.......
- JuventinoPS
- Juventino
- ossy
- Juventino
Na konkurs, a raczej "pojedynki kompilatorów", który była na pilka.pl. Też brałem w nim udział. Konkurs raczej nie wypalił, ale Radeek miał 1 miejsceJuveFanik pisze:aha na jaki konkurs robiles ta kompile??
"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
Stefano Tacconi
- del kasa
- Juventino
Jeśli mam być szczery to jest to jedna ze słabszych kompilacji jakie kiedykolwiek oglądałem
Muzyka fatalna a filmik to jeden istny zlepek. Nie chciałem wypowiadać sie w tym temacie ale aż nie mogę uwierzyć, że kompilacje te stworzył ten sam autor co film Del Piero vs Totti :shock: Dość poważnie opuściłeś loty...

- Mateo
- Juventino
Przeczytałem wcześniejsze komentarze, gadałem z Radkieem na gg, więc nie spodziewałem się niczego wielkiego i nic wielkiego nie obejrzałem
. Widać, że nie postarałeś się, że zrobiłeś ją tylko po to żeby była. W sumie może troszke cię rozumiem, choc myśle, że jeśli już się coś robi to powinno się to robić starannie 8)
.
Od strony technicznej kompilacja stoi na bardzo niskim poziomie, widze, że poziom tamtego konkursu był tragiczny
. Zawiodłem się strasznie, przecież zrobiłeś np tak świetne filmiki jak Del Piero vs Totti. Wydaje mi się, że nawet nad napisami nie bardzo chciało ci się posiedzieć i jakoś ładnie je dobrać. Poza tym wstawiłeś poprostu ładne zagrania i bramki, nie dając im zbyt wielu efektów
. Jakość też nie za wysoka, szczególnie uderza niska jakość muzyki, której poprostu aż ciężko się słucha :x .
Ok teraz pora na plusy
. Zgromadziłeś naprawde świetne materiały i bardzo fajnie przedstawiłeś włoską Serie A, w której też możemy zobaczyć przepiękne zagrania czy gole. Gdybyś się bardziej postarał od strony technicznej to naprawde byłoby to cacko
. Kapitalne tricki i zwody np. flipflap Cassano aż byłem zaskoczony, że ten łobuzek potrafi takie coś
. I właśnie dzięki tym zagraniom o dziwo przypuszczam, że filmik zagrzeje na dłużej, a może na stałe miejsce na moim dysku.
Podsumowując kompilacja jest bardzo bardzo średnia. Poprostu zrobiona na szybko, byle by była
. W związku z tym moja ocena to 3-
. Pozdro Radziu
.

Od strony technicznej kompilacja stoi na bardzo niskim poziomie, widze, że poziom tamtego konkursu był tragiczny

Ok teraz pora na plusy

Podsumowując kompilacja jest bardzo bardzo średnia. Poprostu zrobiona na szybko, byle by była

- delsebastian
- Juventino
Mozesz podac co to za muzyczka przy tym leci? A co do kompilacji to.. pomysl jest Bardzo Dobry.. trzeba tylko wykorzystac! Forza Alex
- rad3k88
- Juventino
Zrobilem nowa kompilacje o Serie A, z efektami, inna muzyka itd. mam nadzieje ze bedzie sie Wam podobac bardziej od starej 
W ogole zapomnijcie o tamtej, wymażcie ja z pamięci oraz usuńcie z dysków (jezeli ktos zostawił :lol: )

:twisted:
:puck: Serie A by Radeek (nowa)
(prawy: "Zapisz element docelowy jako...")
Bardzo prosze o komentarze
I mam nadzieje ze tamta Was tak bardzo nie zrazila i ściągniecie nową
odezwij sie do mnie na gg to Ci prześle mp3 

W ogole zapomnijcie o tamtej, wymażcie ja z pamięci oraz usuńcie z dysków (jezeli ktos zostawił :lol: )

:twisted:
:puck: Serie A by Radeek (nowa)

Bardzo prosze o komentarze

I mam nadzieje ze tamta Was tak bardzo nie zrazila i ściągniecie nową

Nazwy nie znamdelsebastian pisze:Mozesz podac co to za muzyczka przy tym leci?

- seba
- Juventino
ten utwór to Alient Ant Farm - Smooth Criminal, jakby ktoś chciał to pisać na gg.Radeek pisze:Nazwy nie znamdelsebastian pisze:Mozesz podac co to za muzyczka przy tym leci?odezwij sie do mnie na gg to Ci prześle mp3
A co do kompilacji to spoko tylko słaba kopia niektórych zagrań, ale jak dla mnie to i tak OK 8)
- JuventinoPS
- Juventino
- Reggie
- Juventino
Mnie się podoba, szczegółowych ocen będę wystawiał bo na pewno nie jestem dla nikogo autorytetem w dziedzinie kompilacji (w innych też raczej nie
). Ale wrażenia jak najbardziej pozytywne. Widać że Serie A wcale nie jest brzydką ligą 
Przez chwile miałem wrażenie, że naprawde bedzie muzyka O.S.T.Ra. Dziwnie by to wyglądało. Akcje piłkarskie przy 1 na 100

Przez chwile miałem wrażenie, że naprawde bedzie muzyka O.S.T.Ra. Dziwnie by to wyglądało. Akcje piłkarskie przy 1 na 100

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Mateo
- Juventino
Tym razem wielkie brawa dla ciebie Radeek
. Tak jak mi pisałeś zdecydowanie się poprawiłeś. Kompilacje ogląda się z wielką przyjemnością, świetnie dobrane przejścia i efekty, wraz z bardzo dobrą muzyką nadają filmikowi dynamiki
. Choć moim zdaniem gdybyś miał lepszą wersje piosenki z poprzedniej kompilacji to by bardziej pasowała. Jeszcze raz brawa za materiały: są naprawde wspaniałe! Niektóre zagrania to prawdziwe cudeńka. Szczególnie podoba mi się ten trick Del Piero z Livorno
. Mógłbyś dać do niego oddzielnego linka, wrzucić go gdzieś?
Moja ocena to 5
. Tak 3maj! Pozdro 

Moja ocena to 5

- Paulo
- Juventino
Teraz stary zrobiłeś z tego bajer nie do poznania, gratulacje za dobór materiałów. Widać która liga jest najlepsza na świecie :-D Szczególnie podoba mi się końcówka i ta "waleczność" w Serie A. Moja ocena to 5