Juventini do raportu! Cz.II-PYTANIA

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 marca 2006, 22:34

My-o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - było zbyt wiele szmiesznych rzeczy zeby je opisywac.

2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą -

Koledzy podczas jednych z ostanich lekcji Jezyka Polskiego polali krzesło nafta i podpalili :roll: nauczycielka niewiedziala co powiedziec :| lipa masakryczna. Druga smieszna akcja wsadzenie szpilek nauczycielce z Polaka , siadal i kobieta nic nie poczula :rotfl:

3.Ulubione miejsce na ziemi - Jezioro Glebokie k. Miedzyrzecza. Piekne Jezioro.

4.Największe marzenie - Grac w Juventusie, to moje wielkie, lecz male mazenie gra w pierwszej lidze Polskiej

5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka -

Wykonwca: DJ Tiesto
Aktor: Cezary Pazura, Jim Carrey, keanu reeves
Film: Matrix(wszystkie czesci) Poszukiwany,Poszukiwana Pociag z Forsa.

6.Ulubiona marka samochodu - Mercedes

7.Ulubiony kawał - Wszytskie o Jasiu

8.Dlaczego faceci wolą blondynki? - brak odp.

9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Mezo Kocham

10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - wbudza zaufanie Andrzej Lepper :prochno:

11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz -

"Mieli do wyboru wojnę lub hańbę, wybrali hańbę, a wojny nie unikną"

12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja?- moim zdaniem zdecydowanie czytanie ksiazek, oraz ciezka nauka przed ksiazkami.

13.Największy osobisty sukces - Powoli sie zbliza

14.Największa osobista porażka - Rozciecie nogi tuz przed wyjazdem do Grecji

15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Nie

16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Nie

17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Tylko doja z kasy :D

My- o Juve...
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- You'll Never Walk Alone

19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - niema obecnie takiej formacji

20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve -Joaquin

21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego -
Obecnie nie ma lidera w Juventusie, kazdy gra na bardzo wysokim poziomie, nikt nie gra ponizej oczekiwan. Kazdy w kazdym meczu bierze rozgrywanie akcji na swoje barki.

Obrazek
Negri

Juventino
Juventino
Podziekował: 5 razy
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 03 marca 2006, 11:23

1. Najzabawniejsza sytuacja w życiu

Było bardzo wiele sytuacji, które mogą kandydować do miana najzabawniejszej, więc nie chciałbym krzywdzić i poniżaćżadnej z nich, dlatego nie napiszę tutaj niczego, przykro mi :D

2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą

Hehehe, to samo co w punkie pierwszym, nie chcę pokrzywdzić żadenj z moich ukochanych jajcarskich sytuacji, dlatego nic tu nie wpiszę.

3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać)

Boisko do piłki nożnej w moim miasteczku. Na nim się wychowałem, na nim odnosiłem pierwsze zwycięstwa, przeżywałem pierwsze porażki, coś pieknego :D Przyczyniło się do tego, że uprawiam czynnie piłkę. I własnie dlatego ten sentyment.

4.Największe marzenie

Zobaczyć na żywo mecz Juve, wziąć autografy od zawodników i zrobić sobie z nimi zdjęcia, ew chwilę z nimi porozmawiać. Wygląda na to, że myślę tak samo jak 50% userów w tym pytaniu :D

5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka

Zespół muzyczny: AC/DC
Film: Wszystkie części Nagiej Broni, Wejście Smoka, Killer 1 i 2, Kariera Nikosia Dyzmy, i jeszcze może jakieś :D
Aktor: Cezary Pazura
Aktorka: -

6.Ulubiona marka samochodu

Mercedes lub BMW

7.Ulubiony kawał

-Co to??
-Czarna jagoda
-A dlaczego taka czerwona??
-Bo jeszcze zielona a jak dojrzeje to będzie granatowa :D

8.Dlaczego faceci wolą blondynki?

Bo to leży w ich podświadomości, a pewnie chcą to wiedzieć brunetki, które przewracają się samotnie w łóżku.

9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho

Żadna

10. Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie

Ja ich wszystkich nie lubię. :twisted:

11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz

Forza Juve!!! :D

12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja?

Od oczytania i taktowności

13.Największy osobisty sukces

A bo ja wiem. Może wicemistrzostwo Województwa Podlaskiego w kategorii trampkarz młodszy.

14.Największa osobista porażka

Jeszcze takowej nie doświadczyłem

15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?

Oczywiście, że wierzę!!!

16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana?

Nie, ostatnio to zanika z każdym dniem coraz bardziej, niedługo już tego nie będzie w ogóle.

17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej?

Kobiety są za bardzo obrażalskie ale poza tym to całkiem spoko :wink:

18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?

Chyba nigdy. Ale nigdy nie mów nigdy.

19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza?

Linia boczna boiska. :D Na serio - przydałoby się dobry obrońca na miejsce Thurama.

20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve

Thierry Henry. To jest genialny napastnik.

21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego

Liderem zespołu jest Capello. Jest to po prostu szef naszego zespołu o niepodważalnym zdaniu i tak powinno być zawsze.

Dziękuję za uwagę.

Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 12:49

Medi pisze:Dobra, to po ciężkich bojach lenia w końcu pokonałam :D i pytania są gotowe. Założyłam osobny temat żeby nie było burdelu a ten zostawiam do wszelakiego rodzaju wazeliny 8) ...

Zycze miłej zabawy...a zapewniam, że już tak lekko jak w pierwszym temacie nie będzie :twisted:

My- o nas...
1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - Rybeq
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - Rybeq
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać :P ) - Rybeq
4.Największe marzenie - Rybeq
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - Marcin-IRONEK
6.Ulubiona marka samochodu - azuriana
7.Ulubiony kawał - azuriana
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? :D - Maggie Del Piero
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - Rybeq
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Rybeq
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz - Rybeq
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - kouba
13.Największy osobisty sukces - azuriana
14.Największa osobista porażka - azuriana
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka :D )
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Medi
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - Medi

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?-Dragon
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - Medi
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Medi
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Medi

W tym temacie tylko odpowiedzi na pytania, komentarze tutaj
1. Moje życie jest proste, bez większych wzlotów i upadków. Miałem dużo zabawnych sytuacji, ale nie mogę wyodrębnić z nich najzabawniejszej.
2. No nie mam ciekawych wydarzeń związanych ze szkołą, ponieważ nie odpowiada mi system edukacji.
3. Pomijając Turyn, to moja rodzinna wioska - Bobrowa.
4. Pojechać na mecz Juve.
5. Zespół - Luca Turilli, Film - Sekcja 8, Aktor - Piotr Fronczewski, Aktorka - nie mam
5. Marka Samochodu - Peugot, Fiat
7. Znam dużo, ale nie mam ulubionego.
8. Nie wiem, mi tam się tak samo podobają i brunetki.
9. Luca Turilli - War of the Universe
10. Drażni - wszyscy, Wzbudza - nikt (zaufać politykowi :rotfl: )
11. Kibicuj Juve!
12. No od czego może zależeć inteligencja? Z inteligencją się człowiek rodzi, nie można jej nabyć, ani się jej wyuczyć. Zależy po prostu od inteligencji.
13. Finalista w Wojewudzkiej Olimpiadzie z Chemii.
14. Tylko Finalista (a nie laureat brakło 3pkt) w Wojewudzkiej Olimpiadzie z Chemii.
15. Oczywiście.
16. Nie.
17. Jest nam bardziej potrzebna niż woda.

18. A czy korupcja w Polsce się może skończyć. Oczywiście, że nie.
19. Nie ma takiej lini. Wszystkie grają porównywalnie, i wszystkie razem pracują na sukces Juve.
20. Chyba Gerrarda.
21. Oczywiście Alex ponieważ, stanowi przykład jak grać i zachować się na boisku dla wszystkich graczy, nie tylko dla graczu Juve.

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 13:30

Skoro tylu już sie użytkowników wpisało to i ja swoje 3 grosze dorzucę. A co!! :D

My- o nas...
1. Niewątpliwie pierwsza spowiedź... :rotfl:
2. No, trochę tego było. Głównie w licku sporo się działo. A to brzytwą fryzjerska koleżanki- córki nauczycielek straszyłem, a to kwestowałem na mojego kumpla-ofiare losu i rozdawałem nauczycielom jego zdjęcia... Długo by mówić.

3. Dublin i Amsterdam. W tej właśnie kolejności.

4. Cholera...chyba nieśmiertelność (powaga)!!

5. Hmm... Pink Floyd, Radiohead (Amnesiac rulez!), Aphex Twin, Primus, Oziric Tentacles...oggólnie popaprana muza
Film-"Requiem dla snu", "Pi"
Aktor? Ha, para David Duchowny, Gillian Anderson

6. BMW. Seria7. Ta starsza. Te autka to dowód na istnienie boga...

7. Za dużo, by wymieniać. I zbyt obleśne są. Ale chyba o zajączku, rybce i 3 życzeniach dla misia.
8. Ja tam lubię brunetki. Najlepiej o śniadej karnacji...(pozdrowienia dla pewnej uroczej studentki z Kaliningradu zalączam :wink: )

9. "Piła tango". I od kilku już lat "Falling"(opening Misteczka Twin Peaks)

10. Drażni mnie Gierty...ch! A także pewni Bracia i pan Andrzej L. z kompanią. Zaufanie? Jestem komuchem, wiec- Marek Borowski i Wojciech Olejniczak.

11. Z komiksu: Nie chciałbym, żeby z mojego ciała, które rozpadnie sie w proch jakiś murarz zrobił cegły, by wznosić z nich mury między luźmi. Dęte bo dęte, ale...coś w tym jest.

12. Inteligencja? Wiadomo, od iloczynu rozumu, jak mawiał Forrest G.

13. Dostanie się na studia.

14. Dostanie sie na studia do Olsztyna.

15. Ehh...

16. Owszem.

17. Nie banujcie mnie za to, to dla brechy-
Nie mam nic przeciwko ruchom kobiet. Pod warunkiem, ze są rytmiczne...

My- o Juve
18. Nigdy nie deklaruję dozgonnej wierności. Ale jak na razie nie mam zamiaru flirtować z inną drużyną niz Juventus.

19. Nie będe oryginalny. Defensywa.

20. Tylko jednego? :( Hmm... Kompany.

21. Powiem Nedved, będe opluty przez fanów Alexa. Powiem Alex- to mnie po czesku wyśmieją. Więc nie powiem :D

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 13:40

[quote="juve21"]
11."Moich honorem jest wierność" Nie powiem skąd jest bo cenzura by mi ją usunęła ,ale podoba mi się.Myślę że zawiera wielkie przesłanie.
[/quote="juve21"]

Oj, faktycznie by to wycięli... A pamiętasz jak to przesłanie wypełniali "nosiciele" tego hasła :naughty:

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
diego1989

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 13:48

1.Najzabawniejsza sytuacja w życiu - rozmontowanie szkolnego sedesu
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą - patrz wyżej
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko prosze Turynu nie wymieniać Razz ) - Stadion Śląski w Chorzowie
4.Największe marzenie - Polska mistrzem świata
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka - 2pac, Denzel Washington
6.Ulubiona marka samochodu - Bentley
7.Ulubiony kawał - jest ich wiele
8.Dlaczego faceci wolą blondynki? Very Happy - wole brunetki
9.Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho - wiele utwórków
10.Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie - Lepper/Rokita
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja? - od wielu czynników
13.Największy osobisty sukces - 3 miejsce Coca-Cola Cup 2002, król asyst
14.Największa osobista porażka - wszystkie kontuzje
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - tak
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - nie
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej? - to zależy

My- o Juve
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?- nie
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza? - obrona
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve - Rosicky
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego - Nedved, chyba wiadomo

Nedved jest bogiem, zioło nałogiem, życie zabawą, JUVENTUS podstawą!!!

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 13:52

część I

-Hmm było ich dość wiele, ale myślę, że ostatnio głupota i jajca mojej całej klasy sięgają zenitu [bicie się z nauczycielami, piski czy wrzaski albo jakieś głupie teksty] , ale chyba taką wyróżniającą się sytuacją jest taka, że kumpel bał się iść do kibla w nocy i zaczął sikać do worka... a worek był dziurawy i wsadził go do szklanki i dalej sikał... [było to na wycieczce na pustynie Błędowską] :lol: ,
-Hmm wiele wydarzeń jest ciekawych nie ma dnia, kiedy by się coś nie działo 8) . Każda wycieczka jest okraszona po jej zakończeniu, wieloma historiami ,
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko proszę Turynu nie wymieniać)
-Nie wymieniłbym Turynu... Bo nie mieszkam tam, a także nie jest to zezwolone. Zapewne moje miasto jest fajnym miejscem, ale pokusiłbym się o wymiennie Włoch jako ulubionego miejsca na ziemi [chodz tam także niebyłem]. Ze znanych to częśto jeżdże na Mazury i czuje się dość dobrze, ale największym problemem jest nudzenie się tam we wakacje [wyjazdy do babci :prochno: ] :wink: ,
4.Największe marzenie
-Ukończenie studiów lub politechniki i wyjazd zagranice, szczególnie Włochy by mnie interesowały albo Anglia. Drugim takim marzeniem jest [jeśli nie udałoby się pierwsze marzenie :roll: ] zwidzenie Turynu i wyjazd na mecz,
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka
Zespół muzyczny: Godsmack, Black Eyed Peaces
Muzyk: DKA, O.S.T.R, a także podoba mi się muzyka Benassi Brosa [czyli także Benny Benassi :wink: ]. Interesuje mnie także muzyka Włoska i takie osoby jak GiGi D'Agostino czy Eros Ramazotti
Film: Waleczne serce, Trylogia Władcy Pierścieni, Spider Man, Piła II, a także mało znany film Vanilla Sky
Aktor: Cezary Pazura i Tom Cruse'a
Aktorka: Penelope Cruz
-Zdecydowanie preferuje Audi, ale podobają mi się niektóre modele związane z FIAT'em,
7.Ulubiony kawał
-Hmm nie mam jakiegoś przedniego kawału, ale opisze coś z autentyka i z tego się śmieje obecnie cały czas [jak mogłem tak głupio powiedzieć].
...na lekcji Polskiego, nauczycielka dzieliła klase na grupy [pierwsza, druga, trzecia itp.]. Dzieliła tak, że szła od przodu potem w następnym rzędzie od tyłu i ponownie od przodu.Kiedy na pytania grupowe odpowiedziały grupy pierwsza i druga, przyszła kolej na moją grupę. Byłem zagadany troszkę, więc nie słuchałem. Nauczycielka powiedziała ze grupa trzecia jest z przodu, na odpowiedziałem "pani robiła to od tyłu i my jesteśmy grupa trzecia", odpowiedz pani była natychmiastowa "ale ja tego nigdy nie robiłam od tyłu", a ja mówię "jak to nie robiła pani tego od tyłu jak widziałem na własne oczy"... po czasie się kapłem [jak klasa zaczęła się śmiać :smile: ] co ja wygaduje najgorszego, chodź polewa niesmatowia 8),
:whistle:
edit:
teraz mi się przypomniał konkretny żart zwiżany bardzo ze mną [z przezwiskiem i nazwiskiem itp.] jak nazywa się inaczej łysy ? pa włoski... :roll:
8.Dlaczego faceci wolą blondynki?
-Wole brunetki :prochno: .Niewiem, dlaczego mężczyźni wolą blondynki...nie jestem blondynką [czy tak by odpowiedziała blondynka :smile: ] :P hehe,
9.Piosenka, która ostatnio wpadła Ci w ucho
-DJ Pontos - Still In Love (Radio Edit) :wink: ,
-Obecnie wielkie zaufanie tak jakoś wzbudza u mnie premier Marcinkiewicz. Zaś obawiam się pana Andreasa Leppera :pray: , nie wspominając rodzinnej ekipy państwa Łyżwińskich...[Zbiegiem okoliczności, mam sąsiadów, co się tak nazywają i także wzbudzają u mnie niezawielkie zaufanie...] :doh: ,
-"Korzystaj z życia zanim ono ciebie wykorzysta.”, a także zacytuje znanego rapera polskiego O.S.T.R "na ręce nam patrzą, a nie widzą swoich". :roll: ,
-Hmm, inteligentnym się nie rodzi, inteligentnym się jest i można być [co nie,u nie który z różnych powodów nie wychodzi...]. :wink: ,
13.Największy osobisty sukces
-Hmm jakiegoś szczególnego nie było albo nie pamiętam. Ale takie ostatnie to występ na olimpiadzie z Histy i Gepy. A także 4 miejsce [7 bramek i 3 asysty i dziw bierze, że gram na obronie] w turnieju halowym we ferie... Miałem taką ekipe, że płakać mi się chciało i cieszę się nawet z tego 4 miejsca... na 20 druzyn. :prochno: ,
-Niewiem czy można to nazwać porażką, ale chyba bardzo szybki upadek na zdrowiu... 6 miesięcy dwa kolana leczone i kostka. A historia z kolanami sięga już 4 lat wstecz. :angry: ,
-Tak wierze w miłość od pierwszego wejrzenia 8) ,
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją, w której kobieta była dyskryminowana?
-Tak, spotkałem taką sytuacje nawet w mojej klasie :think: ,
-Hmm kobietom niemożna zawsze ufać. Ale mam dobre zdanie i nie narzekam na kontakty z kobietami, ale jednak mam jakąś zadre w sercu co do ufności… :doh: ,
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może się skończyć?
-Nie wierze w to, bo jestem za Juventusem od początku, kiedy poznałem ten klub i zacząłem interesować się mocniej piłką nożną. :wink: ,
-Myślę, że jednak pomoc nie posiadamy mocnych zawodników na rezerwie [mocniej już jest w oboronie], co nie zmienia ze jednak mamy 6 zawodników klasy światowej w pomocy [wliczając Mutu i Zambrotte], ale to chyba za mało :roll: ,
-Alessandro Nesta bez dyskusyjnie jest dla mnie bardzo dobrym zawodnikiem i jak wielu tutaj unserów moim marzeniem była gra Thurama, Canny i Nesty w jednym klubie, co udało się prawie…,
-Boiskowy to chyba jednak Pavel Nedved i Alex, bo są to zawodnicy którzy grają już pare lat w Juve i posiadają wielki autorytet u innych. Zaś z poza boiska wybrałbym Moggiego i Capello 8) ,

a o to moje odpowiedz się zakończyły powodzeniem hehe :dance:
Ostatnio zmieniony 26 marca 2006, 13:00 przez wloski, łącznie zmieniany 10 razy.

TURINIO

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 15:44

1.Troche ich było :-D nie umiem wymienić jednej
2.Wycieczki klasowe :) zawsze wiele się działo...ostatnia była mistrzowska :-D
3.Jak dotąd bardzo podobały mi się góry-Pieniny
4.Związane z Juve-chciałbym kiedyś pojechać na mecz Juve i zobaczyć w akcji Del Piero :)
5.Ostatnio hip hop- O.S.T.R,Fenomen..i dawne-Paktofonika,Kaliber 44
Film:hmmm mam ich kilka ale na pewno warty obejrzenia jest "Skazani na Shawshank"..
Aktorka:Angelina Jolie-za wygląd :lol:
6.BMW :D
7.Każdy który opowiada jeden z moich kolegów :lol:
8.Blondynki są fałszywe :/ wole zdecydowanie brunetki
9."Drogi" Indios bravos-a tak nie lubie reagee :shock:
10.Przyznam że byłem zwolennikiem PiS ale widząc co się teraz dzieje to mały szok..nikomu z obecnej sceny politycznej więc nie ufam...a najmniej udam rzecz jasna "czerwonym pająkom" :twisted:
11.Jest ich mnóstwo,ostatnio szczególnie utkwiła mi w pamięci jedna-"Człowiek nie może żyć nie wiedząc po co żyje" :?
12. Inteligencja nie może od czegoś zależeć..albo jest się inteligentnym albo nie ;)
13.Mam nadzieje że jest dopiero przede mną :-D
14.Nieudane "pseudotesty" w najbardziej znanym na dolnym śląsku klubie :(
15.Nie wiem czy w ogóle wierze w miłość...
16.Nie..na pewno bym zareagował
17.Kobiety są fałszywe i zrobią wszystko by dojść do celu ale życie bez nich byłoby pozbawione sensu :wink:
18.Prawdziwa miłość jest nieśmiertelna podobno :)
19.Mimo wszystko linia pomocy...a dokładniej brak dobrych dublerów
20.Zawsze marzyłem by w Juve zobaczyć Alessandro Neste ale raczej to marzenie się nie spełni :(
21."Alex Del Piero a wszystko inne to zero" :-D oczywiscie żartuje z tym zerem ale oczywiscie tylko Del Piero-kapitan,legenda Juve,wzór do naśladowania...

"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' :)
morfeuszrejowiec

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 17:49

1. Dużo ich :-D , prawie wszystkie odbyły się w szkole...
2. Dopiero będzie jak ją ukończe :smile:
3. moje kochane miasteczko - Rejowiec Fabryczny
4. Znaleźć prawdziwą miłość :)
5. ulubiony film: "Goal!", aktor: Boguś Linda :lol: , aktorka: Małgosia Kożuchowska
6. Opel
7. Nie mam ulubionego
8. Bo podobno są lepsze w łożku :-D
9. Madonna - Sorry
10. Drażnią bracia Kaczyńscy, a zaufanie wzbudza Kazimierz Marcinkiewicz
11. "Każdy sądzi według siebie" - moja wychowawczyni 8)
12. Od szczęścia, ktoś ją ma, a ktoś nie
13. Poderwanie najlepszej laski w szkole :dance:
14. Każdy "kosz" od płci przeciwnej :(
15. Wierzę :twisted:
16. Nie
17. Mimo, że czasem są wqrwiające to uwielbiam je :wink:

18. Nie wydaje mnie sie :)
19. Wydaje mi się że wszystkie są bardzo dobre, ale jeżeli już mam pisać to uważam że pomoc, a szczególnie środek, brak nam ofensywnego pomocnika, reżysera który konstruuje akcje
20. Myślę, że Ronaldinho idealnie by pasował do tego co napisałem powyżej
21. Wydawało sie na początku sezonu, że bedzie to Patrick Vieira...jednak moim zdaniem jest nim Pavel Nedved. Dlaczego? Nie znam bardziej walecznego piłkarza od niego, swoją postawą potrafi zmotywować cały zespół, powinien być kapitanem.

Czekamy na następny zestaw pytań :D

Robert 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 18:38

Medi pisze: My- o nas...
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia? - Medi (na specjalne życzenie Smoczka :D )
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana? - Medi

My- o Juve

My - o nas
1 Jest ich wiele.
2 Hmm ..... kiedyś na lekcji matematyki pani która nas uczyła przyszła do szkoły w spódnicy.... w pewnym momencie przechodziła obok mnie i ..... zahaczyła o mój plecak. przewróciła sie na ziemię ( na szczęście nic jej nie było ) i rozerwała jej sie spódnica ......... dalej sie domyślcie co było :shock: :smile: :whistle: :D
3. Nie mam takiego :?:
4. Chciałbym sie spotkać z Del Piero :dance:
5. zespól to O.S.T.R film - nie mam ulubionego , aktor - Cezary Pazura aktorka - nie mam :-D
6. BMW :D
7. Wszystkie o żydach :lol:
8. Ja wolę brunetki !!!! :-D
9. Zadna
10. Wszyscy mnie drażnią ale szczególnie Lepper i Giertych :/
11. Nie mam
12. Musisz sie z nią urodzić
13. Jest ich wiele , prawie wszystkie związane z piłką nożna . 8)
14. Nie jej nie doświadczyłem. :whistle:
15. Jasne że tak !! :dance:
16. Nie
17. Bardzo pozytywne . :ok:

My - o Juve

18. Jestem pewien że nie !! :naughty:
19. Obecnie nie ma takiej . :wink:
20. Lampard :prochno:
21. Del Piero ponieważ najdłużej gra w Juve i jest doświadczony. :D

juverm

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 19:08

Proszę usunąć :doh:
Ostatnio zmieniony 06 maja 2008, 00:28 przez juverm, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
LordJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 marca 2006, 20:35

PYTANIA:
My- o nas...

My- o Juve
ODPOWIEDZI:
1-Czy ja wiem, czy w ogóle mogę o takiej mówić :?: Moje życie nigdy nie należało do najzabawniejszych, zresztą, ja sam raczej żadko bawie się na całego.
2-Szkoła, szkołe traktuję jako instytucję, która ma mi dać potrzebną wiedzę, ale ostatnio są przeboje, np dziś na lekcji biologii wręcz kłuciłem się z nauczycielką, śmiechu było co nie miara, zresztą staramy się aby na lekcjach zawsze było wesoło.
3-Z racji, że praktycznie niegdzie w świecie nie byłem to napiszę, że dom, może za kilka lat zmienię tego posta, narazie jednak mój dom, dla każdego powinien być on na pierwszym miejscu.
4-Marzeń mam wiele, wg mnie człowiek powinien marzyć, bo marzenia trzymają na duchu, pomagają w trudnych chwilach, ja często marzę. Oczywiście moje marzenia są zwykłe(marze aby byc zdrowym) czy trochę mniej zwykłe(spotkać Del Piero).
5-Muzyki słucham prawie każdej oprócz hip hopu, więc jeśli jakaś piosenka wpadni mi w ucho to potem dowiaduje się kto ją śpiewa(ale ciągle kocham muzykę z Władcy Pierścieni).
Aktor: Lubie wielu.
Aktorka: Liv Tyler.
Film: Trylogia Władcy Pierścieni, mogę oglądać bez końca.
6-Zdecydowanie Bugatti i Lamborghini(nie wiem dlaczego nikt jeszcze nie wymienił tych marek :smile: )
7-Nie mam, w ogóle prawie nie słucham kawałów.
8-Wg mnie takie stwierdzenie jest bardzo ogólnikowe, każdy woli to co lubi, jeśli jakiś facet woli blondynki to one bardziej mi się podobają, a jeśli brunetki to brunetki bo takie lubi. Wg mnie kolor włosów nie jest taki ważny.
9-Oj jest ich tyle.
10-Nie interesuje się polityką, ale z TV nie lubię kaczorów, Rokity, Tuska a jakoś ok jest dla mnie Lepper. Aha, może tak odbiegnę od pytania, ale wielce mnie irytuje ks. Rydzyk i spółka. :prochno:
11-Będe szczery, nie znam praktycznie żadnej sentencji. Kiedy jakąś mądrą poznam i stwierdzę, że powinienem ją tu napisać to napiszę.
12-Od posiadanej wiedzy.
13-Nie ma chyba takiego jak narazie.
14-To, że przez własną głupotę popsułem sobie zdrowie.
15-Chyba tak.
16-Nie raczej.
17-A jakie ma być, musimy się szanować nawzajem i pamiętać, że po to jest mężczyzna i kobieta aby świat ludzki mógł dalej trwać.
18-NIE :!: Dla mnie liczy się TYLKO Juventus :!:
19-Obrona, choć naprawdę jest mocna to przy pomocy czy ataku wypada troszeczke słabiej.
20-Napisałbym Rivaldo( :smile: ) bo zawsze myślałem jak grałby on w Starej Damie, ale tak realnie to może Gerrard :?:
21-Z całą pewnością Alessandro Del Piero, dlaczego :?: To już żywy pomnik Juve, żywa legenda, tyle zasług, taka miłość kibiców i takie oddanie ma tylko Del Piero :!:

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 14:56

Wiele było takich w moim życiu, ale myślę że najwięcej z nich pamiętam ze szkoły :P Teraz przypominam sobie jak moi kumple włożyli jednemu kolesiowi ode mnie z klasy kiełbasę do piórnika :D bo akurat mieliśmy sprawdzian z fizyki :prochno: Żałujcie że nie zobaczyliście jego wyrazu twarzy :rotfl: a nauczcielka mu się pyta: "Jakub czy zawsze trzymasz w piórniku swoje drugie śniadanie :) i wyciągasz je tuż przed sprawdzianem :wink: ?? Cała klasa zaczęła z niego brechtać. To było coś pięknego :lol:
Może nie była to moja najzabawniejsza sytuacja w życiu ale ta utkwiła mi w pamięci ale na pewno było ich znacznie więcej :-D

Hmm.. pewnie najwygodniej byłoby napisać patrz powyżej ale opiszę Wam jeszcze jeden ze skeczów z lekcji geografii;
Np.: Koleżanka odebrała poprawiony spawdzian z geografii i okazało się że dostała papcia absolutnego czyli jej punktacja wyniosła dokładnie 0/16 punktów bodajże :smile: :shock: Niezła co ?? :wink: Jak tylko to zauważyla to zaraz wpadła w panikę, zaczęła się wydzierać że nie wyjdzie na 2 :whistle: :) z gegry, potem zaczęła płakać :? i wszystkie koleżanki ją zaczęły pocieszać. Nagle nauczyciel siada zadowolony na swoim krześle i zwraca się do mojej koleżanki; "Nie martw się Elżuniu :prochno:; przecież oprócz tego że dostałaś 1 i jesteś zagrożona są także pozytywy tej sytuacji 8) Spójrz na to z tej strony; raz, że gorzej już być nie może więc jest duża szansa na poprawie aby otrzymać dostateczny. I cała klasa w brechtę, :D choć jej pewnie nie było za przyjemnie :whistle:
Na geografii i ogólnie w mojej szkole co chwile nie moge juz wyrobic ze śmiechu.

3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko proszę Turynu nie wymieniać)
Paryż, Chorwacja i może puste plaże w Kołobrzegu poza sezonem 8) Lazurowe Wybrzeże

4.Największe marzenie
Myślę że nic oryginalnego.
Przede wszystkim to żebym w przyszłości założył szczęśliwą rodzinę. Z wspaniałą kobietą i najlepiej z 4 dzieci, Jeszcze żebym nie musiał się martwić o pieniądze (Bez przesady oczywiście, bo czasem ich nadmiar też może zaszkodzić) :wink: :smile:

Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka
Ulubiony film: Zielona Mila ...
Aktorka: Angelina Jolie (bynajmniej nie chodzi tu o jej umiejętności czysto aktorskie :D )
Muzyka: Jeśli chodzi o zespół muzyczny to myślę że nie mam jednego ulubionego ale lubię takie zespoły jak: Guns & Roses, Nirvana, Metallica z dawniejszych lat, Red Hot Chilli Peppers, Alter Bridge, U2, no i Pink Floyd, z polskich może Kult, Dżem.

AUDI bez dwóch zdań

7. Ulubiony kawał
Lubię kawały o blondynkach, o Interze, i o Tottim :D Ulubionego nie mam

8. Dlaczego faceci wolą blondynki ??
Myślę że to sprawa natury, ale ja bym tego nie traktował jako regułę :wink:

9. Piosenka która ostatnio wpadła Ci w ucho
Habakuk - Rozczochrany Łeb

Drażni Lepper, Wzbudza Zaufanie (brak)

"I like living. I have sometimes been wildly, despairingly, acutely miserable, racked with sorrow, but through it all I still know quite certainly that just to be alive is a grand thing."

Jest zazwyczaj wrodzona.

Największy osobisty sukces
3 miejsce w rozgrywkach koszykarskich wśród szkół gimanzjalnych, 2 lata temu. Teraz jestem w finale i gram o złoto 8)

Zachowam dla siebie.

Nie

16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją w której kobieta była dyskryminowana?
Tak, ale nie była to raczej bardzo poważna dyskryminacja.

Zależy. W każdym razie bez kobiet świat byłby bezbarwny i pusty. Czasem dają poczucie szczęścia, a czasem sprawiają że cierpimy. Taki już ich urok.

18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może sie skończyć?
Nie ma takiej możliwości.

Prawa obrona ??

Zdecydowanie przydałby się taki ktoś jak Ronaldinho ale to mrzonka.

Alex Del Piero = tutaj nie potrzeba argumentacji.

Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 17:10

1. Było wiele naprawde zabawnych sytuacji, ale wybranie tej najśmieszniejszej zabrałoby troche czasu :wink:
2. Wygrana w jednym z konkursów :prochno: , poza tym wszystkie fajne rzeczy jak na złośc mnie omijały... :whistle:
3. Przemyśl - niewytłumaczalny sentyment.
4. Oglądanie meczu Juve z trybun Delle Alpi, założenie szczęścliwej rodziny i dostanie się do... nieba.
5. Linkin Park, Blind Guardian; trylogia "Władca Pierścieni"; Jim Carrey, Mel Gibson; Jennifer Love Hewitt.
6. Fiat :D
7. ten co rozbawi mnie do łez :wink:
8. Nie wiem, ale osobiście lubie i blondynki, i brunetki, a rude... to zależy które :wink:
9. HIM "Sweet Pandenonium"
10. drażni: Giertych :angry: ; wzbudza zaufanie: Lepper :rotfl:
11. "kto jest kochany przez ludzi, jest kochany przez Boga"
12. od zdobytej wiedzy i sposobu jej użycia.
13. w szkole wygranie konkursu historycznego
14. nie dotrzymanie jednej z przysięg...
15. absolutnie nie.
16. kilka razy i nie lubie ich wspominac...
17. co ja bym bez niej zrobił :wink:

18. nigdy się nie skończy, tak jak miłość do Boga.
19. uff... to zależy... nie potrafie odpowiedzieć :whistle:
20. Diarra.
21. Gigi Buffon - ostoja drużyny, nie zawodzi w trudnych chwilach, zawsze mobilizuje innych do walki.
Ostatnio zmieniony 27 marca 2006, 19:37 przez Jasiek-x, łącznie zmieniany 1 raz.

Gaga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 18:51

Lepiej późno niż wcale... :-D

1. hm... chyba nie potrafię wskazać takiej jednej sytuacji :D było ich wiele, np bieg przełajowy, z przeszkodami, przez miasto Łódź.Ale trzeba by długo opisywać ;)
2. No w szkole też jest nieźle,ale najciekawsze wydarzenie... hm, może 'najciekawsze' bardziej - odwiedziny Wiśniewskiego z Ich Troje :rotfl: Albo ewentualnie Balcerowicza :lol:
3. Mój domek :)
4. Pogadać z Del Piero po meczu Juve na Delle Alpi :D A oprócz tego mieć szczęśliwe i dobre życie
5. Zespół - chyba nie ma jednego, ale głównie te starsze typu The Beatles, Scorpions, Queen... a także RHCP... i uwielbiam Turnaua ;)
Filmu też nie mam jednego, bardzo lubię Air Force One, Nietykalni, Dirty Dancing :!:, Gra w serca, Bodyguard, Ścigany... Aktorzy - Angelina Jolie, Julia Roberts, Patrick Swayze, Kevin Costner, Harison Ford.
6. Peugeot, Renault
7. Siedzą dwa głuche gołębie na parapecie. Nagle jeden sie odzywa:
-Mam Cię w dupie
Drugi patrzy na niego i po chwili mówi:
-A ja mam Cię w dupie
...--'
8. Przecież wcale nie wolą :twisted: :D
9. Eurythmics - There must be an angel
10. Giertych, Tusk, Lepper / Marcinkiewicz
11. "Dobrze widzi się tylko sercem - najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Mały Książę :)
12. Trzeba się z nią urodzić i tyle, chociaż na pewno jakies wyjątki się zdarzają ... :?:
13. Nie ma wiele takich osobistych, tylko moich sukcesów, przynajmniej w moim życiu na wszystko składało się wiele dobrych myśli i starań ludzi mi życzliwych. Także najbardziej moim osiągnięciem była piątka z wypracowania z polskiego z zeszłego semstru :D
14. 4++ ze skrzypiec sprzed dwóch lat na egzaminie :angry:
15. No niech będzie,że wierzę,chociaż ciągle sie nad tym zastanawiam ;)
16. W tym momencie sobie nie przypominam...
17. Faceci są beznadziejni, przemądrzali, zadufani w sobie...ale nie da się bez nich żyć :shock: ;)

18. Nie ma takiej możliwoście 8)
19. Obrona
20. Steven Gerrard
21. Del Piero oczywiście - jest kapitanem, nie tylko na boisku ale i poza nim, na pewno jest też autorytetem i wspaniałym człowiekiem.

Grazie tante :prochno:

"Nikt nie może tracić z oczu tego, czego pragnie, nawet kiedy przychodzą chwile, gdy zdaje się, że świat i inni są silniejsi.
Sekret tkwi w tym, by się nie poddać. "

www.avvivando_kwartet.republika.pl
ODPOWIEDZ