Del Piero-specjalista od rzutów wolnych
- Michal87
- Juventino
Jak dla mnie kompilacja troche nudna, średnio dobrana muzyka. Ale niestety nie mogłeś zrobić niczego wielkiego z samych rzutów wolnych, wiem na swoim przykładzie bo sam zrobiłem kompilacje o rzutach wolnych Del Piero, i nie poszło mi najlepiej a nawet bym powiedział tragicznie. Tak więc na pocieszenie powiem ci że zrobiłeś dużo lepszą niż ja.
Chciałem podać linka ale nie znalazłem mojego tematu w multimediach, nie wiem co sie stało chyba ją wyrzucili.
Chciałem podać linka ale nie znalazłem mojego tematu w multimediach, nie wiem co sie stało chyba ją wyrzucili.
Wybacz stary ale nie widze sensu w twoich wypowiedziach. Skoro uważasz sie za takiego specjaliste że kpisz z kogoś to pokaż swoją kompilacje 8) Wtedy sie dopiero pośmiejemyPaweł Sz. pisze:Miałes nie czytac :naughty: Nie musisz nic dopracowywacdp10 pisze: :? HA HA HA jaki dowcipny....
ps. mogę ja jeszcze dopracowac by spodobała sie takiemu ekspertowiSam nie robie lepzych kompilacji, a moja ironie wyczułes chyba już dawno
. Wiec skad to oburzenie...
.
PS. Od teraz bede mial specjalny znak, jezeli postawie na koncu czerwona kropkę, to jest na powarznie jeżeli zwykla to jest to glupi post nie warty czytania. Pozdrawiam dp10, i życzę lepszych kompilacji
.

- Mr Cezary
- Juventino
Mam nadzieję, że żartujeszdp10 pisze:widac juz osiągnełem doskonałość i nie musze juz nad niczym pracowac.. :lol: :lol: :lol:
Kompilacja naprawdę dobra. Oczywiście widziałem już lepsze, ale ta nie odstaje od nich w znaczny sposób. Dobrze dobrana piosenka (uwaga, bo zaraz railis mi wytknie, że się nie znam :lol: ) i brameczki miodzio. No ale wiadomo kto strzelał 8) Podobało mi się także rozpoczęcie i zakończenie. Wprowadziło w nastrój, a potem na końcu pozostawiło niedosyt, że to już koniec.
- dp10
- Juventino
oczywiscie..Mr Cezary pisze:Mam nadzieję, że żartujeszdp10 pisze:widac juz osiągnełem doskonałość i nie musze juz nad niczym pracowac.. :lol: :lol: :lol:![]()

dzieki wszystkim za komentarze nawet Pawłowi Sz. :lol:
ps. mam ja jeszcze zachowana w Sony Vegas nabralem chetki by nad nią jeszcze popracowac i coś w niej zmienić..
- LordJuve
- Juventino
Gdybym był chamem napisałbym tak, "kupa posklejanych bramek Alexa plus kiepska muzyka(U2 ma w swoim dorobku dużo lepsze utwory) plus brak jakichkolwiek efektów video równa się wielki minus dla tej pracy", ale że chamem raczej nie jestem to napiszę tak.
Rzeczywiście kompilacja to zbiór bramek Alexa, tyle tylko, że strzelonych z wolnego, temat może nie ambitny(można było zrobić strzelone tylko głową lub piętką
), ale napewno potrzebny, praktyczny, teraz dzięki jednej kompilcaji mamy wszystke bramki Alexa. Muzyka mi sie osobiscie nie podoba, U2 to zespół b.dobry i mają w swoim dorobku rzeczywiście lepsze piosenki jak np "Vertigo" czy "Electrical Storm". Efekty, no tych jest u ciebie ilość minimalna, ale czasem za dużo efektów może popsuć cały czar kompilacji. Skoro zaczynasz dopiero przygodę z Sony Vegas to myślę, że może ci to zostać wybaczone.
Napiszę teraz tak. Kompila dobra, nie b.dobra, ale dobra, zobaczyłem udane wolne Alexa - fajnie i nic więcej.
Rzeczywiście kompilacja to zbiór bramek Alexa, tyle tylko, że strzelonych z wolnego, temat może nie ambitny(można było zrobić strzelone tylko głową lub piętką
Napiszę teraz tak. Kompila dobra, nie b.dobra, ale dobra, zobaczyłem udane wolne Alexa - fajnie i nic więcej.
- Railis
- Qualità Juventino
Hmmm, nie wiem co sądzić o tej kompilacji. Ukazuje rzuty wolne Alexa.
Filmik zrobiony dość dobrze, czasami nawet się troszkę z muzyką zgrywa. Niestety, nie (jak to niektórzy powiedzieli) idealnie. Były tam takie dzwięki, które aż się prosiły zeby je dopasować. Niestety ty je opuściłeś.
Rzuty wolne mogły być pokazane chronologicznie, a nie w kolejności jakiej ci się nawinęły.
Wiele osób urąga kompilacji, że jest mało (albo i wogule) efektów.
Efekty nie są najwazniejsze i nie muszą być na siłę. W tej kompilacji akurat w moim mniemaniu nie były potrzebne. Jeżeli masz dać efekt na siłę (tak jak w pewnej kompilacji o Emersonie) to lepiej go wcale nie daj.
Powodzenia w dalszej pracy.
. Jesteś kompletną nogą. Nie powinieneś się wypowiadać na forum, bo źle formułujesz zdania
No dobra koniec jaj. Może trochę za mocno powiedziałem o tym formułowaniu zdań, no ale nie bierz tego do siebie. :-D
Tam muzyka się świetnie zgrywa z filmem. A co do tej mógł by to lepiej zrobić. Wiem że to jest debiut, ale po takim komentarzu to się odechciewa pracować i siada na laurach.
Denerwuje mnie natomiast na tym forum to że ludzie sobie urządzają z niego czat. Są takie osoby co w tym temacie gadają sobie swobodnie jakby nigdy nic, nabijając sobie przy tym posciki
np.
(chociaż nie wiem o co chodzi w tym nabijaniu. Czy człowiek z 500 postami jest ważniejszy niż człowiek z 10 postami? Możecie mnie teraz lżyć, wyzywać, mówic że się mądrzę, ale to mnie denerwuje. Chciał bym aby to forum miało cały czas wysoki poziom, a czasami się zniża. Takie jest moje zdanie i mam do tego prawo.
POZDRAWIAM
Filmik zrobiony dość dobrze, czasami nawet się troszkę z muzyką zgrywa. Niestety, nie (jak to niektórzy powiedzieli) idealnie. Były tam takie dzwięki, które aż się prosiły zeby je dopasować. Niestety ty je opuściłeś.
Rzuty wolne mogły być pokazane chronologicznie, a nie w kolejności jakiej ci się nawinęły.
Wiele osób urąga kompilacji, że jest mało (albo i wogule) efektów.
Efekty nie są najwazniejsze i nie muszą być na siłę. W tej kompilacji akurat w moim mniemaniu nie były potrzebne. Jeżeli masz dać efekt na siłę (tak jak w pewnej kompilacji o Emersonie) to lepiej go wcale nie daj.
Powodzenia w dalszej pracy.
Hmmm, faktycznie się nie znaszMr Cezary pisze: (uwaga, bo zaraz railis mi wytknie, że się nie znam :lol: )

No dobra koniec jaj. Może trochę za mocno powiedziałem o tym formułowaniu zdań, no ale nie bierz tego do siebie. :-D
to chyba bardzo mało ich widziałeś. (do kompilacji Radka, nic nie mam, pokazał klasę, ale żeby ta była na 2 miejscu to...)Paweł Sz pisze: Jest to druga moim zdaniem najlepsza kompilacja jaka oglądałem w życiu
Polecam oglądnięcie kompilacji Radka, albo konkursowej Mateusszka.juveman7 pisze: Muza świetnie się zgrywa z filmem.
Tam muzyka się świetnie zgrywa z filmem. A co do tej mógł by to lepiej zrobić. Wiem że to jest debiut, ale po takim komentarzu to się odechciewa pracować i siada na laurach.
Denerwuje mnie natomiast na tym forum to że ludzie sobie urządzają z niego czat. Są takie osoby co w tym temacie gadają sobie swobodnie jakby nigdy nic, nabijając sobie przy tym posciki
np.
Nie no. I jeszcze bedziecie wmawiać że to nie jest nabijanie. Róbcie co chcecie, ale mnie się to nie podoba.Paweł Sz pisze:Coś Ty!! To jest bardzo ciekawa kompilacja!!naros pisze: Kompilacja troche nudna...
Nie czytaj tego dp10!! Naros i reszta moze!!
(chociaż nie wiem o co chodzi w tym nabijaniu. Czy człowiek z 500 postami jest ważniejszy niż człowiek z 10 postami? Możecie mnie teraz lżyć, wyzywać, mówic że się mądrzę, ale to mnie denerwuje. Chciał bym aby to forum miało cały czas wysoki poziom, a czasami się zniża. Takie jest moje zdanie i mam do tego prawo.
POZDRAWIAM
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 14:54 przez Railis, łącznie zmieniany 2 razy.
- Pavon
- Juventino
Chyba musiałaś obejrzeć kompilacje, żeby dowiedzieć się co będzie przedstawiać. Sweet :lol:Aniolek pisze:SA na niej pokazane uderzenia Alexa z wolnych
PS. Przestań pisać na tym forum, bo takich "błyskotliwych" osób tu nie potrzeba.
- SZAGI
- Juventino
- dp10
- Juventino
wielkie dzieki szukalem goSZAGI pisze:hmmm, brakuje chyba tylko wolnego z meczu z Walią...
http://www.megaupload.com/?d=PHJAT27R

- Paweł Sz.
- Juventino
Ja teżJuveForever10 pisze:Wybacz stary ale nie widze sensu w twoich wypowiedziach.

Z mojej pierwszej juz sie smialiscie :lol: Sam też sie zniej smieje, jak czasami sobie oglądam- na poprawę humoruJuveForever10 pisze: Skoro uważasz sie za takiego specjaliste że kpisz z kogoś to pokaż swoją kompilacje 8) Wtedy sie dopiero pośmiejemy