część I
1. Najzabawniejsza sytuacja w życiu
-Hmm było ich dość wiele, ale myślę, że ostatnio głupota i jajca mojej całej klasy sięgają zenitu [bicie się z nauczycielami, piski czy wrzaski albo jakieś głupie teksty] , ale chyba taką wyróżniającą się sytuacją jest taka, że kumpel bał się iść do kibla w nocy i zaczął sikać do worka... a worek był dziurawy i wsadził go do szklanki i dalej sikał... [było to na wycieczce na pustynie Błędowską] :lol: ,
2.Najciekawsze wydarzenie związane ze szkołą
-Hmm wiele wydarzeń jest ciekawych nie ma dnia, kiedy by się coś nie działo 8) . Każda wycieczka jest okraszona po jej zakończeniu, wieloma historiami ,
3.Ulubione miejsce na ziemi (tylko proszę Turynu nie wymieniać)
-Nie wymieniłbym Turynu... Bo nie mieszkam tam, a także nie jest to zezwolone. Zapewne moje miasto jest fajnym miejscem, ale pokusiłbym się o wymiennie Włoch jako ulubionego miejsca na ziemi [chodz tam także niebyłem]. Ze znanych to częśto jeżdże na Mazury i czuje się dość dobrze, ale największym problemem jest nudzenie się tam we wakacje [wyjazdy do babci

]

,
4.Największe marzenie
-Ukończenie studiów lub politechniki i wyjazd zagranice, szczególnie Włochy by mnie interesowały albo Anglia. Drugim takim marzeniem jest [jeśli nie udałoby się pierwsze marzenie :roll: ] zwidzenie Turynu i wyjazd na mecz,
5.Ulubieńcy: zespół muzyczny, film, aktor/aktorka
Zespół muzyczny: Godsmack, Black Eyed Peaces
Muzyk: DKA, O.S.T.R, a także podoba mi się muzyka Benassi Brosa [czyli także Benny Benassi

]. Interesuje mnie także muzyka Włoska i takie osoby jak GiGi D'Agostino czy Eros Ramazotti
Film: Waleczne serce, Trylogia Władcy Pierścieni, Spider Man, Piła II, a także mało znany film Vanilla Sky
Aktor: Cezary Pazura i Tom Cruse'a
Aktorka: Penelope Cruz
6.Ulubiona marka samochodu
-Zdecydowanie preferuje Audi, ale podobają mi się niektóre modele związane z FIAT'em,
7.Ulubiony kawał
-Hmm nie mam jakiegoś przedniego kawału, ale opisze coś z autentyka i z tego się śmieje obecnie cały czas [jak mogłem tak głupio powiedzieć].
...na lekcji Polskiego, nauczycielka dzieliła klase na grupy [pierwsza, druga, trzecia itp.]. Dzieliła tak, że szła od przodu potem w następnym rzędzie od tyłu i ponownie od przodu.Kiedy na pytania grupowe odpowiedziały grupy pierwsza i druga, przyszła kolej na moją grupę. Byłem zagadany troszkę, więc nie słuchałem. Nauczycielka powiedziała ze grupa trzecia jest z przodu, na odpowiedziałem "pani robiła to od tyłu i my jesteśmy grupa trzecia", odpowiedz pani była natychmiastowa "ale ja tego nigdy nie robiłam od tyłu", a ja mówię "jak to nie robiła pani tego od tyłu jak widziałem na własne oczy"... po czasie się kapłem [jak klasa zaczęła się śmiać

] co ja wygaduje najgorszego, chodź polewa niesmatowia 8),
edit:
teraz mi się przypomniał konkretny żart zwiżany bardzo ze mną [z przezwiskiem i nazwiskiem itp.] jak nazywa się inaczej łysy ? pa włoski... :roll:
8.Dlaczego faceci wolą blondynki?
-Wole brunetki

.Niewiem, dlaczego mężczyźni wolą blondynki...nie jestem blondynką [czy tak by odpowiedziała blondynka

]

hehe,
9.Piosenka, która ostatnio wpadła Ci w ucho
-DJ Pontos - Still In Love (Radio Edit)

,
10. Polityk który: drażni/wzbudza zaufanie
-Obecnie wielkie zaufanie tak jakoś wzbudza u mnie premier Marcinkiewicz. Zaś obawiam się pana Andreasa Leppera

, nie wspominając rodzinnej ekipy państwa Łyżwińskich...[Zbiegiem okoliczności, mam sąsiadów, co się tak nazywają i także wzbudzają u mnie niezawielkie zaufanie...] :doh: ,
11.Naj/ciekawsza/mądrzejsza sentencja jaką znasz
-"Korzystaj z życia zanim ono ciebie wykorzysta.”, a także zacytuje znanego rapera polskiego O.S.T.R "na ręce nam patrzą, a nie widzą swoich". :roll: ,
12.Od czego według Ciebie zależy inteligencja?
-Hmm, inteligentnym się nie rodzi, inteligentnym się jest i można być [co nie,u nie który z różnych powodów nie wychodzi...].

,
13.Największy osobisty sukces
-Hmm jakiegoś szczególnego nie było albo nie pamiętam. Ale takie ostatnie to występ na olimpiadzie z Histy i Gepy. A także 4 miejsce [7 bramek i 3 asysty i dziw bierze, że gram na obronie] w turnieju halowym we ferie... Miałem taką ekipe, że płakać mi się chciało i cieszę się nawet z tego 4 miejsca... na 20 druzyn.

,
14.Największa osobista porażka
-Niewiem czy można to nazwać porażką, ale chyba bardzo szybki upadek na zdrowiu... 6 miesięcy dwa kolana leczone i kostka. A historia z kolanami sięga już 4 lat wstecz.

,
15.Czy wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia?
-Tak wierze w miłość od pierwszego wejrzenia 8) ,
16.Czy spotkałeś/łaś sie z sytuacją, w której kobieta była dyskryminowana?
-Tak, spotkałem taką sytuacje nawet w mojej klasie

,
17.Jakie masz zdanie o płci przeciwnej?
-Hmm kobietom niemożna zawsze ufać. Ale mam dobre zdanie i nie narzekam na kontakty z kobietami, ale jednak mam jakąś zadre w sercu co do ufności… :doh: ,
18.Czy myślisz, że Twoja miłość do Juve kiedyś może się skończyć?
-Nie wierze w to, bo jestem za Juventusem od początku, kiedy poznałem ten klub i zacząłem interesować się mocniej piłką nożną.

,
19.Która linia w Juve według Ciebie jest w tej chwili najsłabsza?
-Myślę, że jednak pomoc nie posiadamy mocnych zawodników na rezerwie [mocniej już jest w oboronie], co nie zmienia ze jednak mamy 6 zawodników klasy światowej w pomocy [wliczając Mutu i Zambrotte], ale to chyba za mało :roll: ,
20.Wybierz jednego piłkarza którego chciałbyś/chciałabyś w Juve
-Alessandro Nesta bez dyskusyjnie jest dla mnie bardzo dobrym zawodnikiem i jak wielu tutaj unserów moim marzeniem była gra Thurama, Canny i Nesty w jednym klubie, co udało się prawie…,
21.Kto jest według Ciebie liderem zespołu i dlaczego
-Boiskowy to chyba jednak Pavel Nedved i Alex, bo są to zawodnicy którzy grają już pare lat w Juve i posiadają wielki autorytet u innych. Zaś z poza boiska wybrałbym Moggiego i Capello 8) ,
a o to moje odpowiedz się zakończyły powodzeniem hehe