Kompilacje by Mateusszek (Maciej Żurawski - Magic)
- rad3k88
- Juventino
Kolejny świetny film, co nowy to lepszy... Udane i co najwazniejsze nie przesadzone efekty. Bardzo fajnie zrobione przejście do bramek w Celticu...
I co mi sie bardzo podobalo komentarze przy bramkach (przy golu z Anglia słysząc głos Szpaka poczułem dreszcz
)
I co mi sie bardzo podobalo komentarze przy bramkach (przy golu z Anglia słysząc głos Szpaka poczułem dreszcz

- white_wolv
- Juventino
Bardzo sie ciesze ze wreszcie ktos zrobil kompilacje o Zurawiu.Mam wielki sentyment do Pana Macka,bardzo go szanuje jako czlowieka i pilkarza.Szkoda ze nie napisales wczesniej ze sie za to zabierasz bo mam bardzo wiele materialow n/t "Magica" na dysku(m.in wszystkie bramki w Wisle itd).
Zabieram sie za sciaganie..
Zabieram sie za sciaganie..
- Michael900
- Juventino
Muszę powiedzieć, że trening ci się udał 8). Jak zwykle dobra muzyka. Nie przesadziłeś z efektami - może to i dobrze. W skali do 6 ocenię tą kompilację na 5+
Teraz czekam z niecierpliwością na kolejne kompilacje. Tym razem już z piłkarzami Juventusu.
Teraz czekam z niecierpliwością na kolejne kompilacje. Tym razem już z piłkarzami Juventusu.
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- JuventinoPS
- Juventino
- piotrek147
- Juventino
Cristiano Ronaldo - Skarb Manchesteru:
Kompilacja jak zwykle w przypadku Mateusszka świetna, bardzo podobało mi się jak Cristiano płacze po nieudanym finale na ME. Dzieło bardzo dobrze i przyjemnie się ogląda. Dobrze dobrana muzyka, która pasuje do takiego zawodnika jakim jest Ronaldo.
Moja Ocena: 5\6
Maciej Żurawski - Magic:
Pierwszy raz widze kompile o polskim zawodniku. Widać, że cały czas pracujesz i podnosisz swoje umiejętności. Moim zdaniem ta kompilacja przewyższa poprzednie. Nie przesadziłeś z efektami. Pojawiały się one w momentach w których powinny być. Odnośnie muzyki powiem dwa słowa: świetnie dobrana. Fajne nawiązanie do Wisły i Celticu. Tak jak powiedzieli poprzednicy bardzo fajnie wyszedł ten głos Szpaka.
Moja Ocena: +5\6
Kompilacja jak zwykle w przypadku Mateusszka świetna, bardzo podobało mi się jak Cristiano płacze po nieudanym finale na ME. Dzieło bardzo dobrze i przyjemnie się ogląda. Dobrze dobrana muzyka, która pasuje do takiego zawodnika jakim jest Ronaldo.
Moja Ocena: 5\6
Maciej Żurawski - Magic:
Pierwszy raz widze kompile o polskim zawodniku. Widać, że cały czas pracujesz i podnosisz swoje umiejętności. Moim zdaniem ta kompilacja przewyższa poprzednie. Nie przesadziłeś z efektami. Pojawiały się one w momentach w których powinny być. Odnośnie muzyki powiem dwa słowa: świetnie dobrana. Fajne nawiązanie do Wisły i Celticu. Tak jak powiedzieli poprzednicy bardzo fajnie wyszedł ten głos Szpaka.
Moja Ocena: +5\6
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
- Ole(k)Juve!
- Juventino
Właśnie obejrzałem kompilacje "Remember This Name" i nie wiem nawet jak to opisać. Świetna, znakomita, wspaniała... wszystko dopracowane, dynamiczne. Jestem pełen podziwu dla Twoich umiejętności "kompilatorskich" i... gustu muzycznego. Kompilacje oceniam na 6- (mały minus za przekręcenie tytułu piosenki
nie w tytule kompilacji tylko w muzyka, żeby nie było
).
...a i jeszcze to zakończenie z fragmentem "Bloc Party". Pewnie jesteś (tak jak ja) fanem LP i FM. Właśnie zaczynam ściągać kompilacje o Gerrardzie. Zobacze jak dopasowałeś ją do "Numb". :-D

...a i jeszcze to zakończenie z fragmentem "Bloc Party". Pewnie jesteś (tak jak ja) fanem LP i FM. Właśnie zaczynam ściągać kompilacje o Gerrardzie. Zobacze jak dopasowałeś ją do "Numb". :-D
Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
- sharikk
- Juventino
Stary Co ja tu moge napisac
Bombel robisz najlepsze kompilacje jakie widziałem...ale uważaj Kuba nadchodzi i goni Cie
więc szykuj jakiegoś Hiciora
a Tak co do Kompilacji To Mi najabardziej sie Podobają takie
1. Remember the Name
2. Zlatan Nowa Gwiazda Turynu
3. Maciej Magic Żurawski
Powodzenie w tworzeniu Kompili
FORZA JUVE !!!!!!! 

1. Remember the Name
2. Zlatan Nowa Gwiazda Turynu
3. Maciej Magic Żurawski
Powodzenie w tworzeniu Kompili

JUVE PER SEMPRE!!!
- Railis
- Qualità Juventino
Remember this Name
W tej kompilacji widać, że robisz stylem podobnym do miniguna. Muzyka świetnie dobrana, zwody wyszukane, no i co można jeszcze powiedzieć, niezłe cacko. Ocena 9/10.
Zlatan Ibrachimowić nowa gwiazda Turynu
Podoba mi się to w jaki sposób została zrobiona. Ta muzyka, ten uroczek. Fajnie pokazana jest gra przed Juve, a później przejście do Juve. Przyjemna budowa, tak trzymać. Ocena 8/10.
Mauro Camoranesi Wonderful Boy
Pokazałeś w tych bramkach temperament tego piłkarza. Muzyka swietnie właśnie do niego pasowała. Klip przyjemny w oglądaniu. Swietna robota.
Ocena 8/10
Maciej Żurawski - Magic
Po oglądnięciu tej kompilacji, utwierdzam się w tym, że mam do czynienia z profesjonalistą. Świetnie dobrana muzyka, piękna i wyszukana oprawa, oraz całokształt jak zawsze. Fajne jest to że włączone zostały komentarze (min Szpakowskiego) przy ważnych golach, sprawiają że aż się dusza cieszy z takiego rodaka. Fajnie podzielone na gre w reprezentacji i w Celticu. Wszystko jak to się "mówi trzyma się kupy". Robisz jedne z najlepszych kompilacji jakie mam do czynienia (a raczej przyjemność) oglądać. Chylę czoło przed Autorem. Ocena 9/10
POZDROWIENIA DLA AUTORA
W tej kompilacji widać, że robisz stylem podobnym do miniguna. Muzyka świetnie dobrana, zwody wyszukane, no i co można jeszcze powiedzieć, niezłe cacko. Ocena 9/10.
Zlatan Ibrachimowić nowa gwiazda Turynu
Podoba mi się to w jaki sposób została zrobiona. Ta muzyka, ten uroczek. Fajnie pokazana jest gra przed Juve, a później przejście do Juve. Przyjemna budowa, tak trzymać. Ocena 8/10.
Mauro Camoranesi Wonderful Boy
Pokazałeś w tych bramkach temperament tego piłkarza. Muzyka swietnie właśnie do niego pasowała. Klip przyjemny w oglądaniu. Swietna robota.
Ocena 8/10
Maciej Żurawski - Magic
Po oglądnięciu tej kompilacji, utwierdzam się w tym, że mam do czynienia z profesjonalistą. Świetnie dobrana muzyka, piękna i wyszukana oprawa, oraz całokształt jak zawsze. Fajne jest to że włączone zostały komentarze (min Szpakowskiego) przy ważnych golach, sprawiają że aż się dusza cieszy z takiego rodaka. Fajnie podzielone na gre w reprezentacji i w Celticu. Wszystko jak to się "mówi trzyma się kupy". Robisz jedne z najlepszych kompilacji jakie mam do czynienia (a raczej przyjemność) oglądać. Chylę czoło przed Autorem. Ocena 9/10
POZDROWIENIA DLA AUTORA
Ostatnio zmieniony 18 marca 2006, 19:37 przez Railis, łącznie zmieniany 2 razy.
- Supersonic
- Juventino

Kompilacja o Zidan'ie to chyba najfajniejsza kompilacja jaka w zyciu widzialem! Jest eXtraśna! Leciutka, chwytliwa... wydaje się jakby on żonglował w rytm Seana! No i to whatever... super!
ps. dzieki za kompilacje o Mauro "niedocenionym" Camoranesi'm. I kto teraz powie, że to rzemieślnik?
- kosiorekk
- Juventino
Mateusz, ja Cię proszę - rób jak najczęściej przeróżne kompilacje, każde Twoje dzieło przewija się u mnie na PC kilkakrotnie dziennie
.
Teraz jak zacząłeś tworzyć w Sony Vegas, to są one jeszcze ciekawsze.
Syganturka, którą 'nosisz' trafiła w dobre ręcę.
Recpect, podziw i dzięki za te kompilacje, nad którymi poświęcasz podejrzewam sporo czasu. Wielkie dzieki!
Teraz jak zacząłeś tworzyć w Sony Vegas, to są one jeszcze ciekawsze.
Syganturka, którą 'nosisz' trafiła w dobre ręcę.
Recpect, podziw i dzięki za te kompilacje, nad którymi poświęcasz podejrzewam sporo czasu. Wielkie dzieki!

- koksu_klb
- Juventino
Sorrki, że OFFTOPIC robię, ale pilnie poszukuję dość prostego w obsłudza, a dobrego programu do tworzenia klipów, kompilacji itp.
Jestem nie obeznany w tych rzeczach i proszę o radę "znawców".
Pozdrawiam
Jestem nie obeznany w tych rzeczach i proszę o radę "znawców".
Pozdrawiam