GDAŃSK mecze juve
- kamyk
- Juventino
Zauważyłem że w innych miastach kibice juve organizóją się i chodzą wspólnie do pabów na mecze juve a u nas to lipa
pora żebyśmy też zaczęli się organizować i wspólnie chodzić na mecze wiec jesli ktoś zna jakiś dobry pub to niech pisze i oczywiście niech piszą też wszyscy chętni bo trzeba zobaczyć jak dużą ekipe byśmy zebrali ( własciwie to zapraszamy wszystkich chetnych z calego trojmiasta i okolic kazdego kto ma po prostu ochote )
pozdro
pora żebyśmy też zaczęli się organizować i wspólnie chodzić na mecze wiec jesli ktoś zna jakiś dobry pub to niech pisze i oczywiście niech piszą też wszyscy chętni bo trzeba zobaczyć jak dużą ekipe byśmy zebrali ( własciwie to zapraszamy wszystkich chetnych z calego trojmiasta i okolic kazdego kto ma po prostu ochote )
pozdro
Ostatnio zmieniony 19 stycznia 2006, 21:28 przez kamyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- MarioG
- Juventino
może z gdańska nie jestem, ale z drugiej strony to daleko nie mam 8) , tak wiec z miłą chęcia bym sie spotkał od czasu do czasu na meczyku w pubie. Nie wiem jak sprawa wyglada z innymi chetnymi, ale wydaje mi się ze z Gdyni, Gdanska i okolic powinna sie zebrać jakas umarkowana grupa. A spotkac bysmy sie mogli strategicznie w Sopocie 

- kamyk
- Juventino
z tego co przeszukalem tematy na forum to z trojmiasta jestesmy my i jeszcze paulo i forza bianconeri a tak to nikogo wiecej nie zauwazylem ( i od razu sorry jesli kogos pominalem) wiec duzo to nas nie jest ale moze sie jeszcze pare osob znajdzie ja mam kilku znajomych co nie siedza na forum ale kibicuja juve
pozdro
pozdro
- MarioG
- Juventino
na JP jest ponad 100 zarejestrowanych osób z Gdyni i Gdanska, tak wiec teoretycznie nie powinno byc problemu. Pytanie tylko ile osób zarejestrowalo sie tylko i wylacznie ze wzgledu na download??jednak osoba takim nie powinno zalezec na podawaniu miejsca pobytu, a juz tym bardziej udzielaniu sie na forum. Idac tym tropem jest ok 30 osob ktore maja przynajmniej jeden napisany post.
Nie nalezy tez zapominac o sopocie, rumi, redzie.. itd( takie jest moje zdanie), no chyba ze chcecie stworzyc hermetyczne srodowisko samych gdanszczaninow...
Nie nalezy tez zapominac o sopocie, rumi, redzie.. itd( takie jest moje zdanie), no chyba ze chcecie stworzyc hermetyczne srodowisko samych gdanszczaninow...
- kamyk
- Juventino
spojrz na pierwszy post kazdy jest mile widziany w koncu chodzi o juve tylko chodzi o to aby uzbierac ludzi i znalezc miejsce ktore by odpowiadalo wszystkimMarioG pisze:Nie nalezy tez zapominac o sopocie, rumi, redzie.. itd( takie jest moje zdanie), no chyba ze chcecie stworzyc hermetyczne srodowisko samych gdanszczaninow...
mecz z interem zbliza sie wielkimi krokami!!!!!!!!!
pozdro
- MarioG
- Juventino
juz sam tytyl posta jest dosc wymownyspojrz na pierwszy post kazdy jest mile widziany

- Dudi_Gdynia
- Juventino
Jeżeli ktoś z was ma lokal na mecz Juve Werder (pub/dom/obojętnie co) to dajcie znać, chętnie wpadne to obejrzeć na polsacie sport extra.
- Jurij
- Juventino
z Gdanska nie jestem, ale obecnie tu studiuje i jestem jak najbardziej za wspolnym wypadem na jakis meczyk juve,jako ze nie jestem stad to srednio sie orientuje gdzie by mozna bylo takie cos obejrzec (wiem tlyko o multikinie na wrzeszczu gdzie jest cyfra+ i malo miejsca :])
pozdrawiam i mam andzieje ze cos z tego wyniknie!
pozdrawiam i mam andzieje ze cos z tego wyniknie!
- juve_pany
- Juventino
Sprawa wyglada nastepujaco. Mecz Juve z Milanem bedzie w multikinie w gdansku
( w tym pubie jakby kto nie wiedzial
) Ja mimo mlodego wieku pisze sie na mecz
. Jako ze wstep jest za darmo to kazdy kupuje cole
i mozna siedziec. CO wy na to ? Trzeba by sie umowic przed multikinem i sie zapoznac
bo ja nikogo nie znam
. Tak wiec co wy na to ?
Pozdr

Pozdr
- Lakier
- Juventino
Ja bylbym za, co prawda mieszkam 30 kilometrow od Gda, ale co to dla mnie 8)juve_pany pisze:Sprawa wyglada nastepujaco. Mecz Juve z Milanem bedzie w multikinie w gdansku( w tym pubie jakby kto nie wiedzial
) Ja mimo mlodego wieku pisze sie na mecz
. Jako ze wstep jest za darmo to kazdy kupuje cole
i mozna siedziec. CO wy na to ? Trzeba by sie umowic przed multikinem i sie zapoznac
bo ja nikogo nie znam
. Tak wiec co wy na to ?
Pozdr

Ti amo Juventus per sempre.
- handballer
- Juventino
Na Milanie mnie nie będzie, ale dopisuję się do wszystkich chętnych na wspólne oglądanie meczy. Proponuję tylko wymyśleć ciekawsze miejsce, jakis pub z prawdziwego zdarzenia. dajcie znać czy coś wyszlo za spotkania