Serie A: (17) JUVENTUS 2-0 Siena
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A więc wszystko poszlo zgodnie z planem. Mamy mistrza jesieni i spokojnie udajemy sie na świąteczną przerwę. Cieszy gol Cannavaro i kolejna bramka genialnego Treze! 3 pkt. zostaja w Turynie, tym samym cały czas podtrzymujemy passę smaych wygranych na Delle Alpi w tym sezonie :!:
Martwić może zwyżkowa forma naszych rywali z Mediolanu. To między nami i mediolańczykami rozegra się walka o mistrza. Łapią wiatr w żagle, wygrywaja pewnie róznicą 3-4 goli. Narazie przewaga jest spora, więc do końca musimy kontrolować sytuację i grac caly czas swoje, a nic nam nie przeszkodzi :twisted:
Grazie JUVE!! Dziękujemy za spokojne święta :-D
P.S poszukiawany: rafal005 :twisted:
Martwić może zwyżkowa forma naszych rywali z Mediolanu. To między nami i mediolańczykami rozegra się walka o mistrza. Łapią wiatr w żagle, wygrywaja pewnie róznicą 3-4 goli. Narazie przewaga jest spora, więc do końca musimy kontrolować sytuację i grac caly czas swoje, a nic nam nie przeszkodzi :twisted:
Grazie JUVE!! Dziękujemy za spokojne święta :-D
P.S poszukiawany: rafal005 :twisted:
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2005, 10:32 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

- del kasa
- Juventino
"Juventus pewnie pokonał Sienę na własnym terenie i - podobnie jak w zeszłym sezonie - wkroczy w Nowy Rok jako lider Serie A."
Jak to dumnie brzmi, nic dodać nic ująć
Mam nadzieje, że na podobnym miejscu zakończymy w tym sezonie rozgrywki Seria A.

Poprawione, mala literówka się wkradła 8)
Jak to dumnie brzmi, nic dodać nic ująć

Chyba rafal005Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
P.S poszukiawany: fafal005 :twisted:
Poprawione, mala literówka się wkradła 8)
- Ultras
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
właśnie ! teraz kiedy wiem, ze Juve nadal ma sporą przewage nad największymi rywalami spokojnie moge zasiąsc do wigilijnego stołuTi_Amo_Juventus_Dragon pisze:Grazie JUVE!! Dziękujemy za spokojne święta :-D

Juventus od pewnego czasu po nowym roku zawsze ma zniżke formy. Mam nadzieje, ze Capello wyciągnął z tego wnioski i, ze początek 2006 roku równiez będzie nalezał do nas. Jesli zaś chodzi o przeciwników z Mediolanu to ja się tam ich zwyżką formy nie obawiam. Bianconeri nie mogą oglądać się za siebie. Powinni robić swoje- zdobywać punkty i nie liczyć na słabsze występy Milanu czy też Interu.
Grazie Juve :!:

Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2005, 22:48 przez Ultras, łącznie zmieniany 1 raz.
- steru
- Qualità Juventino
Rafał to już chyba woli siedzieć na TeamSpeaku niż bawić się w zakładanie kolejnych tematów przedmeczowych
Niestety Neostradka mi od dziś spowolniła więc przyznaję bez bicia że meczu nie widziałem.No ale chciałem podzielić się z innymi ludźmi radością która mnie wypełnia po kolejnym zwycięstwie w sezonie.
Przed meczem miałem delikatne obawy związane z remisem w Rzymie.Obawiałem się kolejnego remisu :oops: Może to i lepiej że nie było wcześniej tego tematu bo bym jeszcze coś wykrakał
.Zwycięstwo 2-0 to bezpieczny wynik tak jak i 4-1 Interu czy 3-0 Milanu więc nawet mi się nie widzi przejmować się wyższymi rozmiarami zwycięstwa Interu czy Milanu.
W nowy rok wchodzimy pełni radości ze wspaniałej drużyny, wspaniałego trenera i cudownej rundy w której straciliśmy tylko 5 punktów i chyba wszyscy wierzymy że już ani jednego punktu więcej nie stracimy.
Niestety Neostradka mi od dziś spowolniła więc przyznaję bez bicia że meczu nie widziałem.No ale chciałem podzielić się z innymi ludźmi radością która mnie wypełnia po kolejnym zwycięstwie w sezonie.
Przed meczem miałem delikatne obawy związane z remisem w Rzymie.Obawiałem się kolejnego remisu :oops: Może to i lepiej że nie było wcześniej tego tematu bo bym jeszcze coś wykrakał
W nowy rok wchodzimy pełni radości ze wspaniałej drużyny, wspaniałego trenera i cudownej rundy w której straciliśmy tylko 5 punktów i chyba wszyscy wierzymy że już ani jednego punktu więcej nie stracimy.
- Apollo_83
- Juventino
Podobnie jak w zeszłym roku zostajemy "rycerzami jesieni"
Brawo dla Treze za kolejną bramke, również gol Canavaro cieszy. Sam mecz nudny, momentami zasypiałem ale liczy się pierwsze miejsce z dość dużą przewagą punktwą nad 2 i 3 miejscem
Teraz czekam jak rundę wiosenną zakończymy na pierwszym miejscu. A w Sylwestra to koniecznie trzeba wypić za Juve i za radość jaką nam przyspożyli 

- kamyk
- Juventino
no i kolejne zwyciestwo
mamy mistrza jesieni na dwie kolejki przed koncem
zapowiadaja sie fajne swieta
czy moze byc lepiej
pozdro
p.s
z tego miejsca zycze wszystkim fanom juve zdrowych i wesolych swiat iszczesliwego nowego roku miejmy nadzieje obfitujacego w zwyciestwa juve

mamy mistrza jesieni na dwie kolejki przed koncem

zapowiadaja sie fajne swieta

czy moze byc lepiej

pozdro
p.s
z tego miejsca zycze wszystkim fanom juve zdrowych i wesolych swiat iszczesliwego nowego roku miejmy nadzieje obfitujacego w zwyciestwa juve
- Mundek
- Juventino
Mecz odstraszał nuda ;/
Juventus kontrolował spotkanie ,kilka pomyłek ale bez wiekszych konsekwencji.Abbiati raz interweniował po za polem karnym - ale piłka nie opusciła 16 stki - za to obejrzał zółta kartkę.Zambrotta równiez otrzymał kartke czyli nie zagra w najblizszym meczu ;/ Kolejny słaby mecz Zlatana - nic mu nie wychodziło.
Ciesza 3 pkt :twisted:
Tak dalej !! Forza JUVE!!
Juventus kontrolował spotkanie ,kilka pomyłek ale bez wiekszych konsekwencji.Abbiati raz interweniował po za polem karnym - ale piłka nie opusciła 16 stki - za to obejrzał zółta kartkę.Zambrotta równiez otrzymał kartke czyli nie zagra w najblizszym meczu ;/ Kolejny słaby mecz Zlatana - nic mu nie wychodziło.
Ciesza 3 pkt :twisted:
Tak dalej !! Forza JUVE!!
... wtedy na ziemie zstąpił demon - głowe miał jedną, nogi miał dwie a na koszulce numer 17...
zwał sie David Trezeguet !!
zwał sie David Trezeguet !!
- mesju
- Qualità Juventino
Bałem się tego meczu (jak każdego kolejnego, ale tego szczególnie) bo po kiepskim meczu z Lazio forma naszych zawodników stała pod znakiem zapytania, ale wszystko wraca do normy
Chcę jak najszybciej zobaczyc bramkę Cannavaro (w końcu niecodziennie je zdobywa) no i naszego niezawodnego Treze
Jeśli chodzi o przeciwników, to o ile nie dziwi mnie wysokie zwycięsto Interu nad przeciętnym Empoli, to martwi wygrana Milanu w meczu z Livorno
Całe szczęście, liczą się punkty, a nie bramki 

Jeśli chodzi o przeciwników, to o ile nie dziwi mnie wysokie zwycięsto Interu nad przeciętnym Empoli, to martwi wygrana Milanu w meczu z Livorno

Obowiązkowo :!:Apollo_83 pisze:A w Sylwestra to koniecznie trzeba wypić za Juve i za radość jaką nam przyspożyli

Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2005, 23:07 przez mesju, łącznie zmieniany 1 raz.
- Reggie
- Juventino
Zawsze może być lepiej. Mogłoby np. śniegu nie byćkamyk pisze: czy moze byc lepiej![]()
![]()
![]()

Zwycięstwo cieszy, ale to przecież Siena i nie może być mowy o euforii. Juventus już nas raczej przyzwyczaił do dobrej gry w Serie A. I Treze znowu strzelił, a Toni nie i pewnie za niedługo David wyprzedzi go. Bardzo mnie to cieszy, tym bardziej że w zeszłym sezonie byłem pewnie jednym z nielicznych którzy nadal w niego wierzyli.
Nie widziałem meczu, a chciałbym chociaż bramki zobaczyć, a nigdzie na razie ich nie ma.
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- Jasiek-x
- Juventino
Bardzo mnie chłopcy uradowali, szczególnie kolejne trafienie Treze oraz pierwsza brama Cannavaro
:D Mam nadzieję, że przerwa zimowa dobrze im zrobi, a potem pociągna dalej po scudetto i Puchar Europy. Forza Juve!!!

- endione
- Juventino
Oglądałem meczyk w necie. Cieszy wygrana 2-0 chociaż gra zespołu pozostawia troche do zyczenia. Ibra, zmieniony przez Zalyetę koło 70 min, znowu grał chimerycznie, nerwowo i nic z jego gry pozytywnego nie wyniknęło. Chyba przydałoby mu się troche czasu na ławce rezerwowych.
Z kolei Alex, wchodzący z ławki, miał dwie sytuacje sam na sam i moim zdaniem chociaż jedną powinien skończyc jak na zawodnika z takim doświadczeniem i techniką, pomimo tego ze grał krótko (koło 25 minut). Dobry mecz zagrał Mutu - dużo biegał, walczył o pilkę. Obrona jak zwykle na wysokim poziomie. A Abiatti kolejny raz wprawił wszystkich w zdumienie, nawet kolegów z własnej druzyny, łapiąc piłkę w ręce poza polem karnym. O_o Całe szczeście De Sanctis pokazał mu tylko żołtą kartkę, chociaż powinien czerwoną. MAMY MISTRZA JESIENI !!!
FORZA JUVE !!! CAMPIONI DELL' ITALIA SIAMO NOI !!!
Link do bramek
http://rapidshare.de/files/9601120/juve ... a.wmv.html

FORZA JUVE !!! CAMPIONI DELL' ITALIA SIAMO NOI !!!
Link do bramek
http://rapidshare.de/files/9601120/juve ... a.wmv.html
- JuventinoPS
- Juventino
Tak jak obstawiałem 2-0 dobrz że regularnie strzela TREZE źle że IBRA gra słabo jak czytałem relacje live to co dostawał piłke to strata. Gdzie jest rafal005!! Zawsze było wszystko na czas a tu prosze. Ale może miał dużo zajęć i cos mu w tym przeszkodziło ale dobrze że temat jest to teraz proszę o SKRÓT!!
- m4Tiex
- Juventino
Ogolnie to mecz nie byl zbytnio za ciekawy mojim zdaniem przynajmniej ale pozwole sobie wystawic oceny kazdemu z zawodnikow Juve
.Ocena: 1/10
Abbiati- 10 poniewaz jest godnym zastepcą Buffona i bardzo ladne mial interwencje w tym meczu .
Zambrotta - 8 mojim zdaniem on w tym meczu nic nie pokazal duzo nie bylo tylu akcji ofensywnych jak co mecz .I jescze ta zolta karta to powinna byc czerwona bez zastanowienia .
Thuram- 9 On czasami zrobi jakies kleksy ale wczoraj mu sie nic takiego nie zdarzalo przynajmniej z mojego punktu widzenia .
Cannavaro- 10 Dziesiątke nie daje mu za to ,ze strzelil bramke chociaz to tez mialo wplyw na taka ocene taki malutki a wyskoczyl wyzej chyba od 2 czy 3 zawodnikow
.Piekna gra w obronie duzo czyscil .
Chiellini - 8 Tez chyba niczym nie zadziwil roznil sie nieco od tego spotkania z Lazio .
Emerson 9 Dziewiec daje mu za to ,ze wrocil po kontuzji i mecz byl w jego wykonaniu bardzo ładny ale na dziesiec mu zabraklo
Vieira 7 -Jak oglondalem mecz to nie widzialem kto gra na srodku pomocy wogole nie byl widoczny przechwycil pare razy pilke ale to nie jest ten Patrick.
Camoranesi - 10 Jemu daje bez zastanawienia dziesiec poniewaz walczyl zagrywal dobre pilki do partnerow chociaz niektore wrzutki mu nie wychodzily ale liczy sie caloksztalt.
Mutu 9 -Rumun odnalazl sie mojim zdaniem w Juve widac jego chec do gry i bardzo chyba kazdego to cieszy i za to ta ocena a nie inna .
Trezeguet 9 - U Trezegueta podoba mi sie to ,ze znajduje sie tam gdzie powinien ladnie oszukal bramkarza glowka i lobem poslal pilke do siatki:)
Ibrahimovic 8- Zawiodlem sie wczoraj gra Zlatana podobania i dryblingi mu z pewnoscia nie wychodzily ale i tak dla mnie on jest wzorem do nasladowania .Ale jakoze darze go zaufaniem to daje mu 8 bo mysle ,ze na wyzej nie zasluzyl w tym meczu a nizej nie chce go oceniac !
Del Piero 8- Capello powinien go z pewnoscia wposcic za Zlatana nie za Treze.No ale znajac zycie zaraz zostane zjechany przez 'Fan Club DP" ale mial duzo wspanialych sytuacji i wszystko zmarnowane dlatego daje taka wlasnie ocene .
Zalayeta ? - Nie jestem wstanie dac mu oceny bo chyba nic takiego nie zrobil a zle tez nic nie zrobil i dlatego nie chce go urazac ani innych jego fanow .
Bianconeri nam zrobili bardzo mily prezent pod choinke i teraz niech spokojnie udadza sie na Święta
Wesolych Świąt Wszystkim z JP .
Pzdro

Abbiati- 10 poniewaz jest godnym zastepcą Buffona i bardzo ladne mial interwencje w tym meczu .
Zambrotta - 8 mojim zdaniem on w tym meczu nic nie pokazal duzo nie bylo tylu akcji ofensywnych jak co mecz .I jescze ta zolta karta to powinna byc czerwona bez zastanowienia .
Thuram- 9 On czasami zrobi jakies kleksy ale wczoraj mu sie nic takiego nie zdarzalo przynajmniej z mojego punktu widzenia .
Cannavaro- 10 Dziesiątke nie daje mu za to ,ze strzelil bramke chociaz to tez mialo wplyw na taka ocene taki malutki a wyskoczyl wyzej chyba od 2 czy 3 zawodnikow

Chiellini - 8 Tez chyba niczym nie zadziwil roznil sie nieco od tego spotkania z Lazio .
Emerson 9 Dziewiec daje mu za to ,ze wrocil po kontuzji i mecz byl w jego wykonaniu bardzo ładny ale na dziesiec mu zabraklo

Vieira 7 -Jak oglondalem mecz to nie widzialem kto gra na srodku pomocy wogole nie byl widoczny przechwycil pare razy pilke ale to nie jest ten Patrick.
Camoranesi - 10 Jemu daje bez zastanawienia dziesiec poniewaz walczyl zagrywal dobre pilki do partnerow chociaz niektore wrzutki mu nie wychodzily ale liczy sie caloksztalt.
Mutu 9 -Rumun odnalazl sie mojim zdaniem w Juve widac jego chec do gry i bardzo chyba kazdego to cieszy i za to ta ocena a nie inna .
Trezeguet 9 - U Trezegueta podoba mi sie to ,ze znajduje sie tam gdzie powinien ladnie oszukal bramkarza glowka i lobem poslal pilke do siatki:)
Ibrahimovic 8- Zawiodlem sie wczoraj gra Zlatana podobania i dryblingi mu z pewnoscia nie wychodzily ale i tak dla mnie on jest wzorem do nasladowania .Ale jakoze darze go zaufaniem to daje mu 8 bo mysle ,ze na wyzej nie zasluzyl w tym meczu a nizej nie chce go oceniac !
Del Piero 8- Capello powinien go z pewnoscia wposcic za Zlatana nie za Treze.No ale znajac zycie zaraz zostane zjechany przez 'Fan Club DP" ale mial duzo wspanialych sytuacji i wszystko zmarnowane dlatego daje taka wlasnie ocene .
Zalayeta ? - Nie jestem wstanie dac mu oceny bo chyba nic takiego nie zrobil a zle tez nic nie zrobil i dlatego nie chce go urazac ani innych jego fanow .
Bianconeri nam zrobili bardzo mily prezent pod choinke i teraz niech spokojnie udadza sie na Święta

Wesolych Świąt Wszystkim z JP .
Pzdro
Aaaa...aaaaa mocniej
- Venomik
- Juventino
O meczu mogę powiedzieć jedynie tyle, że cieszą mnie kolejne trzy punkty. Nie możemy roztrwonić naszej przewagi, bo gdy będziey mieć na plecach rywali to może nie grać się nam tak komfortowo.
m4Tiex + gdybym zobaczyl gdzies takie noty uznalbym, ze druzyna zagrala mecz zycia :]
Ibra Ciebie zawiodl i dostal 8?
Zawodnik, ktory niczym szczegolnym sie nie wyroznil - dostaje note 6! A 10 sa bardzo trudne do zdobycia....[/list]
m4Tiex + gdybym zobaczyl gdzies takie noty uznalbym, ze druzyna zagrala mecz zycia :]
Ibra Ciebie zawiodl i dostal 8?

Zawodnik, ktory niczym szczegolnym sie nie wyroznil - dostaje note 6! A 10 sa bardzo trudne do zdobycia....[/list]
Dirty mind