.......

Tapety, bramki, filmy, kompilacje, grafiki - jednym słowem wszystko co związane z multimediami dotyczącymi Juventusu i nie tylko.
ODPOWIEDZ
rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2006, 14:52

....
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 18:41 przez rad3k88, łącznie zmieniany 3 razy.

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2006, 15:05

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:45 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 2 razy.

Maselko

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2006, 15:21

Filmik ciekawy, nawet bardzo, niektore akcje jak bajka - np. ta co Martins zawinal pilke i strzelil brame. Nie wiedzialem ze Cafu taki drybler jest ;)

Szczecin pozdrawia... ;)
ossy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2006, 16:17

JuveFanik pisze:aha na jaki konkurs robiles ta kompile??
Na konkurs, a raczej "pojedynki kompilatorów", który była na pilka.pl. Też brałem w nim udział. Konkurs raczej nie wypalił, ale Radeek miał 1 miejsce :wink:

"Obecnie włoski futbol przeżywa kryzys bramkarzy. Gianluigi Buffon z wybitym barkiem jest lepszy niż jakikolwiek inny bramkarz w tym kraju."
Stefano Tacconi
del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2006, 16:31

Jeśli mam być szczery to jest to jedna ze słabszych kompilacji jakie kiedykolwiek oglądałem :| Muzyka fatalna a filmik to jeden istny zlepek. Nie chciałem wypowiadać sie w tym temacie ale aż nie mogę uwierzyć, że kompilacje te stworzył ten sam autor co film Del Piero vs Totti :shock: Dość poważnie opuściłeś loty...

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 stycznia 2006, 16:39

J////
Ostatnio zmieniony 12 października 2008, 18:41 przez rad3k88, łącznie zmieniany 1 raz.

Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 stycznia 2006, 22:01

Przeczytałem wcześniejsze komentarze, gadałem z Radkieem na gg, więc nie spodziewałem się niczego wielkiego i nic wielkiego nie obejrzałem :( . Widać, że nie postarałeś się, że zrobiłeś ją tylko po to żeby była. W sumie może troszke cię rozumiem, choc myśle, że jeśli już się coś robi to powinno się to robić starannie 8) :whistle: .

Od strony technicznej kompilacja stoi na bardzo niskim poziomie, widze, że poziom tamtego konkursu był tragiczny :prochno: . Zawiodłem się strasznie, przecież zrobiłeś np tak świetne filmiki jak Del Piero vs Totti. Wydaje mi się, że nawet nad napisami nie bardzo chciało ci się posiedzieć i jakoś ładnie je dobrać. Poza tym wstawiłeś poprostu ładne zagrania i bramki, nie dając im zbyt wielu efektów :| . Jakość też nie za wysoka, szczególnie uderza niska jakość muzyki, której poprostu aż ciężko się słucha :x .

Ok teraz pora na plusy :D . Zgromadziłeś naprawde świetne materiały i bardzo fajnie przedstawiłeś włoską Serie A, w której też możemy zobaczyć przepiękne zagrania czy gole. Gdybyś się bardziej postarał od strony technicznej to naprawde byłoby to cacko :D . Kapitalne tricki i zwody np. flipflap Cassano aż byłem zaskoczony, że ten łobuzek potrafi takie coś :D . I właśnie dzięki tym zagraniom o dziwo przypuszczam, że filmik zagrzeje na dłużej, a może na stałe miejsce na moim dysku.

Podsumowując kompilacja jest bardzo bardzo średnia. Poprostu zrobiona na szybko, byle by była :| . W związku z tym moja ocena to 3- :/ . Pozdro Radziu :D .

delsebastian

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 stycznia 2006, 20:13

Mozesz podac co to za muzyczka przy tym leci? A co do kompilacji to.. pomysl jest Bardzo Dobry.. trzeba tylko wykorzystac! Forza Alex

rad3k88

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 07 stycznia 2006, 22:50

Zrobilem nowa kompilacje o Serie A, z efektami, inna muzyka itd. mam nadzieje ze bedzie sie Wam podobac bardziej od starej :P
W ogole zapomnijcie o tamtej, wymażcie ja z pamięci oraz usuńcie z dysków (jezeli ktos zostawił :lol: ) :P :P
:twisted:

:puck: Serie A by Radeek (nowa) :smile: :smile: (prawy: "Zapisz element docelowy jako...") :smile: :dance: :smile:

Bardzo prosze o komentarze ;)
I mam nadzieje ze tamta Was tak bardzo nie zrazila i ściągniecie nową :prochno:

delsebastian pisze:Mozesz podac co to za muzyczka przy tym leci?
Nazwy nie znam :) odezwij sie do mnie na gg to Ci prześle mp3 :)

seba

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 00:06

Radeek pisze:
delsebastian pisze:Mozesz podac co to za muzyczka przy tym leci?
Nazwy nie znam :) odezwij sie do mnie na gg to Ci prześle mp3 :)
ten utwór to Alient Ant Farm - Smooth Criminal, jakby ktoś chciał to pisać na gg.

A co do kompilacji to spoko tylko słaba kopia niektórych zagrań, ale jak dla mnie to i tak OK 8)

JuventinoPS

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 09:00

...
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2009, 19:50 przez JuventinoPS, łącznie zmieniany 1 raz.

Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 13:07

Mnie się podoba, szczegółowych ocen będę wystawiał bo na pewno nie jestem dla nikogo autorytetem w dziedzinie kompilacji (w innych też raczej nie ;) ). Ale wrażenia jak najbardziej pozytywne. Widać że Serie A wcale nie jest brzydką ligą ;)
Przez chwile miałem wrażenie, że naprawde bedzie muzyka O.S.T.Ra. Dziwnie by to wyglądało. Akcje piłkarskie przy 1 na 100 ;)

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 13:25

Tym razem wielkie brawa dla ciebie Radeek :D . Tak jak mi pisałeś zdecydowanie się poprawiłeś. Kompilacje ogląda się z wielką przyjemnością, świetnie dobrane przejścia i efekty, wraz z bardzo dobrą muzyką nadają filmikowi dynamiki :wink: . Choć moim zdaniem gdybyś miał lepszą wersje piosenki z poprzedniej kompilacji to by bardziej pasowała. Jeszcze raz brawa za materiały: są naprawde wspaniałe! Niektóre zagrania to prawdziwe cudeńka. Szczególnie podoba mi się ten trick Del Piero z Livorno :dance: . Mógłbyś dać do niego oddzielnego linka, wrzucić go gdzieś?

Moja ocena to 5 :wink: . Tak 3maj! Pozdro :)

Paulo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 13:37

Teraz stary zrobiłeś z tego bajer nie do poznania, gratulacje za dobór materiałów. Widać która liga jest najlepsza na świecie :-D Szczególnie podoba mi się końcówka i ta "waleczność" w Serie A. Moja ocena to 5

del kasa

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 08 stycznia 2006, 14:05

Obejrzałem nową wersje kompilacji i muszę przyznać, że zdolny leń z Ciebie :wink:

P.S.
Spróbuj tylko jeszcze raz umieścic taką słabą kompilacje jak ta poprzednia :twisted:

ODPOWIEDZ