Mapa użytkowników JuvePoland
- steru
- Qualità Juventino
No ja np wiem o co Ci chodzigregor_g4 pisze:Mam nadzieje, ze ktokowliek zrozumial o co mi chodzi

Sam się zastanawiałem nad taką możliwością i nic takiego niestety nie znalazłem.Wspieram się jedynie ta listą użytkowników która jest sortowana według miejsca i łatwo widzę że z Sosnowca to tylko Ty i ja jesteśmy w tej chwili

- del kasa
- Juventino
Ja ze swoim Kędzierzynem-Koźlem aż w Czechach wylądowałemsebekq pisze:Bardzo fajny pomysł :-D tylko nie wiem czemu Kraków leży gdzieś w Niemczechcoś tutaj nie gra. A na naszej mapie powoli robi się tłoczno - na śląsku to już jak sardynki w puszce

EDIT:
Z moją spostrzegawczością jest całkiem nieźle tyle, że nie widze zmian.. przynajmniej u siebie
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2005, 13:07 przez del kasa, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mateo
- Juventino
Bardzo fajny pomysł z tą mapką
. Jak narazie moje świętokrzyskie wypada bardzo blado na tle innych regionów
. Śląsk zdecydowanie góra. Licze, że z upływem czasu to się zmieni i z czasem może poznam dzięki tej mapce jakiegoś innego fana Juventusu w Ostrowcu Św
. I tak, że moja dziura znalazła się na tej mapie :roll: .

- rokfor
Wybierajac swoja miejscowosc jest obok wojewodztwo wiec wystarczy troche spostrzegawczosci i nie bedzie problemu typu Kedzierzyn Kozle w Czechach 
- zlatan_sc
- Juventino
No, pomysl dobry, tylko mam ten sam problem co Gregor, widze tylko jego nicka, nie widzac pozostalych ludzi z Sosnowca.. 

wloski w alfabecie pisze:Prawdą jest to, że eskimosi jedyną przyjemnością miedzy ludzką na jaką mogą sobie pozwolić jest pocieranie się o nosek.
- mesju
- Qualità Juventino
Brawo! Brawo! Brawo! Super pomysł
Według mnie, np. klikając na Poznań, powinny wyskakiwać wszystkie osoby miasta... a może ja coś przeoczyłem...
Teraz czekam na kogoś z Pierwszej Stolicy Polski

Teraz czekam na kogoś z Pierwszej Stolicy Polski
Ostatnio zmieniony 29 listopada 2005, 21:21 przez mesju, łącznie zmieniany 1 raz.
- MarioG
- Juventino
Ciekawy pomysl, mam nadzieje ze wkoncu ujawnia sie fani Juve mieszkajacy na pomorzu, i wkoncu uda nam sie zorganizowac jakis wspolny wypad na mecz, bo mamy czego zazdroscic Poznaniowi czy Warszawie a wkoncu trojmiasto to tez dosc duze zbiorowisko ludzi i nie wierze ze jest tu tak malo kibiców Starej Damy...
- AmericanPsycho
- Juventino
Ja również... to znaczy - przy wybraniu miasta wydaje mi się że powinny pojawić się wszystkie osoby tu zgłoszone. U mnie wyskakuje jedynie po jednym przedstawicielu
tak jest czy tak być nie powinno ? POZDRAWIAM

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.