Ibrahimovic vs Del Piero by Krystian Walkiewicz(zlatan95)

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
Zlatan95

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2006, 21:46

Stworzylem kompilacje pod tytulem Ibrahimovic vs Del Piero chciał bym ją pokazac link do niej to :

tutaj link

Jeżeli ktos nie umie sciągac z rapidshare.de to dam mu podpowiec.

Niech wejdzie na ten link jak juz wejdzie musi nacisnąc przycisk free a następnie wlączy sie nowa strona i tam będzie jakis kod ktury bedzie trzeba przepisac i nacisnąc download i gotowe!:-)
:D :D :D :D :D :D :ball: :ball: :ball: :P :P :P

2 post
Zlatan95 pisze:Stworzylem kompilacje pod tytulem Ibrahimovic vs Del Piero chciał bym ją pokazac link do niej to :

[tutaj link

Jeżeli ktos nie umie sciągac z rapidshare.de to dam mu podpowiec.

Niech wejdzie na ten link jak juz wejdzie musi nacisnąc przycisk free a następnie wlączy sie nowa strona i tam będzie jakis kod który bedzie trzeba przepisac i nacisnąc download i gotowe!:-)
:D :D :D :D :D :D :ball: :ball: :ball: :P :P :P
3 post

:ball: :ball: :ball: :P :P :P

Obrazek
Machnes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2006, 22:13

no jak na (chyba) Twoją pierwszą kompilacje to nie jest tak zle. Szkoda tylko za WSZYSTKIE ujęcia skopiowales z rzeczy które znajdują sie w "downloadzie" na JP, a ja lubie jak widze jakies ujęcia, których nigdy wczesniej nie mialem przyjemnosci oglądac. Ogólnie w skali szkolnej daje -4.
pozdrawiam i zycze milej pracy w tworzeniu nowych kompilacji :)

A powiedz mi jeszcze po co piszesz 3 posty pod rząd??

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2006, 22:23

Zlatan95 chciał widocznie odświeżyc pare razy swój topic, ale powinien już chyba wiedzieć że tak się nie robi (chyba że liczba 95 z nicku to rok urodzenia :|).
Kompilacja średnia, żadnych nowych akcji. Można by oczekiwać że będą porównane umiejętności Alexa i Ibry, ale raczej niczego takiego nie było. Tylko po prostu ładne zagrania. Z muzyką też nie zaszalałeś ;)
Ale żeby niie wyjść na zrzędę, to powiem że ogólnie nie można powiedzieć że to zła kompilacja. Daję +3 i życzę powodzenia w tworzeniu kolejnych :wink:

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2006, 22:47

No muszę przyznać, że całkiem dobra prezentacja. Chyba nie poraz pierwszy robiłeś takie cuś. Szkoda, że tak dużo bramek Alexa z jego najlepszych lat, a nie z teraźniejszych czasów. Wtedy było by aktualne porównanie :wink: Powodzenia w przyszłej pracy. PozdrQ

kramnik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2006, 23:05

Chcialbtym usprawiedliwic brata, rzeczywiscie jego rok urodzenia to 1995 - tak wiec w tym roku bedzie mial dopiero 11 lat - i dopiero zaczyna kariere "kompilatora".

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 lutego 2006, 23:08

Mógłby ktoś wrzucić na megaupload.com :?: Na rapidshare pisze że przekroczyłem limit ściagania. Z góry thx 8)
Zlatan95 pisze:ktury
:shock: :rotfl:

Obrazek
Mr Cezary

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 00:41

JuveForever10 pisze:Mógłby ktoś wrzucić na megaupload.com :?: Na rapidshare pisze że przekroczyłem limit ściagania. Z góry thx 8)
Proszę bardzo: http://www.megaupload.com/?d=FDF52SFM :wink:

Szilgu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 01:38

JuveForever10 pisze:
Skoro koleś ma dopiero 11 lat to nie widzę powodu do śmiechu. Gdy byłeś w jego wieku pewnie też robiłeś tego typu błędy. I na pewno nie robiłeś tak świetnych kompilacji.

Co do tematu; kompilacja dosyć fajna. Zgadzam się z Mr Cezarym. Szkoda, że Zlatan umieścił tu tak mało bramek Alexa z teraźniejszych czasów. Pomimo tego, że muzyka nie jest jakaś za bardzo wyszukana dobrze komponuje się z akcjami. W skali 1-6 daje 4+ :) .

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 09:02

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:00 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Radidam

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 09:39

JuveFanik pisze:Alexa Del Piero i Zlatana Ibrahimovica, niestety nie mogę ocenić tej kompilacji.
to Ci wystarczy :D
ja zdarzylem sciagnac. I moge powiedzieć tak że napewno się nierozczarowałem oglądając to kompilacje, jak na osobe która ma 11 lat to naprawde niezły z Ciebie gość. Jak teraz robisz takie fajnie kompilacje to co będzie w wieku 15-16 lat :?:Wtedy Twoje kompilacje będą na każdej stronie o piłce nożnej ;) Moja ocena: 5+/6

Pozdrawiam.

Obrazek
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 15:39

:? Ściągam kompilacje... jak obejrze to zedytuje i ocenie...
I sie okaze czy oplaca sie pokazać Wam moja, tez Alex Vs Zlatan, którą wczoraj skonczylem, ale nie wrzucilem na serwer bo byly jakies problemy ;/

piotrek 15 lol

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 19:45

Del Piero to stary pryk.Nie wiem jak on jeszcze strzela te bramki ale to jakiś cud jest chyba.powinni go sprzedac i kupić młodego zawodnika.Joaquin z betisu sevilla albo David Villa z Valencii.Takiego piłkarza potrzeba juve.

2 post

Ibrahimovic to przyszłość Juventusu.Capello musi już stawiać na młodzież a nie grać Del Piero albo Pessoto.Del Piero kiedyś wiele zrobił dla Juve ale ile można go trzymać w składzie??!! :twisted:

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 19:57

piotrek 15 lol pisze:Del Piero to stary pryk.Nie wiem jak on jeszcze strzela te bramki ale to jakiś cud jest chyba.powinni go sprzedac i kupić młodego zawodnika.Joaquin z betisu sevilla albo David Villa z Valencii.Takiego piłkarza potrzeba juve.
Imperium dzieci kontratakuje, no wywalmy jeszcze Nedveda, Vieire, Cannavaro, Thurama, Emersona bo to stare pryki :prochno:

Michal87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 lutego 2006, 20:03

Shickit pisze:
JuveForever10 pisze:
Skoro koleś ma dopiero 11 lat to nie widzę powodu do śmiechu. Gdy byłeś w jego wieku pewnie też robiłeś tego typu błędy. I na pewno nie robiłeś tak świetnych kompilacji.
Sory nie doczytałem że ma 11 lat, ale ja nie robiłem takich błędów. A co do kompilacji to na pewno w jego wieku nie robiłem bo nie miałem nawet kompa.
piotrek 15 lol pisze:Del Piero to stary pryk.Nie wiem jak on jeszcze strzela te bramki ale to jakiś cud jest chyba.powinni go sprzedac i kupić młodego zawodnika.Joaquin z betisu sevilla albo David Villa z Valencii.Takiego piłkarza potrzeba juve.
Stary ty chyba nie widziałeś w życiu meczu Juve :!: Jest motorem napędowym Juventusu, jest świetnym strzelcem co udowadnia w każdym meczu. Może nie jest młody ale co z tego że Zlatan jest młody jak obrońcy mają więcej bramek strzelonych niż on.
piotrek 15 lol pisze:Ibrahimovic to przyszłość Juventusu.Capello musi już stawiać na młodzież a nie grać Del Piero albo Pessoto.Del Piero kiedyś wiele zrobił dla Juve ale ile można go trzymać w składzie??!! :twisted:
Oooooooo tak, gdyby nie było Del Piero to byśmy mieli przewage maksymalnie 3 punktów na Interem. Osobiście bardzo lubie i szanuje Zlatana ale z taką formą to musiał by walczyć o pierwszą 11 nawet w Romie. Aha jeszcze jedno, skoro Ibrahimovic jest młody to nie znaczy że trzeba go wstawiać do pierwszej 11 na siłe. Skoro nie ma formy do nie gra zawsze w pierwszej 11 :!:

Sądząc po twoim nicku masz 15 lat, to sie nie dziwie że masz takie głupawe wypowiedzi

Obrazek
grandejuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 lutego 2006, 16:34

piotrek 15 lol pisze: Capello musi już stawiać na młodzież a nie grać Del Piero albo Pessoto.Del Piero kiedyś wiele zrobił dla Juve ale ile można go trzymać w składzie??!! :twisted:
Tylko, ze Alex jest obecnie jednym z najlpeszych zawodników na boisku. W wielu meczach ratuje nam tyłek. I to on zasluguje na gre w pierwszej jedenastce :-D
piotrek 15 lol pisze: powinni go sprzedac i kupić młodego zawodnika.Joaquin z betisu sevilla albo David Villa z Valencii
Tak cie zafascynowala ta bramka z polowy, zdobyta przez Ville, ze chcesz go od razu kupic :?:

A co do samej kompilacji, to jest calkiem dobra :-D

ODPOWIEDZ