Koszulki Juventusu sprzed lat
- juveluck
- Juventino
Ciaoweb to firma dzialajaca w branzy internetowej, hosting, czy cos takiego, nie znam sie. Jako, ze sponsorem w tym sezonie byla platforma cyfrowa TELE + (mecze ligowe) i sportal.com (Liga Mistrzow) i dla Ciaoweb nie bylo miejsca jako dla sponsora głownego (generalnego czy jak to tam kto woli). Firma ta nie dzialajace w branzy sprzetu sportowego, wyprodukowalo doslownie jeden rodzaj pilki i przy pomocy firmy Lotto nasze koszulki, tylko po to, zeby znalesc sie na koszulkach Juve jako sponsor techniczny. Wszystko zapewne w porozumieniu z Juventusm i dla kasy.Copiczenkowiczenko pisze:wie ktos moze cos o sponsorze robiacym koszulki Juventusu z sezonu 00-01Pierwszy raz widze taka firme sportowa, a zawsze nurtowalo mnie to pytanie. Oczywiscie nie chodzi mi o kappe, tylko o te koszulki http://www.subsidesports.de/de/images/p ... lhss00.gif
czy to wogule jest jakas firma sportowa

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- nookie
- Juventino
Wybaczcie mi małe zboczenie z tematu...ale mam pytanie odnośnie tego newsa na stronie dotyczącego zmiany pasów na koszulkach JUVE..czy ktoś wie może dokładniej o co chodzi?
Nie chciałem zakładać nowego tematu, a pomyślałem ze w tym by się może to zawarło;)
Bo tak szczerze mówiąc to ten pomysł mnie przeraża..i to poważnie..wszystko można zmianiac ale nie koszulki..poza tym nie zmienia ich sam Juventus tylko Nike :? ..firma której zależy tylko na kasie..
Nie chciałem zakładać nowego tematu, a pomyślałem ze w tym by się może to zawarło;)
Bo tak szczerze mówiąc to ten pomysł mnie przeraża..i to poważnie..wszystko można zmianiac ale nie koszulki..poza tym nie zmienia ich sam Juventus tylko Nike :? ..firma której zależy tylko na kasie..
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- endione
- Juventino

wygrzebałem w necie taki o to projekt tych koszulek pokazany dzisiaj w TV na SKY SPORT, a komentować ich wygładu nie będę. Wygląda jak koszulki Sieny a nie JUVE. Niby są czarno białe pasy ale to jednak nie jest to. Koszulkowym skrytopsujom mówimy stanowcze NIE !!!
EDIT: okazuje się że ten obrazek to tylko przerobiony strój Atletico, ale skoro nam chcą zafundować cos podobnego to pewnie będzie tak wyglądać.

a na SKY SPORT pokazali coś takiego

Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2006, 19:23 przez endione, łącznie zmieniany 2 razy.
- kubinho 10
- Juventino
Zgadzam sie w 100%. W tych pasach gramy już ponad 100 lat i nie można ich zmienić od tak tylko dla kasy. Mam szczerą nadzieję że zarząd klubu nie będzie na tyle pazerny na pieniądze i nie dadzą tego zmienić. To jest nie do pomyślenia.nookie pisze:Bo tak szczerze mówiąc to ten pomysł mnie przeraża..i to poważnie..wszystko można zmianiac ale nie koszulki..poza tym nie zmienia ich sam Juventus tylko Nike ..firma której zależy tylko na kasie..
O tym samym pomyślałem.endione pisze:http://img483.imageshack.us/img483/1575 ... ike8ku.jpg
Wygląda jak koszulki Sieny a nie JUVE.
Grande Juve, Vinci Per Noi
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
jak dla mnie dnoendione pisze:http://img483.imageshack.us/img483/1575 ... ike8ku.jpg

edit:jedyne co mi się w tych koszulkach podoba to tarcza

Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2006, 19:24 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.
- DamKam
- Juventino
Ja rowniez nie jestem zachwycony newsem odnosnie ewentualnego zlikfidowania slynnych bialo-czarnych pasow, w koszulkach na nastepny sezon :? Mam ogromna nadzieje, ze nasz zarzad jednak nie skusi sie na takie cos i ta (jak dla mnie) wspaniala tradycja zostanie podtrzymana :!: