10 pytań do... - dyskusja

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Na 10 pytań odpowie...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 14:40

gosciu pisze:Co się stało, że miałeś ten zły okres i jak sam napisałeś, żyjesz szaro i monotonnie. Co miało na Ciebie taki wpływ. Jeśli oczywiście można wiedzieć. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale ująłem to pytanie.
Tzn. powiem może tak. Jak pisalem w alfabecie, życie dzielę sobie na pewne działy: szkoła, rodzina, sprawy osobite, klub i Juventus. W tym okresie dopadły mnie porażki z każdej strony. W rodzinie mialem poważny konflikt, głównie z mamą, trochę przecholowalem, znów te nerwy :P , tam jakieś nieszczęśliwe zakochania jak to w wieku dojrzewania się zdarza, w szkole przez matmę mogłem mieć poprawkę :roll: , w klubie szło mi źle, naprawdę źle, no i było to po sezonie 2003/04, ktory jak pamiętamy był dla Juve koszmarem. Wszystko złozylo sie na jedną chwile, a byłem zbyt mało doświadcozny by poradzić sobie z tyloma problemami na raz. W środku byłem totalnie rozbity, słaba psychika. Z perspektywy cieszę, się, że mialem taką może małą, ale zawszę szkołę życia. Jak to się mówi, co mnie nie zabije, to mnie wzmocni, przełomem był zlot 2004, jakoś od tamtej pory znów zaczęłem korzystać z życia i czerpać pozytywną energię. Tak więc nikt mi nie umarł i nie było jakieś wypadku na całe szczęście :wink:
UlTrAs pisze: http://img227.imageshack.us/img227/4779/gazet3ms.jpg
No bracie... widze że mamy na JP prawdziwą gwiazdę futbolu :) Oby tak dalej, a juz niedługo będe się mógł chwalić kumplom, że znam osobiście samego Dragona :)
Hehe, nie sądze 8)
Mam jakąś obsesję, przyznaję :smile:
UlTrAs pisze:I na prawde ciesze się, że miałem możliwość poznać Cię osobiście :) (i oczywiście mam nadzieje, że jeszcze nie raz się zobaczymy ;) )
Również się bardzo cieszę, zreszta bardzo szybko złapaliśmy kontakt. Na pewno się zobacyzmy i to nie raz. Jako, że niestety nie jedziesz do Turynu, na zlocie się widzimy :wink:
Pavon pisze:Na szczęście skończył z tym trzy lata temu w sylwestra, po wielu prośbach, cierpkich słowach(po dzień dzisiejszy ich nie żałuję) skierowanych do niego z mojej, mamy i brata strony. Wstręt jednak pozostał.
U mnie pali mama i nigdy nie rzuci :angry: Czego Ci ludzie nie wiedzą co sobie robią, przecież da się z tym skończyć :?
Pavon pisze:Jest jeszcze jedna rzecz, która nas łączy. To to, że sami zrealizowaliśmy swoje marzenie, które za klika dni się spełni. Mam nadzieję, że wyjazd do Turynu będzie przełomowym momentem w Twoim życiu tak jak sobie tego życzysz.
Też mam taką nadzieję i dzięki za miłe słowa :)
white_wolv pisze: A wiec Smoku pozostaje mi zyczyc Ci powodzenia w walce o pilkarska przyszlosc.Musze przyznac ze bardzo Ci tego zazdroszcze.
Dzięki, jest czego zazdrościć. Inni poznają nowy Świat gdzy sobie zajarają, ja przenoszę się w mój Świat gdy gram.
white_wolv pisze:TAK<[/b](jakby ktos mial problemy to gram z 16 ,na pierwszym zdjeciu stoje drugi od lewej :wink: )
No ja Cię poznalem od razu 8)
white_wolv pisze:Musze tez przyznac ze nie do konca rozumiem Twoje stwierdzenie o tym ze Twoje zycie jest nudne i nieciekawe..Myske,ze powinienes zdac sobie sprawe ze niewielu ma tyle co Ty(pasje,mozliwosc rozwoju sportowego,wielu przyjaciol itd)..Oczywiscie nie chce oceniac tej wypowiedzi bo przeciez nadal nie moge powiedziec ze wiem wystarczajaco wiele na Twoj temat aby dyskutowac na ten temat.
Chyba masz rację, powinenem napisać to w czasie przeszłym, bo w dalszej części wyraźnie dałem do zrozumienia, że już jest :ok: Masz też rację, że chyba nie doceniam zawsze tego co mam, mądre słowa, wezmę je do siebie :wink:
white_wolv pisze:No coz..do Turynu pojedziecie beze mnie a wiec pozostaje mi tylko powiedziec "do zobaczenia na Zlocie 2006!".Juz nie moge sie doczekac tych kilku dni i kilkunastu piw w Poznaniu :twisted:
No ja również się nie moge doczekać, tak więc rezerwować wakacje 8)

Obrazek
M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 marca 2006, 16:08

Oto wyniki ankiety:

1. tomcatmi6 - 17 głosów
2. Marcin_FCJ - 10 głosów
3. Ja-JUVE-nek - 3 głosy
4. JuveQL - 1 głos

Tym razem bezkonkurencyjny okazał się tomcatmi6, który z dużą przewagą zajął pierwsze miejsce. 10 głosów Marcina_FCJ nie starczyło do tego, aby znaleźć się w następnej ankiecie i, podobnie jak Ja-JUVE-nek i JuveQL, przez pewien czas nie będzie brał udziału w tej zabawie. Skład następnej ankiety uzupełnią DeeJay, Jaro, Marcin-IRONEK i nookie.

Skład ankiety:
- DeeJay
- Jaro
- Marcin-IRONEK
- nookie

Od tej pory można przesyłać pytania do użytkownika tomcatmi6 do członków komisji!

Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 2.

Zachęcam do głosowania!

W tym tygodniu Ti_Amo_Juventus_Dragon udzielił odpowiedzi na swoje pytania (jeśli ktoś jeszcze ich nie czytał, zapraszam tutaj).
Nie będę komentował wszystkich odpowiedzi po kolei, ale zapewniam, że wszystko wyszło kapitalnie. Chciałem jeszcze zwrócić uwagę, że na razie mamy 2 prace, a trzy osoby (+ mnowomiejsky) przyznały się, że lubią rysować i że dobrze im to wychodzi. Trochę Wam zazdroszczę, sam też bym chciałem ładnie malować, jednak dostatecznie zniechęciłem się gdy narysowałem samolot, a nikt nie wiedział co to jest :lol: .

P.S.
ObrazekObrazek
Czy naprawdę nie widzicie podobieństwa? Żadnego :roll: ?

Hehe :-D Maniak, no na tym to gdzieś może jakąś malutką podobiznę by się znalazło :D
Tymczasem ruszyła nowa ankieta, głosować! /Dragon
Ostatnio zmieniony 07 marca 2006, 15:47 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.

:roll:
Dagmara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 marca 2006, 15:15

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Zastanawiam się co skłoniło Cię do zadania tak ciężkiego pytania, być może masz za sobą gorszy okres, szkołę życia, niemniej niech to pozostanie Twoją osobistą sprawą.
Jak zaczęłam pisać pytania to mnie jakoś tak natchnęło :D. No ale nie musi to być tajemnicą :) . A całkiem poważnie to rzeczywiście bardzo zły okres w życiu mam za sobą. Nigdy zbyt pięknie nie było, ale ten czas był szczególnie trudny :/ . Nie jest łatwo o tym mówić, ale wracam czasem do tego w sytuacjach kiedy widzę, że ktoś kto nie jest dla mnie obojętny już nie daje rady i jest na krawędzi. Nieraz płaczę jak o tym mówię, ale chcę dać przykład :smile: (nie myśleć, że się chwalę, bo akurat nie ma czym :/ )i pokazać że wiara jest bardzo ważna a nic nie trwa wiecznie i te złe chwile też kiedyś przeminą. Nie miałam próby samobójczej (dzięki Bogu), ale był moment kiedy to zabrakło dosłownie chwili&#8230;..
Nie tylko dlatego zadałam to pytanie, ale lepiej będzie jak zachowam to dla siebie :) .

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:nie można zmarnować tak wielkiego daru jakim jest życie, to pewna forma poddania się, a przecież życie jest nieustanną walką, misją i celem, który musimy zrealizować.
Wzbudza refleksje&#8230; Zapamiętam to sobie. Na pewno kiedyś się przyda&#8230; Dzięki!
Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:Forum niewątpliwie uległo wielkiej metamorfozie, niestety trzeba sobie jasno powiedzieć, ze na gorsze.
Dziwnie się poczułam czytając to :roll: , choć nigdy nie dostałam kartki za nabijanie 8) . A głupi temat to raz założyłam, ale już go na szczęście nie ma :smile:

Czasem nabierałam chęci, żeby np. wziąć udział w zabawie typu alfabet czy 10 pytań do... :smile: (o ile ktoś by w ogóle rozpatrzył moją ewentualną kandydaturę :lol: ale mniejsza z tym) Myślałam, że to proste napisać pare zdań o sobie i o swoim życiu, ale jak trzeba było na początku roku szkolnego przygotować na polski krótki &#8216;życiorys&#8217; to powstał problem. Nie wiedziałam co mogę powiedzieć o sobie, żeby zrobić pozytywne wrażenie. Dlatego wielkie :bravo: dla wszystkich, którzy już brali udział w tych przedsięwzięciach i pozwolili lepiej siebie poznać no i dla tych którzy niebawem umieszczą swoje odpowiedzi.

Ja może ułożę jeszcze kilka pytań do zwycięzców ankiet (dziękuje za wybranie 2 do Dragona)
Diego pisze:Czy naprawdę nie widzicie podobieństwa? Żadnego :roll: ?
Dobre :prochno:

Obrazek
Obrazek
mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 11:30

Dragon. Odbiłeś sobie Alfabet :wink: Świetny tekst, świetne odpowiedzi. Serdeczne dzięki...
Diego pisze:Czy naprawdę nie widzicie podobieństwa? Żadnego :roll: ?
Eee.. chyba mają podobne koszulki :prochno:

Tymczasem nie ma śmiacia, bo opublikowane zostały już pytania do bblackk'a.
Są tutaj: http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 031#212031

Zainteresowanych zapraszam, bblackk'a również :whistle:

gosciu_Muranista

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 13:25

mnowomiejsky pisze:6: Opowiedz coś o Twojej znajomości z DjJuve.. :P [mnowomiejsky]
no ładnie mnowomiejsky a takie intymne sprawy pytać bebloka?! hheeeh, ciekaw jestem jak na to pytanie odpowie.

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 14:27

gosciu pisze:
mnowomiejsky pisze:6: Opowiedz coś o Twojej znajomości z DjJuve.. :P [mnowomiejsky]
no ładnie mnowomiejsky a takie intymne sprawy pytać bebloka?! hheeeh, ciekaw jestem jak na to pytanie odpowie.
Nie mogłem się powstrzymać :prochno:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 17:25

gosciu pisze:no ładnie mnowomiejsky a takie intymne sprawy pytać bebloka?! hheeeh, ciekaw jestem jak na to pytanie odpowie.
Nie martw się Tomciu, kiedy tylko dostaniesz swoją szanse (kiedy to będzie? :lol: ) nie zapomne zapytać Cię o "nawiązywanie nowych kontaktów (świetnym przykładem będzie Twój nowy kolega [syn?] Alekkkkssss :smile: )"

mnowomiejsky gratuluje pytania, widze, że jest to miejsce do poważnych rozmów o poważnych (i cenionych!) ludziach 8)

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 07 marca 2006, 18:24

mnowomiejsky'emu gratulujemy pytania :ok:
DjJuve pisze:widze, że jest to miejsce do poważnych rozmów o poważnych (i cenionych!) ludziach
Miejsce w sam raz dla Nas 8) Zastanawiam się tylko... co tu robi gosciu? :prochno:

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 marca 2006, 16:03

Fiu fiu, nie spodziewalem sie ze dostane mozliwosc wypowiedzenia sie w tej zabawie. Milo mi i dzieki za glosy :P Czekam niecierpliwie na reszte pytan, bo poki mam czas sprobuje na nie odpowiedziec.
pozdr

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2006, 15:51

Przypominam o możliwości przesyłania pytań do tomcatmiego. Ruszcie się ludziska :)
Póki co ankieta nie jest zmieniana ze względu na nieobecność Diego. Ponieważ sam niekoniecznie będę w stanie to objąć, apeluję o cierpliwość. Przez ten czas można przesyłać pytania do aktualnego zwycięzcy ankiety.

Aktualna ilość pytań do Zwycięzcy: 4

W następnych ankietach mogą pojawiać się już ludzie "z pierwszych ankiet", w związku z tym, że mija ten okres "5 ankiet" (masło maślane :roll: ), który trzeba obowiązkowo przeczekać. Mam nadzieję, że mimo wszystko zrozumieliście.. heh.

white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 22 marca 2006, 10:26

Wybaczcie ze tak dlugo mi schodzi pisanie swoich odpowiedzi ale strasznie przygnietli na uczelni :? Obiecuje ze to kwestia juz tylko kilku dni.

tomcatmi6

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 kwietnia 2006, 23:09

Witam, czy sa moze juz pytania do mnie? Bo miesiac minal od ostatnich pytan a nowych ani widu ani slychu, poki jeszcze mam troche czasu to chcialbym napsiac, bo jak zacznie sie czas zaliczen to bedzie niefajnie.
pozdr

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 kwietnia 2006, 09:35

tomcatmi6 pisze:Witam, czy sa moze juz pytania do mnie? Bo miesiac minal od ostatnich pytan a nowych ani widu ani slychu..
Tak, pytania już są. Właśnie wlepiłem je do tematu. Za opóźnienie uroczyście przepraszam. Była ona poniekąd związana z czasowym urlopem jednego ze Specjalistów ds. 10ciu pytań do. :P
Niedługo pojawi się nowa ankieta, zachęcam do głosowania. Tymczasem zapraszam do lektury pytań dla tomcatmiego6. Czekamy na [szczere :wink: ] odpowiedzi.

Pozostałych Zwycięzców zachęcam do opracowania odpowiedzi na swoje pytania.

Pytania do tomcatmi6 kryją się tutaj => http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 364#216364

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 kwietnia 2006, 13:59

Nareszcie możemy zakończyć ankietę. Oto jej wyniki:

1. DeeJay - 22 głosy
2. Marcin-IRONEK - 20 głosów
3. nookie - 5 głosów
4. Jaro - 3 głosy

W tej ankiecie najlepszy okazał się DeeJay i to właśnie jemu będziecie mogli zadawać teraz pytania. Jego przewaga nad Marcinem-IRONKIEM, który zajął drugie miejsce, była tak mała, że ten użytkownik zapewnił sobie miejsce w następnej ankiecie. Jaro i nookie nie zdobyli wystarczającej liczby głosów i na razie nie będą brani pod uwagę. Skład ankiety uzupełnią: Alexxxxx, Bad_Magick i kornknot.

Skład ankiety:
- Alexxxxx
- Bad_Magick
- kornknot
- Marcin-IRONEK

Od tej pory można przesyłać pytania do DeeJay'a do członków komisji!

Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 0.
mnowomiejsky pisze:Za opóźnienie uroczyście przepraszam. Była ona poniekąd związana z czasowym urlopem jednego ze Specjalistów ds. 10ciu pytań do.
Nie masz za co przepraszać, to była moja wina. Mam nadzieję, że taka sytuacja już się nie powtórzy :wink: .

M.

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 20 kwietnia 2006, 21:01

Zachęcam do wysyłania pytań do zwycięzcy. Przypominam, że nowa ankieta nie ruszy do momentu, w którym nie uzbiera się co najmniej 5 pytań do DeeJay'a. I mam nadzieję, że powiększy się liczba oddanych głosów w aktualnej ankiecie. Nie będzie mnie przez weekend, więc proszę się nie denerwować, jeśli po wysłaniu pytanie nie edytuję swojego posta. Zrobię to w poniedziałek.

ODPOWIEDZ