Patrick Vieira - At Last in Black & White

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 16:41

Po konkursie nabrałem wiatru w żagle i postanowiłem zrobic nową kompilę. Była robiona w nowym programie, więc zastosowałem kilka innowacji... a zresztą co będę gadał http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=1449 ... A4VXIJ4W8C zobaczcie sami. Komenty i krytyka mile widziane :D

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 16:53

sorry ale ten link nei dziala wiec nic nie moge narazie powiedziec jak naprawisz to zedytuje ten post....

P.S jzu wszytko dziala...sciagam :D

Stary Poczatek musze przyznac był zabojczy....ogolnie cała kompilacja bła spoko tylko w nie wiem mzoe za duzo efektów a w niektórych moementach one wrecz przeszkadzały...ale ogolnie to spoko....

MOja ocena 8\10 za ten poczatek bo był extra

wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 17:15

Powiem tak Kuba jak na swój wiek (14) jesteś bardzo dobry w tym fachu... ale jedna rzecz mi zawsze przeszkadza (jak to często dzieje sie u młodych ludzi za dużo fantazji... niektóre momenty są nadmiernie przesadzone w efektach (to jest moje zdanie, ja nie lubie za dużo efektów), podsumuwójąc twoje dzieło:

plusy:- materiały,
- długość kompilacji jest w sam raz
- muzyka
- pierwszy raz spotykam się z kompilacją o Vierze (z tego co pamiętam miałeś zrobic Vieira feat. Emerson)

minusy:
- efeky specjalne, czasami nie potrzebne (lub w złym momencie)

więc reasumując (jak pani Hanka Bielicka :smile: ) to wychodzisz na 5 z minusem / 6

-------------------------------------------------------------------------------------
stary zrób jakąs fajną czytelną zapowiedz :P bo kompilacja jest tego warta :)
Moonk pisze: duzo efektów a w niektórych moementach one wrecz przeszkadzały
widocznie mamy ten sam poogląd na tą kompilacje :| za dużo ich bylo

nie ma co się chwalić , ale jak pracowałem przy Cannavaro to Kubie pomagałem więc dlatego czasami cholernie trudno mi było jak pracowałem nad materiałami do dwóch kompilacji
Kuba Napierski pisze: PS: wloski mam 13 lat :D
to jeszcze lepiej... moi kumple jeszcze o takim czymś nie marzą co ty robisz :P , ale wogule u mnie na ulicy jest bezrobocie... nikt nie robi na stronce, ani grafy ani video , poprostu nic ;] ale całe szczęscie jestem ja 8)
Kuba Napierski pisze: wloski
o Matko Boska od niepamiętnych czasów nikt poprawnie nie napisał mego nick'a :]

pozdro
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2006, 17:25 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 17:20

wloski pisze:
-------------------------------------------------------------------------------------
stary zrób jakąs fajną czytelną zapowiedz :P bo kompilacja jest tego warta :)
Po co zapowiadać skoro i tak każdy to zobaczy, nie lubię się zbytnio rozpisywać jeśli chodzi o kompile.

Fakt Moonk początek moim zdaniem jest najlepszy z całego filmu :wink: . Dzięki za dobre oceny i następnym razem będę trzymał moją wyobraźnię bardziej na ,,wodzy"

PS: wloski mam 13 lat :D

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 17:43

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:04 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Axel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 18:07

NO NARESZCIE! Ktoś dostrzegł Gunsów :bravo:

Kompilacja fajna, ale nadmiar efektów bardzo przeszkadza - psuje komfort oglądania. Widać, że większość efektów jest dodawana na siłę lecz mimo wszystko kompilacji całkiem fajna i nie omieszkam wrócić za czas jakiś do niej.
Jak na swój wiek to dobra robota :bravo:

OCENA:
- całość; 7-/10 (naprawdę świetny początek lecz z biegiem czasu było coraz gorzej)
- muzyka; 10/10 (jako fan Gunsów nie mogłem dać innej oceny 8) Czekam z niecierpliwością aż ktoś się pokusi o stowrzenie kompilacji z "Don't Cry" w tle :) )

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
DP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 21:54

Dokładnie tak jak powiedział Wloski, za dużo efektów. W niektórych momentach praktycznie nic nie widać. Ogólnie kompilacja jest ok.

Moja ocena: 6,5/10

PS. Ja swoją kompilacje o Di Vaio już zakończyłem można ją ściągnąć w temacie o Di Vaio :-D

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 22:29

Tak samo jak WLoski twierdze ze przesadziles z efektami ,materiałow jest dosc duzo co ulepsza kompilacje, długość kompilacji jest moim zdaniem dobra, nie za dluga nie za krotka , muzyka swietnie dobrana , rowniez widze pierwszy raz kompilacje o Patricku Vieirze. Napewno niepierwsza nie ostatnia, mam nadzieje ze bedzie ich co raz wiecej.

Ocena: 7/10

Obrazek
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 22:46

Kuba Napierski pisze:wloski
bardzo ładnie :prochno:
JuveFanik pisze:Wloski
irytuje mnie zaczarowany gruby pierniczek :dance:
DP pisze:Wloski
o już gorzej bo maj najm's is wloski. mniej szacunku , a więcej finzejii hihi :smile:
Radidam pisze:WLoski
a tu już przesadzone jest :P żaden WLoski tylko malutki wloski :P , poza forum to ja być włoski, ale tu moje imie to wloski hehe :d

ok koniec zartów :whistle:

widze że każdy ma podobne zdanie jak ja, a ja obecnie czekam na przemówienie Mateusszka , który widzi tylko wady i zalety. no ja też czekam... na nowe kompilacje pana Kuby Napierskiego , potrzebuja jeszcze wiele inowacji i renowacji , no ale jest ogólnie ok

pozdro

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 01:11

No wreszcie miałem troszke czasu i zassałem Kuba twoją kompilke. Musze przyznać, że jak na pierwszy raz w Sony Vegas to kompilacje udało ci się zrobić bardzo fajną :) . Widać, że troszke sie bawiłeś i dość szybko zrozumiałeś jak się daje i edytuje efekty, a obsługa naprawde nie jest prosta :| . Pomysł też dobry: na tym forum kompili o Patricku jeszcze nie widzieliśmy.

Początek mnie zaskoczył, że dałeś te muzyke :shock: . Widziałem już ją w 2 innych kompilach, naprawde spoko kawałek, ale do Vieiry by nie pasował, więc się ciesze, że użyłeś jej tylko na początku. Mimo to uważam, że zabrakło mi troszke ujęć wideo i efektów na nich dodanych w rytm muzyki. Żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi daje wam próbke tego co powinno się tu zrobić :wink: . Kompilatorzy bierzcie przykład (tyczy się to również mnie). Ten początek do swojej kompilacji ''Champions League 2004/2005'' dał FootyFanatic. Oto link do niej: Idealny wstęp

Później zaskoczyłeś mnie muzyką Gunsów :) . Oczywiście pozytywnie. Powiem ci, że mnie ubiegłeś i świsnąłeś mi ją spod nosa :whistle: . Ale ubiegłeś też jednego mojego znajomego kompilatora, który chciał przed tobą umieścić filmik o Patricku :P . Muzyka myśle pasuje do kompilacji.

No i teraz już sama kompila. Musze cię pochwalić za materiały, który są naprawde świetne, napewno nie było łatwo je wszystkie wyszukać. Szczególnie te kiwki czy odbiory, reszty się spodziewałem :wink: . Efekty faktycznie nie wszystkie wypaliły, niektóre ''psują'' troszke oglądanie, ale to taki malusieńki szczególik. Tak po za tym są naprawde fajne :) .

Podsumowując kompilacja bardzo fajna, jedna z lepszych na tym forum 8) . Myśle, że jeszcze długo będe się nią ''jarał''. Moja ocena to 5+/6 :wink: .

Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 09:38

Ściągnołem kompilacje, ale je jestem zachwycony. Nie podoba mi się za dużo tych efektów itp. W niektórych momentach przez te bajery nawet nie wiedzialem gdzie jest piłka. Inne filmik oglądam normalnie, a ten nie wiem czemu nie chodził płynnie. Powodzenia w dalszej pracy. Moja ocena 3+/6

P.S. Ja bym lepszej nie zrobił, nie krytykuje ciebie ale twoją prace. ;]

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 12:33

Dzięki za oceny i krytykę. Szczerze mówiąc zdziwiło mnie że na Juventuz.com ktoś umieścij moją pracę :shock: . To bardzo miłe. Teraz myślę nad kolejną kompilą, już mam kilka pomysłów ale narazie nie zdradzę. Faktycznie Mateusszek Sony Vegas wymiata. :D

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 12:47

Kompilacja super bardzo mi się podobała zresztą ty i mateusszek robicie najlepsze kompile :-D pozdro

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Michael900

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 15:44

Kompilacja niezła :wink: Po zobaczeniu znakomitego początku spodziewałem się nieco innej kontynuacji. Ale to też nie było złe. Dobra muzyka i efekty. Twoją kompilke oceniam 9/10

Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 marca 2006, 16:44

Na samym początku duży plus z powodu pomysłu. Jeszcze nigdy wcześniej nie widziałem kompilacji o Patricku. Drugi plus to dużo efektów, jak na tak krótką karierę Vieiry w Juve. Muzyka mi się bardzo podobała. I teraz minusy. Trochę za dużo efektów, które czasami pojawiały się w nieodpowiednich momentach. Kompilacja mogła być trochę dłuższa, ale jak już pisałem trudno znaleść materiały o naszym czarnoskórym pomocniku.
Moja ocena: 5-\6

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
ODPOWIEDZ