ogole będzie), a wtedy się wszystko okarze.

Pozdrawiam.

..::Scudetto 29::..

Grande Juve, Vinci Per Noi
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 17:16

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:10 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Pilekww

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 18:00

Jestem bardzo zadowolony ale czuje niepewność i niedosyt. Nasi zawodnicy grali naprwde zawzięcie, a zwycięstwo w pełni się nam należy. Czy zaborą zwycięstwo nie wiem, wszytsko się może zdarzyć ale myśle ze sami siędziowie by meczu nie wygrali, ja w meczach nie widziałem jakis przekretów. Mam nadzieje ze to scudetto było zdobyte czysto.

FORZA JUVENTUS

EDIT:
JuveFanik pisze:Nawet jak odbiorą Nam to Scudetto to zostanie radość, radość której nikt Nam nie odbierze która zostanie w Nas już na zawsze
No wiesz jak odbiorą nam niesprawiedliwie to scudetto no to sie zgadzam, no ale jak będą mieli dowody to ja się nie będę cieszył i nie będzie we mnie radości z powodu zdobycia scudetto przez oszustwo.

Pozdro

"... Mamy 42 kluby w Serie A i B. Wszyscy rozmawiają, jedyny głuchoniemy klub to Inter." - Luciano Moggi
kedzier

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 21:40

pan Zambrotta pisze:Człowiek nie jest winny, póki nie zapadnie wyrok. Więc narazie nie chcę słyszeć żadnych opinii typu "cieszcie się dopóki możecie".
Właśnie - zasada domniemania niewinności. Nas już odsądzono od czci i wiary. Nagle na forum objawiło nam się wielu milanistów i interistów, mimo że nikt ich nie zapraszał... :lol:

A my? Cieszmy się! Przecież niecodziennie zdobywa się tytuł 8) Kto ma jakieś wątpliwości niech analizuje poszczególne spotkania, nasi piłkarze naprawdę na ten tytuł zasłużyli. Mimo zniżki formy udało się to upragnione trofeum wywalczyć. Żałuję tylko, że nie dane było nam obejrzeć zwycięstwa nad ekipą rossonerich, zwłaszcza w Turynie :wink: Czarne chmury zbierają się obecnie nad naszą ekipą, ale wierzę, że uda nam się wyjść z tej sytuacji z podniesioną głową i stać się jeszcze silniejszymi.

Chodzi mi po głowie cały czas ta piosenka... Mógłbym jej słuchać bez końca :wink:

Siamo noi, siamo noi, I Campioni dell'Italia siamo noi..!

Obrazek
Ziolowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 18:33

Na poczatek jedno slowo: "GRAZIE!". Sa wspaniali, po raz kolejny to udowodnili. Ja kibicem Juve, bede nawet w Serie Z, hehe :D Liczy sie Juventus, a nie liga w ktorej wystepuja! Jeszcze raz grazie, a za rok z 3 gwiazdami na piersi :D

Jak zabrac Scudetto legendzie włoskiej pilki?
Zapytajcie na San Siro...
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 18:48

Gregor del Ptasior pisze:No właśnie... Pytanie o którym z tych dwóch karnych mowa. No ale o którego by nie chodziło, to na pewno był podyktowany jak najbardziej uczciwie i zasłużenie :rotfl: A z drugiej strony cieszy mnie, że roma nie zagra w LM :D:D:D
Jesli chodzi o mecz z Roma, to pierwszy karny jest watpliwy.
Sedzia nie zobaczyl tez reki u Nesty w polu karnym i wogole pare pomylek zanotowal.

=]

btw. Twoja ironia boli ;]

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 maja 2006, 19:51

Świetnie Scudetto nasze tak sie cieszyłem ze prawie pokój bym zdemolował :-D (pisze dopiero teraz bo wróciłem po banie :D ) Jak najbardziej zasłużyliśmy na Mistrzostwo nie ma wątpliwości!!! Zrobiliśmy to w pięknym stylu! FORZA JUVE!!! OBY TAK DALEJ!!!

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 20:07

Ma ktoś filmik z celebracji 29 scudetto :?: Bardzo Was o niego proszę :twisted:

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 21 maja 2006, 14:40

marcinb1989 pisze:Ma ktoś filmik z celebracji 29 scudetto :?: Bardzo Was o niego proszę :twisted:
http://video.google.com/videoplay?docid ... q=juventus

proszę bardzo ;)

Capo di tutti capi
MarcinB

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 21 maja 2006, 17:53

VIT

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 30 maja 2006, 17:38

Ma może ktoś jakieś inne linki do świętowania scudetto bo te dwa które są u góry mi nie działają? Z góry dziękuje.

ODPOWIEDZ