Kompilacje by Mateusszek (Maciej Żurawski - Magic)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 19:38

Kolejny świetny film, co nowy to lepszy... Udane i co najwazniejsze nie przesadzone efekty. Bardzo fajnie zrobione przejście do bramek w Celticu...
I co mi sie bardzo podobalo komentarze przy bramkach (przy golu z Anglia słysząc głos Szpaka poczułem dreszcz :D)

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 19:57

Bardzo sie ciesze ze wreszcie ktos zrobil kompilacje o Zurawiu.Mam wielki sentyment do Pana Macka,bardzo go szanuje jako czlowieka i pilkarza.Szkoda ze nie napisales wczesniej ze sie za to zabierasz bo mam bardzo wiele materialow n/t "Magica" na dysku(m.in wszystkie bramki w Wisle itd).

Zabieram sie za sciaganie..

Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 20:04

Muszę powiedzieć, że trening ci się udał 8). Jak zwykle dobra muzyka. Nie przesadziłeś z efektami - może to i dobrze. W skali do 6 ocenię tą kompilację na 5+
Teraz czekam z niecierpliwością na kolejne kompilacje. Tym razem już z piłkarzami Juventusu.

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2006, 08:44

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:07 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 marca 2006, 09:33

Przypominam, ze jest to pokój dotyczący multimediów związanych z Juventusem.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2006, 12:42

Cristiano Ronaldo - Skarb Manchesteru:
Kompilacja jak zwykle w przypadku Mateusszka świetna, bardzo podobało mi się jak Cristiano płacze po nieudanym finale na ME. Dzieło bardzo dobrze i przyjemnie się ogląda. Dobrze dobrana muzyka, która pasuje do takiego zawodnika jakim jest Ronaldo.

Moja Ocena: 5\6

Maciej Żurawski - Magic:
Pierwszy raz widze kompile o polskim zawodniku. Widać, że cały czas pracujesz i podnosisz swoje umiejętności. Moim zdaniem ta kompilacja przewyższa poprzednie. Nie przesadziłeś z efektami. Pojawiały się one w momentach w których powinny być. Odnośnie muzyki powiem dwa słowa: świetnie dobrana. Fajne nawiązanie do Wisły i Celticu. Tak jak powiedzieli poprzednicy bardzo fajnie wyszedł ten głos Szpaka.

Moja Ocena: +5\6

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
Ole(k)Juve!

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 09 marca 2006, 17:46

Właśnie obejrzałem kompilacje "Remember This Name" i nie wiem nawet jak to opisać. Świetna, znakomita, wspaniała... wszystko dopracowane, dynamiczne. Jestem pełen podziwu dla Twoich umiejętności "kompilatorskich" i... gustu muzycznego. Kompilacje oceniam na 6- (mały minus za przekręcenie tytułu piosenki :D nie w tytule kompilacji tylko w muzyka, żeby nie było :wink: ).
...a i jeszcze to zakończenie z fragmentem "Bloc Party". Pewnie jesteś (tak jak ja) fanem LP i FM. Właśnie zaczynam ściągać kompilacje o Gerrardzie. Zobacze jak dopasowałeś ją do "Numb". :-D

Rób zakupy w dobrym sklepie z grami.
MarQs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 marca 2006, 19:49

Kompilacja z Żurawskim fajna, dobra muza i bramki też dobrze wyselekcjonowane. Ściągam teraz inne. Pzdr

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 marca 2006, 00:44

Stary Co ja tu moge napisac :) Bombel robisz najlepsze kompilacje jakie widziałem...ale uważaj Kuba nadchodzi i goni Cie :) więc szykuj jakiegoś Hiciora :D a Tak co do Kompilacji To Mi najabardziej sie Podobają takie
1. Remember the Name
2. Zlatan Nowa Gwiazda Turynu
3. Maciej Magic Żurawski

Powodzenie w tworzeniu Kompili :) FORZA JUVE !!!!!!! :dance:

JUVE PER SEMPRE!!!
Railis

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 17 marca 2006, 23:17

Remember this Name

W tej kompilacji widać, że robisz stylem podobnym do miniguna. Muzyka świetnie dobrana, zwody wyszukane, no i co można jeszcze powiedzieć, niezłe cacko. Ocena 9/10.

Zlatan Ibrachimowić nowa gwiazda Turynu

Podoba mi się to w jaki sposób została zrobiona. Ta muzyka, ten uroczek. Fajnie pokazana jest gra przed Juve, a później przejście do Juve. Przyjemna budowa, tak trzymać. Ocena 8/10.

Mauro Camoranesi Wonderful Boy

Pokazałeś w tych bramkach temperament tego piłkarza. Muzyka swietnie właśnie do niego pasowała. Klip przyjemny w oglądaniu. Swietna robota.
Ocena 8/10

Maciej Żurawski - Magic

Po oglądnięciu tej kompilacji, utwierdzam się w tym, że mam do czynienia z profesjonalistą. Świetnie dobrana muzyka, piękna i wyszukana oprawa, oraz całokształt jak zawsze. Fajne jest to że włączone zostały komentarze (min Szpakowskiego) przy ważnych golach, sprawiają że aż się dusza cieszy z takiego rodaka. Fajnie podzielone na gre w reprezentacji i w Celticu. Wszystko jak to się "mówi trzyma się kupy". Robisz jedne z najlepszych kompilacji jakie mam do czynienia (a raczej przyjemność) oglądać. Chylę czoło przed Autorem. Ocena 9/10

POZDROWIENIA DLA AUTORA
Ostatnio zmieniony 18 marca 2006, 19:37 przez Railis, łącznie zmieniany 2 razy.

Supersonic

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 18 marca 2006, 14:37

:bravo:

Kompilacja o Zidan'ie to chyba najfajniejsza kompilacja jaka w zyciu widzialem! Jest eXtraśna! Leciutka, chwytliwa... wydaje się jakby on żonglował w rytm Seana! No i to whatever... super!

ps. dzieki za kompilacje o Mauro "niedocenionym" Camoranesi'm. I kto teraz powie, że to rzemieślnik?

kosiorekk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 14:57

Mateusz, ja Cię proszę - rób jak najczęściej przeróżne kompilacje, każde Twoje dzieło przewija się u mnie na PC kilkakrotnie dziennie :wink:.
Teraz jak zacząłeś tworzyć w Sony Vegas, to są one jeszcze ciekawsze.
Syganturka, którą 'nosisz' trafiła w dobre ręcę.
Recpect, podziw i dzięki za te kompilacje, nad którymi poświęcasz podejrzewam sporo czasu. Wielkie dzieki! :bravo:

Kuben

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 marca 2006, 15:33

Wszystkie kompilki sa zarabiste!! polecam!! :D

Kosior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 18:51

Magic wspaniały, wspaniały, wspaniały! Ale... ten herb Wisły na początku filmiku mnie dobija. Sorry.

Obrazek
koksu_klb

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 marca 2006, 22:48

Sorrki, że OFFTOPIC robię, ale pilnie poszukuję dość prostego w obsłudza, a dobrego programu do tworzenia klipów, kompilacji itp.
Jestem nie obeznany w tych rzeczach i proszę o radę "znawców".
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ