Nike chce zmienic stroje Juventusu.
- Mr Cezary
- Juventino
Tradycja jest tradycją. Nie oznacza to jednak, że nie można lekko zmienić image'u koszulek. Nic by się nie stało, jakby zamiast 7 pasów były tylko... 3
Przecież też były by pasy, a koszulka była by odbiegająca od powszechnego wzoru.

- juverm
- Juventino
No jak dla mnie jest to nawet obojętne :-D Niby nie mamy odbiegać od tradycji, ale warto raz zaryzytkować. Najwyżej na sezon 2007/2008 wrócą normalne
. Nawet ładne te koszulki
.
Jak dlamnie stroje nie są ważne tylko ważna jest gra.
Właściwie to my nie mamy tu nic do gadania bo najprawdopodobniej umowa zostanie podpisana na 99%. I od nowego sezonu bedziemy latać w nowych koszulkach 8)
Pozdrawiam

Jak dlamnie stroje nie są ważne tylko ważna jest gra.
Właściwie to my nie mamy tu nic do gadania bo najprawdopodobniej umowa zostanie podpisana na 99%. I od nowego sezonu bedziemy latać w nowych koszulkach 8)
Pozdrawiam

- Piotrekk
- Juventino
Mysle ze Juventus zbyt często zmienia image strojów,praktycznie co roku mają inne stroje,co roku wprowadzają jakies zmiany. Ja podziwiam Barcelone,moze nie tyle za stroje,ale to ze nie mają na swoich srojach reklamy,ostatnio prezes Barcy odrzucił ofertę umieszczenia na swoich koszulkach reklamy,choc klub dostalby za to naprawde grube pieniądze(która firma niee chciała by reklamowac sie na strojach Barcelony która poza herbem nie ma nic?).
Juve fan
- juverm
- Juventino
Zgadzam się z tobą w 100%. nasze logo TAMOIL jest mega szpetne, a gdyby nie było loga to byłbym szczęśliwy jak głupekPiotrekk pisze:Ja podziwiam Barcelone,moze nie tyle za stroje,ale to ze nie mają na swoich srojach reklamy,ostatnio prezes Barcy odrzucił ofertę umieszczenia na swoich koszulkach reklamy,choc klub dostalby za to naprawde grube pieniądze(która firma niee chciała by reklamowac sie na strojach Barcelony która poza herbem nie ma nic?).

- Piotrekk
- Juventino
A więc jednak większosc z was jest za tym,aby stroje Juventusu pozostały bez zmian(głównie ten pierwszy strój). Zgadzam sie że reklama "Tamoil" na koszulkach Juve jest szpetna,nie pasuje ona w ogóle kolorystycznie do biało-czarnych pasków,mi sie jak dotąd najbardziej bodobała reklama "Sony" na koszulkach Juve. :-D
Juve fan
- Mr Cezary
- Juventino
Nie tylko Juventus zmienia co roku image strojów. Każda wielka piłkarska firma zmienia co sezon swój strój, aby zarobić potem na sprzedaży koszulek. Taka jest prawda.Piotrekk pisze:Mysle ze Juventus zbyt często zmienia image strojów,praktycznie co roku mają inne stroje,co roku wprowadzają jakies zmiany.
- JUVEfan_11
- Juventino
Na miejscu zarządu zrobiłbym tak: Nike zaprojektuje koszulki, a następnie pokaże je kibicom JUVE.Kibice zadecydują głosowaniem czy warto to zmieniać. Takie rozwiązanie oczywiście jeśli już musiałoby dojść do zmiany.Ja jestem za tym żeby koszulki ciągle miały biało-czarne, pionowe pasy.
- Piotrekk
- Juventino
Nie tylko Juventus zmienia co roku image strojów. Każda wielka piłkarska firma zmienia co sezon swój strój, aby zarobić potem na sprzedaży koszulek. Taka jest prawda.
Nie sądze ze kazda wielka piłkarska firma zmienia image strojów,podawałem już przykład Barcelony,Real tez juz drugi sezon jak nie zmienia nic w swoich strojach,Arsenal też nie robi zadnych rewolucyjnych zmian,ale nie trzeba szukac daleko,Milan i Inter, Rossoneri i Nerazurri,nie zmieniaja w wyglądzie koszulek praktycznie nic,Inter od kiedy tylko pamiętam ma koszulke z napisem Pirelli,i to jest to co mi sie własnie podoba,i tak powinno byc.
Nie sądze ze kazda wielka piłkarska firma zmienia image strojów,podawałem już przykład Barcelony,Real tez juz drugi sezon jak nie zmienia nic w swoich strojach,Arsenal też nie robi zadnych rewolucyjnych zmian,ale nie trzeba szukac daleko,Milan i Inter, Rossoneri i Nerazurri,nie zmieniaja w wyglądzie koszulek praktycznie nic,Inter od kiedy tylko pamiętam ma koszulke z napisem Pirelli,i to jest to co mi sie własnie podoba,i tak powinno byc.
Juve fan