The exceptional pupil Ciro Ferrara's (Fabio C.) by wloski !
- wloski
- Juventino
Tytuł:The exceptional pupil Ciro Ferrara's (Fabio C.) - 1:13 + 3:10 + fota [65,5 MB]
Czas trwania: 1:13 + 3:10
Muzyka:
- Antonello Venditti - Grazie Roma
- Godsmack - Bad Religion
Tapety:
- Ciro Ferrara & Paolo Cannavaro
- Ciro Ferrara
- Ciro Ferrara - Neapol
- Ciro Ferrara - Ciro na rękach !
- Ciro Ferrara - Dziękujmy !
- Fabio Cannavaro
Autor: wloski
(Szczególne) Podziękowania dla: Karoliny Antosik (Italia6) & Piotrka (piotrek147)
Programy:
- FlashGet 1.71 PL - przyśpiesza ściąganie filmu
- WinRAR 3.51 PL - rozpakuwuje skompresowany film
- Windows Media Player 10 PL - program do oglądania filmów w rozszerzeniu .wma
mam nadzieje ze nie będzie już żadnych problemów z serwerem, dziękuje white_wolv za pomoc w znaleźieniu porządnego serwera
pozdro all !
Czas trwania: 1:13 + 3:10
Muzyka:
- Antonello Venditti - Grazie Roma
- Godsmack - Bad Religion
Tapety:
- Ciro Ferrara & Paolo Cannavaro
- Ciro Ferrara
- Ciro Ferrara - Neapol
- Ciro Ferrara - Ciro na rękach !
- Ciro Ferrara - Dziękujmy !
- Fabio Cannavaro
Autor: wloski
(Szczególne) Podziękowania dla: Karoliny Antosik (Italia6) & Piotrka (piotrek147)
Programy:
- FlashGet 1.71 PL - przyśpiesza ściąganie filmu
- WinRAR 3.51 PL - rozpakuwuje skompresowany film
- Windows Media Player 10 PL - program do oglądania filmów w rozszerzeniu .wma
mam nadzieje ze nie będzie już żadnych problemów z serwerem, dziękuje white_wolv za pomoc w znaleźieniu porządnego serwera

pozdro all !
Ostatnio zmieniony 11 maja 2006, 13:26 przez wloski, łącznie zmieniany 27 razy.
- rad3k88
- Juventino
Na glowe upadliscie
To Wy macie nas czyms zaskoczyc, a nie złączyc gotowe linki podrzucone przez ludzi...
Sam robie kompilacje o Cannavaro, mam duzo materialow ktore sam zebralem
Nie chce zniechecac :naughty: ale mi sprawia wiecej radosci jezeli sam wszystko znajde, zlacze itd
No ale "róbta co chceta"
PS. Nie wzracajcie na mnie uwagi, czasami lubie sie czepiac wszytskiego
oł jejeje

To Wy macie nas czyms zaskoczyc, a nie złączyc gotowe linki podrzucone przez ludzi...

Nie chce zniechecac :naughty: ale mi sprawia wiecej radosci jezeli sam wszystko znajde, zlacze itd

No ale "róbta co chceta"

PS. Nie wzracajcie na mnie uwagi, czasami lubie sie czepiac wszytskiego

oł jejeje
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jeżeli Radeek robi kmpilację o Cannavaro, Wloski może zrobić o Thuramie, według mnie Thuram niczym nie ustępuje Cannavaro, obaj są świetni i równie wspaniali.
Co ty o tym myslisz Wloski?
Co ty o tym myslisz Wloski?
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- wloski
- Juventino
tak było kiedyś...
Witam wszystkich prosze o pomoc w tworzeniu kompilacji o Fabio Cannavaro naszej ostoii w obronie , najlepszym obrońcu naszego zespołu zaliczającego sie do najlepszych defensorów świata, a może i najlepszego na całym globie.
Moją prośbe kieruje do osób posiadających zbiór z tym piłkarzem chodzi mi o:różne wypady pod bramke przeciwnika, brami, rajdy czy walke powietrzną o piłke, jeśli posiadacie także świetne przejęcia pana Cannavaro prosił bym o podanie linku lub ubmieszczenie tego na serwerze.
Ja obecnie posiadam skoromną kolekcje o Fabio, wręcz niewielką.Narazie nie mam tytułu kompilacji , ani piosenki , ale oczywiście coś wymyśle i znajde.
-------------------------------------------------------------------------------------
ps.niczego nie łącze i niewiem dlaczego rzucane jest we mnie takie epitet sorry nierozumie tego ;] zabieram sie do pracy aaa szukalem juz mterialow i nie opieram sie tylko na was pa

Witam wszystkich prosze o pomoc w tworzeniu kompilacji o Fabio Cannavaro naszej ostoii w obronie , najlepszym obrońcu naszego zespołu zaliczającego sie do najlepszych defensorów świata, a może i najlepszego na całym globie.
Moją prośbe kieruje do osób posiadających zbiór z tym piłkarzem chodzi mi o:różne wypady pod bramke przeciwnika, brami, rajdy czy walke powietrzną o piłke, jeśli posiadacie także świetne przejęcia pana Cannavaro prosił bym o podanie linku lub ubmieszczenie tego na serwerze.
Ja obecnie posiadam skoromną kolekcje o Fabio, wręcz niewielką.Narazie nie mam tytułu kompilacji , ani piosenki , ale oczywiście coś wymyśle i znajde.
-------------------------------------------------------------------------------------
sorry ale ja nie łącze byle jak i wydaje kompliacje i chce ją zrobić kiedyś jedną mialem i sie podobała. po długich namyśleniach wziolem sie do roboty mam pare kawałków świetnych ale potrzebuje wiecej materialow i potrzebuje pomocy. jesli mial bym robic o thuramie to robil bym kompliacje thuram feat. canna by mateussszek & wloski. jednak postanowielm zrobić o cannie kompilme i raczej nie zmienie zdania obecnie szukam super piosenki i juz mam pare jeszcze tytul i mam dalej prosbe o pomoc w budowie tego filmiku...ADAMJUVENTUSPL pisze: Co ty o tym myslisz Włoski?
ps.niczego nie łącze i niewiem dlaczego rzucane jest we mnie takie epitet sorry nierozumie tego ;] zabieram sie do pracy aaa szukalem juz mterialow i nie opieram sie tylko na was pa
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2006, 01:16 przez wloski, łącznie zmieniany 2 razy.
- wloski
- Juventino
szukam właśnie podkładu do filmiku i coś tam znlazłem:
- najbardziej ciekawe i pasujące pod to co robie:
Alient Ant Farm - Smooth Criminal
Godsmack - Bad Religion
- mniej ciekawe i interesujące , z mniejszym bitem:
Cypress Hill - Rock Superstar
Moby - Extreme Ways
Bad Religion - Punk Rock Song
macie może coś ciekawego do zaoferowania ?? najlepiej jeśli będzie to piosenka z pogranicza rock'u tzn punk rock czy nawet hevy metal
-----------
ps. moje tytuly
- gonna Fly Now,
- he comes from Neapol (szukam coś materiałów z okresu gry w Neapolu , prosze o pomoc...)
- fly away,
- giant player from giant club
Godsmack - Bad Religion
Moby - Extreme Ways
macie może coś ciekawego do zaoferowania ?? najlepiej jeśli będzie to piosenka z pogranicza rock'u tzn punk rock czy nawet hevy metal
-----------
ps. moje tytuly
- gonna Fly Now,
- he comes from Neapol (szukam coś materiałów z okresu gry w Neapolu , prosze o pomoc...)
- fly away,
- giant player from giant club
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2006, 14:58 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Radidam
- Juventino
Z tych utworow co podawałes najbardziej mi sie podoba Moby Extreme Wars. Ostatnio na JuvePoland był link do kompilacji o Cannavaro.wloski pisze:szukam właśnie podkładu do filmiku i coś tam znlazłem:
Godsmack - Bad Religion
Moby - Extreme Ways
Nastepna osoba ktora sie cieszy ze komus literka na klawiaturze sie pomylila . I od razu mu wypominasz. Bardziej sie osmieszasz niz on przez ten błąd. Bo niewiem czy chcesz go osmieszyc ? Bo bład kazdemu moze sie zdarzyc. A twoj post wskazuje ze chcesz go osmieszycradeek pisze:wloski pisze: komplimeuuu slyszalem juz komplikacje, ale komplimacji jeszcze nie bylo Coolwloski pisze: komplimacje

- rad3k88
- Juventino
Yhy i akurat w kazdym wyrazie "kompilacja" mu sie myliRadidam pisze: Nastepna osoba ktora sie cieszy ze komus literka na klawiaturze sie pomylila . I od razu mu wypominasz. :

Nie chce go osmieszyc...Radidam pisze: Bo niewiem czy chcesz go osmieszyc ?
- wloski
- Juventino
Znalazłem dwa krotkie filmiki z Canną w akcji , jednak mam problem bo są zapisane w niewdzięcznym rozszerzeniu .mvk może mi ktoś pomóc zamienić to na rozszerzenie .wmv ,z góry dziękuje. pozdro
Canna - Inzaghi >>> http://www.megaupload.com/?d=L6GYNN86
/ http://www.uploadplace.com/v/768277/...zaghi.mkv.html
Canna - Totti >>> http://www.uploading.com/?get=TZQGGLKK
Canna - Inzaghi >>> http://www.megaupload.com/?d=L6GYNN86
/ http://www.uploadplace.com/v/768277/...zaghi.mkv.html
Canna - Totti >>> http://www.uploading.com/?get=TZQGGLKK
- wloski
- Juventino
przepraszam modów,adminów i unserów(musiałem odświeżyć temat...) jednak pracuje dalej nad tą kompilacja i nie potrafie jej wykończyć bo potrzebuje jeszcze materiałów szukam, szukam i szukam swoje już znalazlem , ale wszystkiego nie wychwyce dlatego prosze was ponownie o pomoc.nietylko potrzebuje materiałów znaszą ostoją obrony... ale także z byłą gwiazdą juve , a obecnie zbliżającymi sie wielkimi krokami zastępcą szkoleniowca kadry Włoch... Ciro Ferrą...
szczególnie jeszcze jestem uczulony i potrzebuje materiałów:
ostatnia bramka Ferrary w Juve, pamięta honorwa strzelona z Milanem (przegraliśmy 3-1) lub akcje z tym słynnym obrońcą,
jakieś pojedynki w których Canna robi wśligi lub dostaje kartki...
ostatnia prośba to jakieś foty w rocznicy jaką był 500 występ Ferrary w barwach Juventus
metryczka filmu:
tytuł:The exceptional pupil Ciro Ferrara's (Fabio C.)
autor: no boski el carmelito czyli włoski
piosenka (3):
Godsmack - Awake,
Godsmack - Bad Religion / co do tych dwóch piosenek chyba zremixsuje tą drugą bo jest lepsza i wtedy nie było by w urzyciu tej pierwszej i było by już super
,
Antonello Venditti - Grazie Roma (nie ma tu żadnego nawiązania dla drużyny z Rzymu, piosenke wybrałem jako specjalny kawałek do specjalnego momentu...)
dlugość:przwidziane jest ok 6min. + dodatek (narazie jest to ok 110 mb ale naprawde potrzebuje więcej materiałów)
ps. sorry za suche wiadomości jednak dalej pracuje nad tą kompilacją
pozdro
szczególnie jeszcze jestem uczulony i potrzebuje materiałów:

metryczka filmu:
tytuł:The exceptional pupil Ciro Ferrara's (Fabio C.)
autor: no boski el carmelito czyli włoski

piosenka (3):

dlugość:przwidziane jest ok 6min. + dodatek (narazie jest to ok 110 mb ale naprawde potrzebuje więcej materiałów)
ps. sorry za suche wiadomości jednak dalej pracuje nad tą kompilacją
pozdro
- Mateo
- Juventino
Yyy czy ja napewno dobrze przeczytałem?wloski pisze:jesli mial bym robic o thuramie to robil bym kompliacje thuram feat. canna by mateussszek & wloski.

Co do samej kompilacji to czekamy, czekamy i czekamy... A ty ciągle o coś prosisz. Patrząc na date twojego pierwszego posta czekamy na filmik już ponad miesiąc, a ''końca nie widać

- wloski
- Juventino
no ja jednak pamiętam ja gadaliśmy o tym na gg rozmowy nie będe przecież pokazywać, ale ja tak to ujołem niestety nie wspominasz tego bo możliwe ze codziennie przewija sie na twoim gg wiele osob...więc mogłeś nie pamiętać nie pisal by tego jesli nie było by takiej rozmowyMateusszek pisze: Yyy czy ja napewno dobrze przeczytałem?Czy ja kiedyś z tobą planowałem zrobić jakąś komplimacje? Bo widze, że piszesz o mnie jak o dobrym koledze i partnerze
. Sorry, ale mowy o tym nigdy nie było... Chyba, że wykorzystałeś moją ksywe do celów reklamowo-propagandowych
![]()

co do propagandy to źle to przeczytałeś i nie miałem jej na myśli chodz ty tak sądzisz... jeśli było by tak to wiele osób by czytało ten temat i pomagało...(jeśli przeczytali by ten tekst jak ty ;])
prosze, ale pomocy to ja też nie widze ty chociaż mogłeś zasmakować, że ktos tobie chce pomóc niestety mi nie było to daneMateusszek pisze: Co do samej kompilacji to czekamy, czekamy i czekamy... A ty ciągle o coś prosisz. Patrząc na date twojego pierwszego posta czekamy na filmik już ponad miesiąc, a ''końca nie widać''. Mam nadzieje, że przynajmniej twoje boskie dzieło nam to oczekiwanie wynagrodzi
.

- Mateo
- Juventino
No nieraz natrętnie się podłączałeś na gadu, ale napewno nie zaproponowałem ci zrobienia wspólnej kompilacjiwloski pisze:no ja jednak pamiętam ja gadaliśmy o tym na gg rozmowy nie będe przecież pokazywać

To ty chyba źle przeczytałeś, bo zupełnie nie zczaiłeś cynizmu z mojej stronywloski pisze:co do propagandy to źle to przeczytałeś i nie miałem jej na myśli chodz ty tak sądzisz... jeśli było by tak to wiele osób by czytało ten temat i pomagało...(jeśli przeczytali by ten tekst jak ty ;])

Bo może moimi pierwszymi kompilami pokazałem, że mi warto pomóc?wloski pisze:prosze, ale pomocy to ja też nie widze ty chociaż mogłeś zasmakować, że ktos tobie chce pomóc niestety mi nie było to dane![]()

- wloski
- Juventino
więc sie Mateusszek doczekałęś !Mateusszek pisze:Co do samej kompilacji to czekamy, czekamy i czekamy...

dzięki pozdro
Edit:
dziś kompilacja będzie na dwóch sewerach jeśli dobrze pójdzie bo słyszałem że często kompilacji nie da sie ściągnąc bo ktoś sciąga, wybaczcie :roll:
- Mateo
- Juventino
Czekaliśmy długo, bardzo długo... hmm ale chyba było warto
. Kompilacja mi się naprawde podoba jako całość. Jako, że robie filmiki to moge ci wytknąć kilka mankamentów, tych było myśle całkiem sporo.
Oto one 8) :
- długość trwania fotek - fotki z Cannavaro ''trwają'' za krótko. Nie zdążyłem wszystkiego przeczytać, a już przeskoczyło na następne klip.
- Fabio i Ciro - brakuje mi takiego nawiązania, że znów spotkali się w Juve i teraz Canna przejął po Ferrarze pałeczke. Jakieś ujęcia wideo czy fotki, na których ich razem zobaczymy by się przydały.
- materiały - wiem, że ciężko je znaleźć, ale większość interwencji było z kompilacji Tacchiego79, a nie samemu wyszukanych, ale to można wybaczyć :roll: /
- złe interwencje Canny - moim zdaniem zupełnie one nie pasują i są niepotrzebne. Oglądamy kapitalne odbiory, interwencje, a za chwile błąd i znów świetna gra Cannavaro. Mogłeś to odpuścić sobie, poprostu nie pasuje
.
- część o Ferrarze - z racji tego, że brakuje mi nawiązania Canny do Ciro to mogłeś sobie ją chyba darować, ale w sumie ta część mi się podoba i jest dobrze wykonana
.
Żeby teraz nie było, że jestem drobiazgowy i straszny to czas na pochwały
:
- pomysł - to właściwie pierwszy twój filmik i od razu podjąłeś się kompili o Cannavaro. Za to należy ci się uznanie, bo filmik jest naprawde fajny i mi się podoba
.
- muzyka - ostry, rockowe kawałek bardzo pasuje do Fabio.
- materiały - filmik gdzie Cannavaro wykonuje tricki i filmik z gali napewno było ciężko znaleźć
.
- fotki - nie jestem zwolennikiem fotek na początku filmiku, ale ty zamieściłem bardzo fajne tapetki, które zresztą sam obrobiłeś w Photoshopie 8) .
Reasumując kompila fajna, całkiem przyjemnie się ogląda. Za odwage zrobienia filmiku o Cannie i z racji tego, że to twoja pierwsza kompila nie będe za surowy
. Moja ocena to: 4+/6

Oto one 8) :
- długość trwania fotek - fotki z Cannavaro ''trwają'' za krótko. Nie zdążyłem wszystkiego przeczytać, a już przeskoczyło na następne klip.
- Fabio i Ciro - brakuje mi takiego nawiązania, że znów spotkali się w Juve i teraz Canna przejął po Ferrarze pałeczke. Jakieś ujęcia wideo czy fotki, na których ich razem zobaczymy by się przydały.
- materiały - wiem, że ciężko je znaleźć, ale większość interwencji było z kompilacji Tacchiego79, a nie samemu wyszukanych, ale to można wybaczyć :roll: /
- złe interwencje Canny - moim zdaniem zupełnie one nie pasują i są niepotrzebne. Oglądamy kapitalne odbiory, interwencje, a za chwile błąd i znów świetna gra Cannavaro. Mogłeś to odpuścić sobie, poprostu nie pasuje

- część o Ferrarze - z racji tego, że brakuje mi nawiązania Canny do Ciro to mogłeś sobie ją chyba darować, ale w sumie ta część mi się podoba i jest dobrze wykonana

Żeby teraz nie było, że jestem drobiazgowy i straszny to czas na pochwały

- pomysł - to właściwie pierwszy twój filmik i od razu podjąłeś się kompili o Cannavaro. Za to należy ci się uznanie, bo filmik jest naprawde fajny i mi się podoba
- muzyka - ostry, rockowe kawałek bardzo pasuje do Fabio.
- materiały - filmik gdzie Cannavaro wykonuje tricki i filmik z gali napewno było ciężko znaleźć

- fotki - nie jestem zwolennikiem fotek na początku filmiku, ale ty zamieściłem bardzo fajne tapetki, które zresztą sam obrobiłeś w Photoshopie 8) .
Reasumując kompila fajna, całkiem przyjemnie się ogląda. Za odwage zrobienia filmiku o Cannie i z racji tego, że to twoja pierwsza kompila nie będe za surowy
- Radidam
- Juventino
Ogolnie kompilacja bardzo mi sie podobała, Włoski muzyke bardzo dobrze dobrales , fajnie sie zgrywa z akcjami. Widze ze sie postarales, widac ze Ci ta kompilacja zajela kupe czasu, bo materialy o Ferrarze oraz cannavaro napewno łatwo sie niezdobywa. Tak jak powiedzial Mateusszek niepotrzebnie zamiesciles w kompilce nieudane interwencje Canny.
Ocena 5/6
Ocena 5/6