Patrick Vieira - At Last in Black & White
- Kuba Napierski
- Juventino
Po konkursie nabrałem wiatru w żagle i postanowiłem zrobic nową kompilę. Była robiona w nowym programie, więc zastosowałem kilka innowacji... a zresztą co będę gadał http://s38.yousendit.com/d.aspx?id=1449 ... A4VXIJ4W8C zobaczcie sami. Komenty i krytyka mile widziane 

- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
sorry ale ten link nei dziala wiec nic nie moge narazie powiedziec jak naprawisz to zedytuje ten post....
P.S jzu wszytko dziala...sciagam
Stary Poczatek musze przyznac był zabojczy....ogolnie cała kompilacja bła spoko tylko w nie wiem mzoe za duzo efektów a w niektórych moementach one wrecz przeszkadzały...ale ogolnie to spoko....
MOja ocena 8\10 za ten poczatek bo był extra
P.S jzu wszytko dziala...sciagam

Stary Poczatek musze przyznac był zabojczy....ogolnie cała kompilacja bła spoko tylko w nie wiem mzoe za duzo efektów a w niektórych moementach one wrecz przeszkadzały...ale ogolnie to spoko....
MOja ocena 8\10 za ten poczatek bo był extra
- wloski
- Juventino
Powiem tak Kuba jak na swój wiek (14) jesteś bardzo dobry w tym fachu... ale jedna rzecz mi zawsze przeszkadza (jak to często dzieje sie u młodych ludzi za dużo fantazji... niektóre momenty są nadmiernie przesadzone w efektach (to jest moje zdanie, ja nie lubie za dużo efektów), podsumuwójąc twoje dzieło:
plusy:- materiały,
- długość kompilacji jest w sam raz
- muzyka
- pierwszy raz spotykam się z kompilacją o Vierze (z tego co pamiętam miałeś zrobic Vieira feat. Emerson)
minusy:
- efeky specjalne, czasami nie potrzebne (lub w złym momencie)
więc reasumując (jak pani Hanka Bielicka
) to wychodzisz na 5 z minusem / 6
-------------------------------------------------------------------------------------
stary zrób jakąs fajną czytelną zapowiedz
bo kompilacja jest tego warta 
za dużo ich bylo
nie ma co się chwalić , ale jak pracowałem przy Cannavaro to Kubie pomagałem więc dlatego czasami cholernie trudno mi było jak pracowałem nad materiałami do dwóch kompilacji
, ale wogule u mnie na ulicy jest bezrobocie... nikt nie robi na stronce, ani grafy ani video , poprostu nic ;] ale całe szczęscie jestem ja 8)
pozdro
plusy:- materiały,
- długość kompilacji jest w sam raz
- muzyka
- pierwszy raz spotykam się z kompilacją o Vierze (z tego co pamiętam miałeś zrobic Vieira feat. Emerson)
minusy:
- efeky specjalne, czasami nie potrzebne (lub w złym momencie)
więc reasumując (jak pani Hanka Bielicka
-------------------------------------------------------------------------------------
stary zrób jakąs fajną czytelną zapowiedz

widocznie mamy ten sam poogląd na tą kompilacjeMoonk pisze: duzo efektów a w niektórych moementach one wrecz przeszkadzały

nie ma co się chwalić , ale jak pracowałem przy Cannavaro to Kubie pomagałem więc dlatego czasami cholernie trudno mi było jak pracowałem nad materiałami do dwóch kompilacji
to jeszcze lepiej... moi kumple jeszcze o takim czymś nie marzą co ty robiszKuba Napierski pisze: PS: wloski mam 13 lat

o Matko Boska od niepamiętnych czasów nikt poprawnie nie napisał mego nick'a :]Kuba Napierski pisze: wloski
pozdro
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2006, 17:25 przez wloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kuba Napierski
- Juventino
Po co zapowiadać skoro i tak każdy to zobaczy, nie lubię się zbytnio rozpisywać jeśli chodzi o kompile.wloski pisze:
stary zrób jakąs fajną czytelną zapowiedzbo kompilacja jest tego warta
Fakt Moonk początek moim zdaniem jest najlepszy z całego filmu
PS: wloski mam 13 lat

- JuventinoPS
- Juventino
- Axel
- Juventino
NO NARESZCIE! Ktoś dostrzegł Gunsów
Kompilacja fajna, ale nadmiar efektów bardzo przeszkadza - psuje komfort oglądania. Widać, że większość efektów jest dodawana na siłę lecz mimo wszystko kompilacji całkiem fajna i nie omieszkam wrócić za czas jakiś do niej.
Jak na swój wiek to dobra robota
OCENA:
- całość; 7-/10 (naprawdę świetny początek lecz z biegiem czasu było coraz gorzej)
- muzyka; 10/10 (jako fan Gunsów nie mogłem dać innej oceny 8) Czekam z niecierpliwością aż ktoś się pokusi o stowrzenie kompilacji z "Don't Cry" w tle
)

Kompilacja fajna, ale nadmiar efektów bardzo przeszkadza - psuje komfort oglądania. Widać, że większość efektów jest dodawana na siłę lecz mimo wszystko kompilacji całkiem fajna i nie omieszkam wrócić za czas jakiś do niej.
Jak na swój wiek to dobra robota

OCENA:
- całość; 7-/10 (naprawdę świetny początek lecz z biegiem czasu było coraz gorzej)
- muzyka; 10/10 (jako fan Gunsów nie mogłem dać innej oceny 8) Czekam z niecierpliwością aż ktoś się pokusi o stowrzenie kompilacji z "Don't Cry" w tle

"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- DP
- Juventino
Dokładnie tak jak powiedział Wloski, za dużo efektów. W niektórych momentach praktycznie nic nie widać. Ogólnie kompilacja jest ok.
Moja ocena: 6,5/10
PS. Ja swoją kompilacje o Di Vaio już zakończyłem można ją ściągnąć w temacie o Di Vaio :-D
Moja ocena: 6,5/10
PS. Ja swoją kompilacje o Di Vaio już zakończyłem można ją ściągnąć w temacie o Di Vaio :-D
Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
- Radidam
- Juventino
Tak samo jak WLoski twierdze ze przesadziles z efektami ,materiałow jest dosc duzo co ulepsza kompilacje, długość kompilacji jest moim zdaniem dobra, nie za dluga nie za krotka , muzyka swietnie dobrana , rowniez widze pierwszy raz kompilacje o Patricku Vieirze. Napewno niepierwsza nie ostatnia, mam nadzieje ze bedzie ich co raz wiecej.
Ocena: 7/10
Ocena: 7/10

- wloski
- Juventino
bardzo ładnieKuba Napierski pisze:wloski

irytuje mnie zaczarowany gruby pierniczekJuveFanik pisze:Wloski

o już gorzej bo maj najm's is wloski. mniej szacunku , a więcej finzejii hihiDP pisze:Wloski
a tu już przesadzone jestRadidam pisze:WLoski

ok koniec zartów

widze że każdy ma podobne zdanie jak ja, a ja obecnie czekam na przemówienie Mateusszka , który widzi tylko wady i zalety. no ja też czekam... na nowe kompilacje pana Kuby Napierskiego , potrzebuja jeszcze wiele inowacji i renowacji , no ale jest ogólnie ok
pozdro
- Mateo
- Juventino
No wreszcie miałem troszke czasu i zassałem Kuba twoją kompilke. Musze przyznać, że jak na pierwszy raz w Sony Vegas to kompilacje udało ci się zrobić bardzo fajną
. Widać, że troszke sie bawiłeś i dość szybko zrozumiałeś jak się daje i edytuje efekty, a obsługa naprawde nie jest prosta
. Pomysł też dobry: na tym forum kompili o Patricku jeszcze nie widzieliśmy.
Początek mnie zaskoczył, że dałeś te muzyke :shock: . Widziałem już ją w 2 innych kompilach, naprawde spoko kawałek, ale do Vieiry by nie pasował, więc się ciesze, że użyłeś jej tylko na początku. Mimo to uważam, że zabrakło mi troszke ujęć wideo i efektów na nich dodanych w rytm muzyki. Żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi daje wam próbke tego co powinno się tu zrobić
. Kompilatorzy bierzcie przykład (tyczy się to również mnie). Ten początek do swojej kompilacji ''Champions League 2004/2005'' dał FootyFanatic. Oto link do niej: Idealny wstęp
Później zaskoczyłeś mnie muzyką Gunsów
. Oczywiście pozytywnie. Powiem ci, że mnie ubiegłeś i świsnąłeś mi ją spod nosa
. Ale ubiegłeś też jednego mojego znajomego kompilatora, który chciał przed tobą umieścić filmik o Patricku
. Muzyka myśle pasuje do kompilacji.
No i teraz już sama kompila. Musze cię pochwalić za materiały, który są naprawde świetne, napewno nie było łatwo je wszystkie wyszukać. Szczególnie te kiwki czy odbiory, reszty się spodziewałem
. Efekty faktycznie nie wszystkie wypaliły, niektóre ''psują'' troszke oglądanie, ale to taki malusieńki szczególik. Tak po za tym są naprawde fajne
.
Podsumowując kompilacja bardzo fajna, jedna z lepszych na tym forum 8) . Myśle, że jeszcze długo będe się nią ''jarał''. Moja ocena to 5+/6
.

Początek mnie zaskoczył, że dałeś te muzyke :shock: . Widziałem już ją w 2 innych kompilach, naprawde spoko kawałek, ale do Vieiry by nie pasował, więc się ciesze, że użyłeś jej tylko na początku. Mimo to uważam, że zabrakło mi troszke ujęć wideo i efektów na nich dodanych w rytm muzyki. Żeby wszyscy wiedzieli o co chodzi daje wam próbke tego co powinno się tu zrobić
Później zaskoczyłeś mnie muzyką Gunsów

No i teraz już sama kompila. Musze cię pochwalić za materiały, który są naprawde świetne, napewno nie było łatwo je wszystkie wyszukać. Szczególnie te kiwki czy odbiory, reszty się spodziewałem

Podsumowując kompilacja bardzo fajna, jedna z lepszych na tym forum 8) . Myśle, że jeszcze długo będe się nią ''jarał''. Moja ocena to 5+/6
- Szymek
- Juventino
Ściągnołem kompilacje, ale je jestem zachwycony. Nie podoba mi się za dużo tych efektów itp. W niektórych momentach przez te bajery nawet nie wiedzialem gdzie jest piłka. Inne filmik oglądam normalnie, a ten nie wiem czemu nie chodził płynnie. Powodzenia w dalszej pracy. Moja ocena 3+/6
P.S. Ja bym lepszej nie zrobił, nie krytykuje ciebie ale twoją prace. ;]
P.S. Ja bym lepszej nie zrobił, nie krytykuje ciebie ale twoją prace. ;]
- Kuba Napierski
- Juventino
Dzięki za oceny i krytykę. Szczerze mówiąc zdziwiło mnie że na Juventuz.com ktoś umieścij moją pracę :shock: . To bardzo miłe. Teraz myślę nad kolejną kompilą, już mam kilka pomysłów ale narazie nie zdradzę. Faktycznie Mateusszek Sony Vegas wymiata. 

- Michael900
- Juventino
Kompilacja niezła
Po zobaczeniu znakomitego początku spodziewałem się nieco innej kontynuacji. Ale to też nie było złe. Dobra muzyka i efekty. Twoją kompilke oceniam 9/10
Ciekawostki o Juventusie, które musisz znać - www.facebook.com/JuveCiekawostki
- piotrek147
- Juventino
Na samym początku duży plus z powodu pomysłu. Jeszcze nigdy wcześniej nie widziałem kompilacji o Patricku. Drugi plus to dużo efektów, jak na tak krótką karierę Vieiry w Juve. Muzyka mi się bardzo podobała. I teraz minusy. Trochę za dużo efektów, które czasami pojawiały się w nieodpowiednich momentach. Kompilacja mogła być trochę dłuższa, ale jak już pisałem trudno znaleść materiały o naszym czarnoskórym pomocniku.
Moja ocena: 5-\6
Moja ocena: 5-\6
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis