Vieira odejdzie z Juve!?
- Pavon
- Juventino
CUORE BIANCO-NERO pisze:według jednego z włoskich portali internetowych Vieira przedłużył kontrakt z Juve , ma podobno zarabiać 7,5 miliona euro rocznie.
Pavon pisze:Z tego jasno wynika, że gdzieś o tym przeczytałaś. A ja chcę potwierdzenia tej wiadomości, bo Ci nie wierzę.
Co tu jest napisane? Chcę mieć linka do tej informacji o przedłużeniu kontraktu. Tylko tego chcę, najwyraźniej tobie sprawia to problem, dlaczego? Bo takiej informacji nigdzie nie ma.CUORE BIANCO-NERO pisze:więc jakiego linka mam Ci podać ... ?
Może nie wielkimi literami, ale coś w ten deseń. Z pewnością bym się tego doszukał. Poza tym, już pisałem, że Vieira zarabia 5 mil Euro, nawet podałem źródło.Tobie wydaje się ,że tam jest napisane wielkimi literami .... VIEIRA 7,5 MILIONA EURO .... tak ?
PS. To nie jest problem podać linka do tych informacji, jeżeli one istnieją. Jeśli nie masz zamiaru podawać linka do tego wszystkiego to nie musisz pisać kolejnego posta.
- CUORE BIANCO-NERO
- Juventino
Boże ! czy Ty człowieku nie umiesz czytać ? !!! wejdź do diabła na stronę Juve i ściągnij sobie te info i będzie po kłopocie ! tam wyraźnie jest wszystko napisane !!! ( pozatym chyba władze Juventusu wiedzą najlepiej ile zarabiają ich piłkarze i to źródło jest najwiarygodniejsze !),
czy Ty wiesz co to znaczy ,że mówi się o czymś w prasie ? .... prasa to nie internet , a więc jakim sposobem mam ci linka podać ? ... myślisz czasem zanim coś powiesz ?
ta informacja podobno została podana również przez włoski portal
www.sportnews.it .... tyle wiem z gazet , po wiadomość o przedłużeniu kontraktu Vieiry pojawiła się WE WŁOSKIEJ PRASIE ! już jakiś czas temu ...
czy Ty wiesz co to znaczy ,że mówi się o czymś w prasie ? .... prasa to nie internet , a więc jakim sposobem mam ci linka podać ? ... myślisz czasem zanim coś powiesz ?
ta informacja podobno została podana również przez włoski portal
www.sportnews.it .... tyle wiem z gazet , po wiadomość o przedłużeniu kontraktu Vieiry pojawiła się WE WŁOSKIEJ PRASIE ! już jakiś czas temu ...
E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
LA JUVE !
- Pavon
- Juventino
Portal internetowy o "czymś pisze" i ja chcę do tego bezpośredni link. Do głównej strony portalu internetowego też potrafię podać link i "szukaj igły w stogu siana".CUORE BIANCO-NERO pisze:według jednego z włoskich portali internetowych Vieira przedłużył kontrakt z Juve , ma podobno zarabiać 7,5 miliona euro rocznie.
Prasa raczej pisze a nie mówi.czy Ty wiesz co to znaczy ,że mówi się o czymś w prasie ?

PS. Skoro tak dobrze znasz język włoski to jaki problem wejść na oficjalną stronę Juventusu i zarzucić tutaj tym linkiem? Tym samym rozwiać moje wątpliwości co do tego, że gadasz głupoty.
- CUORE BIANCO-NERO
- Juventino
a po co mam Ci pomagać ? ,żebyś potem naskakiwał na mnie ? ....
przecież i tak nic z tego nie zrozumiesz .... tam jest wyraźnie napisane czego dotyczą pliki do ściągnięcia , wystarczy kliknąć i po sprawie .... , skoro nie potrafisz tego znaleść to jakim cudem przeczytasz reszte .... ,
a ... i może jeszcze mam przekopywać portale internetowe i znajdować Ci linki ? ..... nie znasz włoskiego to i tak nie znajdziesz sam , nie odczytasz i niczego nie zrozumiesz , więc po co zawracasz komuś głowę ....
we włoskiem dzienniku sportowym było napisane ,że na portalu sport news jest podana informacja , która dotyczy "międzyinnymi" przedłużenia kontraku przez Vieirę.... to wiadomości sprzed kilkunastu dni .... może nieco ponad tygodnia ... Ja tę wiadomość znam z włoskiej prasy i specjalnie po to ,żeby sprawić ci przyjemność nie mam zamiaru kopać w internecie ..... jeśli na tym portalu faktycznie była taka informacja to wpisz odpowiednie słowo w wyszukiwarkę ,albo poszukaj w archiwum newsów , Ja tego za Ciebie nie będę robić ... moje źródła informacji to włoska prasa ....
przecież i tak nic z tego nie zrozumiesz .... tam jest wyraźnie napisane czego dotyczą pliki do ściągnięcia , wystarczy kliknąć i po sprawie .... , skoro nie potrafisz tego znaleść to jakim cudem przeczytasz reszte .... ,
a ... i może jeszcze mam przekopywać portale internetowe i znajdować Ci linki ? ..... nie znasz włoskiego to i tak nie znajdziesz sam , nie odczytasz i niczego nie zrozumiesz , więc po co zawracasz komuś głowę ....
we włoskiem dzienniku sportowym było napisane ,że na portalu sport news jest podana informacja , która dotyczy "międzyinnymi" przedłużenia kontraku przez Vieirę.... to wiadomości sprzed kilkunastu dni .... może nieco ponad tygodnia ... Ja tę wiadomość znam z włoskiej prasy i specjalnie po to ,żeby sprawić ci przyjemność nie mam zamiaru kopać w internecie ..... jeśli na tym portalu faktycznie była taka informacja to wpisz odpowiednie słowo w wyszukiwarkę ,albo poszukaj w archiwum newsów , Ja tego za Ciebie nie będę robić ... moje źródła informacji to włoska prasa ....
E NEL CUORE QUALCOSA SEMPRE C'E'...
LA JUVE !
LA JUVE !
- Pavon
- Juventino
Najwidoczniej boisz się, że takie dane nie są tam zawarte. Po raz kolejny piszę, że jeżeli takie coś istnieje to ktoś mi pomoże to przetłumaczyć, a ty swoje, że nie znam włoskiego. :lol:a po co mam Ci pomagać ? ,żebyś potem naskakiwał na mnie ?
HIT. :lol: Ciągle mi piszesz coś innego, po co? Wystarczy podać tego linka. Jeżeli podajesz informację o przedłużeniu kontraktu z Vieirą, to na tym forum podaje się źródł.we włoskiem dzienniku sportowym było napisane ,że na portalu sport news jest podana informacja
E D I T
PS. W innym temacie, kolejna osoba prosi cię o podanie źródła. Sprawa dotyczy przedłużenia kontraktu z Camoranesim, jemu też powiesz: "poszukaj sobie sam"? :lol: