The exceptional pupil Ciro Ferrara's (Fabio C.) by wloski !
- Italia6
- Juventino
Mnie się Twoja kompilacja podobała. :-D
Świetna muzyka. Wykorzystałeś sporo materiałów, nie tylko z meczy , ale takze materiał z treningu. :-D
I równiez jak część pozostałych wypowiadających się w ym temacie osób ,ży czę kolejnych udanych kompilacji :-D
Świetna muzyka. Wykorzystałeś sporo materiałów, nie tylko z meczy , ale takze materiał z treningu. :-D
I równiez jak część pozostałych wypowiadających się w ym temacie osób ,ży czę kolejnych udanych kompilacji :-D
- Railis
- Qualità Juventino
Dawno nie widziałem tak fajnej kompilacji o Cannie. Składa się na to wiele czynników. Niby prosiłeś o pomoc, ale było chyba więcej gadania niż pomagania. Ale kit, będziesz miał więcej satysfakcji z tego filmiku. Oceniając twój wytwór zwróciłem uwagę na podstawowe czynniki. Oprawa jest czasami w lepszej jakości, a czasem w gorszej, ale nie o to chodzi. Nie zawsze materiał będzie w ekstra wysokiej rozdzielczości, extra jakości itp. Zwłaszcza jeżeli chodzi o materiały o obrońcy które znacznie trudniej niz o napastnikach. nad znalezieniem niektórych materiałów musiałeś się naprawdę pomęczyć. Zwłaszcza nad znalezieniem tego w którym Canna robi tricki. Nigdy wczesniej tego nie widziałem, a takie coś najbardziej cieszy podczas oglądania kompilacji. Muzyka jest odpowiednia dla takiej osobistości jak Cannavaro. Poprostu do niego pasuje. Materiały są dość odpowiednio dobrane. Zle mówią ci którzy by nie chcieli nieudanych zagrań i odbiorow tego piłkarza. Filmik ten ma za zadanie przedstawić tego piłkarza, a nie znam piłkarza który nie miał nieudanych akcji, czy nie został ograny przez innego piłkarza. Ukazałeś go w każdym calu. Te dobre zagrania i te złe. No i tak ma być. Kompila jest robiona w innym stylu niż inne i muszę powiedzieć że dobrym. Wyżej wspomniana muzyka dobrze się zgrywa z akcją a to m in dla mnie jest najważniejsze. Nie chodzi mi o efekty czy też przejścia, bo co mi z fajerwerków jeżeli na ekranie widzę jedno a z głośników słyszę drugie. Muzyka nie musi się dokladnie zgrywac, ale musi pasować. U ciebie nie dość ze pasuje to jeszcze się zgrywa, za co trzeba cię pochwalić. Obrazek na rozpoczęcie i na zakończenie jest fajnie zrobiony. Widac, że sam go przerabiałeś i układałeś. Brawo. Teraz czas na mankamenty, których nie jest wiele. Nie zrobiłeś jakiegoś wprowadzenia. Pokazałeś obrazek i od razu przeszłeś do akcji. Tak samo jest z zakończeniem. Powinieneś na końcu napisać min. czyją muzykę wziąłeś itp. Patrząc na te błędy z przymrużeniem oka mówię że ta kompilacja jest bardzo dobra i mało jest takich na tym forum.
Ocena za kompilację 5/6, ocena za pomysł 6/6. POZDROWIENIA
Ocena za kompilację 5/6, ocena za pomysł 6/6. POZDROWIENIA
- LordJuve
- Juventino
Zrobić kompilację o napastniku nie jest trudno, zrobić o pomocniku też nie, nawet kompilacja o bramkarzu jest dość łatwa do zrobienia, lecz zrobić dobrą kompilację na temat obrońcy to wg mnie wyzwanie i to nie małe, nawet jeśli w grę wchodzą tak wspaniali zawodnicy jak Cannavaro.
Co do samej kompilacji to nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń, wszystko jest tak jak powinno być. Jakość nie przeszkadza a oglądając dzieło wloski'ego nie moża się nudzić. Jedynie co mi się nie spodobało to muzyka, ale jak wiadomo są gusta i guściki, jednemu się podoba a innemu nie.
Moja skromna ocena(jak ktoś taki jak ja może oceniać kompilację wloski'ego): -5
Tak jak napisałem, dałbym +5 gdyby muzyka bardziej przypadła mi do gustu, ale powtarzam, jest to moje osobiste odczucie.
Co do samej kompilacji to nie mogę mieć żadnych zastrzeżeń, wszystko jest tak jak powinno być. Jakość nie przeszkadza a oglądając dzieło wloski'ego nie moża się nudzić. Jedynie co mi się nie spodobało to muzyka, ale jak wiadomo są gusta i guściki, jednemu się podoba a innemu nie.
Moja skromna ocena(jak ktoś taki jak ja może oceniać kompilację wloski'ego): -5
Tak jak napisałem, dałbym +5 gdyby muzyka bardziej przypadła mi do gustu, ale powtarzam, jest to moje osobiste odczucie.
- Michal87
- Juventino
Co tu dużo gadać - świetna kompila o świetnym zawodniku :!: Jestem pełen podziwu dla wloskiego że znalazł tyle materiałów o Fabio bo jak już powiedział Lord_Juve nie jest łatwo zrobić kompilacje o obrońcy. Moim zdaniem muzyka świetnie komponuje sie z obrazem, jest "twarda" jak gra Cannavaro.
Moja ocena: 5
Aż żal bierze że Fabio nie trafił do nas kilka lat wcześniej ale i tak myśle że ma przed sobą kilka ładnych lat gry na najwyższym poziomie
Moja ocena: 5
Aż żal bierze że Fabio nie trafił do nas kilka lat wcześniej ale i tak myśle że ma przed sobą kilka ładnych lat gry na najwyższym poziomie