Juventus kontaktował się z arbitrami?
- nordahl
- Milanista
Ehh.. baby ;-) Tak to jest jak one sie do calcio mieszaja.
Ex zona Emersona: 'Juve placi na czarno.'
Wypowiedziala sie, jakoby Brazylijczyk zarabial wiecej niz 120tys. euro na miesiac. We wtorek zlozy przeciwko niemu zeznania, a po nim napewno wiecej glow poleci.
Zrodlo:
Link
Ex zona Emersona: 'Juve placi na czarno.'
Wypowiedziala sie, jakoby Brazylijczyk zarabial wiecej niz 120tys. euro na miesiac. We wtorek zlozy przeciwko niemu zeznania, a po nim napewno wiecej glow poleci.
Zrodlo:
Link
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Tombalu
- Juventino
Czego te media jeszcze nie wymyśla
Wiadomosci z ust ex-zony o byłym męzu są tak wiarygodne jak informacje podawane w brukowej prasie typu nasz "Fakt", pismaki muszą z czegoś chyba życ a tym bardziej pismaki z pism brukowych.

Wiadomosci z ust ex-zony o byłym męzu są tak wiarygodne jak informacje podawane w brukowej prasie typu nasz "Fakt", pismaki muszą z czegoś chyba życ a tym bardziej pismaki z pism brukowych.
- nordahl
- Milanista
A ja jestem ciekawy tych zeznan. ;-) Bo to w sumie powazny zarzut jest.Tombalu pisze:Czego te media jeszcze nie wymyśla![]()
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Tombalu
- Juventino
Zarzut musi być potwierdzony dowodaminordahl pisze: A ja jestem ciekawy tych zeznan. ;-) Bo to w sumie powazny zarzut jest.

- nordahl
- Milanista
Widze, ze klapki na oczach funkcjonuja perfekcyjnie.Tombalu pisze:Zarzut musi być potwierdzony dowodamiKtórych zapewne brak podobnie jak w sprawie z "tel Lucka"
No, ale w koncu widzimy to, co chcemy widziec.
- Tombalu
- Juventino
Jak u mnie klapki na oczach to u Ciebie funkcjonuje perwekcyjnie nienawisc do wszystkiego co zwiazane jest z JUVE!!! Podobnie jak u Silvio - to tez mozna nazwac komplekscem JUVE!!!nordahl pisze: Widze, ze klapki na oczach funkcjonuja perfekcyjnie.
No, ale w koncu widzimy to, co chcemy widziec.
Człowieku - dowody sie liczą a nie pomówienia!!! Za pomowinia mozna zostać ukaranym tak na marginesie wiec uwazaj !!!
- Mrówa
- Juventino
http://sport.onet.pl/1326009,wiadomosci.html
Przeczytajcie sobie :!: 8) Czyżbyśmy nie byli sami w ustawianiu sędziów ,a następnie zamykaniu ich w szatni
:lol:
Przeczytajcie sobie :!: 8) Czyżbyśmy nie byli sami w ustawianiu sędziów ,a następnie zamykaniu ich w szatni

- nordahl
- Milanista
Fakt, moja nienawisc do Juve nie zna granic.Tombalu pisze: Jak u mnie klapki na oczach to u Ciebie funkcjonuje perwekcyjnie nienawisc do wszystkiego co zwiazane jest z JUVE!!!
Nie znalazlem natomiast w slowniku znaczenia 'perwekcyjne', wiec przyjmuje to za literowke. Choc i tak to glebszego sensu nie nadaje.
Dowody sa narazie zbierane, Guardia di finanza i inne sluzby trzepia starannie szefostwo Juve i ich siedziby. Chcialem Ci tylko uzmyslowic, ze zapisy rozmow Moggiego, to tak naprawde 1/10 przedstawionych zarzutow.Tombalu pisze: Człowieku - dowody sie liczą a nie pomówienia!!! Za pomowinia mozna zostać ukaranym tak na marginesie wiec uwazaj !!!
To byl moj komentarz, do wypowiedzi poprzednika. Do niczego sie nie przyznaje szefie, takze nie wybiegaj za daleko.swiergot pisze:Fajnie, że wreszcie się do tego przyznajesz.
- Tombalu
- Juventino
Rozumiem ze Ty jestes prokuratorem i znasz sprawę:)Chcialem Ci tylko uzmyslowic, ze zapisy rozmow Moggiego, to tak naprawde 1/10 przedstawionych zarzutow.
Jetsem bardzo ciekaw na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski 1/10 zarzutów. Naucz sie uzywać argumetów a nie rzucac tylko hasła!!
- nordahl
- Milanista
Argumenty masz na bierzaco w informacjach. Chyba, ze zakonczyles ich przyswajanie na etapie pierwszych rozmow Moggiego z Pairetto.Tombalu pisze: Rozumiem ze Ty jestes prokuratorem i znasz sprawę:)
Jetsem bardzo ciekaw na jakiej podstawie wyciagasz takie wnioski 1/10 zarzutów. Naucz sie uzywać argumetów a nie rzucac tylko hasła!!
- Tombalu
- Juventino
To co prasa publikuje - rozmowy. To dla prokuratury nie ma wartości dowodowej - na której moza oprzeć proces!nordahl pisze: Argumenty masz na bierzaco w informacjach. Chyba, ze zakonczyles ich przyswajanie na etapie pierwszych rozmow Moggiego z Pairetto.
Co do wiadomosci płynących z włoch to sledze je bezposrednio, dodatkowo rozmawiając w temacie tej sprawy z radcami prawnymi, zktórymi pracuje.
Jak Ty chcesz mi uzysławiac, ze tel to 1/10 ?? Jeszcze raz Ci odp tylko prokuratorzy z włoch wiedzą czym jescze dysponują a nie Ty!!! Moze jest w rzeczywistosci tak, że te romowy sa jedynym dowodem w sprawie! A ja Ci uzmysłowie, ze takie tel nie maja zadnej wartosci dowodowej, gdyz nie wynika z nich bezpośrednia korzyść dla klubu a jedynie "mozliwe sugestie"nordahl pisze: Chcialem Ci tylko uzmyslowic, ze zapisy rozmow Moggiego, to tak naprawde 1/10 przedstawionych zarzutow.
- nordahl
- Milanista
Prasa nie zaprzestala na publikowaniu rozmow, zarzutow jest wiecej.Tombalu pisze: To co prasa publikuje - rozmowy. To dla prokuratury nie ma wartości dowodowej - na której moza oprzeć proces!
Nic na sile, heh.. Zaprzeczeniem drugiego zdania byloby 'prokuratorzy nie wiedza, czym dysponuja'? Zastanow sie co tutaj wypisujesz.Tombalu pisze: Jak Ty chcesz mi uzysławiac, ze tel to 1/10 ?? Jeszcze raz Ci odp tylko prokuratorzy z włoch wiedzą czym jescze dysponują a nie Ty!!!
Ja nie pisalem nigdzie o dowodach, tylko o przedstawionych zarzutach!!!Tombalu pisze: Moze jest w rzeczywistosci tak, że te romowy sa jedynym dowodem w sprawie! A ja Ci uzmysłowie, ze takie tel nie maja zadnej wartosci dowodowej, gdyz nie wynika z nich bezpośrednia korzyść dla klubu a jedynie "mozliwe sugestie"
A jesli chodzi Ci juz o zapis rozmow, to wynika z nich bardzo duzo.
- Tombalu
- Juventino
O jakich innych zarzutach mowimy?? I jakie prokuratura zdobyła dowody na poparcie zarzutów?nordahl pisze:
Prasa nie zaprzestala na publikowaniu rozmow, zarzutow jest wiecej.
Zaprzeczeniem drugiego zdania byloby 'prokuratorzy nie wiedza, czym dysponuja'? Zastanow sie co tutaj wypisujesz
To Ty nie wiesz czym dysponuje prokuratura!!! A chcesz być tutaj rzecznikiem prokuratorów włoskich - wstrzymaj sie od takich wypowiedzi?? I wlasnie zastanow sie co wypisujesz !!
- nordahl
- Milanista
Czy Ty to specjalnie robisz, czy naprawde masz problemy z przyswajaniem informacji?Tombalu pisze: O jakich innych zarzutach mowimy?? I jakie prokuratura zdobyła dowody na poparcie zarzutów?
Doszedlem do wniosku, ze dyskutowal juz z Toba nie bede, bo sensu wiekszego nie widze.Tombalu pisze:To Ty nie wiesz czym dysponuje prokuratura!!! A chcesz być tutaj rzecznikiem prokuratorów włoskich - wstrzymaj sie od takich wypowiedzi?? I wlasnie zastanow sie co wypisujesz !!
Pozdro.