Mapa użytkowników JuvePoland
- swiergot
- Juventino
Ostatnio pojawia się coraz więcej map użytkowników stron i rzeczy wszelakich, więc JuvePoland nie może być gorsze
http://www.frappr.com/juvepoland
Instrukcja:

http://www.frappr.com/juvepoland
Instrukcja:
- idziemy do ramki Add Yourself pod mapą
- w polu Name wpisujemy swój nick
- klikamy na Not in the US? Click Here
- w polu City wpisujemy swoją miejscowość bez polskich liter, po wpisaniu pierwszych znaków powinna pokazać się lista pasujących miejsc, z której należy wybrać właściwe (jeżeli jest ono zbyt małe, to nie zostanie wyświetlone, w takim razie wybieramy najbliższą nam większą miejscowość)
- w polu Shoutout a message to others możemy umieścić dowolny tekst, który będzie widniał przy naszym wpisie
- opcjonalnie możemy dołączyć jakieś zdjęcie, np. swoją fotkę
domyślnie zaznaczona jest opcja Create a Free Frappr Account for me, dzięki której zostanie utworzone dla nas konto, co pozwoli zmieniać w przyszłości swój wpis (np. załadować inne zdjęcie) - naciskamy Add Me! i podziwiamy siebie na mapie użytkowników JuvePoland

- rokfor
I przy okazji mozna zobaczyc jak urodziwe sa fanki JuVE oczywiscie mowa tu o Madzi...
I przy okazji mozna zobaczyc jak urodziwe sa fanki JuVE oczywiscie mowa tu o Madzi...
- Juverulez!
- Juventino
- mnowo
- Qualità Juventino
Fajna sprawa, musze przyznac.. Co prawda ze wschodu jest nas na razie dwoch, ale jak wpisze sie Dragon i inni Obywatele spod wschodniej granicy, to bedzie nas wiecej... 8) Co prawda Slaska nie przebijemy, ale... i tak mamy swoja mala Ojczyzne 

- faller
- Juventino
Może to jest głupie pytanie, ale jak ma wyglądać ta mapa? Wpisałem się, ale nic mi nie wyświetliło:| mam tylko "POLAND" z naszymi granicami i nic więcej;/ mógłby ktoś pokazać screen shota jak to powinno wyglądać?
- Wojtom
- Juventino
http://img516.imageshack.us/img516/152/19pi.jpgfaller pisze:Może to jest głupie pytanie, ale jak ma wyglądać ta mapa? Wpisałem się, ale nic mi nie wyświetliło:| mam tylko "POLAND" z naszymi granicami i nic więcej;/ mógłby ktoś pokazać screen shota jak to powinno wyglądać?
I powinieneś móc klikać na te "flagi" czerwone (czy jak to tam nazwać, w każdym razie mają takie na filmach jak szukają kogoś z więzienia i zaznaczają morderstwa albo cuś

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- faller
- Juventino
Najlepsze jest to ze nie mam czegoś takiego;/Wojtom pisze: http://img516.imageshack.us/img516/152/19pi.jpg
I powinieneś móc klikać na te "flagi" czerwone (...)
No cóż może nie było mi to dane:?
Dzięki za "pokaz”
EDIT:
Hahaha dzięki już mam. Nie wiem dlaczego dopiero teraz ? :?
"rejestrowałem" się już jakieś 1.5 Godziny temu. A dopiero teraz mi wyskoczyło;)
fajna sprawa z ta mapka. Teraz to będzie można zobaczyć skąd, kto jest, tylko, dlaczego adminów i moderatorów jeszcze nie ma

Dla samego śląska trzeba bylo stworzyć jakąś osobna mapkę. Przecież to jakieś "zagłębie" juventinih

Pozdrawiam
- xi0nc
- Juventino
- gregor_g4
- Juventino
A ja mam takie pytanie. Kliknalem w miejsce gdize powinien byc Sosnowiec i pojawil mi sie Steru, jednak po tym jak ja sie zarejestrowalem i klikam na Sosnowiec to wyswietla sie mi juz tylko moje okienko, a okienko Stera nie. Czy jest jakas opcja, ktora pozwoli obejrzec wszystkich uzytkownikow ktorzy zanjduja sie na tym samym punkcie na mapie? Nie chodzi mi o to zeby szukac uzytkownika w spisie wszystkich zarejestrowanych, tylko po kliknieciu np: na Sosnowiec wyswietla mi sie liczba userow i moge sobie otworzyc okienko kazdego z nich. Mam nadzieje, ze ktokowliek zrozumial o co mi chodzi