10 pytań do... - dyskusja
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Tzn. powiem może tak. Jak pisalem w alfabecie, życie dzielę sobie na pewne działy: szkoła, rodzina, sprawy osobite, klub i Juventus. W tym okresie dopadły mnie porażki z każdej strony. W rodzinie mialem poważny konflikt, głównie z mamą, trochę przecholowalem, znów te nerwygosciu pisze:Co się stało, że miałeś ten zły okres i jak sam napisałeś, żyjesz szaro i monotonnie. Co miało na Ciebie taki wpływ. Jeśli oczywiście można wiedzieć. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale ująłem to pytanie.

Hehe, nie sądze 8)UlTrAs pisze: http://img227.imageshack.us/img227/4779/gazet3ms.jpg
No bracie... widze że mamy na JP prawdziwą gwiazdę futboluOby tak dalej, a juz niedługo będe się mógł chwalić kumplom, że znam osobiście samego Dragona
Mam jakąś obsesję, przyznajęUlTrAs pisze:http://img227.imageshack.us/img227/8770/dragon5jb.jpg PeKaEsy ! yeeeah![]()
Również się bardzo cieszę, zreszta bardzo szybko złapaliśmy kontakt. Na pewno się zobacyzmy i to nie raz. Jako, że niestety nie jedziesz do Turynu, na zlocie się widzimyUlTrAs pisze:I na prawde ciesze się, że miałem możliwość poznać Cię osobiście(i oczywiście mam nadzieje, że jeszcze nie raz się zobaczymy
)
U mnie pali mama i nigdy nie rzuciPavon pisze:Na szczęście skończył z tym trzy lata temu w sylwestra, po wielu prośbach, cierpkich słowach(po dzień dzisiejszy ich nie żałuję) skierowanych do niego z mojej, mamy i brata strony. Wstręt jednak pozostał.

Też mam taką nadzieję i dzięki za miłe słowaPavon pisze:Jest jeszcze jedna rzecz, która nas łączy. To to, że sami zrealizowaliśmy swoje marzenie, które za klika dni się spełni. Mam nadzieję, że wyjazd do Turynu będzie przełomowym momentem w Twoim życiu tak jak sobie tego życzysz.

Dzięki, jest czego zazdrościć. Inni poznają nowy Świat gdzy sobie zajarają, ja przenoszę się w mój Świat gdy gram.white_wolv pisze: A wiec Smoku pozostaje mi zyczyc Ci powodzenia w walce o pilkarska przyszlosc.Musze przyznac ze bardzo Ci tego zazdroszcze.
No ja Cię poznalem od razu 8)white_wolv pisze:TAK<[/b](jakby ktos mial problemy to gram z 16 ,na pierwszym zdjeciu stoje drugi od lewej)
Chyba masz rację, powinenem napisać to w czasie przeszłym, bo w dalszej części wyraźnie dałem do zrozumienia, że już jestwhite_wolv pisze:Musze tez przyznac ze nie do konca rozumiem Twoje stwierdzenie o tym ze Twoje zycie jest nudne i nieciekawe..Myske,ze powinienes zdac sobie sprawe ze niewielu ma tyle co Ty(pasje,mozliwosc rozwoju sportowego,wielu przyjaciol itd)..Oczywiscie nie chce oceniac tej wypowiedzi bo przeciez nadal nie moge powiedziec ze wiem wystarczajaco wiele na Twoj temat aby dyskutowac na ten temat.

No ja również się nie moge doczekać, tak więc rezerwować wakacje 8)white_wolv pisze:No coz..do Turynu pojedziecie beze mnie a wiec pozostaje mi tylko powiedziec "do zobaczenia na Zlocie 2006!".Juz nie moge sie doczekac tych kilku dni i kilkunastu piw w Poznaniu :twisted:

- M.
- Juventino
Oto wyniki ankiety:
1. tomcatmi6 - 17 głosów
2. Marcin_FCJ - 10 głosów
3. Ja-JUVE-nek - 3 głosy
4. JuveQL - 1 głos
Tym razem bezkonkurencyjny okazał się tomcatmi6, który z dużą przewagą zajął pierwsze miejsce. 10 głosów Marcina_FCJ nie starczyło do tego, aby znaleźć się w następnej ankiecie i, podobnie jak Ja-JUVE-nek i JuveQL, przez pewien czas nie będzie brał udziału w tej zabawie. Skład następnej ankiety uzupełnią DeeJay, Jaro, Marcin-IRONEK i nookie.
Skład ankiety:
- DeeJay
- Jaro
- Marcin-IRONEK
- nookie
Od tej pory można przesyłać pytania do użytkownika tomcatmi6 do członków komisji!
Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 2.
Zachęcam do głosowania!
W tym tygodniu Ti_Amo_Juventus_Dragon udzielił odpowiedzi na swoje pytania (jeśli ktoś jeszcze ich nie czytał, zapraszam tutaj).
Nie będę komentował wszystkich odpowiedzi po kolei, ale zapewniam, że wszystko wyszło kapitalnie. Chciałem jeszcze zwrócić uwagę, że na razie mamy 2 prace, a trzy osoby (+ mnowomiejsky) przyznały się, że lubią rysować i że dobrze im to wychodzi. Trochę Wam zazdroszczę, sam też bym chciałem ładnie malować, jednak dostatecznie zniechęciłem się gdy narysowałem samolot, a nikt nie wiedział co to jest :lol: .
P.S.

Czy naprawdę nie widzicie podobieństwa? Żadnego :roll: ?
Hehe :-D Maniak, no na tym to gdzieś może jakąś malutką podobiznę by się znalazło
Tymczasem ruszyła nowa ankieta, głosować! /Dragon
1. tomcatmi6 - 17 głosów
2. Marcin_FCJ - 10 głosów
3. Ja-JUVE-nek - 3 głosy
4. JuveQL - 1 głos
Tym razem bezkonkurencyjny okazał się tomcatmi6, który z dużą przewagą zajął pierwsze miejsce. 10 głosów Marcina_FCJ nie starczyło do tego, aby znaleźć się w następnej ankiecie i, podobnie jak Ja-JUVE-nek i JuveQL, przez pewien czas nie będzie brał udziału w tej zabawie. Skład następnej ankiety uzupełnią DeeJay, Jaro, Marcin-IRONEK i nookie.
Skład ankiety:
- DeeJay
- Jaro
- Marcin-IRONEK
- nookie
Od tej pory można przesyłać pytania do użytkownika tomcatmi6 do członków komisji!
Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 2.
Zachęcam do głosowania!
W tym tygodniu Ti_Amo_Juventus_Dragon udzielił odpowiedzi na swoje pytania (jeśli ktoś jeszcze ich nie czytał, zapraszam tutaj).
Nie będę komentował wszystkich odpowiedzi po kolei, ale zapewniam, że wszystko wyszło kapitalnie. Chciałem jeszcze zwrócić uwagę, że na razie mamy 2 prace, a trzy osoby (+ mnowomiejsky) przyznały się, że lubią rysować i że dobrze im to wychodzi. Trochę Wam zazdroszczę, sam też bym chciałem ładnie malować, jednak dostatecznie zniechęciłem się gdy narysowałem samolot, a nikt nie wiedział co to jest :lol: .
P.S.

Czy naprawdę nie widzicie podobieństwa? Żadnego :roll: ?
Hehe :-D Maniak, no na tym to gdzieś może jakąś malutką podobiznę by się znalazło

Tymczasem ruszyła nowa ankieta, głosować! /Dragon
Ostatnio zmieniony 07 marca 2006, 15:47 przez M., łącznie zmieniany 1 raz.
:roll:
- Dagmara
- Juventino
Jak zaczęłam pisać pytania to mnie jakoś tak natchnęłoTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Zastanawiam się co skłoniło Cię do zadania tak ciężkiego pytania, być może masz za sobą gorszy okres, szkołę życia, niemniej niech to pozostanie Twoją osobistą sprawą.

Nie tylko dlatego zadałam to pytanie, ale lepiej będzie jak zachowam to dla siebie

Wzbudza refleksje… Zapamiętam to sobie. Na pewno kiedyś się przyda… Dzięki!Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:nie można zmarnować tak wielkiego daru jakim jest życie, to pewna forma poddania się, a przecież życie jest nieustanną walką, misją i celem, który musimy zrealizować.
Dziwnie się poczułam czytając to :roll: , choć nigdy nie dostałam kartki za nabijanie 8) . A głupi temat to raz założyłam, ale już go na szczęście nie maTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Forum niewątpliwie uległo wielkiej metamorfozie, niestety trzeba sobie jasno powiedzieć, ze na gorsze.
Czasem nabierałam chęci, żeby np. wziąć udział w zabawie typu alfabet czy 10 pytań do...

Ja może ułożę jeszcze kilka pytań do zwycięzców ankiet (dziękuje za wybranie 2 do Dragona)
DobreDiego pisze:Czy naprawdę nie widzicie podobieństwa? Żadnego :roll: ?

- mnowo
- Qualità Juventino
Dragon. Odbiłeś sobie Alfabet
Świetny tekst, świetne odpowiedzi. Serdeczne dzięki...
Tymczasem nie ma śmiacia, bo opublikowane zostały już pytania do bblackk'a.
Są tutaj: http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 031#212031
Zainteresowanych zapraszam, bblackk'a również
Eee.. chyba mają podobne koszulkiDiego pisze:Czy naprawdę nie widzicie podobieństwa? Żadnego :roll: ?

Tymczasem nie ma śmiacia, bo opublikowane zostały już pytania do bblackk'a.
Są tutaj: http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... 031#212031
Zainteresowanych zapraszam, bblackk'a również

- gosciu_Muranista
- Juventino
no ładnie mnowomiejsky a takie intymne sprawy pytać bebloka?! hheeeh, ciekaw jestem jak na to pytanie odpowie.mnowomiejsky pisze:6: Opowiedz coś o Twojej znajomości z DjJuve..[mnowomiejsky]
- mnowo
- Qualità Juventino
Nie mogłem się powstrzymaćgosciu pisze:no ładnie mnowomiejsky a takie intymne sprawy pytać bebloka?! hheeeh, ciekaw jestem jak na to pytanie odpowie.mnowomiejsky pisze:6: Opowiedz coś o Twojej znajomości z DjJuve..[mnowomiejsky]

- Lypsky
- Juventino
Nie martw się Tomciu, kiedy tylko dostaniesz swoją szanse (kiedy to będzie? :lol: ) nie zapomne zapytać Cię o "nawiązywanie nowych kontaktów (świetnym przykładem będzie Twój nowy kolega [syn?] Alekkkkssssgosciu pisze:no ładnie mnowomiejsky a takie intymne sprawy pytać bebloka?! hheeeh, ciekaw jestem jak na to pytanie odpowie.
mnowomiejsky gratuluje pytania, widze, że jest to miejsce do poważnych rozmów o poważnych (i cenionych!) ludziach 8)
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- bblackk
- Juventino
mnowomiejsky'emu gratulujemy pytania

Miejsce w sam raz dla Nas 8) Zastanawiam się tylko... co tu robi gosciu?DjJuve pisze:widze, że jest to miejsce do poważnych rozmów o poważnych (i cenionych!) ludziach

- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Fiu fiu, nie spodziewalem sie ze dostane mozliwosc wypowiedzenia sie w tej zabawie. Milo mi i dzieki za glosy
Czekam niecierpliwie na reszte pytan, bo poki mam czas sprobuje na nie odpowiedziec.
pozdr

pozdr
"cane che abbaia non morde"

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a

SoloJuve.com - juventus, juve, stara dama, del piero, turyn, delle alpi, scudetto, serie a
- mnowo
- Qualità Juventino
Przypominam o możliwości przesyłania pytań do tomcatmiego. Ruszcie się ludziska 
Póki co ankieta nie jest zmieniana ze względu na nieobecność Diego. Ponieważ sam niekoniecznie będę w stanie to objąć, apeluję o cierpliwość. Przez ten czas można przesyłać pytania do aktualnego zwycięzcy ankiety.
Aktualna ilość pytań do Zwycięzcy: 4
W następnych ankietach mogą pojawiać się już ludzie "z pierwszych ankiet", w związku z tym, że mija ten okres "5 ankiet" (masło maślane :roll: ), który trzeba obowiązkowo przeczekać. Mam nadzieję, że mimo wszystko zrozumieliście.. heh.

Póki co ankieta nie jest zmieniana ze względu na nieobecność Diego. Ponieważ sam niekoniecznie będę w stanie to objąć, apeluję o cierpliwość. Przez ten czas można przesyłać pytania do aktualnego zwycięzcy ankiety.
Aktualna ilość pytań do Zwycięzcy: 4
W następnych ankietach mogą pojawiać się już ludzie "z pierwszych ankiet", w związku z tym, że mija ten okres "5 ankiet" (masło maślane :roll: ), który trzeba obowiązkowo przeczekać. Mam nadzieję, że mimo wszystko zrozumieliście.. heh.
- white_wolv
- Juventino
Wybaczcie ze tak dlugo mi schodzi pisanie swoich odpowiedzi ale strasznie przygnietli na uczelni :? Obiecuje ze to kwestia juz tylko kilku dni.
- tomcatmi6
- Qualità Juventino
Witam, czy sa moze juz pytania do mnie? Bo miesiac minal od ostatnich pytan a nowych ani widu ani slychu, poki jeszcze mam troche czasu to chcialbym napsiac, bo jak zacznie sie czas zaliczen to bedzie niefajnie.
pozdr
pozdr
"cane che abbaia non morde"

- mnowo
- Qualità Juventino
Tak, pytania już są. Właśnie wlepiłem je do tematu. Za opóźnienie uroczyście przepraszam. Była ona poniekąd związana z czasowym urlopem jednego ze Specjalistów ds. 10ciu pytań do.tomcatmi6 pisze:Witam, czy sa moze juz pytania do mnie? Bo miesiac minal od ostatnich pytan a nowych ani widu ani slychu..

Niedługo pojawi się nowa ankieta, zachęcam do głosowania. Tymczasem zapraszam do lektury pytań dla tomcatmiego6. Czekamy na [szczere
Pozostałych Zwycięzców zachęcam do opracowania odpowiedzi na swoje pytania.
Pytania do tomcatmi6 kryją się tutaj => http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... 364#216364
- M.
- Juventino
Nareszcie możemy zakończyć ankietę. Oto jej wyniki:
1. DeeJay - 22 głosy
2. Marcin-IRONEK - 20 głosów
3. nookie - 5 głosów
4. Jaro - 3 głosy
W tej ankiecie najlepszy okazał się DeeJay i to właśnie jemu będziecie mogli zadawać teraz pytania. Jego przewaga nad Marcinem-IRONKIEM, który zajął drugie miejsce, była tak mała, że ten użytkownik zapewnił sobie miejsce w następnej ankiecie. Jaro i nookie nie zdobyli wystarczającej liczby głosów i na razie nie będą brani pod uwagę. Skład ankiety uzupełnią: Alexxxxx, Bad_Magick i kornknot.
Skład ankiety:
- Alexxxxx
- Bad_Magick
- kornknot
- Marcin-IRONEK
Od tej pory można przesyłać pytania do DeeJay'a do członków komisji!
Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 0.
.
1. DeeJay - 22 głosy
2. Marcin-IRONEK - 20 głosów
3. nookie - 5 głosów
4. Jaro - 3 głosy
W tej ankiecie najlepszy okazał się DeeJay i to właśnie jemu będziecie mogli zadawać teraz pytania. Jego przewaga nad Marcinem-IRONKIEM, który zajął drugie miejsce, była tak mała, że ten użytkownik zapewnił sobie miejsce w następnej ankiecie. Jaro i nookie nie zdobyli wystarczającej liczby głosów i na razie nie będą brani pod uwagę. Skład ankiety uzupełnią: Alexxxxx, Bad_Magick i kornknot.
Skład ankiety:
- Alexxxxx
- Bad_Magick
- kornknot
- Marcin-IRONEK
Od tej pory można przesyłać pytania do DeeJay'a do członków komisji!
Aktualna ilość pytań do zwycięzcy: 0.
Nie masz za co przepraszać, to była moja wina. Mam nadzieję, że taka sytuacja już się nie powtórzymnowomiejsky pisze:Za opóźnienie uroczyście przepraszam. Była ona poniekąd związana z czasowym urlopem jednego ze Specjalistów ds. 10ciu pytań do.
- M.
- Juventino
Zachęcam do wysyłania pytań do zwycięzcy. Przypominam, że nowa ankieta nie ruszy do momentu, w którym nie uzbiera się co najmniej 5 pytań do DeeJay'a. I mam nadzieję, że powiększy się liczba oddanych głosów w aktualnej ankiecie. Nie będzie mnie przez weekend, więc proszę się nie denerwować, jeśli po wysłaniu pytanie nie edytuję swojego posta. Zrobię to w poniedziałek.