Koszulki Juventusu sprzed lat

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 kwietnia 2006, 13:40

Copiczenkowiczenko pisze:wie ktos moze cos o sponsorze robiacym koszulki Juventusu z sezonu 00-01 :?: Pierwszy raz widze taka firme sportowa, a zawsze nurtowalo mnie to pytanie. Oczywiscie nie chodzi mi o kappe, tylko o te koszulki http://www.subsidesports.de/de/images/p ... lhss00.gif
czy to wogule jest jakas firma sportowa :?:
Ciaoweb to firma dzialajaca w branzy internetowej, hosting, czy cos takiego, nie znam sie. Jako, ze sponsorem w tym sezonie byla platforma cyfrowa TELE + (mecze ligowe) i sportal.com (Liga Mistrzow) i dla Ciaoweb nie bylo miejsca jako dla sponsora głownego (generalnego czy jak to tam kto woli). Firma ta nie dzialajace w branzy sprzetu sportowego, wyprodukowalo doslownie jeden rodzaj pilki i przy pomocy firmy Lotto nasze koszulki, tylko po to, zeby znalesc sie na koszulkach Juve jako sponsor techniczny. Wszystko zapewne w porozumieniu z Juventusm i dla kasy.

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2006, 15:22

Wybaczcie mi małe zboczenie z tematu...ale mam pytanie odnośnie tego newsa na stronie dotyczącego zmiany pasów na koszulkach JUVE..czy ktoś wie może dokładniej o co chodzi?

Nie chciałem zakładać nowego tematu, a pomyślałem ze w tym by się może to zawarło;)
Bo tak szczerze mówiąc to ten pomysł mnie przeraża..i to poważnie..wszystko można zmianiac ale nie koszulki..poza tym nie zmienia ich sam Juventus tylko Nike :? ..firma której zależy tylko na kasie..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
endione

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2006, 18:40

Obrazek

wygrzebałem w necie taki o to projekt tych koszulek pokazany dzisiaj w TV na SKY SPORT, a komentować ich wygładu nie będę. Wygląda jak koszulki Sieny a nie JUVE. Niby są czarno białe pasy ale to jednak nie jest to. Koszulkowym skrytopsujom mówimy stanowcze NIE !!!

EDIT: okazuje się że ten obrazek to tylko przerobiony strój Atletico, ale skoro nam chcą zafundować cos podobnego to pewnie będzie tak wyglądać. Obrazek

a na SKY SPORT pokazali coś takiego
Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2006, 19:23 przez endione, łącznie zmieniany 2 razy.

kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2006, 18:53

nookie pisze:Bo tak szczerze mówiąc to ten pomysł mnie przeraża..i to poważnie..wszystko można zmianiac ale nie koszulki..poza tym nie zmienia ich sam Juventus tylko Nike ..firma której zależy tylko na kasie..
Zgadzam sie w 100%. W tych pasach gramy już ponad 100 lat i nie można ich zmienić od tak tylko dla kasy. Mam szczerą nadzieję że zarząd klubu nie będzie na tyle pazerny na pieniądze i nie dadzą tego zmienić. To jest nie do pomyślenia.
endione pisze:http://img483.imageshack.us/img483/1575 ... ike8ku.jpg
Wygląda jak koszulki Sieny a nie JUVE.
O tym samym pomyślałem.

Grande Juve, Vinci Per Noi
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2006, 18:56

jak dla mnie dno :| naprawdę nie rozumiem po co zmieniac coś co jest dobre :doh:

edit:jedyne co mi się w tych koszulkach podoba to tarcza ;) Jak widać firma Nike już nas ukoronowała ;)
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2006, 19:24 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2006, 19:09

Ja rowniez nie jestem zachwycony newsem odnosnie ewentualnego zlikfidowania slynnych bialo-czarnych pasow, w koszulkach na nastepny sezon :? Mam ogromna nadzieje, ze nasz zarzad jednak nie skusi sie na takie cos i ta (jak dla mnie) wspaniala tradycja zostanie podtrzymana :!:

ODPOWIEDZ