Kompilacja " Don Fabio " . . by LPE427
- mesju
- Qualità Juventino
Już dawno nie widziałem czegoś aż tak dobrego od czasu "Will Del Piero come back?
Jestem pod wrażeniem. Gratuluje doboru muzyki. Wszystko jest fajnie dopasowane w rytm, taka chwila uniesienia, gdy Don Fabio wbiega na boisko po Scudetto
Jestem ciekaw ile trwało zdobywanie tych materiałów
P.S. ale ten Capello był brzydki

Jestem pod wrażeniem. Gratuluje doboru muzyki. Wszystko jest fajnie dopasowane w rytm, taka chwila uniesienia, gdy Don Fabio wbiega na boisko po Scudetto

P.S. ale ten Capello był brzydki

- Wojtek89
- Juventino
Kompilacja o Don Fabio poprostu super
.Nic dodać nic ująć poprostu świetnie dobrane materiały i muzyka,wielkie gratulacje dla twórcy.Ściągajcie ją bo naprawde warto!!! :-D

<Jest jedna rzecz dla której warto żyć-JUVE i nie zmienia się nic:D!!!>

- Mateo
- Juventino
Kompilacja może i na swój sposób fajna, bo oczywiście filmik o Capello jest bardzo ciężko zrobić
. Wielkie brawa za wyszukanie takich starych materiałów i zrobienie z nich filmiku. To nie lada wyczyn zresztą, pokazałeś, że potrafisz wytrzasnąć wręcz niemożliwe materiały przy Magica Ale. Muzyka również pasuje, ale... poprostu filmik mi się nie podoba. Podziwiam za zebranie materiałów, ale jakoś filmik bardzo mnie nie zaciekawił, nie wciągnął, również nie wzruszył
.
.

Bardzo mi miło coś takiego przeczytaćmJaUcViEej pisze:Już dawno nie widziałem czegoś aż tak dobrego od czasu "Will Del Piero come back?![]()
- JuventinoPS
- Juventino
- Juve Master
- Juventino
No ja ściśle rzecz biorac głównie tego się spodziewałem :lol: A, z drugiej strony nie spodziewałem się materiałów z przeszłości pokazującej jego grę.ForzaDelPiero pisze:Wszystko fajne, choc gdyby autor dodał jeszcze odrobine ujęć z ławki trenerskiej byłoby jeszcze lepiej - tego mi tu zabrakło,ale ogólnie OK.

Czego przede wszystkim mi zabrakło ?? Tego o czym wspomniałem, czyli urywków z ławki trenerskiej kiedy jakże żywiołowo reaguje

Nie wiem dlaczego wszyscy wymieniają muzykę jako jeden z plusów :shock: Według mnie nie bardzo tutaj pasują tak łagodne rytmy. Myślę, że lepsza byłaby tutaj muzyka rockowa chociażby

Moja subiektywna ocena za tą kompilację będzie dość niska, bo zbyt wiele rzeczy zabrakło i wiele mi się nie spodobało(głównie muza jak już wspomniałem

P.S Ja się tam nie wzruszyłem tak jak przy oglądaniu "Will Great Del Piero Come back"? Według mnie to była dopiero jedna z lepszych kompilacji jakie miałem okazję zobaczyć.
- piotrek147
- Juventino
Jest to jedna z najlepszych kompilacji jakie widziałem :!: Świetnie dobrana muzyka i efekty. Najpierw po koleji gdzie grał Capello, a później gdzie trenował. Na koniec jak Don Fabio wbiega odebrać medal za Scudetto, poprostu wspaniała chwila. Jestem pewien, że ta kompila nie powstała w 5 minut. Jedyny minus to denerwował mnie co chwile pojawiający się nick.
P.S.: Ale i tak kompilacja "Magica Alex" była lepsza.
P.S.: Ale i tak kompilacja "Magica Alex" była lepsza.
www.HotKomp.pl - internetowy sklep komputerowy oraz serwis