Ibrahimovic vs Del Piero by Krystian Walkiewicz(zlatan95)
- Zlatan95
- Juventino
Stworzylem kompilacje pod tytulem Ibrahimovic vs Del Piero chciał bym ją pokazac link do niej to :
tutaj link
Jeżeli ktos nie umie sciągac z rapidshare.de to dam mu podpowiec.
Niech wejdzie na ten link jak juz wejdzie musi nacisnąc przycisk free a następnie wlączy sie nowa strona i tam będzie jakis kod ktury bedzie trzeba przepisac i nacisnąc download i gotowe!:-)

2 post

tutaj link
Niech wejdzie na ten link jak juz wejdzie musi nacisnąc przycisk free a następnie wlączy sie nowa strona i tam będzie jakis kod ktury bedzie trzeba przepisac i nacisnąc download i gotowe!:-)

2 post
3 postZlatan95 pisze:Stworzylem kompilacje pod tytulem Ibrahimovic vs Del Piero chciał bym ją pokazac link do niej to :
[tutaj link
Niech wejdzie na ten link jak juz wejdzie musi nacisnąc przycisk free a następnie wlączy sie nowa strona i tam będzie jakis kod który bedzie trzeba przepisac i nacisnąc download i gotowe!:-)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- Machnes
- Juventino
no jak na (chyba) Twoją pierwszą kompilacje to nie jest tak zle. Szkoda tylko za WSZYSTKIE ujęcia skopiowales z rzeczy które znajdują sie w "downloadzie" na JP, a ja lubie jak widze jakies ujęcia, których nigdy wczesniej nie mialem przyjemnosci oglądac. Ogólnie w skali szkolnej daje -4.
pozdrawiam i zycze milej pracy w tworzeniu nowych kompilacji
A powiedz mi jeszcze po co piszesz 3 posty pod rząd??
pozdrawiam i zycze milej pracy w tworzeniu nowych kompilacji

A powiedz mi jeszcze po co piszesz 3 posty pod rząd??
- Reggie
- Juventino
Zlatan95 chciał widocznie odświeżyc pare razy swój topic, ale powinien już chyba wiedzieć że tak się nie robi (chyba że liczba 95 z nicku to rok urodzenia
).
Kompilacja średnia, żadnych nowych akcji. Można by oczekiwać że będą porównane umiejętności Alexa i Ibry, ale raczej niczego takiego nie było. Tylko po prostu ładne zagrania. Z muzyką też nie zaszalałeś
Ale żeby niie wyjść na zrzędę, to powiem że ogólnie nie można powiedzieć że to zła kompilacja. Daję +3 i życzę powodzenia w tworzeniu kolejnych

Kompilacja średnia, żadnych nowych akcji. Można by oczekiwać że będą porównane umiejętności Alexa i Ibry, ale raczej niczego takiego nie było. Tylko po prostu ładne zagrania. Z muzyką też nie zaszalałeś

Ale żeby niie wyjść na zrzędę, to powiem że ogólnie nie można powiedzieć że to zła kompilacja. Daję +3 i życzę powodzenia w tworzeniu kolejnych
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Mr Cezary
- Juventino
No muszę przyznać, że całkiem dobra prezentacja. Chyba nie poraz pierwszy robiłeś takie cuś. Szkoda, że tak dużo bramek Alexa z jego najlepszych lat, a nie z teraźniejszych czasów. Wtedy było by aktualne porównanie
Powodzenia w przyszłej pracy. PozdrQ
- Mr Cezary
- Juventino
Proszę bardzo: http://www.megaupload.com/?d=FDF52SFMJuveForever10 pisze:Mógłby ktoś wrzucić na megaupload.comNa rapidshare pisze że przekroczyłem limit ściagania. Z góry thx 8)
- Szilgu
- Juventino
Skoro koleś ma dopiero 11 lat to nie widzę powodu do śmiechu. Gdy byłeś w jego wieku pewnie też robiłeś tego typu błędy. I na pewno nie robiłeś tak świetnych kompilacji.JuveForever10 pisze::shock: :rotfl:Zlatan95 pisze:ktury
Co do tematu; kompilacja dosyć fajna. Zgadzam się z Mr Cezarym. Szkoda, że Zlatan umieścił tu tak mało bramek Alexa z teraźniejszych czasów. Pomimo tego, że muzyka nie jest jakaś za bardzo wyszukana dobrze komponuje się z akcjami. W skali 1-6 daje 4+

- JuventinoPS
- Juventino
- Radidam
- Juventino
to Ci wystarczyJuveFanik pisze:Alexa Del Piero i Zlatana Ibrahimovica, niestety nie mogę ocenić tej kompilacji.

ja zdarzylem sciagnac. I moge powiedzieć tak że napewno się nierozczarowałem oglądając to kompilacje, jak na osobe która ma 11 lat to naprawde niezły z Ciebie gość. Jak teraz robisz takie fajnie kompilacje to co będzie w wieku 15-16 lat :?:Wtedy Twoje kompilacje będą na każdej stronie o piłce nożnej

Pozdrawiam.

- piotrek 15 lol
- Juventino
Del Piero to stary pryk.Nie wiem jak on jeszcze strzela te bramki ale to jakiś cud jest chyba.powinni go sprzedac i kupić młodego zawodnika.Joaquin z betisu sevilla albo David Villa z Valencii.Takiego piłkarza potrzeba juve.
2 post
Ibrahimovic to przyszłość Juventusu.Capello musi już stawiać na młodzież a nie grać Del Piero albo Pessoto.Del Piero kiedyś wiele zrobił dla Juve ale ile można go trzymać w składzie??!! :twisted:
2 post
Ibrahimovic to przyszłość Juventusu.Capello musi już stawiać na młodzież a nie grać Del Piero albo Pessoto.Del Piero kiedyś wiele zrobił dla Juve ale ile można go trzymać w składzie??!! :twisted:
- rad3k88
- Juventino
Imperium dzieci kontratakuje, no wywalmy jeszcze Nedveda, Vieire, Cannavaro, Thurama, Emersona bo to stare prykipiotrek 15 lol pisze:Del Piero to stary pryk.Nie wiem jak on jeszcze strzela te bramki ale to jakiś cud jest chyba.powinni go sprzedac i kupić młodego zawodnika.Joaquin z betisu sevilla albo David Villa z Valencii.Takiego piłkarza potrzeba juve.

- Michal87
- Juventino
Sory nie doczytałem że ma 11 lat, ale ja nie robiłem takich błędów. A co do kompilacji to na pewno w jego wieku nie robiłem bo nie miałem nawet kompa.Shickit pisze:Skoro koleś ma dopiero 11 lat to nie widzę powodu do śmiechu. Gdy byłeś w jego wieku pewnie też robiłeś tego typu błędy. I na pewno nie robiłeś tak świetnych kompilacji.JuveForever10 pisze::shock: :rotfl:Zlatan95 pisze:ktury
Stary ty chyba nie widziałeś w życiu meczu Juve :!: Jest motorem napędowym Juventusu, jest świetnym strzelcem co udowadnia w każdym meczu. Może nie jest młody ale co z tego że Zlatan jest młody jak obrońcy mają więcej bramek strzelonych niż on.piotrek 15 lol pisze:Del Piero to stary pryk.Nie wiem jak on jeszcze strzela te bramki ale to jakiś cud jest chyba.powinni go sprzedac i kupić młodego zawodnika.Joaquin z betisu sevilla albo David Villa z Valencii.Takiego piłkarza potrzeba juve.
Oooooooo tak, gdyby nie było Del Piero to byśmy mieli przewage maksymalnie 3 punktów na Interem. Osobiście bardzo lubie i szanuje Zlatana ale z taką formą to musiał by walczyć o pierwszą 11 nawet w Romie. Aha jeszcze jedno, skoro Ibrahimovic jest młody to nie znaczy że trzeba go wstawiać do pierwszej 11 na siłe. Skoro nie ma formy do nie gra zawsze w pierwszej 11 :!:piotrek 15 lol pisze:Ibrahimovic to przyszłość Juventusu.Capello musi już stawiać na młodzież a nie grać Del Piero albo Pessoto.Del Piero kiedyś wiele zrobił dla Juve ale ile można go trzymać w składzie??!! :twisted:
Sądząc po twoim nicku masz 15 lat, to sie nie dziwie że masz takie głupawe wypowiedzi

- grandejuve
- Juventino
Tylko, ze Alex jest obecnie jednym z najlpeszych zawodników na boisku. W wielu meczach ratuje nam tyłek. I to on zasluguje na gre w pierwszej jedenastce :-Dpiotrek 15 lol pisze: Capello musi już stawiać na młodzież a nie grać Del Piero albo Pessoto.Del Piero kiedyś wiele zrobił dla Juve ale ile można go trzymać w składzie??!! :twisted:
Tak cie zafascynowala ta bramka z polowy, zdobyta przez Ville, ze chcesz go od razu kupicpiotrek 15 lol pisze: powinni go sprzedac i kupić młodego zawodnika.Joaquin z betisu sevilla albo David Villa z Valencii

A co do samej kompilacji, to jest calkiem dobra :-D