Del Piero-specjalista od rzutów wolnych
- dp10
- Juventino
To moja pierwsza kompila raczej nie zbyt tylko brameczki i muzyczka moze z czasem zrobie cos lepszego jak sie podszkole :lol: wilelkie dzieki dla Mateusszka za wolniaki oto linki:
http://d.turboupload.com/d/567191/dpfkcomp.wmv.html
http://www.megaupload.com/?d=HHNLXBS1
http://d.turboupload.com/d/567191/dpfkcomp.wmv.html
http://www.megaupload.com/?d=HHNLXBS1
- Paweł Sz.
- Juventino
No świetna kompilacja chłopie!! Idealnie dopasowana muzyka, do filmu, te przejscia, efekty!!! Jest to druga moim zdaniem najlepsza kompilacja jaka oglądałem w życiu (pierwsze jest intro Radka
). Masa materiałow niektórych wolnych nigdy nie oglądałem...
Jestes świetny chłopie!!
Daje 6=/6- sześć na szynach ponieważ spodziewam sie czegos lepszego w dalszych twoich pracach
. Taki debiut Bravo!!

Daje 6=/6- sześć na szynach ponieważ spodziewam sie czegos lepszego w dalszych twoich pracach

- Adi666666
- Juventino
Kompilacja mimo że sprowadzała się tylko do zebrania wolniaków Alexa to bardzo mi się podobałą 8) ,muzyczka idealnie dobrana .... napewno brakowało efektownych przejśc między goalmi ale ogólnie spox
P.S Mógłbys mi podać tytuł piosenki urzytej w twoim dziele 8)

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- juveman7
- Juventino
No no no, dobra robota dp10.
Zrobiłeś dobrą kompilację. Muza świetnie się zgrywa z filmem.
Mimo że oglądamy w kompilce tylko wolne to i tak jest bardzo ciekawa.
Najlepszy jest początek, aż po którym chce się oglądać kompilacje.
Gdyby jeszcze przejscia między bramkami były bardziej efektowne to film byłby świetny.
5/6
Zrobiłeś dobrą kompilację. Muza świetnie się zgrywa z filmem.
Mimo że oglądamy w kompilce tylko wolne to i tak jest bardzo ciekawa.
Najlepszy jest początek, aż po którym chce się oglądać kompilacje.
Gdyby jeszcze przejscia między bramkami były bardziej efektowne to film byłby świetny.
5/6

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
- dp10
- Juventino
Człowieku sprawiles ze sie az zaczerwienilem z zachwytu po twoim komentarzuPaweł Sz. pisze:No świetna kompilacja chłopie!! Idealnie dopasowana muzyka, do filmu, te przejscia, efekty!!! Jest to druga moim zdaniem najlepsza kompilacja jaka oglądałem w życiu (pierwsze jest intro Radka). Masa materiałow niektórych wolnych nigdy nie oglądałem...
Jestes świetny chłopie!!
Daje 6=/6- sześć na szynach ponieważ spodziewam sie czegos lepszego w dalszych twoich pracach. Taki debiut Bravo!!
![]()

U2- ElevationAdi666666 pisze:Kompilacja mimo że sprowadzała się tylko do zebrania wolniaków Alexa to bardzo mi się podobałą 8) ,muzyczka idealnie dobrana .... napewno brakowało efektownych przejśc między goalmi ale ogólnie spox![]()
Nie było czasu by nad tym popracowac ale wiem ze brakowalo efektów przy następnej nie zabrakniejuveman7 pisze: Gdyby jeszcze przejscia między bramkami były bardziej efektowne to film byłby świetny.
5/6

dzieki za komentarze

- Paweł Sz.
- Juventino
Coś Ty!! :shock: To jest bardzo ciekawa kompilacja!!naros pisze:Kompilacja troche nudna...
Nie czytaj tego dp10!! :naughty: Naros i reszta moze!!
tak na marginesie, czyli miedzy nami naros..., ta kompilacja bede katowal mojego brata ; )
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 21:37 przez Paweł Sz., łącznie zmieniany 2 razy.
- dp10
- Juventino
:? HA HA HA jaki dowcipny....Paweł Sz. pisze:Coś Ty!! :shock: To jest bardzo ciekawa kompilacja!!naros pisze:Kompilacja troche nudna...
Nie czytaj tego dp10!! :naughty: Naros i reszta moze!!
tak na marginesie, czyli miedzy nami naros..., bede katowal ta kompilacja mojego brata ; )
ps. mogę ja jeszcze dopracowac by spodobała sie takiemu ekspertowi

- Paweł Sz.
- Juventino
Miałes nie czytac :naughty: Nie musisz nic dopracowywacdp10 pisze: :? HA HA HA jaki dowcipny....
ps. mogę ja jeszcze dopracowac by spodobała sie takiemu ekspertowi

PS. Od teraz bede mial specjalny znak, jezeli postawie na koncu czerwona kropkę, to jest na powarznie jeżeli zwykla to jest to glupi post nie warty czytania

- dp10
- Juventino
Oburzenie...Paweł Sz. pisze:Miałes nie czytac :naughty: Nie musisz nic dopracowywacdp10 pisze: :? HA HA HA jaki dowcipny....
ps. mogę ja jeszcze dopracowac by spodobała sie takiemu ekspertowiSam nie robie lepzych kompilacji, a moja ironie wyczułes chyba już dawno
. Wiec skad to oburzenie...
.
PS. Od teraz bede mial specjalny znak, jezeli postawie na koncu czerwona kropkę, to jest na powarznie jeżeli zwykla to jest to glupi post nie warty czytania. Pozdrawiam dp10, i życzę lepszych kompilacji
.

ps. dopiero zacząlem pracke z Sony Vegas jak dowiem sie co i jak to moze przerobie tą kompile ale narazie nie ma czasu...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 21:51 przez dp10, łącznie zmieniany 2 razy.
- Swider10
- Juventino
Komplikacja naprawde dobra chyba ejszcze nie mialem komplikacji z samymi wolnymi Alexa dlatego tez przyda sie do kolekcji
I oczywiście brava dla jej tworcy 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- Paweł Sz.
- Juventino
Uwaga! Pisze teraz na serio!!
Kompilacja troche nudna, może dlatego, ze są tam same wolne
Ale takibył temat
, brakuje mi tu przejść efektów nie zauważyłem :-D . W kompilacji znajduje sie dużo materiałów, niektórych wolnych nigdy nie widziałem
Podziwiam twórcę za wyrwała pracę
. Ogolnie oceniam ja na 4-/6
.
PS. Napisałem tego posta zeby wszystko było jasne
.

Kompilacja troche nudna, może dlatego, ze są tam same wolne

PS. Napisałem tego posta zeby wszystko było jasne

- fanjuvekubat
- Juventino
Mi tam sie kompilka podobała bo dla mnie już samą przyjemnością jest oglądanie strzałów Alexa i doceniam prace dp10 i dziękuje mu za tą kompilacje bo kilku tych wolnych jescze nigdy nie widziałem i miałem okazje zobaczyć je pierwszy raz i to w "kupie".
Co do komentów Pawła Sz. uważam ze takimi ironiami znięchęca do pracy kompilatrów, ale to jego sprawa. Mi tam jescze raz powtarzam sie podobała kompilka i czekam na następne dp10.
Co do komentów Pawła Sz. uważam ze takimi ironiami znięchęca do pracy kompilatrów, ale to jego sprawa. Mi tam jescze raz powtarzam sie podobała kompilka i czekam na następne dp10.
Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro