Juventus kontaktował się z arbitrami?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 13:27

Ehh.. baby ;-) Tak to jest jak one sie do calcio mieszaja.

Ex zona Emersona: 'Juve placi na czarno.'
Wypowiedziala sie, jakoby Brazylijczyk zarabial wiecej niz 120tys. euro na miesiac. We wtorek zlozy przeciwko niemu zeznania, a po nim napewno wiecej glow poleci.

Zrodlo:
Link

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 13:32

Czego te media jeszcze nie wymyśla :)

Wiadomosci z ust ex-zony o byłym męzu są tak wiarygodne jak informacje podawane w brukowej prasie typu nasz "Fakt", pismaki muszą z czegoś chyba życ a tym bardziej pismaki z pism brukowych.

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 13:39

Tombalu pisze:Czego te media jeszcze nie wymyśla :)

Wiadomosci z ust ex-zony o byłym męzu są tak wiarygodne jak informacje podawane w brukowej prasie typu nasz "Fakt", pismaki muszą z czegoś chyba życ a tym bardziej pismaki z pism brukowych.
A ja jestem ciekawy tych zeznan. ;-) Bo to w sumie powazny zarzut jest.

"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 13:46

nordahl pisze: A ja jestem ciekawy tych zeznan. ;-) Bo to w sumie powazny zarzut jest.
Zarzut musi być potwierdzony dowodami :) Których zapewne brak podobnie jak w sprawie z "tel Lucka" :)

Obrazek
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 13:51

Tombalu pisze:Zarzut musi być potwierdzony dowodami :) Których zapewne brak podobnie jak w sprawie z "tel Lucka" :)
Widze, ze klapki na oczach funkcjonuja perfekcyjnie.
No, ale w koncu widzimy to, co chcemy widziec.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 13:55

nordahl pisze: Widze, ze klapki na oczach funkcjonuja perfekcyjnie.
No, ale w koncu widzimy to, co chcemy widziec.
Jak u mnie klapki na oczach to u Ciebie funkcjonuje perwekcyjnie nienawisc do wszystkiego co zwiazane jest z JUVE!!! Podobnie jak u Silvio - to tez mozna nazwac komplekscem JUVE!!!

Człowieku - dowody sie liczą a nie pomówienia!!! Za pomowinia mozna zostać ukaranym tak na marginesie wiec uwazaj !!!

Obrazek
swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 13:56

nordahl pisze:No, ale w koncu widzimy to, co chcemy widziec.
Fajnie, że wreszcie się do tego przyznajesz.

Obrazek
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 15:57

http://sport.onet.pl/1326009,wiadomosci.html
Przeczytajcie sobie :!: 8) Czyżbyśmy nie byli sami w ustawianiu sędziów ,a następnie zamykaniu ich w szatni :?: :lol:

Obrazek
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 16:30

Tombalu pisze: Jak u mnie klapki na oczach to u Ciebie funkcjonuje perwekcyjnie nienawisc do wszystkiego co zwiazane jest z JUVE!!!
Fakt, moja nienawisc do Juve nie zna granic.
Nie znalazlem natomiast w slowniku znaczenia 'perwekcyjne', wiec przyjmuje to za literowke. Choc i tak to glebszego sensu nie nadaje.
Tombalu pisze: Człowieku - dowody sie liczą a nie pomówienia!!! Za pomowinia mozna zostać ukaranym tak na marginesie wiec uwazaj !!!
Dowody sa narazie zbierane, Guardia di finanza i inne sluzby trzepia starannie szefostwo Juve i ich siedziby. Chcialem Ci tylko uzmyslowic, ze zapisy rozmow Moggiego, to tak naprawde 1/10 przedstawionych zarzutow.
swiergot pisze:Fajnie, że wreszcie się do tego przyznajesz.
To byl moj komentarz, do wypowiedzi poprzednika. Do niczego sie nie przyznaje szefie, takze nie wybiegaj za daleko.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 maja 2006, 17:54

Chcialem Ci tylko uzmyslowic, ze zapisy rozmow Moggiego, to tak naprawde 1/10 przedstawionych zarzutow.
Rozumiem ze Ty jestes prokuratorem i znasz sprawę:)

Jetsem bardzo ciekaw na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski 1/10 zarzutów. Naucz sie uzywać argumetów a nie rzucac tylko hasła!!

Obrazek
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 02:41

Tombalu pisze: Rozumiem ze Ty jestes prokuratorem i znasz sprawę:)

Jetsem bardzo ciekaw na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski 1/10 zarzutów. Naucz sie uzywać argumetów a nie rzucac tylko hasła!!
Argumenty masz na bierzaco w informacjach. Chyba, ze zakonczyles ich przyswajanie na etapie pierwszych rozmow Moggiego z Pairetto.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 07:45

nordahl pisze: Argumenty masz na bierzaco w informacjach. Chyba, ze zakonczyles ich przyswajanie na etapie pierwszych rozmow Moggiego z Pairetto.
To co prasa publikuje - rozmowy. To dla prokuratury nie ma wartości dowodowej - na której moza oprzeć proces!

Co do wiadomosci płynących z włoch to sledze je bezposrednio, dodatkowo rozmawiając w temacie tej sprawy z radcami prawnymi, zktórymi pracuje.
nordahl pisze: Chcialem Ci tylko uzmyslowic, ze zapisy rozmow Moggiego, to tak naprawde 1/10 przedstawionych zarzutow.
Jak Ty chcesz mi uzysławiac, ze tel to 1/10 ?? Jeszcze raz Ci odp tylko prokuratorzy z włoch wiedzą czym jescze dysponują a nie Ty!!! Moze jest w rzeczywistosci tak, że te romowy sa jedynym dowodem w sprawie! A ja Ci uzmysłowie, ze takie tel nie maja zadnej wartosci dowodowej, gdyz nie wynika z nich bezpośrednia korzyść dla klubu a jedynie "mozliwe sugestie"

Obrazek
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 09:38

Tombalu pisze: To co prasa publikuje - rozmowy. To dla prokuratury nie ma wartości dowodowej - na której moza oprzeć proces!
Prasa nie zaprzestala na publikowaniu rozmow, zarzutow jest wiecej.
Tombalu pisze: Jak Ty chcesz mi uzysławiac, ze tel to 1/10 ?? Jeszcze raz Ci odp tylko prokuratorzy z włoch wiedzą czym jescze dysponują a nie Ty!!!
Nic na sile, heh.. Zaprzeczeniem drugiego zdania byloby 'prokuratorzy nie wiedza, czym dysponuja'? Zastanow sie co tutaj wypisujesz.
Tombalu pisze: Moze jest w rzeczywistosci tak, że te romowy sa jedynym dowodem w sprawie! A ja Ci uzmysłowie, ze takie tel nie maja zadnej wartosci dowodowej, gdyz nie wynika z nich bezpośrednia korzyść dla klubu a jedynie "mozliwe sugestie"
Ja nie pisalem nigdzie o dowodach, tylko o przedstawionych zarzutach!!!

A jesli chodzi Ci juz o zapis rozmow, to wynika z nich bardzo duzo.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 10:03

nordahl pisze:
Prasa nie zaprzestala na publikowaniu rozmow, zarzutow jest wiecej.

Zaprzeczeniem drugiego zdania byloby 'prokuratorzy nie wiedza, czym dysponuja'? Zastanow sie co tutaj wypisujesz
O jakich innych zarzutach mowimy?? I jakie prokuratura zdobyła dowody na poparcie zarzutów?

To Ty nie wiesz czym dysponuje prokuratura!!! A chcesz być tutaj rzecznikiem prokuratorów włoskich - wstrzymaj sie od takich wypowiedzi?? I wlasnie zastanow sie co wypisujesz !!

Obrazek
nordahl

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 maja 2006, 18:25

Tombalu pisze: O jakich innych zarzutach mowimy?? I jakie prokuratura zdobyła dowody na poparcie zarzutów?
Czy Ty to specjalnie robisz, czy naprawde masz problemy z przyswajaniem informacji?
Tombalu pisze:To Ty nie wiesz czym dysponuje prokuratura!!! A chcesz być tutaj rzecznikiem prokuratorów włoskich - wstrzymaj sie od takich wypowiedzi?? I wlasnie zastanow sie co wypisujesz !!
Doszedlem do wniosku, ze dyskutowal juz z Toba nie bede, bo sensu wiekszego nie widze.

Pozdro.

ODPOWIEDZ