Scudetto nr 29 !!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 10:26

nordahl pisze:
Reggie pisze: Strzelając gola z karnego którego być nie powinno (której to drużynie sędziowie tak bardzo pomagali? :twisted: ) ;)
O ktorego karnego Ci chodzi? =]
Zapewne o tego co Kaka strzelał :roll:

Obrazek
Gregor del Ptasior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 10:42

No właśnie... Pytanie o którym z tych dwóch karnych mowa. No ale o którego by nie chodziło, to na pewno był podyktowany jak najbardziej uczciwie i zasłużenie :rotfl: A z drugiej strony cieszy mnie, że roma nie zagra w LM :D:D:D

albin

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 10:48

mamy mistrza!!! pozdrowienia z Drawska Pomorskiego od bardzo wielkich fanów juve!!!!! dla wszystkich kibiców juve!!!!!

Obrazek
baker

Milanista
Milanista
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 10:58

Gratuluje Juventusowi zdobycia scudetto. Bianconeri zdecydowanie wygrali poczatek sezonu i to wystarczylo to zdobycia tytulu Mistrza Wloch, mimo ze w koncowce lepiej prezentowal sie Milan (podobnie jak w bezposrednich meczach).
W swietle ostatnich wydarzen trzeba jednak uznac to scudetto za prowizoryczne. Radosc z jego zdobycia juz niedlugo moze sie przerodzic w lzy z powodu degradacji.
Tymczasem jednak jeszcze raz gratuluje.
pzdr.

" Znam twoje czyny, że ani zimny , ani goracy nie jestes. Obys byl zimny albo goracy! A tak, skoro jestes letni i ani goracy, ani zimny, chce cie wyrzucic z mych ust." Apokalipsa
romaneq

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 11:11

Alex na koniec pozamiatał :dance:

Obrazek
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 11:50

Kolejny tytuł nasz! :D Może radość rzeczywiście byłaby większa, gdyby nie ta wielka afera, ale jakoś nie wierze w to, że obecny sezon, czy też poprzedni były ustawione. Mocno wierze w to, że tylko dzięki ciężkiej pracy naszych piłkarzy i naszego sztabu możemy od wczoraj cieszyć się z kolejnego tytułu mistrza Włoch.
Mam ogromna nadzieje, że za dokładny rok świętować będziemy kolejne 30 scudetto, które da nam upragnioną trzecią gwiazdkę ;) A teraz świętujmy ! :happy:

GRAZIE RAGAZZI !

WojtekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 12:03

Za rok będą trzy gwiazdki nad herbem Juve...

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 12:33

Ale ja miałem pecha :/ Mecz Regina-Juve miałem obejrzeć w TV lecz niestety do tego niedoszlo;/ w tens am dzien na moim osiedlu padł net... tak ze nawet nie moglem na TS słuchać meczu dopiero dzisaij weszłem na stronkesciagnolem bramkie itp.. taki wazny dzien dla Juve a ja jestem spozniony;/ No ale coz Juve ma 29 tytuł i z tego powinnismy sie cieszyn najbardziej oby tylko slowa Capello sie spełnily: Degradacja do Serie B?
Capello: "Niby czemu miałoby się to stać? Cieszmy sie ze zdobytego trofeum i oby w przyszłym sezonie było jeszcze lepiej !!

........::::::::: FORZA JUVE :::::::::........

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 12:52

Świetan wiadomość, pamiętam jeszcze Gianniego Agnelliego kiedy były jego cytaty w prasie że chce dożyć trzeciej gwiazdki. Jesteśmy coraz bliżej i mam nadzieję że żadna degradacja ani zabranie nam tytułów nie będzie miała miejsca i już w przyszlym sezonie nie będzie w serie A żadnej drużyny która będzie miała dwie gwiazdki na koszulce.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Capitan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 12:53

baker pisze:Gratuluje Juventusowi zdobycia scudetto.
Ja gratuluje Milanowi wspaniałej walki do końca, dzięki czemu dłużej mogliśmy się emocjonować zakończonym sezonem.
Co teraz nas czeka, nikt nie wiem. Dlatego trzeba się cieszyć z tego co jest. Juventus zasłużył na to trofeum.

A odnośnie degradacji, to uważam, że przy liczbie zamieszanych w tą aferę zespołów, takie rozwiązanie nie byłoby rozsądne. Bo zdegradowanie 1/3 ligi to przesada, a z drugiej strony ukaranie tylko 1 czy 2 zespołów będzie nie sprawiedliwe.
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 12:55 przez Capitan, łącznie zmieniany 1 raz.

mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 12:54

WojtekW pisze:Za rok będą trzy gwiazdki nad herbem Juve...
Ile ja bym dał, żeby tak było... :pray:

Narazie widnieje jedna z moich ulubionych liczb: 29 i mam nadzieję, że liczba ta nie będzie mniejsza :roll:

Jeśli miałbym ocenić sezon... sam nie wiem... chyba jednak zasłużyliśmy na ten tytuł, bo przez większą część sezonu dominowaliśmy w SerieA. Niepotrzebna była tylko ta nerwowa końcówka, ale przynajmniej nikt nie powiedział, że było nudno :wink:

EDIT
Widzieliście into na oficjalnej stronie Juventusu? JP też mogłoby coś zrobić :smile:
Ostatnio zmieniony 15 maja 2006, 13:58 przez mesju, łącznie zmieniany 1 raz.

Tombalu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 13:07

Dla mnie to scudetto jest wyjątkowe :) U mnie tak to sie wszytsko ładnie ułozyło w tym roku 29 scudetto JUVE a w lipcu moje 29 urodziny :)

29 scudetto na 29 urodziny :)

Nie ma innej mozliwosci - za rok moj 30 i 30 scudetto :)

Obrazek
Zapraszam www.NaszaKalwaria.pl i na www.kwa24.pl/forum/ - Forum Powiatu
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 13:44

Radości nie da sie opisac słowami, po prostu każdy musi przezyc to sam i każdy inaczej to odczuwa. Dla mnie to wszystko jest wspaniałe, a ta afera niech zniknie jak najszybciej, zresztą i tak nie przesłoni naszej radości ze scudetta. Podziękowania dla całej drużyny, pracowników i zarządu! To najwspanialszy prezent za to, że zawsze bylismy z nimi we wszystkich chwilach. Forza! Ti Amo Juve! :happy: :bravo:

I do trzeciej gwiazdki pozostał mały krok...

Henqo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 16:22

Cieszy mnie 29 scudetto Juventusu ! Alex pokazał Capello w ostatnim meczu, że popełnił błąd nie wystawiając go od 1 minuty tylko Ibrahimovica. Teraz czekam na 30 scudetto !

Obrazek
Siewier

Administrator
Administrator
Awatar użytkownika
Podziekował: 3 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 maja 2006, 16:32

drondzix pisze: Alex pokazał Capello w ostatnim meczu, że popełnił błąd nie wystawiając go od 1 minuty tylko Ibrahimovica.
a z kąd pewność,ze gdyby Alex grał od 1 minuty to strzeliłby bramke :?:

ODPOWIEDZ