Serie A: (17) JUVENTUS 2-0 Siena

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Mrówa

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 11:32

DjJuve pisze:
Michał`fcj pisze: :rotfl: NIE potrafi współpracować z Alexem? :rotfl:
przypomnij sobie poprzedni sezon...jak to współpraca im się nie układała... :wink:
Jak w tym sezonie układała się współpraca tym panom?
O to trzeba by spytać pana Capello,który może podczas gierek wewnętrznych czy coś takiego daje im pograć w jednej druzynie.
W czasie meczów o stawke to raczej duzo ze sobą nie pograli,ale nie zauważyłem braku współpracy między tymi zawodnikami...

Obrazek
Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 11:41

DjJuve pisze:
Michał`fcj pisze: :rotfl: NIE potrafi współpracować z Alexem? :rotfl:
przypomnij sobie poprzedni sezon...jak to współpraca im się nie układała... :wink:
Jak w tym sezonie układała się współpraca tym panom?
Wybacz, ale jeden mecz z Burggią to za mało, by oceniać współprace tych zawodników.
Rozumiem głosy niezadowolenia wobec Szweda i chęć posadzenia go na ławce.

Ibra jest naszym podstawowym zawodnik, a DP rezerwowym i tak zostanie.
Wiesz uwielbiam Del Piero jak piłkarza, ale kiedy jesienią w zeszłym sezonie grał tak jak teraz Zlatan, to zrozumiałem, ze jego miesjce jest na ławce. Natomiast teraz jestem pewien, że miejsce w wyjściowym składzie napewno nie należy sie Ibrahimovicowi. Widze jednak, że dla Ciebie nie wazne jakby zagrał Zlatan i tak bedzie on podstawowym zawodnikiem. A przypomne tylko, że to nie pierwszy tak słaby mecz Ibrahimovica, więc mogę śmiało stwierdzić, ze jesteś w niego ślepo zapatrzony, zresztą jak nie jeden użytkownik tego forum, no i tak jak Capello :]

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 12:18

ForzaDelPiero pisze:
Wiesz uwielbiam Del Piero jak piłkarza, ale kiedy jesienią w zeszłym sezonie grał tak jak teraz Zlatan, to zrozumiałem, ze jego miesjce jest na ławce. Natomiast teraz jestem pewien, że miejsce w wyjściowym składzie napewno nie należy sie Ibrahimovicowi. Widze jednak, że dla Ciebie nie wazne jakby zagrał Zlatan i tak bedzie on podstawowym zawodnikiem. A przypomne tylko, że to nie pierwszy tak słaby mecz Ibrahimovica, więc mogę śmiało stwierdzić, ze jesteś w niego ślepo zapatrzony, zresztą jak nie jeden użytkownik tego forum, no i tak jak Capello :]
odezwał się ten, który nie jest ślepo zapatrzony w DP... pff :|

Paolo_Rossi_1982

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 13:25

Suma zdobytych goli przez duet Gilardino-Sheva: 19
Gilardino: 10
Sheva: 9

Suma zdobytych goli przez duet Zlatan-Trezeguet: 18
Zlatan: 3
Trez: 15
----
Del Piero: 5

Ciekaw jestem co będzie z nami, gdy Trezeguet złapie kontuzję lub przestój w strzelaniu bramek. Kto będzie te gole zdobywał? Zlatan? :lol: Może by tak przekwalifikować Zlatana na pomocnika? 8) Bramek nie strzela, głównie asystuje, podaje, drybluje ... :o :o

Ibrahimovic zawiódł w ostatnich dwóch spotkaniach, to nie ulega wątpliwości. Dlaczego z boiska zdejmowany jest na ogół Trezeguet, a nie Ibrahimovic? - zapytajcie Capello albo Paulo - obaj powinni wiedzieć troche więcej od nas, w końcu są bliżej drużyny niż my ;P.
David nie potrafi współpracować z Alexem? Czas Del Piero przeminął? - :lol:

Nie mam zamiaru brać udział w tym śmiesznym sporze prowadzonym przy każdej okazji, gdzie najwięcej do powiedzenia mają ludzie oglądający Juventus w pomeczowych skrótach.
Póki trenerem jest Capello nie zanosi się na zmianę sytuacji. Jedynym powodem dla którego miałby wystawiać DP w pierwszym składzie jest kontuzja jednego z naszych podstawowych napastników i na to już nie poradzicie nic.
Możemy tylko cieszyć się, że chyba jako jedyny obok Chelsea, klub na świecie Juventus posiada w swoim składzie i na ławce tyle gwiazd . No bo znajdzcie mi zespół w którym w podstawowej jedenastce nie mieszczą się tacy piłkarze jak Del Piero, Mutu, Kovac czy Zalayeta. Nie wiadomo jaki będzie los Zebiny, którego świetnie zastępuje Chiellini.

Corcky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 15:55

UlTrAs pisze:
ForzaDelPiero pisze:
odezwał się ten, który nie jest ślepo zapatrzony w DP... pff :|
Szkoda, że za takiego mnie uważasz bo mylisz się. Gdy Alex gra źle oraz jest gorszy od wyjsciowych napstników potrafie sie do tego przyznać i zrozumieć to, iż siedzi na ławce. No ale Twoja sprawa

Obrazek
Alessandro Del Piero ole!
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 15:59

Pewne zwycięstwo na koniec tego roku i w dobrych nastrojach spędzimy tę przerwe świąteczno-noworoczną. Napewno nasi piłkarze rozegrali wspaniałe mecze od września do grudnia i byli już bardzo zmęczeni. Miejmy nadzieje, że wszyscy nabiorą sił i świeżości i będą wciąż grali równie wspaniale jak dotychczas.

Fajnie, że ten rok zakończyliśmy zwycięstwem. Oczywiście można było się spodziewać, że ustrzeli coś Treze. Miałem jednak nadzieje, że Capello da szanse Del Piero od pierwszych minut i Alex jeszcze w tym roku pobije (już bezdyskusyjnie) rekord Bonipertiego. No cóż będziemy musieli poczekać do stycznia. Alex nie zrobił sobie i nam prezentu na gwiazdke. Szkoda, że Capello nie dał mu szansy, bo Del Piero ma chyba patent jak strzelać bramki Sienie :D . Sezon 03/04 ostatni hattrick Alexa właśnie ze Sieną, w poprzednim sezonie strzelił po 2 bramki w dwóch meczach z tym zespołem. Teraz jednak nie dostał szansy pograć dłużej.

Z fantastycznym dorobkiem kończymy rok 2005. Wyszliśmy z 1 miejsca w grupie w Lidze Mistrzów, jesteśmy absolutnym liderem Serie A z 8 punktami przewagi nad Interem. Oby równie pięknie było w I połówce 2006 roku.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 16:34

Mateusszek pisze:Miałem jednak nadzieje, że Capello da szanse Del Piero od pierwszych minut i Alex jeszcze w tym roku pobije (już bezdyskusyjnie) rekord Bonipertiego.
Już dawno to zrobił.
Mateusszek pisze:Szkoda, że Capello nie dał mu szansy, bo Del Piero ma chyba patent jak strzelać bramki Sienie :D . Sezon 03/04 ostatni hattrick Alexa właśnie ze Sieną, w poprzednim sezonie strzelił po 2 bramki w dwóch meczach z tym zespołem. Teraz jednak nie dostał szansy pograć dłużej.
Zagrał 31 minut i zdążył schrzanić dwie 100% sytuacje :P

Obrazek
Mateo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 16:44

Już dawno to zrobił.
Ja też myśle, że już to zrobił strzelając 180 bramke. Jednak można się spierać czy zaliczać czy nie zaliczać tych bramek z Coppa Latina Bonipertiego. Nawet w tym filmiku ze Sky Sport mamy zestawienie z nimi. Licząc te bramki mamy remis 182-182. Więc gdy Del Piero strzeli tę 183 to już bezdyskusyjnie będzie rekordzistą, również dla tych, którzy uznają gole z Coppa Latina.
To właśnie miałem na myśli pisząc ''bezdyskusyjnie''.
Zagrał 31 minut i zdążył schrzanić dwie 100% sytuacje :P
Nom tu przyznaje ci racje, czytając posty innych userów, wielu tych którzy widzieli mecz czy skrót mówią, że zawalił dwie akcje sam na sam. Ciężki mi ocenić bo nawet skrótu nie widziałem i wciąż czekam na jakiegoś linka do niego :evil: .

Papa Roach 17

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 grudnia 2005, 17:52

To był prosty mecz, który mógł się zakończyć wyższym zwycięstwem. Do pełnego zadowolenia fanów Juve brakowało bramki Alessandro Del Piero.
No, ale cóż może w meczu z Palermo po świętach dostaniemy w końcu tę wisienke na torcie.
:P

_Jah

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 grudnia 2005, 13:15

Zlatan Ibrahimović jest lepszym zawodnikiem od Alessandro Del Piero. Nasz trener, Don, jasno określił role poszczególnych zawodników, czyli ustawił Zlatana w pierwszej druzynie, a symbolowi Alexowi przydzielił rolę dublera wchodzącego z ławki. Niestety, publiczność w Polsce jest tak tępa, że po niemal półrocznej rywalizacji wciąż nie potrafi tego zrozumieć.

Wielkie romanse, żadnych pocałunków, w ogóle niczego. Bardzo czyste! A jednak wielkie. Uczucia, niewypowiedziane uczucia są niezapomniane... La Vecchia Signora, czyli Stara Dama!
patryk20-1995

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 05:37

Jest inaczej to wlasnie Del Piero jest najwiekszym graczem i gwiazda tego klubu.Bez niego ten klub byłby niczym.Ibrahimovic jest tylko takim jakby zastepcom Del Piero , kiedy on nie moze grac w meczu.Ale Ibrahimovic tez jest niezły ale nie doruwnuje Del Piero'wi :) Sam przyznaj. :-D

2 post
Publicznosc ma racje ze nie moze tego zrozumie ja tez tego nie moge pojac dlaczego trener wystawil Zlatana a nie Del Piero . To była bardzo niemądra decyzja.Jak niedługo trener nie zmieni tej decyzji to z juventusem moze byc zle. Ale mam nadzieje ze az do takiej katastrofy nie dojdzie. :(

Przed chwilą usuwalem Twój zdublowany temat, żeby Ci nie dać kartki, ale widać, że chcesz tylko ponabijać posty i na siłę zabłysnąć. Dostajesz ostrzeżenie, za 2 posty pod rząd i kaleczenie Polszczyzny. Zapraszam do regulaminu bo długo tu miejsca nie zagrzejesz. Dragon

Ultras

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 09:57

patryk20-1995 pisze:Jest inaczej to wlasnie Del Piero jest najwiekszym graczem i gwiazda tego klubu.Bez niego ten klub byłby niczym.Ibrahimovic jest tylko takim jakby zastepcom Del Piero , kiedy on nie moze grac w meczu.Ale Ibrahimovic tez jest niezły ale nie doruwnuje Del Piero'wi :) Sam przyznaj. :-D
nie moge czytać takich postów. Na jakim ty świecie człowieku żyjesz ? przestań śnić i pogódź się z tym, że DP jest rezerwowym. A te twoje teksty o tym, że Ibra jest zastepcom DP czy też, że ten klub byłby bez niego niczym to już kompletna fantazja. Kolejny przykład tego, że wielcy fanatycy DP sami siebie okłamują.

ps. Del Piero'wi :lol: :lol: :lol:

białas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 grudnia 2005, 10:01

UlTrAs pisze:
patryk20-1995 pisze:Jest inaczej to wlasnie Del Piero jest najwiekszym graczem i gwiazda tego klubu.Bez niego ten klub byłby niczym.Ibrahimovic jest tylko takim jakby zastepcom Del Piero , kiedy on nie moze grac w meczu.Ale Ibrahimovic tez jest niezły ale nie doruwnuje Del Piero'wi :) Sam przyznaj. :-D
nie moge czytać takich postów. Na jakim ty świecie człowieku żyjesz ? przestań śnić i pogódź się z tym, że DP jest rezerwowym. A te twoje teksty o tym, że Ibra jest zastepcom DP czy też, że ten klub byłby bez niego niczym to już kompletna fantazja. Kolejny przykład tego, że wielcy fanatycy DP sami siebie okłamują.

ps. Del Piero'wi :lol: :lol: :lol:
a czego się spodziewałeś po wypowiedzi 10-latka :?: bo wątpię, żeby "1995" nie oznaczało jego roku urodzenia :prochno: ale przyznaj, że Ibrahimović jest zastępcom DP :prochno: :rotfl:

Zablokowany