Scudetto nr 29 !!!
- Michal87
- Juventino
Zapewne o tego co Kaka strzelał :roll:nordahl pisze:O ktorego karnego Ci chodzi? =]Reggie pisze: Strzelając gola z karnego którego być nie powinno (której to drużynie sędziowie tak bardzo pomagali? :twisted: )

- Gregor del Ptasior
- Juventino
No właśnie... Pytanie o którym z tych dwóch karnych mowa. No ale o którego by nie chodziło, to na pewno był podyktowany jak najbardziej uczciwie i zasłużenie :rotfl: A z drugiej strony cieszy mnie, że roma nie zagra w LM
:D:D

- baker
- Milanista
Gratuluje Juventusowi zdobycia scudetto. Bianconeri zdecydowanie wygrali poczatek sezonu i to wystarczylo to zdobycia tytulu Mistrza Wloch, mimo ze w koncowce lepiej prezentowal sie Milan (podobnie jak w bezposrednich meczach).
W swietle ostatnich wydarzen trzeba jednak uznac to scudetto za prowizoryczne. Radosc z jego zdobycia juz niedlugo moze sie przerodzic w lzy z powodu degradacji.
Tymczasem jednak jeszcze raz gratuluje.
pzdr.
W swietle ostatnich wydarzen trzeba jednak uznac to scudetto za prowizoryczne. Radosc z jego zdobycia juz niedlugo moze sie przerodzic w lzy z powodu degradacji.
Tymczasem jednak jeszcze raz gratuluje.
pzdr.
" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
Kolejny tytuł nasz!
Może radość rzeczywiście byłaby większa, gdyby nie ta wielka afera, ale jakoś nie wierze w to, że obecny sezon, czy też poprzedni były ustawione. Mocno wierze w to, że tylko dzięki ciężkiej pracy naszych piłkarzy i naszego sztabu możemy od wczoraj cieszyć się z kolejnego tytułu mistrza Włoch.
Mam ogromna nadzieje, że za dokładny rok świętować będziemy kolejne 30 scudetto, które da nam upragnioną trzecią gwiazdkę
A teraz świętujmy !
GRAZIE RAGAZZI !

Mam ogromna nadzieje, że za dokładny rok świętować będziemy kolejne 30 scudetto, które da nam upragnioną trzecią gwiazdkę

GRAZIE RAGAZZI !
- Swider10
- Juventino
Ale ja miałem pecha
Mecz Regina-Juve miałem obejrzeć w TV lecz niestety do tego niedoszlo;/ w tens am dzien na moim osiedlu padł net... tak ze nawet nie moglem na TS słuchać meczu dopiero dzisaij weszłem na stronkesciagnolem bramkie itp.. taki wazny dzien dla Juve a ja jestem spozniony;/ No ale coz Juve ma 29 tytuł i z tego powinnismy sie cieszyn najbardziej oby tylko slowa Capello sie spełnily: Degradacja do Serie B?
Capello: "Niby czemu miałoby się to stać? Cieszmy sie ze zdobytego trofeum i oby w przyszłym sezonie było jeszcze lepiej !!
........::::::::: FORZA JUVE :::::::::........

Capello: "Niby czemu miałoby się to stać? Cieszmy sie ze zdobytego trofeum i oby w przyszłym sezonie było jeszcze lepiej !!
........::::::::: FORZA JUVE :::::::::........
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Świetan wiadomość, pamiętam jeszcze Gianniego Agnelliego kiedy były jego cytaty w prasie że chce dożyć trzeciej gwiazdki. Jesteśmy coraz bliżej i mam nadzieję że żadna degradacja ani zabranie nam tytułów nie będzie miała miejsca i już w przyszlym sezonie nie będzie w serie A żadnej drużyny która będzie miała dwie gwiazdki na koszulce.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Capitan
- Juventino
Ja gratuluje Milanowi wspaniałej walki do końca, dzięki czemu dłużej mogliśmy się emocjonować zakończonym sezonem.baker pisze:Gratuluje Juventusowi zdobycia scudetto.
Co teraz nas czeka, nikt nie wiem. Dlatego trzeba się cieszyć z tego co jest. Juventus zasłużył na to trofeum.
A odnośnie degradacji, to uważam, że przy liczbie zamieszanych w tą aferę zespołów, takie rozwiązanie nie byłoby rozsądne. Bo zdegradowanie 1/3 ligi to przesada, a z drugiej strony ukaranie tylko 1 czy 2 zespołów będzie nie sprawiedliwe.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 12:55 przez Capitan, łącznie zmieniany 1 raz.
- mesju
- Qualità Juventino
Ile ja bym dał, żeby tak było...WojtekW pisze:Za rok będą trzy gwiazdki nad herbem Juve...

Narazie widnieje jedna z moich ulubionych liczb: 29 i mam nadzieję, że liczba ta nie będzie mniejsza :roll:
Jeśli miałbym ocenić sezon... sam nie wiem... chyba jednak zasłużyliśmy na ten tytuł, bo przez większą część sezonu dominowaliśmy w SerieA. Niepotrzebna była tylko ta nerwowa końcówka, ale przynajmniej nikt nie powiedział, że było nudno
EDIT
Widzieliście into na oficjalnej stronie Juventusu? JP też mogłoby coś zrobić
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 13:58 przez mesju, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tombalu
- Juventino
Dla mnie to scudetto jest wyjątkowe
U mnie tak to sie wszytsko ładnie ułozyło w tym roku 29 scudetto JUVE a w lipcu moje 29 urodziny 
29 scudetto na 29 urodziny
Nie ma innej mozliwosci - za rok moj 30 i 30 scudetto

29 scudetto na 29 urodziny

Nie ma innej mozliwosci - za rok moj 30 i 30 scudetto

- Jasiek-x
- Juventino
Radości nie da sie opisac słowami, po prostu każdy musi przezyc to sam i każdy inaczej to odczuwa. Dla mnie to wszystko jest wspaniałe, a ta afera niech zniknie jak najszybciej, zresztą i tak nie przesłoni naszej radości ze scudetta. Podziękowania dla całej drużyny, pracowników i zarządu! To najwspanialszy prezent za to, że zawsze bylismy z nimi we wszystkich chwilach. Forza! Ti Amo Juve!

I do trzeciej gwiazdki pozostał mały krok...

I do trzeciej gwiazdki pozostał mały krok...
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
a z kąd pewność,ze gdyby Alex grał od 1 minuty to strzeliłby bramkedrondzix pisze: Alex pokazał Capello w ostatnim meczu, że popełnił błąd nie wystawiając go od 1 minuty tylko Ibrahimovica.