DZIEWCZYNY I FOOTBALL

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Czy chciałbyś żeby Twoja dziewczyna interesowała się piłką nożną?

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
blacha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 13:34

no a poza tym patrząc na dziewczyny które wypowiadają sie na zaproponowany przeze mnie temat mozna chyba śmiało powiedzieć że jednak SĄ NA TYM ŚWIECIE DZIEWCZYNY< KTÓRE NAPRAWDĘ INTERESUJĄ SIĘ PIŁKĄ a nie tylko przystojnym piłkarzem, no bo jakby było inaczej to raczej nie byłyby tu zalogowane :prochno:

JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!
Obrazek
MerRy_Juve_Fanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 13:59

No :D Oczywiście !! :D Wreszcie ktoś to zauważył ;) Dzięki za pozdro, ja też pozdrawiam wszystkich Juve-fanów i FANKI!!!:) Ahh i zapomniałam pochwalić temat :) Naprawdę jest dobry! Wqrza mnie to, że większość dziewczyn uważa ten sport za nudny i własnie, że tylko się tym interesuję, żeby się upodobac chlopakom :|

"Empty Your mind...Be formless, shapeless...Like water!
If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
"Be water, my friend" :-)
paku

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 14:43

Chciałem jeszcze dodać ze najlepszym przykładem iż dziewczyna moze interesowac sie piłką nożna jest nasza Medi :) Która zna sie na piłce lepiej niż nie jeden z nas ;] i trzeba do przyznac. Pozdrawiam nasze Fanki :)

Duff

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 15:15

blacha pisze:SĄ NA TYM ŚWIECIE DZIEWCZYNY< KTÓRE NAPRAWDĘ INTERESUJĄ SIĘ PIŁKĄ
Blacha no chyba nie trzeba było tego pisać bo napewno nie jeden z nas w życiu spotkał kobietę - kibic :)
(POZDRO DLA TYCH DZIEWCZĄT) no i dla was Blacha, Milanistkam, Merry :) Czekam na więcej ciekawych tematów :D Jeszcz raz pozdro :D

ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 15:55

Moja baaardzo bliska osoba (tzn najlepsza przyjaciolka, wrecz moja przyszywana siostra;p) jest wieeelkim kibicem ManU i Portugalii (no i Lecha oczywiscie tez). No chyba wiemy co laczy te 2 zespoly. A raczej KTO je laczy;p I tak bylo jeszcze poltora roku temu, czyli po EURO. Wielki szal, wszedzie widziala Cristiano i w ogole. Ale od tego czasu sporo sie zmienilo w jej pogladzie co do pilki noznej. Teraz sie wrecz wkur.. jak ktos mowi ze oglada mecze bo chce sobie popatrzyc na ladne klaty i ladne pyszczki. Ale musze sie pochwalic ze duzo w tym mojej zaslugi :D Ja teraz jestem w szoku, jak ona sie wkrecila w ta pilke. Jak leci mecz ManU w telewizji to zrobi wszystko zeby go obejrzec. Pamietam jak sie mnie pytala, kiedy jest spalony, co to jest prostopadla pilka. Albo np czemu Mutu odszedl z Chelsea i czemu rok w pilke nie gral, albo o co chodzi z ta miloscia Fiorentiny do Batistuty. Naprawde jestem z niej baaardzo dumny :D Nawet wyslala list do ManU i dostala wuchte pamiatek, i na drugi dzien kazdemu chwalila sie w szkole co dostala :D

Osobny akapit musze poswiecic na jej chodzenie na mecze Lecha. Dla mnie to jest jakis paradoks bo chodzi ona do 6LO czyli do jednego z najlepszych w Poznaniu, a na pewno jedno z dwoch najlepszych humanistycznych. A jak idzie to na mecz, to najbardziej lubi isc do kotla (chyba kazdy wie co to), do tych dresikow, zeby sie wykrzyczec, zeby poprzezywac sedziego od chu** jak zle odgwizdze spalonego (a najlepsze jest to, ze ona sama wie kiedy jest ten spalony, a nie ze po prostu caly stadion krzyczy, 'ty chu**';D) A morde drze tak, ze ja nie wiem jak ona jeszcze moze mowic. Aha i tez nie pozwoli opuscic zadnego meczu Kolejorza :D

A do Juve ma taki stosunek - ona chodzi na prywatne lekcje wloskiego i jak sie ja kiedys nauczycielka zapytala jakie miasto by najbardziej chciala odwiedzic we Wloszech. A ona ze do Turynu. A pani, ze dlaczego. A ona, bo Juventus tam gra. A pani wielkie zdziwienie :D
Nawet nie wiecie jaki bylem z niej dumny, gdy mi to opowiedziala :D
Chyba rzadko sa takie laski jak ona;p (sie ma tego farta co do przyjaciolki najlepszej;p)

Luiza

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 16:24

Hmmm jaki ładny temacik...coś z serii moich ulubionych :D

Nie chciałabym sie za bardzo wtrącać ale...bardzo podobny temat juz jest.
Mozna tam sobie duzo poczytac :wink:

http://www.juvepoland.com/forum/viewtop ... highlight=

p.s. witam serrdeczniutko nowe forumowiczki :happy: :happy:

Życie to surfing wiec nie boj sie fal.......wstawaj!
juvepiotr18(stare)

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 16:30

witam wszystkich
Od miesiaca mam nowa dziewczyne i jush kobieta robi postepy
narazie zna mniej wiecej historie Juve teraz jest w trakcie rozpoznawania pilkarzy...:)
a Po Sylwestrze o godz 12 w poludnie zabieram ja na stadion Cracovii
na Trening Noworoczny Bo nigdy nikt jej nie wziol a ze jestem takze kibicem Pasów wiec idziemy razem
I Powiem Wam Ze Nie Zmuszam Jej do TegoSama sie zajawila

a Jej Mama Oglada caly czas canal+ Sport
Kibicuje wisle i lubie lige angielska i zna sie na pilce

Pozdrawiam Wszystkich i zycze udanego sylwestra :)

MerRy_Juve_Fanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 17:25

juvepiotr18 ;) to gratuluje i powodzenia w dalszych naukach :D:D:D Ja w obrebie labed nie znam zadnych fanow Juve, ale z niektorymi(mimo, ze kibicuja innym klubom) da sie pogadac i to naprawde na poziomie!!! Hah... tylko co poniektore dziewczyny uwazajace, ze interesuje sie tym tylko z powodu chlopakow, bardzo sie denerwuja jak z nimi gadam... jak najeta jakby nie bylo... oni zreszta tez. bo przeciez pilka to niewyczerpany temat ;D oooj a jakbym jeszcze miala chlopaka interesujacego sie pilka... tymbardziej Juve.... ;D >>Marzenia ;(<<

If You put water into a cup, it becomes a cup, then You put water into a teapot it becomes a teapot!
białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 18:06

ketchupinho pisze:A jak idzie to na mecz, to najbardziej lubi isc do kotla (chyba kazdy wie co to), do tych dresikow, zeby sie wykrzyczec, zeby poprzezywac sedziego od chu** jak zle odgwizdze spalonego (a najlepsze jest to, ze ona sama wie kiedy jest ten spalony, a nie ze po prostu caly stadion krzyczy, 'ty chu**';D) A morde drze tak, ze ja nie wiem jak ona jeszcze moze mowic.
nie ma co. nich żyją takie dziewczyny-kibicki :doh: takie zachowanie świadczy tylko i wyłącznie o kulturze tej dziewczyny. a raczej o jej braku...
ketchupinho pisze:Chyba rzadko sa takie laski jak ona
no faktycznie. niezbyt często się takie dziewczyny zdarzają...

ulin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 19:04

Hmm to w ogole istnieje takie zjawisko jak kobieta interesujaca się pilka?? 8) Bardzo ciekawe, jeśli chodzi o mnie to jestem obojętny. Z jednej strony fajnie bo możesz sobie pogadac z panna tak jak z kolegami o footballu, a z drugiej to troche lipa jak panna będzie wiedziala wiecej od Ciebie na ten temat . Ale jak już pisalem wczesnej jestem obojętny, ale i tak nic nie zastapi rozmow przy piwie z kumplami :smile:

Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
blacha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 20:24

Luiza pisze:Nie chciałabym sie za bardzo wtrącać ale...bardzo podobny temat juz jest.
Mozna tam sobie duzo poczytac
przepraszam Cię Luizo, widać niezbyt uważnie przejrzałam listę podobnych tematów. Mam nadzieje,ze mi to wybaczysz :wink:

JUVE FORZA!!!
SAREMO VINCITORI PER SEMPRE!!!
Obrazek
Adi666666

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 21:17

Ja jestem jak najbardziej za tym żeby dziewczyny interesowały się piłka nożna, sam bardzo chętnie poznałbym jakąś 8) ,niestety umnie w szkole dziewczyny raczej się nie interesują piłka nozna można znaleść jakieś jednostki ale tylko na zasadzie znalezienia tematu z jakimś gościem i przypodobania mu się, pozerstwa, szpanu ... niestety taka jest prawda przynajmniej jesli chodzi o moje środowisko, natomiast w domu mama śmieje się z moich zainteresowań i gdy wpada do pokoju a ja mam otwarte Jp to zawsze mowi " Do nauki mature masz a nie Juventus" (tato powtarza to samo tylko zamienia "Juventus" na> glupoty) :evil: a siostra kiedys nawet lubiala ogladac mecze ale to jeszcze bylo za czasow gdy Widzew Łódź wymiatał w pucharach , czasami ogladnie rep to wszystko.

P.S Marzenie to poznać jakas Juventinhie :D

Pozdro :)

Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
MerRy_Juve_Fanka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 22:06

Adi666666 pisze:P.S Marzenie to poznać jakas Juventinhie
Myślę, że tu jest ich dość sporo, więc Twoje marzenie się może szybko spełnić ;]

ketchupinho

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 26 grudnia 2005, 23:09

białas pisze:
ketchupinho pisze:A jak idzie to na mecz, to najbardziej lubi isc do kotla (chyba kazdy wie co to), do tych dresikow, zeby sie wykrzyczec, zeby poprzezywac sedziego od chu** jak zle odgwizdze spalonego (a najlepsze jest to, ze ona sama wie kiedy jest ten spalony, a nie ze po prostu caly stadion krzyczy, 'ty chu**';D) A morde drze tak, ze ja nie wiem jak ona jeszcze moze mowic.
nie ma co. nich żyją takie dziewczyny-kibicki :doh: takie zachowanie świadczy tylko i wyłącznie o kulturze tej dziewczyny. a raczej o jej braku...
ketchupinho pisze:Chyba rzadko sa takie laski jak ona
no faktycznie. niezbyt często się takie dziewczyny zdarzają...
A wiesz czemu powiedizalem ze to jest paradoks? Bo ona w szkole to jest jednym z najlepszych uczniow, do 'paderka' nie musiala nawet sie dostac dzieki swiadectwu, bo byla laureatka olimpiady polonistycznej. Chwalona zawsze i wszedzie gdzie tylko sie pojawi. A na meczu to zmienia sie w diabla. Zreszta nie tylko ona. Znam kilka dziewczyn z tych najlepszych poznanskich szkol, ktore radza sobie znakomicie w tych szkolach, ktore chodza na mecze i piosenki np o Legii spiewaja z wiekszym zaangazowaniem niz nie jeden przedstawiciel 'inteligencji stadionowej' :wink: I to jest wlasnie dla mnie ten caly paradoks. Bo uwierz mi, ze te dziewczyny przescigaja wiedza i inteligencja i zachowaniem naprawde wiele osob. A to ze sobie krzykna na sedziego razem z calym stadionem ze jest ch.. to wg mnie nic o tej osobie nie znaczy.

Bierii

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 27 grudnia 2005, 01:12

Bierii pisze:
Bierii pisze: doswiadczylem tego na wlasnej skorze tak jak i moi koledzy
To skorzystaj z telefonu zaufania albo psychologa, bo nie najlepiej sobie radzisz z tym czego przykładem jest wypowiedz o wierności kobiet
:? To, że sie raz przejechałeś nie znaczy, iż tak będzie zawsze. No ale cóż najlepiej z siebie zrobić ofiare i stwierdzić, że wszystko dokoła jest złe :|

A swoją drogą ciekawe skąd wziąłeś tą panienke. Pewnie typowa dziewczyna z dyskoteki :smile: a nie daj Bóg z autostrady :smile: Jeśli tak to nie ma się co dziwić :wink: Jeśli nie tak to poprostu źle trafiłeś... A może nie potrafiłeś zaspokoić jej potrzeb :lol: :?:
Oj czlowieczku czlowieczku z tego co widze masz dopiero 17 latek i chyba malo wiesz o zyciu ja zreszta jeszcze tez :/
ta panienke poznalem pod koszem i bylem z nia 5 lat wiec nie wiesz nie gadaj ;/ bo pierdzielisz glupoty ;/ ;/ ;/ co do potrzeb no nie wiem moze masz racje ......... a moze sie mylisz .... w sumie ja z nia zerwalem ale nie zdradzila mnie w sposob fizyczny z innym tylko spotykala sie z nim za moimi plecami ;/ Ciekawe czy ty jestes taki wypas :D
Bierii pisze: ...i napewno nie jedenz was :D
wojti-s pisze: Nie wszyscy biorą się za łatwe panienki :wink:
Nawet nie poznasz ktora jest latwa ktora nie

Bierii pisze: Kobiety ...... sa bardzo wredne !
wojti-s pisze:Ależ Ty masz bagaż doświadczeń :rotfl:

Bierii pisze: Widocznie sprawia Ci przyjemnosc to co masz w opisie ;/
wojti-s pisze:aaaahhh i ta wrodzona wszechwiedza :rotfl:

no tutaj twoj maly rozumek nie podzialal ;/ zartowalem tylk osobie i chodzilo mi o opis milanistki :P tylko to ....... no ale mnie nie zrozumiales co do kibicowania ,,,,,,,,,

Niektore dziewczyny sie nadaja niektore nie to tak jak z facetami mam kolege ktory kibicuje juve tylko jak wygrywaja ......
Ostatnio zmieniony 27 grudnia 2005, 01:28 przez Bierii, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ