Del Piero-specjalista od rzutów wolnych

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 22:06

No własnie te efekty jestem zielony w tych sprawach np. jakie mogłbym tam zrobic podpowiedzi mile widziane :)

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 22:11

Jak dla mnie kompilacja troche nudna, średnio dobrana muzyka. Ale niestety nie mogłeś zrobić niczego wielkiego z samych rzutów wolnych, wiem na swoim przykładzie bo sam zrobiłem kompilacje o rzutach wolnych Del Piero, i nie poszło mi najlepiej a nawet bym powiedział tragicznie. Tak więc na pocieszenie powiem ci że zrobiłeś dużo lepszą niż ja.

Chciałem podać linka ale nie znalazłem mojego tematu w multimediach, nie wiem co sie stało chyba ją wyrzucili.
Paweł Sz. pisze:
dp10 pisze: :? HA HA HA jaki dowcipny....
ps. mogę ja jeszcze dopracowac by spodobała sie takiemu ekspertowi :|
Miałes nie czytac :naughty: Nie musisz nic dopracowywac :wink: Sam nie robie lepzych kompilacji, a moja ironie wyczułes chyba już dawno :wink:. Wiec skad to oburzenie... :) .

PS. Od teraz bede mial specjalny znak, jezeli postawie na koncu czerwona kropkę, to jest na powarznie jeżeli zwykla to jest to glupi post nie warty czytania :smile: . Pozdrawiam dp10, i życzę lepszych kompilacji :) .
Wybacz stary ale nie widze sensu w twoich wypowiedziach. Skoro uważasz sie za takiego specjaliste że kpisz z kogoś to pokaż swoją kompilacje 8) Wtedy sie dopiero pośmiejemy

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 23:11

dp10 pisze:widac juz osiągnełem doskonałość i nie musze juz nad niczym pracowac.. :lol: :lol: :lol:
Mam nadzieję, że żartujesz :wink:

Kompilacja naprawdę dobra. Oczywiście widziałem już lepsze, ale ta nie odstaje od nich w znaczny sposób. Dobrze dobrana piosenka (uwaga, bo zaraz railis mi wytknie, że się nie znam :lol: ) i brameczki miodzio. No ale wiadomo kto strzelał 8) Podobało mi się także rozpoczęcie i zakończenie. Wprowadziło w nastrój, a potem na końcu pozostawiło niedosyt, że to już koniec.

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 23:11

Mr Cezary pisze:
dp10 pisze:widac juz osiągnełem doskonałość i nie musze juz nad niczym pracowac.. :lol: :lol: :lol:
Mam nadzieję, że żartujesz :wink:
oczywiscie.. :)
dzieki wszystkim za komentarze nawet Pawłowi Sz. :lol:
ps. mam ja jeszcze zachowana w Sony Vegas nabralem chetki by nad nią jeszcze popracowac i coś w niej zmienić..

LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 23:59

Gdybym był chamem napisałbym tak, "kupa posklejanych bramek Alexa plus kiepska muzyka(U2 ma w swoim dorobku dużo lepsze utwory) plus brak jakichkolwiek efektów video równa się wielki minus dla tej pracy", ale że chamem raczej nie jestem to napiszę tak.

Rzeczywiście kompilacja to zbiór bramek Alexa, tyle tylko, że strzelonych z wolnego, temat może nie ambitny(można było zrobić strzelone tylko głową lub piętką :smile: ), ale napewno potrzebny, praktyczny, teraz dzięki jednej kompilcaji mamy wszystke bramki Alexa. Muzyka mi sie osobiscie nie podoba, U2 to zespół b.dobry i mają w swoim dorobku rzeczywiście lepsze piosenki jak np "Vertigo" czy "Electrical Storm". Efekty, no tych jest u ciebie ilość minimalna, ale czasem za dużo efektów może popsuć cały czar kompilacji. Skoro zaczynasz dopiero przygodę z Sony Vegas to myślę, że może ci to zostać wybaczone.

Napiszę teraz tak. Kompila dobra, nie b.dobra, ale dobra, zobaczyłem udane wolne Alexa - fajnie i nic więcej.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 12:47

Hmmm, nie wiem co sądzić o tej kompilacji. Ukazuje rzuty wolne Alexa.

Filmik zrobiony dość dobrze, czasami nawet się troszkę z muzyką zgrywa. Niestety, nie (jak to niektórzy powiedzieli) idealnie. Były tam takie dzwięki, które aż się prosiły zeby je dopasować. Niestety ty je opuściłeś.

Rzuty wolne mogły być pokazane chronologicznie, a nie w kolejności jakiej ci się nawinęły.

Wiele osób urąga kompilacji, że jest mało (albo i wogule) efektów.
Efekty nie są najwazniejsze i nie muszą być na siłę. W tej kompilacji akurat w moim mniemaniu nie były potrzebne. Jeżeli masz dać efekt na siłę (tak jak w pewnej kompilacji o Emersonie) to lepiej go wcale nie daj.

Powodzenia w dalszej pracy.
Mr Cezary pisze: (uwaga, bo zaraz railis mi wytknie, że się nie znam :lol: )
Hmmm, faktycznie się nie znasz :think: . Jesteś kompletną nogą. Nie powinieneś się wypowiadać na forum, bo źle formułujesz zdania :wink:

No dobra koniec jaj. Może trochę za mocno powiedziałem o tym formułowaniu zdań, no ale nie bierz tego do siebie. :-D
Paweł Sz pisze: Jest to druga moim zdaniem najlepsza kompilacja jaka oglądałem w życiu
to chyba bardzo mało ich widziałeś. (do kompilacji Radka, nic nie mam, pokazał klasę, ale żeby ta była na 2 miejscu to...)
juveman7 pisze: Muza świetnie się zgrywa z filmem.
Polecam oglądnięcie kompilacji Radka, albo konkursowej Mateusszka.
Tam muzyka się świetnie zgrywa z filmem. A co do tej mógł by to lepiej zrobić. Wiem że to jest debiut, ale po takim komentarzu to się odechciewa pracować i siada na laurach.

Denerwuje mnie natomiast na tym forum to że ludzie sobie urządzają z niego czat. Są takie osoby co w tym temacie gadają sobie swobodnie jakby nigdy nic, nabijając sobie przy tym posciki
np.

Paweł Sz pisze:
naros pisze: Kompilacja troche nudna...
Coś Ty!! To jest bardzo ciekawa kompilacja!!

Nie czytaj tego dp10!! Naros i reszta moze!!
Nie no. I jeszcze bedziecie wmawiać że to nie jest nabijanie. Róbcie co chcecie, ale mnie się to nie podoba.

(chociaż nie wiem o co chodzi w tym nabijaniu. Czy człowiek z 500 postami jest ważniejszy niż człowiek z 10 postami? Możecie mnie teraz lżyć, wyzywać, mówic że się mądrzę, ale to mnie denerwuje. Chciał bym aby to forum miało cały czas wysoki poziom, a czasami się zniża. Takie jest moje zdanie i mam do tego prawo.

POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 14:54 przez Railis, łącznie zmieniany 2 razy.

Aniolek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 12:48

Nawet fajna ta komplikacja jeszcze jako debiut noto jest fajnie :) SA na niej pokazane uderzenia Alexa z wolnych

Obrazek
Pavon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 13:16

Aniolek pisze:SA na niej pokazane uderzenia Alexa z wolnych
Chyba musiałaś obejrzeć kompilacje, żeby dowiedzieć się co będzie przedstawiać. Sweet :lol:

PS. Przestań pisać na tym forum, bo takich "błyskotliwych" osób tu nie potrzeba.

Mendus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 13:59

Kompliacja jak dla mnie b. dobra, takiego tematu jak rzuty wolne w wykonaniu Del Piero chyba jeszcze nie bylo. ;) Oby tak dalej!

SZAGI

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 14:33

hmmm, brakuje chyba tylko wolnego z meczu z Walią...

http://www.megaupload.com/?d=PHJAT27R

:D

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 14:39

SZAGI pisze:hmmm, brakuje chyba tylko wolnego z meczu z Walią...

http://www.megaupload.com/?d=PHJAT27R

:D
wielkie dzieki szukalem go :D

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2006, 14:50

JuveForever10 pisze:Wybacz stary ale nie widze sensu w twoich wypowiedziach.
Ja też :D
JuveForever10 pisze: Skoro uważasz sie za takiego specjaliste że kpisz z kogoś to pokaż swoją kompilacje 8) Wtedy sie dopiero pośmiejemy
Z mojej pierwszej juz sie smialiscie :lol: Sam też sie zniej smieje, jak czasami sobie oglądam- na poprawę humoru :) . A w drugiej raczej nie ma sie z czego smiac...(Hesley itp. :( ).

ODPOWIEDZ