Vieira odejdzie z Juve!?
- naros
- Juventino
Manchester United i Liverpool są bardzo zainteresowane sprowadzeniem Patricka Vieiry. Nasz pomocnik obecnego sezonu nie może zaliczyć do najlepszych i pomimo tego, że zagrał kilka wyśmienitych spotkań, nasz zarząd jest skłonny sprzedać 29-letniego Francuza, który tym samym powróciłby do ukochanej Premiership. Sir Alex Ferguson chciał kupić Vieire już w zeszłym roku, jednak wtedy Arsenal sprzedał go za £13.75 milionów do Juve, by nie wzmacniać ligowych rywali. Spekuluje się, że „Czerwone diabły” nie musiałyby płacić tak dużej sumy odkupując Francuza od „Starej Damy”...
źródło: juventus-fc.com
Dokładny link
/Siewier
źródło: juventus-fc.com
Dokładny link
/Siewier

Un capitano c'è solo un capitano!!!
- juverm
- Juventino
Nie ma bata Vieira zostaje :!: Jakbyśmy mieli Appiaha lub Tacchiego na pozycję środkowego pomocnika, to przynajmniej miałby ktoś zastąpić Francuza a tak to co GG, Blasi
Nie ma mowy. Ci dwaj to nie ta sama klasa co Vieira. To by było na tyle...
P.S. Ma ktoś zdjęcie łysego GG

- juveman7
- Juventino
Myślę że chyba za wcześnie jest aby Vieira odchodził z Juve. Jest zbyt krótko aby mogł pokazać wszystkie swoje atuty. Chciałbym aby został w Juve jeszcze przez przynajmniej 1 sezon , i dopiero wtedy można by spekulować czy sprzedawać francuza.
Mam nadzieję że to tylko plotki i Vieira pozostanie w Turynie, ponieważ uważam Go za bardzo wartościowego gracza.
Forza Juve
Forza Vieira
Mam nadzieję że to tylko plotki i Vieira pozostanie w Turynie, ponieważ uważam Go za bardzo wartościowego gracza.
Forza Juve
Forza Vieira
...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Można go puścić ale to musi być wymiana za Gerrarda + jakieś pieniądze na konto Liverpoolu, bo do Man Utd jakoś mi to nie pasuje 

- Mr Cezary
- Juventino
Vieira w tym sezonie głównie zawodził :doh: Czy warto go skreślać dopiero po jednym sezonie gry? Myślę, że nie. Chociaż z drugiej strony, gdyby w jego miejsce miał przyjść Gerrard, to ja byłbym za! Jednak do tego droga jeszcze daleko, więc na razie Vieira zostaje w Turynie i po ostatnim dobrym meczu przeciwko Sienie, mam nadzieję, że będzie znów tak dobrze jak w pierwszym miesiącu jego gry w Turynie.
- Michael900
- Juventino
Powiem tyle: Vieira musi zostać w Juve. Przecież we wrześniu strzelił chyba 3 gole i przez użytkowników JP został wybrany najlepszym piłkarzem tegoż miesiąca. Niestety miał pecha :doh: - doznał kontuzji. Ja myślę, że to był główny powód jego słabszej dyspozycji w dalszej części sezonu.
W następnym (całym) sezonie powinno być o wiele lepiej.
W następnym (całym) sezonie powinno być o wiele lepiej.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- jaccek24
- Juventino
Według mnie powinni puścić Vieira, ponieważ on nigdy nie bedzie grał tak jak w Arsenalu z prostego powodu Arsenal gra poprostu w innym stylu niż Juve i to jest główny powód jego słabej gry w Arsenalu zawsze mógł podać do kilku zawodników i naczej niż w Juve.
Potrzebujemu klasowego rozgrywającego i ofensywnego pomocnika takich co nie boją sie przytrzymać pilke, czy też nie oddają jej odrazu gdy zbliży się do nich jakis przeciwink, takich pomocników którzy potrafią zakręcić.
Potrzebujemu klasowego rozgrywającego i ofensywnego pomocnika takich co nie boją sie przytrzymać pilke, czy też nie oddają jej odrazu gdy zbliży się do nich jakis przeciwink, takich pomocników którzy potrafią zakręcić.
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Rzeczywiście Appiah to ta sama klasa co Vieira... www.żal.pl zajrzyj tu czasem...juverm pisze:Nie ma bata Vieira zostaje :!: Jakbyśmy mieli Appiaha lub Tacchiego na pozycję środkowego pomocnika, to przynajmniej miałby ktoś zastąpić Francuza a tak to co GG, BlasiNie ma mowy. Ci dwaj to nie ta sama klasa co Vieira. To by było na tyle...
Capo di tutti capi
- juverm
- Juventino
Sory ale popatrz sobie na gre Appiaha w Fenerbachehara pisze:Rzeczywiście Appiah to ta sama klasa co Vieira... www.żal.pl zajrzyj tu czasem...

W zeszłym sezonie "gladiator" był tylko rezerwowym ale i tak rozegrał bardzo dobre mecze i pokazywał charakter. No i nie powiesz mi ze jest gorszy od GG i Blasi'ego

- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Porównujesz Ligę Turecką do Calcio bądź Premiership ?! To powodzenia... to że byłby lepszym zmiennikiem to możliwe, chociaz GG daje sobie radę, ale i tak postawiłbym na młodszego Appiaha... ale żeby od razu wrzucać go do tej samej szufladki co Patricka, no pomyśl chwilkę, bo moim zdaniem się zagalopowałeś... to może Szymkowiaka też ?juverm pisze:Sory ale popatrz sobie na gre Appiaha w Fenerbachehara pisze:Rzeczywiście Appiah to ta sama klasa co Vieira... www.żal.pl zajrzyj tu czasem...![]()
W zeszłym sezonie "gladiator" był tylko rezerwowym ale i tak rozegrał bardzo dobre mecze i pokazywał charakter. No i nie powiesz mi ze jest gorszy od GG i Blasi'egoChyba raczej on niż ta dwójka dorównuje poziomowi Patrickowi.

Capo di tutti capi
- juverm
- Juventino
Teraz w lidze tureckiej gra bardzo dobrzehara pisze:Porównujesz Ligę Turecką do Calcio bądź Premiership ?! To powodzenia... to że byłby lepszym zmiennikiem to możliwe, chociaz GG daje sobie radę, ale i tak postawiłbym na młodszego Appiaha... ale żeby od razu wrzucać go do tej samej szufladki co Patricka, no pomyśl chwilkę, bo moim zdaniem się zagalopowałeś... to może Szymkowiaka też ?

Z tym Szymkowiakiem to chyba przesadziłeś

Pozdro

- LordJuve
- Juventino
Sprzedaż Vieiry wg mnie bałaby największą głupotą jaką mogliby zrobić działacze Juve :!: Do tego jeszcze za mniejsze pieniądze niż kupno
Nie :!: Dajmy mu szanse, ostatnio gra trochę gorzej, ale wg mnie moze się jeszcze pokazac z naprawde dobrej strony, choć coś czuję, że w Juve nie będzie nigdy grał tak dobrze jak w Arsenal, dlaczego
Bo za długo grał w Premiership, tak samo przyjście Gerrarda moze doprowadzic do tego, że Anglik poprostu zdziaduje się w Juve, ale ja daje jeszcze Patricowi szanse, kupić zawodnika za tyle pieniędzy i zaraz go odsprzedać za mniej to dla mnie idiotyzm i tyle...

- Machnes
- Juventino
Sorry, nie chce Cie urazic, ale czy ty kibicowales Juve rok temujuverm pisze: ale rok temu w Juve też grał bardzo dobrze. Gdybyśmy dali mu jeszcze jedną szanse w podst 11 może moglibyśmy stawiać go na jednej półce z Vieirą.

- Pirlo
- Juventino
Rzeczywiscie... w tym sezonie Appiah jest o klase lepszy od Vieiry.hara pisze:Rzeczywiście Appiah to ta sama klasa co Vieira...
A Vieira powinien odejsc...niech wraca na wyspy bo we Włoszech sie nie sprawdza...dalismy za niego kupe kasy a on okazał sie jednym z najwiekszych niewypałów transferowych ostatnich lat w Juve...z reszta od początku jego sprowadzenie to był zły pomysł...Vieira grał w tym sezonie podobnie jak Appiah w poprzednim..i on kolejnej szansy niedostał...chociaz jest jeszcze młody...wiec dlaczego miałby ją dostac "stary" Vieira...