GDAŃSK mecze juve
- handballer
- Juventino
Kiedyś tam oglądałem tyle że.....zamknęli lokal o 22giej
- Dudi_Gdynia
- Juventino
Mnie można się na 100% spodziewać w jednym z gdyńskich pubów - Lechu koło kina Gemini albo Koloseum na placu Kaszubskim. Tu nic juz nie będe pisał, bo wychodzę z domu, ale jeśli ktoś by się znalazł chętny żeby się przyłączyć a nie wie jak trafić (albo ma jakieś inne wątpliwości) to mój kom 507 305 182.
Dzisiaj sprawa Scudetta będzie jasna... Każdy prawdziwy kibic Juve powinien zobaczyć to na żywo!
Dzisiaj sprawa Scudetta będzie jasna... Każdy prawdziwy kibic Juve powinien zobaczyć to na żywo!
- Dudi_Gdynia
- Juventino
Mecz ostry i niezbyt ładny dla oka, szkoda że Capello woli grać z żelazną konsekwencją na remis (korzystny) niż sprawić trochę radosci kibicom.
Byłem najpierw w Lechu a tu jakieś palanty (byli przede mną w pubie) o 21 poprosili barmanke żeby przełączyła na mecz Barcelony. Na szczęście w Koloseum facet mi jeszcze nigdy nie odmówił obejrzenia meczu i tak było też dzisiaj. Jest lekki niedosyt, Juve nie gra super przekonywująco ostatnio, ale wierzę że LM jest do zdobycia (Scudetto już mamy).
Byłem najpierw w Lechu a tu jakieś palanty (byli przede mną w pubie) o 21 poprosili barmanke żeby przełączyła na mecz Barcelony. Na szczęście w Koloseum facet mi jeszcze nigdy nie odmówił obejrzenia meczu i tak było też dzisiaj. Jest lekki niedosyt, Juve nie gra super przekonywująco ostatnio, ale wierzę że LM jest do zdobycia (Scudetto już mamy).