The exceptional pupil Ciro Ferrara's (Fabio C.) by wloski !

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 16:11

Kompila bardzo fajna, aż nie chce mi się wieżyć, że to twoja pierwsza. Bardzo dobrze dobrana muzyka, która pasuje do stylu Cannavaro. Niektóre efekt naprawdę świetne. Obyś miał chęć robienia dalszych kompilacji.
Moja ocena: 5\6

P.S.: Jakbyś potrzebował pomocy przy następnych kompilacjach to się zgłoś.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
Szymek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 17:42

Hmm...nie wiem czemu, ale kompilacja mi sie nie podobala :roll: Czesc o Ciro jest zdecydowanie zbyt uboga, przynajmniej jak dla mnie. Muzyka ladnie dorana. Mimo wszystko naprawde Ci gratuluje, jesli rzeczywiscie to twoja pierzswa kompilacjq to nqprade mysle, ze owocna praca przed toba. Szkodq, ze ja nie potrafie takich robic :wink: Powodzenia w dalszej pracy :bravo:

P.S. Sory za brak Polskich znakow, ale nie jestem u siebie z domu, wiec pisze z laptopa...

Kuba Napierski

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 lutego 2006, 18:15

Więc ja również pokusze się komentarz. Sam pomysł na kompilę zasługuje na 6. Ale przejdźmy dalej: część o Ciro bardzo dobrze zrobiona, taka wzniosła :) ale przydałoby się kilka jego ciekawych interwencji. Część o Fabio dynamiczna, również dobrze zrobiona. Ale w niektórych momentach aż prosiłoby się zrobić jakieś przejście albo ciekawy efekt. Zupełnie nie potrzebnie wstawione nieudane interwencje Canny, zamiast tego przydałoby się kilka brutalnych fauli. Szkoda też że nie umieściłeś tam wszystkich jego bramek strzelonych głową bo nadałyby blasku całej kompili.

Ocena 5-/6 - warto było poczekac aż skończysz :D

malutki

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 lutego 2006, 14:33

Brawo Wloski !! Bardzo mi sie podobała twoja kompilacja !! Szczególnie podobał mi się Ciro - aż sie łezka w oku kręci :płaczę: W 2 cześci wpadki Fabio mogłeś zastąpić pokazaniem jego waleczności. Ogólnie dobrze dobrane materiały i genialny (jak dla mnie) podkład muzyczny.

Ocena I części : -6/6
Ocena II części : 4/6

Pozatym gratuluje bo to twoja pierwsza kompilacja :)

Infernus

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 01:00

Kompilacja z Cannavaro bardzo mi sie podobała. Ciężko zebrac takie materiały. Uznania dla autora. Dobra muzyka. Brakuje mi tylko jakiegos wstępu.

Filmik z Ferrarą krótki przez co może wydawał mi się troche nudny. Ale też ma swój klimat. Pozdro

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 10:10

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:04 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

DP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 11:55

Według mnie kompilacja bardzo fajna :) Dużo materiałów, dobrze dobrana muzyka. Długo ją robiłeś, ale naprawde bardzo mi się podoba :) Życze Ci kolejnych takich kompilacji :wink:

Ocena: 8,5/10

Moje serce jest biało - czarne a w nim Juve
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 12:15

JuveFanik pisze:pytanie off topicowe dlaczego wloski??
:prochno:

no to pelna historia... zaczeło sie w 4 klasie podstawówki, nowa klasa , nowa szkoła , nowi nauczyciele i oczywiście znajomi z klasy ( z którymi chodze jeszcze teraz w gimnazjum bo klasa się nie zmieniła). u nas tradycją jest że gadamy sobie po nazwisku i tyle. jednak moje nazwisko jest dość długie , więc po się męczyć...skórcono jest o 3 literki i wyszło włoski. przezwisko trwa do dzisiaj i wiele osób tak gada do mnie bo to już jest 6 latek... po imieniu też nieliczni mi gadają bo jednak wolą przezwisko

jeszcze ma ktoś jakieś pytania ?

dziękuje za recenzje odnoszące się do mojej kompilacji, ponownie się postaram aby następna kompilacje była tak samo udana (lub widziana w lepszych oczach - Szymek). zamierzam zrobić coś czego jeszcze nikt tutaj nie robił i już mam plan...

:whistle:

pozdro

naros

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 13:29

Kompilka fajna tylko muza troszke lipna :-D ale ogólnie spoko ocena 4+ :-D

Obrazek
Un capitano c'è solo un capitano!!!
Jasiek-x

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 lutego 2006, 16:06

Wg mnie bardzo dobra i odrazu ocenie ją na 5. O Ferrarze krótko, ale dokładnie i muzykaidealnie do niego pasuje - on przecież jest typowym Włochem i to oddaje jego klimat. Co do Canny - pokazane bardzo dobre interwencje za co duże brava, ale tez pokazanych kilka błędów (trzeba mówić prawdę) i za to też plus. Muza agresywna ta jak sam Canna. Tą kompilacją można sie degustować najbardziej ze względu ukazania postaci Canny i jego stylu gry. Ogolnie bardzo dobra (powtarzam sie :wink: ). Brava. :bravo:

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2006, 22:54

Świetna kompilacja , takie lubie :wink: . W końcu muzyka w miare porządna :smile: i co najważniejsze kompilka o obrońcy , a takie to rzadkość.
Czekam na dalsze prace panie Wloski :).

*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2006, 14:10

Bardzo fajna kompilacja o Cannavaro :D Trudniej jest poskładać akcje Obrońcy, niż Napastnika ;) Muzyka w miare niezła. Ogólnie stawiam 5- :D

O Ciro troche krótka, ale muzyka pasuje (taka refleksyjna i klimatyczna :D), stawiam 4+ :)

Noi Siamo Juventus.
kubinho 10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 marca 2006, 21:49

No więc tak, Kompilacja o Ferrarze mogłaby być dobra ale jak by była dłuższa! przez te nie całe dwie minuty mało tam było udanych interwencji i chyba dwie czy trzy bramki. Wydaje mi się że mógłbyś się bardziej postarać. A jeżeli chodzi o kompilacje z Cannavaro to podobała mi się. Muzyka jak najbardziej pasuje i nadaje klimat. Pomysł także niezły ale nie podobało mi się to że udane interwencje były przeplatane z pomyłkami, kiksami i błędami... No ale zwarzywszy na to że to jest pierwsza twoja kompilacja (lub jedna z pierwszych) to jest bardzo dobra. Jeżeli będziesz pracował i podnosił swoje umiejętności to będą z Ciebie ludzie :D

Grande Juve, Vinci Per Noi
JRP

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2006, 18:51

Kompilacja dosyć dobra tylko zbyt krótka.
Mogłeś zrobić troche dłuzszą już inaczej by to wyglądało.
Jak dlamnie troche zamało bramek. :?

FORZA JUVENTUS!!!
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 marca 2006, 20:38

JRP pisze:Kompilacja dosyć dobra tylko zbyt krótka
to chyba panie JPR żyjesz w świecie 13 minutowych kompilacji? :| Czas jaki został poświęcony na tą kompilacje jest idealny [Mateusszek nawet mi powiedział tak :wink: ].
JRP pisze:Jak dlamnie troche zamało bramek. :?
W filmie masz do czynienia z obrońcą, a nie napastnikiem :shock: W filmie brakuje jedynie bramki z Romą z wszystkich strzelonych dla Juve bramek z sezonu poprzedniego jak i obecnego.

:whistle:

ODPOWIEDZ