Kto wygra w tym sezonie LM.
- milanistka
- Milanistka
My się nie kłócimy tylko wymieniamy poglądy (milanistka się nie kłóci - milanistka tylko dobitnie wyraża poglądyJuveDamianO pisze:Ehh czy Milaniści i Interniści muszą się tu kłócić? Może założymy temat "Inter vs. Milan" i tam powiecie sobie co wam na sercu leży co?
Są ludzie i taborety. Jeśli brak argumnetu, to znaczy że nie z kim i o czym dyskutowaćklsmkr pisze:Staram sie nie rozpoczynac drazliwych tematow (przynajmniej na tym forum), co do tej pory chyba mi sie udawalo. W tym teamcie chyba zreszta tez, bo zaczelo sie od tego, ze jakis Milanista piszac, ze Inter nie wygra LM uzyl argumentu "bo nie". A ja jestem na tym forum miedzy innymi po to, aby takich stwierdzen bylo jak najmniej.
A w temacie: LM jak co roku będzie emocjonująca, ktoś będzie płakał ze smutku a ktoś ze szczęścia bo takie są prawa sportu - żeby jeden był szczęśliwy drugi musi być smutny. To w końcu gra. Kibic danej drużyny będzie na nią liczył to jasne jak słońce. A jeżeli chodzi o spekulacje na temat finału to jak zwykle wszytko w rękach i drużyn i przypadku...
Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
- nordahl
- Milanista
Wlasnie dlatego jestem pewny siebie. Nie zrozumiesz raczej dlaczego.. tutaj trzeba byc Milanista/Interista i pojac charakter tych derbow.rafal005 pisze:Dziwi Twoja pewność siebie, zwłaszcza po ostatnich derbach Mediolanu.nordahl pisze:Zapomnialem o Interze? Nie, wcale nie zapomnialem.. Oni niczego nie osiagna.. Jesli nawet dojda gdzies wysoko, to odpadna po derbach.
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- klsmkr
- Interista
A mnie wlasnie dziwi to przekonanie Milanistow o tym, ze pucharowe derby rzadza sie jakos strasznie innymi prawami od pozostalych meczy. Z tego co pamietam, awans w pierwszych Euroderbach zawdzieczacie fatalnej postawie naszej druzyny (i w duzej mierze przypadkowi), w drugich doskonalej dyspozycji Didy. Czy w zadnym stopniu nie martwi Was to, ze w nastepnej pucharowej konfrontacji moze zabraknac obydwu tych czynnikow?nordahl pisze:Wlasnie dlatego jestem pewny siebie. Nie zrozumiesz raczej dlaczego.. tutaj trzeba byc Milanista/Interista i pojac charakter tych derbow.
- milanistka
- Milanistka
Bo różnią i klimatem i nie tylko. Derby Mediolanu to coś więcej niż tylko zwykły mecz kolejnej kolejki Serie A. To mecz, który ma na celu udowodnic kto tak naprawwdę króluje w Milano. to pojedynek dwóch drużyn, ale nie tylko - to także pojedynek kibiców, którzy w razie zwyciętwa ukochanej drużyny bedę się dumnie "wozić" po mieścieklsmkr pisze:A mnie wlasnie dziwi to przekonanie Milanistow o tym, ze pucharowe derby rzadza sie jakos strasznie innymi prawami od pozostalych meczy.nordahl pisze:Wlasnie dlatego jestem pewny siebie. Nie zrozumiesz raczej dlaczego.. tutaj trzeba byc Milanista/Interista i pojac charakter tych derbow.

I co mam padać na kolana przed każdym symbolem Interu bo nam dobry i łaskawy Inter pozowlił wygrać Euroderby :rotfl: Zastanów się co ty w ogóle piszeszklsmkr pisze:Z tego co pamietam, awans w pierwszych Euroderbach zawdzieczacie fatalnej postawie naszej druzyny (i w duzej mierze przypadkowi), w drugich doskonalej dyspozycji Didy.

Nie martwiklsmkr pisze: Czy w zadnym stopniu nie martwi Was to, ze w nastepnej pucharowej konfrontacji moze zabraknac obydwu tych czynnikow?

No niestety a może i stety kończę moją dyskusję w tym temacie, gdyż nie zamierzam się zniżać dłużej do poziomu Interistów Twojego pokroju. Chciałes aby rozmawiano z Tobą na poważnie, ale jak sam udowadniasz nie da się. A na koniec taki mały cytatcik do którego zamierzam się dostosować "Nie dyskutuj z <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :!: Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem" - tak więc widzisz sansy na polemike już nie mamy
Milaniści - jesteśmy elitą, nie tłumem !
- rafal005
- Juventino
Podejrzewam, że Twojej pewności siebie Interista jednak nie zrozumie...nordahl pisze:Wlasnie dlatego jestem pewny siebie. Nie zrozumiesz raczej dlaczego.. tutaj trzeba byc Milanista/Interista i pojac charakter tych derbow.rafal005 pisze:Dziwi Twoja pewność siebie, zwłaszcza po ostatnich derbach Mediolanu.nordahl pisze:Zapomnialem o Interze? Nie, wcale nie zapomnialem.. Oni niczego nie osiagna.. Jesli nawet dojda gdzies wysoko, to odpadna po derbach.
Aż tak drastyczny to bym nie był. Po zwycięstwach w LM Porto i Liverpoolu oraz mistrzostwie Europy dla Grecji, nawet Glasgow Rangers nie lekceważę.bblackk pisze:Barcelona nie ma szans na LM, z jednego prostego powodu, mianowicie mają za szczupłą kadrę.
Są pewni siebie, dopóki mogą, czyli do meczu.klsmkr pisze:Czy w zadnym stopniu nie martwi Was to, ze w nastepnej pucharowej konfrontacji moze zabraknac obydwu tych czynnikow?
Nie, po prostu przyznać, że mieliście dużo szczęścia.milanistka pisze:I co mam padać na kolana przed każdym symbolem Interu bo nam dobry i łaskawy Inter pozowlił wygrać Euroderby
Więc pogódźcie się z tym, że na razie w Milano króluje Inter. Bo jakoś tego nie możecie zrozumieć.milanistka pisze:To mecz, który ma na celu udowodnic kto tak naprawwdę króluje w Milano
- Copiczenkowiczenko
- Juventino
Moim zdaniem LM moze wygrac Lyon lub Arsenal. Juve ma rowniez duze szanse i okreslam je na rowni z Barca i Chelsea. Arsenal juz chyba na straty spisal rogrywki Premiership i bedzie chcial zmobilizowac sie w LM, pozatym graja efektowny i techniczny futbol.
Lyon gra rowniez efektownie ale i bardzo efektywnie, ma swietnych zawodnikow takich jak Juninho, Malouda czy Carew. Maja dluga lawke rezerwoych o czym swiadczy ze taki talent francuskiej pilki jak Pedretti grzeje lawe. Pozatym jest to troche czarny kon tych rozgrywek.
Obydwie ekipy maja swietnych francuskich trenerow Gerard Houlliera i Arsena Wernera co rowniez ma duzy wplyw na wyniki tych druznyn.
Oczywiscie ja zyczyl bym sobie by to Juve wygralo Champions League ale faworytami moim zdaniem moga byc Arsenal i Lyon.
Lyon gra rowniez efektownie ale i bardzo efektywnie, ma swietnych zawodnikow takich jak Juninho, Malouda czy Carew. Maja dluga lawke rezerwoych o czym swiadczy ze taki talent francuskiej pilki jak Pedretti grzeje lawe. Pozatym jest to troche czarny kon tych rozgrywek.
Obydwie ekipy maja swietnych francuskich trenerow Gerard Houlliera i Arsena Wernera co rowniez ma duzy wplyw na wyniki tych druznyn.
Oczywiscie ja zyczyl bym sobie by to Juve wygralo Champions League ale faworytami moim zdaniem moga byc Arsenal i Lyon.
- BUŁA
- Juventino
Oczywiscie wierze w JUVE!!! Teraz czeka Werder a poźniej... Pokonamy wszytskich i trofemu bedzie nasze... Niestety najwiekszym przeciwnikiem bedzie Barcelona ale... TEŻ WYGRAMY!!! FORZA JUVE!!!
"Nasze barwy chwały, zawsze bedą ślnić.." FORZA JUVE!!!
- Damiano-pl
- Juventino
Damianinho 15 pisze:Nie wiem co we mnie wstąpilo, ale napisałem tamten post, który wszyscy cytują i wytykają w nim błędy i głupoty, w stanie ogólnej nietrzeźwości umyslowej itp, (za duzo Tyskie z Polska) wiec sam sie sobie dziwie, ze moglem napisac takie glupoty. Pokazalem jak sie nie powinno pisac i za to bardzo mi wstyd. Tłumaczę się, bo czuję się winny i wstyd mi jak diabli :oops: Nie chcę prostować tych głupot, które napisałem, bo wyręczyli mnie DjJuve i rafal005
Aha, to przez Tyskie...
Ehe :lol:
Heh, nie mam nic przeciwko żeby tą dyskusję nazwać waszą "wymianą poglądów", ale rzeczywiście przeradza się ona powoli w temat "Czy Inter zdolny jest wygrać LM, argumenty Za i Przeciw", chociaż nie ukrywam że robi się coraz ciekawiej i goręcej hehemilanistka pisze:My się nie kłócimy tylko wymieniamy poglądy (milanistka się nie kłóci - milanistka tylko dobitnie wyraża poglądyJuveDamianO pisze:Ehh czy Milaniści i Interniści muszą się tu kłócić? Może założymy temat "Inter vs. Milan" i tam powiecie sobie co wam na sercu leży co?)

Ehh po prostu kibice róznych drużyn, często znienawidzonych, bądć też po prostu nielubianych przez siebie lubią sobie dogryzać w ten sposób, mówiąc, że klub przeciwnika jest słabszy czy też gorszy? Nie denerwuj się tak na każde złe słowo o swoim klubie, bo ja( i wielu innych kibiców pewnie też) prawie codziennie słyszę od kumpli, którzy kibicują np. Barcelonie, że Juventus jest cienki i wypominają mi jakieś rażące błędy, albo mecze przez, które Juventus przegrał jakiś mecz..klsmkr pisze:No tak... ale ludzi, ktorych smiesza nawet dowcipy Karola Strasburgera w Familiadzie to moze nie liczmy...Cris pisze:A mnie to bawi![]()
![]()
.Nawet bardzo.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Mówi się że jeśli potrafisz śmiać się z samego siebie, to znaczy, że masz poczucie humoru.