Powstanie telewizja Juve Channell ?!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 lutego 2006, 18:48

z jednej strony powstanie telewizji będzie dla Nas i dla klubu dużym plusem ale np. kibice w Turynie mając do wyboru iść na mecz na stadion czy obejrzeć u siebie w domu mecz będą wybierać raczej spotkania w domu przed TV co nie wpłynie dobrze na frekwencję. Natomiast jeśli będzie puszczone przez satelitę i będzie możliwy odbiór to może być mały problem jako, że mało osób może rozumieć co mówią ale szkoły językowe będą szczęśliwe i mogą przeżywać oblężenie Juventinich :)

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 16:17

Moim zdaniem telewizja powinna powstać, ponieważ Juve zyskałoby napewno wielu kibiców. Bo np. taki Manchester ma swoją tv i niezłą kasę na tym trzepią. Ale i tak nie chodzi tu najbardziej o kasę, lecz o kibiców. Jednak w Polscei nie będzie dostępna ta telewizja, a :płaczę: szkoda, Bo bym wreszcie oglądał mecze Juve.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 18:45

No wkońcu powstanie nasz kanał telewizyjny!!! Wiecie może czy będzie dostępny na cyfrze + ?? :D

DamKam

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 lutego 2006, 22:01

Robert 10 pisze:No wkońcu powstanie nasz kanał telewizyjny!!!
Widze, ze wiele osob juz sie bardzo napalilo na ten program ale chcialbym zauwazyc, ze jak narazie go nie ma i nie wiadmo czy wogule bedzie :stop: Radze uwazniej czytac wszystkie posty :!:
Wiecie może czy będzie dostępny na cyfrze + ?? :D
A niby skad ktos to ma wiedziec :prochno:

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 17 lutego 2006, 18:12

Moim zdaniem to dobry pomysl jak mamy kibicow na calym swiecie prawie najwiecej to by ogladali caly program juve channel...eh co ja bym dal zeby zrobili go i dali na dekoder polsatu :roll:

Garreat

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 32 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2006, 17:16

Hm... PS ma L'pool TV, Arsenal TV, Chelsea TV, Barca TV... czemu nie miałoby być Juve TV? Nie widzę przeciwwskazań.
Byłbym w siódmym niebie :D. Wszystkie mecze, wywiady, ciekawe materiały, wszsytko ahh...
Rozmarzyłem się :). Najpierw telewizja musi POWSTAĆ.

pozdr

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2006, 17:30

Fajnie by było przecież jest juz Milan Channel, Inter Channel, Roma Channel itp. Wiec musi być równiez Juve Channel!!! :-D

P.S. Mati1990 zmień siga ja byłem pierwszy :P

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2006, 10:21

Mi się wydaje, że istnieje także Lazio Channel...

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2006, 10:22

Robert 10 pisze:No wkońcu powstanie nasz kanał telewizyjny!!!
Dokładnie jak to powiedział DamKam nie napalajcie się zawczasu, bo się możecie sparzyć, niestety, ale nie widać, aby ruszała ta stacja i przeciąga się jej powstanie jak remont Delle Alpi. :roll:
Robert 10 pisze: Wiecie może czy będzie dostępny na cyfrze + ?? :D
Nikt tego niewie, ale podejrzewam teze, że będzie trzeba kupić specjalną satelitę, aby oglądać platformę, na której będzie znajdował się kanał Juventus Channel. Z drugiej strony nie ma to jak Polscy hakerzy, którzy odblokowują satelity a później sprzedają ten cenny materiał w całej Polsce. :wink: 8)

Dlaczego nie powstał jeszcze Juventus Channel? Tego nieodpowie nikt, ale możliwe jest po prostu brak pieniędzy jakże bogatego Juventusu. Dla mnie był by to idealny kanał, którego nam bardzo kibicom Juve brakuje. Co by dało powstanie takiego kanału? Bardzo wiele, wywiady, programy, konkursy, ale najważniejsze to chyba oglądanie meczy a to wszystko na jednym programie po prostu wszystko było by już Boskie. Co do meczy mam tylko jeden pytanie [może ktoś odpowie]:

gdyby mecze Juventusu pokazywało Juve Channel, to co by stało się z umowami sponsorskimi typu Mediaset? Zostały by dalej i umowa była by dalej aktualna czy zerwano by wszystkie umowy do korzystania i pokazywania meczy w wykonaniu Starej Damy?
Kosior pisze:Mi się wydaje, że istnieje także Lazio Channel...
Chyba jedynie wydaje, bo z tego co ja wiem swoje stacje mają Milan, Inter i Roma jesli chodzi o Włochy, ale możliwe jest że moja teza jest nieaktualna. :doh:

Nowy program telewizyjny, całkowicie poświęcony Juventusowi, został dziś zaprezentowany całemu światu na stoisku Rai Trade na MIP TV w Cannes. Nowa stacja jest rezultatem podpisanej niedawno umowy pomiędzy Starą Damą, a Rai.
Roberto Di Russo, prezydent Rai Tre, wyraził swoją radość z podpisanej umowy z zarządem klubu: Nicolą Cona i Romy'm Gai - dyrektorami Juventusu ds. handlowych. Juventus i Rai Tre zaprezentowały dziś wielki projekt dla 14 milionów fanów we Włoszech i 150 milionów na świecie. Juventus Channel będzie dostępny na wielu platformach: będzie osiągalny przez satelity, nadajniki naziemne, przez Internet i w telefonach komórkowych.
Dzięki temu przedsięwzięciu, telewizja Rai będzie mogła pokazać 37 tysięcy archiwalnych materiałów o Juventusie już od dziś.

Czyżby udało się zrobić to nad czym tak wiele razy myśleliśmy? :pray: . No nareście możemy oglądać Juventus 24 h na dobe. :wink:

ODPOWIEDZ