Del Piero-specjalista od rzutów wolnych

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 20:07

To moja pierwsza kompila raczej nie zbyt tylko brameczki i muzyczka moze z czasem zrobie cos lepszego jak sie podszkole :lol: wilelkie dzieki dla Mateusszka za wolniaki oto linki:

http://d.turboupload.com/d/567191/dpfkcomp.wmv.html

http://www.megaupload.com/?d=HHNLXBS1

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 20:57

No świetna kompilacja chłopie!! Idealnie dopasowana muzyka, do filmu, te przejscia, efekty!!! Jest to druga moim zdaniem najlepsza kompilacja jaka oglądałem w życiu (pierwsze jest intro Radka :D ). Masa materiałow niektórych wolnych nigdy nie oglądałem... :) Jestes świetny chłopie!!

Daje 6=/6- sześć na szynach ponieważ spodziewam sie czegos lepszego w dalszych twoich pracach :D . Taki debiut Bravo!! :dance: :bravo:

Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:13

Kompilacja mimo że sprowadzała się tylko do zebrania wolniaków Alexa to bardzo mi się podobałą 8) ,muzyczka idealnie dobrana .... napewno brakowało efektownych przejśc między goalmi ale ogólnie spox :D

P.S Mógłbys mi podać tytuł piosenki urzytej w twoim dziele 8)

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
juveman7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:19

No no no, dobra robota dp10.
Zrobiłeś dobrą kompilację. Muza świetnie się zgrywa z filmem.
Mimo że oglądamy w kompilce tylko wolne to i tak jest bardzo ciekawa.
Najlepszy jest początek, aż po którym chce się oglądać kompilacje.
Gdyby jeszcze przejscia między bramkami były bardziej efektowne to film byłby świetny.
5/6 :dance:

...kiedyś przyjdzie prawdziwy deszcz i zmyje cały ten gnój...
naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:24

Kompilacja troche nudna... ale niezła. Zrobiłes dobrą kompile z samych wolniaków! No i jeszcze switna muzyka. Moja ocena 4/6

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:27

Paweł Sz. pisze:No świetna kompilacja chłopie!! Idealnie dopasowana muzyka, do filmu, te przejscia, efekty!!! Jest to druga moim zdaniem najlepsza kompilacja jaka oglądałem w życiu (pierwsze jest intro Radka :D ). Masa materiałow niektórych wolnych nigdy nie oglądałem... :) Jestes świetny chłopie!!

Daje 6=/6- sześć na szynach ponieważ spodziewam sie czegos lepszego w dalszych twoich pracach :D . Taki debiut Bravo!! :dance: :bravo:
Człowieku sprawiles ze sie az zaczerwienilem z zachwytu po twoim komentarzu :D jestem taki dumnny :dance: widac juz osiągnełem doskonałość i nie musze juz nad niczym pracowac.. :lol: :lol: :lol:
Adi666666 pisze:Kompilacja mimo że sprowadzała się tylko do zebrania wolniaków Alexa to bardzo mi się podobałą 8) ,muzyczka idealnie dobrana .... napewno brakowało efektownych przejśc między goalmi ale ogólnie spox :D

P.S Mógłbys mi podać tytuł piosenki urzytej w twoim dziele 8)
U2- Elevation
juveman7 pisze: Gdyby jeszcze przejscia między bramkami były bardziej efektowne to film byłby świetny.
5/6 :dance:
Nie było czasu by nad tym popracowac ale wiem ze brakowalo efektów przy następnej nie zabraknie :dance:

dzieki za komentarze :D

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:30

naros pisze:Kompilacja troche nudna...
Coś Ty!! :shock: To jest bardzo ciekawa kompilacja!!

Nie czytaj tego dp10!! :naughty: Naros i reszta moze!!
tak na marginesie, czyli miedzy nami naros..., ta kompilacja bede katowal mojego brata ; )
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 21:37 przez Paweł Sz., łącznie zmieniany 2 razy.

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:32

Paweł Sz. pisze:
naros pisze:Kompilacja troche nudna...
Coś Ty!! :shock: To jest bardzo ciekawa kompilacja!!

Nie czytaj tego dp10!! :naughty: Naros i reszta moze!!
tak na marginesie, czyli miedzy nami naros..., bede katowal ta kompilacja mojego brata ; )
:? HA HA HA jaki dowcipny....
ps. mogę ja jeszcze dopracowac by spodobała sie takiemu ekspertowi :|

Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:41

dp10 pisze: :? HA HA HA jaki dowcipny....
Miałes nie czytac :naughty: Nie musisz nic dopracowywac :wink: Sam nie robie lepzych kompilacji, a moja ironie wyczułes chyba już dawno :wink:. Wiec skad to oburzenie... :) .

PS. Od teraz bede mial specjalny znak, jezeli postawie na koncu czerwona kropkę, to jest na powarznie jeżeli zwykla to jest to glupi post nie warty czytania :smile: . Pozdrawiam dp10, i życzę lepszych kompilacji :) .

dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:47

Paweł Sz. pisze:
dp10 pisze: :? HA HA HA jaki dowcipny....
Miałes nie czytac :naughty: Nie musisz nic dopracowywac :wink: Sam nie robie lepzych kompilacji, a moja ironie wyczułes chyba już dawno :wink:. Wiec skad to oburzenie... :) .

PS. Od teraz bede mial specjalny znak, jezeli postawie na koncu czerwona kropkę, to jest na powarznie jeżeli zwykla to jest to glupi post nie warty czytania :smile: . Pozdrawiam dp10, i życzę lepszych kompilacji :) .
Oburzenie... :think: no co Ty to tylko taka mała riposta ale pisalem ze jest to kompila bez efektów a moze nie :doh: ale kazdy ma swoje zdanie i ja go nie neguje ale żeby tylko czasem nie zaszedł za daleko w tej swojej ironii :lol: POKÓJ :D
ps. dopiero zacząlem pracke z Sony Vegas jak dowiem sie co i jak to moze przerobie tą kompile ale narazie nie ma czasu...
Ostatnio zmieniony 02 maja 2006, 21:51 przez dp10, łącznie zmieniany 2 razy.

Swider10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:48

Komplikacja naprawde dobra chyba ejszcze nie mialem komplikacji z samymi wolnymi Alexa dlatego tez przyda sie do kolekcji :) I oczywiście brava dla jej tworcy :)

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."

"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
Paweł Sz.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 21:56

Uwaga! Pisze teraz na serio!! :D
Kompilacja troche nudna, może dlatego, ze są tam same wolne :) Ale takibył temat :wink: , brakuje mi tu przejść efektów nie zauważyłem :-D . W kompilacji znajduje sie dużo materiałów, niektórych wolnych nigdy nie widziałem :wink: Podziwiam twórcę za wyrwała pracę :wink: . Ogolnie oceniam ja na 4-/6 :wink: .

PS. Napisałem tego posta zeby wszystko było jasne :D .

fanjuvekubat

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 22:01

Mi tam sie kompilka podobała bo dla mnie już samą przyjemnością jest oglądanie strzałów Alexa i doceniam prace dp10 i dziękuje mu za tą kompilacje bo kilku tych wolnych jescze nigdy nie widziałem i miałem okazje zobaczyć je pierwszy raz i to w "kupie".

Co do komentów Pawła Sz. uważam ze takimi ironiami znięchęca do pracy kompilatrów, ale to jego sprawa. Mi tam jescze raz powtarzam sie podobała kompilka i czekam na następne dp10.

Del Piero, Mateja, Shaq, Hannawald, Funaki, Rasiak, Candeloro
dp10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 22:02

Paweł Sz. pisze: Podziwiam twórcę za wyrwała pracę :wink:
w tym nadal lekką ironię wyczuwam.. :lol: ale skończmy bo urzadziliśmy sobie z tego tematu prywatną pogaduche :roll: pozdrowki!

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 maja 2006, 22:03

Fajna kompilacja bo dotyczy wiadomo kogo :D Beckham może się schować :roll: . Dobra muzyka, naprawde fajny kawałek U2. Tylko szkoda że była to tylko zlepka bramek, bez żadnych efektów.
Moja ocena 4-/6...

Obrazek
ODPOWIEDZ