Kto wygra w tym sezonie LM.
- Booker
- Juventino
Uwazam,ze lige mistrzow w tym sezonie zdobedzie Chelsea poniewaz graja ladna pilke dla oka,maja naprawde swietnych pilkarzy.A drugim takim kandydatem jest Barca.Oczywiscie chcialbym i wierze w to,ze Juventus zdobedzie ten puchar.
- Michael900
- Juventino
Booker jakiego ty jesteś fanem klubu??!!!
- przemajuve3f160
- Juventino
uważam że tego typu pytania są bez sensu...dlaczego? można typować niby pewniaków ale jak już nam pokazuje historia wcale się to nie sprawdza a przypadkiem jest choć by nawet Liverpool a jego przecież nikt nie dawał do grona faworytów. Dlatego myśle że tego typu pytanie zostawmy na poźniej moze wtedy jak już bedzie po fazie grupowej
ja oczywiście jestem za Juve ale wydaje mi sie że czarnym koniem tych rozgrywek może być Lyon! jak nie Juve to własnie Lyon... jeszcze wspomnicie moje słowa 8)

zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w cZołgI zbr0jnA...zn0wu zn0wu zn0wu wojnA w zBr0dniE zbr0jnA/ na Zawsze JUVE!!!
- Michael900
- Juventino
I oto chodzi, żeby JUVE miało 100%(ale chyba tak by nie było bo na forum są też fani innych klubów) bo JUVE musi wygrać Champions Leauge i ma na to ogramną szanse.Booker pisze: Oczywiscie,ze Juve ale jak bym dal w ankecie juve to by mialo 100%.
- Wojtom
- Juventino
Właśnie ! Bo jak będzie miało w ankiecie 100 % to na pewno wygra LM !MIKI_900 pisze:I oto chodzi, żeby JUVE miało 100%(ale chyba tak by nie było bo na forum są też fani innych klubów) bo JUVE musi wygrać Champions Leauge i ma na to ogramną szanse.Booker pisze: Oczywiscie,ze Juve ale jak bym dal w ankecie juve to by mialo 100%.
:rotfl:
Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- kosiorekk
- Juventino
To pytanie jest proste, wiec odpoeidz tez będzie prosta, a jest nią...Juventus Turyn 
Szkoda że nie ma Starej Damy w ankiecie, dlatego zaglosuje na Chelsea bo wydaje mi sie ze wlasnie z podopiecznymi Jose Mourinho bedziemy grac w finale

Szkoda że nie ma Starej Damy w ankiecie, dlatego zaglosuje na Chelsea bo wydaje mi sie ze wlasnie z podopiecznymi Jose Mourinho bedziemy grac w finale
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Nie możesz zagłosowac na Juve i to jest dla Ciebie koniec świata... Idziesz szukać gałęzi... Życie nie ma sensu...Eric-1991 pisze:Brakuje Juve dla mnie ten zespół wygra wszystko ale nie moge na niego zagłosowacdodaj Juventus i inny klub :?
A nie można po prostu wypowiedzieć się kto oprócz Juve ma sznase zdobyć w tym roku LM?
Wg mnie Chelsea, ale Ameryki tym stwierdzeniem nie odkryłem. Faworyci są co roku Ci sami tak naprawde. Milan może gdzieś zajść, w końcu mają "jakich takich" zawodników

- Michael900
- Juventino
Prawdziwy kibic JUVE powinien myśleć o jednym: JUVE wygra Champions Leauge, musi wygrać!!!ForzaJuve_Adam pisze: A nie można po prostu wypowiedzieć się kto oprócz Juve ma sznase zdobyć w tym roku LM?
- T-Bar
- Juventino
Faworytem jest Chelsea to jest taran nie ma w tej chwili drużyny w europie która mogła by powalczyć z chelsea ale przez cały sezon nie utrzymają takiej formy przynajmniej mam taką nadzieje
A co do Juve mam nadzieje że sprawi niespodzianke i wygra LM dlaczego niespodzianke??? Bo tak naprawde nikt oprócz nas fanów Starej Damy nie uwarza że Juve wygra i ja też tak uwarzam ale chciałbym sie bardzo mylić. Dla mnie sukcesem był by półinał(patrząc realnie). Chyba że odrazu po wyjściu z grupy byśmy sie spotkali np. z barcą, chelsea czy nawet man u i jak byśmy przeszli dalej to wtedy by szanse wzrosły po by potem było już łatwiej grać z takim Lyonem myśląć że stać nas ich pokonać. Takie jest moje zdanie
pozdrawiam

pozdrawiam
- ForzaJuve_Adam
- Juventino
Tak, być zaślepionym, nie umieć trzeźwo myśleć etc.MIKI_900 pisze:Prawdziwy kibic JUVE powinien myśleć o jednym: JUVE wygra Champions Leauge, musi wygrać!!!ForzaJuve_Adam pisze: A nie można po prostu wypowiedzieć się kto oprócz Juve ma sznase zdobyć w tym roku LM?
Nie napisałem, że Juve nie zdobędzie LM. Mam wielką nadzieję, że w końcu nam się uda. Ale oprócz Juve jest jeszcze kilka zespołów, które mają szanse na zdobycie tego trofeum. A ten temat w moim mniemaniu służy podzieleniem się opinii na temat tych właśnie zespołów, które bądź co bądź będą rywalami naszego Juventusu.

- Mateo
- Juventino
Oczywiście odpowiedzieć na takie pytanie się nie da
. Jak każdym prawdziwy fan Juventusu, a takich tutaj na forum nie brakuje, bardzo chce, licze, wierze i 3mam kciuki za to, żeby Juve zdobyło to najcenniejsze klubowe trofeum. I z całą pewnością Juventus jest jednym z głównych faworytów tych rozgrywek. Jednak mecz z Bayernem pokazał, że w Europie jest mnóstwo drużyn prezentujących równie wysoki poziom i równie znakomitą grę. Za głównych faworytów oprócz Juve uważam Chelsea, Bayern i Milan. Chyba nie musze uzasadniać czemu. Jeżeli Ronaldinho będzie błyszczał jest jeszcze Barca, ale myśle, że słaba obrona i dyscyplina taktyczna nie pozwolą im na wygranie. Myśle, że znowu Liverpool świetnie będzie prowadzony przez Beniteza. Bardzo obawiam się też Olympique Lyon. Napewno jak co roku nie zabraknie jakiegoś czarnego konia, który dużo namiesza i wyeliminuje jakiegoś faworyta.