Kompilacja " Don Fabio " . . by LPE427

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
mesju

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 15:29

Już dawno nie widziałem czegoś aż tak dobrego od czasu "Will Del Piero come back? :wink:

:bravo:
Jestem pod wrażeniem. Gratuluje doboru muzyki. Wszystko jest fajnie dopasowane w rytm, taka chwila uniesienia, gdy Don Fabio wbiega na boisko po Scudetto :smile: Jestem ciekaw ile trwało zdobywanie tych materiałów :think:

P.S. ale ten Capello był brzydki :prochno: :prochno: :prochno:

Wojtek89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 16:37

Kompilacja o Don Fabio poprostu super :D .Nic dodać nic ująć poprostu świetnie dobrane materiały i muzyka,wielkie gratulacje dla twórcy.Ściągajcie ją bo naprawde warto!!! :-D

<Jest jedna rzecz dla której warto żyć-JUVE i nie zmienia się nic:D!!!>
Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 16:49

Kompilacja może i na swój sposób fajna, bo oczywiście filmik o Capello jest bardzo ciężko zrobić :| . Wielkie brawa za wyszukanie takich starych materiałów i zrobienie z nich filmiku. To nie lada wyczyn zresztą, pokazałeś, że potrafisz wytrzasnąć wręcz niemożliwe materiały przy Magica Ale. Muzyka również pasuje, ale... poprostu filmik mi się nie podoba. Podziwiam za zebranie materiałów, ale jakoś filmik bardzo mnie nie zaciekawił, nie wciągnął, również nie wzruszył :wink: .
mJaUcViEej pisze:Już dawno nie widziałem czegoś aż tak dobrego od czasu "Will Del Piero come back? :wink:
Bardzo mi miło coś takiego przeczytać :wink: .

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 20:38

Wszystko fajne, choc gdyby autor dodał jeszcze odrobine ujęć z ławki trenerskiej byłoby jeszcze lepiej - tego mi tu zabrakło,ale ogólnie OK.

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 20:56

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 20:01 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Juve Master

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 21:58

ForzaDelPiero pisze:Wszystko fajne, choc gdyby autor dodał jeszcze odrobine ujęć z ławki trenerskiej byłoby jeszcze lepiej - tego mi tu zabrakło,ale ogólnie OK.
No ja ściśle rzecz biorac głównie tego się spodziewałem :lol: A, z drugiej strony nie spodziewałem się materiałów z przeszłości pokazującej jego grę. :prochno: Muszę przyznać, że jeśli o to chodzi to jestem mile zaskoczony. :bravo: Wielkie brawa dla autora za takie poświęcenie które było nieodzowne, (przynajmniej jak mi; średniemu informatykowi :-D się wydaje) przy wyszukaniu takich materiałów. :wink:
Czego przede wszystkim mi zabrakło ?? Tego o czym wspomniałem, czyli urywków z ławki trenerskiej kiedy jakże żywiołowo reaguje :D (lepszego słowa nie znalazłem) gdy np. Alex straci bezsensownie piłkę słyszałem raz na meczu CL jak powiedział zawiedziony i zirytowany, że w ogóle go wystawił (Ibra nie mógł wtedy chyba grać bo pauzował za czerwień) "O Madonna" jak to słodko brzmiało :smile:
Nie wiem dlaczego wszyscy wymieniają muzykę jako jeden z plusów :shock: Według mnie nie bardzo tutaj pasują tak łagodne rytmy. Myślę, że lepsza byłaby tutaj muzyka rockowa chociażby :ok: Ale to moje zdanie.
Moja subiektywna ocena za tą kompilację będzie dość niska, bo zbyt wiele rzeczy zabrakło i wiele mi się nie spodobało(głównie muza jak już wspomniałem :P ) Ocena 3+/6 Tylko :) Magica Ale w Twym wykonaniu było znacznie lepsze. 8)
P.S Ja się tam nie wzruszyłem tak jak przy oglądaniu "Will Great Del Piero Come back"? Według mnie to była dopiero jedna z lepszych kompilacji jakie miałem okazję zobaczyć.

*MaTeK*

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 22:31

Bardzo fajna kompilacja.. Szkoda tylko, że nie pokazałeś kilku ujęć jego kamiennej twarzy ;) Nie wiem jak znalazłeś te ujęcia, ale musiałeś na to poświęcić sporo czasu.. 4+/6 ;)

piotrek147

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 lutego 2006, 22:54

Jest to jedna z najlepszych kompilacji jakie widziałem :!: Świetnie dobrana muzyka i efekty. Najpierw po koleji gdzie grał Capello, a później gdzie trenował. Na koniec jak Don Fabio wbiega odebrać medal za Scudetto, poprostu wspaniała chwila. Jestem pewien, że ta kompila nie powstała w 5 minut. Jedyny minus to denerwował mnie co chwile pojawiający się nick.

P.S.: Ale i tak kompilacja "Magica Alex" była lepsza.

www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis
ODPOWIEDZ